2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12906919 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

Arkadaşım senin amacın ne şampiyonluk değilmi ee o zaman rakiplerin kimler fener gs onlara çıkamayan kartalar bize çıkınca bir abukluk yokmu. geçen gece q7 oyunda olsaydı biz o maçı almıştık senin elinde melo bile olsa yerin dibine gömersin çünkü adam bizde ligte 20 maç yapamaz cezalardan. asıl mantık şu olmalı senin q7nin abuk subuk hareket te kırmızı goruyorsa diğerleride görecek yok diğerleri görmüyorsa seninkide görmicek bu kadar basit sen bu sisteme baş kaldırmayıp quaresmanı, elinde olsa melonu gömersen kazancağın hiç birşey olmaz adamlar yine 11 kişi tamamlar alırlar puanı sende 10 kişi en kaliteli adamın eksik izlersin maçı sonra eksilen oyuncuya söversin

daha biz taraftara adamın hatalı olduğunu anlatamıyoruz quaresma böyle devam etse ne olacak.

ben kendi maçımda 10 kişi kalmışım onun hatalı olduğunu söylüyorum doğru kararlar ile. sen ise diyorsun ki adamın hatasını söylemeyi bırakın başka maçta vermiyorlar bu kartları.

burda konuşmamız gereken quaresma son derece hatalı, diğer rakiplere aynı kartlar çıkmalı olmalı iken sen dersen quaresmaya sallamayın bırakın, onun hatasını savunmaktan başka bir şey yapmış olmazsın
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı aksitt

Verilenle değil verilmeyenlerle şampiyon olunur Türk liginde
Bakınız geçen sene 0 kırmızı gs

Evet. Bugün rodriguez ve birine daha kontra atagı kesen faullerinde sarı gosterilmedi.  Sneijder bu mesajı yazarken siyahi birinin yüzüne yumruguyla ittirdi. Kart yok. GS'yi konuşmak için demiyorum bunları. Yanlış anlaşılmasın. Verilmeyen kart,faul ve penaltıları incelerseniz şampiyonluklar nasıl el değiştiriyor daha iyi anlaşılır.

Çevrimdışı Kutay

lucas leiva nasıl oynuyor acaba şu an  arsenal maçında  :alala:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı TALAT

Yönetim sesini çıkarmazsa taraftar da bir şey yapamaz Talat abi çünkü arkalarında duran olmayacak

aslında en büyük güç taraftar gücü. yönetim falan değil. taraftar önce koyacak yumruğu o zaman anlarlar. çünkü futbol ekonomisini sermayesi taraftardır. taraftar olarak güçlü olabilsek bir olabilsek yönetime falan iş kalmaz.

tam tersi birlik olamazsan yönetim çıkıp bütün tehtidleri de savursa pek işe yaramaz

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Ertem Sener : Podolskinin yaptigi hareketin Quaresmanin yaptigi hareketten bir farki varmi ?
Evet Podolski Q7 nin yaptigi hareketin aynisini yapti ama lart gormedi Sasirdik mi ?? Tabiki hayir..

Hayir aynisini yapmadi, Quaresma aptalca daldi ama sakatlama niyetiyle girmedi zaten adama dogru duzgun mudahalesi de olmadi. Burada net mudahale var ve adami sakatlayabilirdi Podolski. Zaten Erman Toroglu Quaresma'nin o pozisyona kart yok dedi. Taraftarimiz da hakem gibi ezbere hareket ettiginden kirmizi ya da sari diyorlar. Quaresma iki ayagini da acti diye illa ki cift dalmak demek degil bu, adami sakatlama amaciyla girse kart ama bu yonde bir temas ya da hareket yok. Aptalca giriyor tek sorun o.

Çevrimdışı TALAT

Hayir aynisini yapmadi, Quaresma aptalca daldi ama sakatlama niyetiyle girmedi zaten adama dogru duzgun mudahalesi de olmadi. Burada net mudahale var ve adami sakatlayabilirdi Podolski. Zaten Erman Toroglu Quaresma'nin o pozisyona kart yok dedi. Taraftarimiz da hakem gibi ezbere hareket ettiginden kirmizi ya da sari diyorlar. Quaresma iki ayagini da acti diye illa ki cift dalmak demek degil bu, adami sakatlama amaciyla girse kart ama bu yonde bir temas ya da hareket yok. Aptalca giriyor tek sorun o.

artık niyete bakılmıyor yalnız. düzden tek ayak taban dalarsan sarı, çift dalarsan kırmızı, arkadan tek de düz de taban kırmızı

Çevrimdışı Easthanbool

Lucas iyi bence.Hiç pozisyonunu kaybetmedi ve adamlar ortadan hiç boşluk bulamadı.Kaptığı topları çok hızlı ayağından çıkarıyor.Nokta atışları yapıyor paslarında
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı murat_

artik q7 dusmanliginiz mide bulandirmaya basladi nekadar buraya girsem yok q7 asagi q7 yukqri yeter yaa bide o cok elestiren arkadaslar yok medya gucumuz yok taraftar baskimiz yok nasil olsun maci izlerken aman q7 kart gorsede hakli ciksam yerin dibine soksam (hernekadar o kartlar kurallar!!!)icinde dogru olsada ama bizim taraftar illa bak hakli ciktim moduna girmek istiyor ya hakemin bugun gs macinda vermedigi q7 pozisyonu ile ayni olan pozisyona dahi tepki koyanlara neredeyse tepki koyacaklar ayni sekilde schneider hakemlerin uzerine okadar oynuyor okadar itiraz bir kart yemez bu aksam adama dirsek atti yine kart yok ama bunlari dedigimiz zamqn q7 yi savunuyorsunuz deyip diruyorsunuz mesele dun q7 nin yerinde melo olsa sifir kartla maci biiricekti besiktasa besiktas tataftari ve besiktasli isadamlari  kadar zarar veren kimse yok ...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

artik q7 dusmanliginiz mide bulandirmaya basladi nekadar buraya girsem yok q7 asagi q7 yukqri yeter yaa bide o cok elestiren arkadaslar yok medya gucumuz yok taraftar baskimiz yok nasil olsun maci izlerken aman q7 kart gorsede hakli ciksam yerin dibine soksam (hernekadar o kartlar kurallar!!!)icinde dogru olsada ama bizim taraftar illa bak hakli ciktim moduna girmek istiyor ya hakemin bugun gs macinda vermedigi q7 pozisyonu ile ayni olan pozisyona dahi tepki koyanlara neredeyse tepki koyacaklar ayni sekilde schneider hakemlerin uzerine okadar oynuyor okadar itiraz bir kart yemez bu aksam adama dirsek atti yine kart yok ama bunlari dedigimiz zamqn q7 yi savunuyorsunuz deyip diruyorsunuz mesele dun q7 nin yerinde melo olsa sifir kartla maci biiricekti besiktasa besiktas tataftari ve besiktasli isadamlari  kadar zarar veren kimse yok ...
+1903 :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Batuhan1903

daha biz taraftara adamın hatalı olduğunu anlatamıyoruz quaresma böyle devam etse ne olacak.

ben kendi maçımda 10 kişi kalmışım onun hatalı olduğunu söylüyorum doğru kararlar ile. sen ise diyorsun ki adamın hatasını söylemeyi bırakın başka maçta vermiyorlar bu kartları.

burda konuşmamız gereken quaresma son derece hatalı, diğer rakiplere aynı kartlar çıkmalı olmalı iken sen dersen quaresmaya sallamayın bırakın, onun hatasını savunmaktan başka bir şey yapmış olmazsın
Her takımda var böyle oyuncular onemli olan her takımda kart çıkması lazım eğer çıkmadığı sürece daha fazla yuklenirsin q7 ye bunun arkasındaki neden ligte puan yarışından geri kalmaktır senin şartların eşit değil herşeyden önemlisi şartları eşit hale getirmek buda ancak taraftarın birleşmesiyle olur yonetim taraftardan gazı alır devam eder yada tam tersi ama bizde yonetimin oyle bir şey yapıcak cesareti yok.

Çevrimdışı murat_

valla ben macin ilk yarisina baktim cok iyi idi cok yerinde hamleler yapiyor duracagi yerleri cok iyi biliyor sadece ilk yari benim gozum3 carpan iki kritik pozisyonu baslamadan zamaninda mudahale ile bitirdi bence aradigimiz onlibero bu   :D

Çevrimdışı TALAT

hala ne konuşulduğunu anlamadığna göre sana da açıklayım. quaresma net hatalıdır. bunu söylüyoruz ama hala senin gibi anlamamakta hatalı olduğuna inanmamakta ısrar eden severler de savunmak için başka maçları örnek gösteriyor. sorun orda çıkmayan kartlar değil. benim oyuncumun hatalı olup takımı eksik oynatması.

inş bu sefer anlamışsındır. hala da quaresmayı savunacaksan da bir şey demeye gerek yok.

Çevrimdışı Batuhan1903

https://twitter.com/BehraddT/status/635907916676104192
bu özetler işte herşeyi quaresma sneijderin yanında melek kalır geçenki pozisyon özelinde konuşuyorum bide üstüne şimdi gol atar sonra kral olur takımda puanı alır

Çevrimdışı denilanz

Quaresma nın ilk sarısı hakkında konuşmayı bıraksak artık. Maçta asıl konu gördüğü ikinci sarı kart. İlk sarı kart haksız olsa dahi (ki bence doğru) düdükten önce topa vurduğunda biliyordu sarısı olduğunu. Kırmızıyı göster dedi resmen hakeme. Böyle hareketler yönetim tarafından cezalandırılmalı. Yoksa maçlarda Quaresma sarı kart gördüğü anda elimizde pimi çekilmiş el bombasıyla gezmektense hemen oyundan alınmalı. Öyle bir lüks de yok maalesef.

Çevrimdışı f_madida

Lucas iyi bence.Hiç pozisyonunu kaybetmedi ve adamlar ortadan hiç boşluk bulamadı.Kaptığı topları çok hızlı ayağından çıkarıyor.Nokta atışları yapıyor paslarında

Lucas iyi su an, gelip direk forma giyebilir.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Ensar

arkadaş siz niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz , biz size onlara verilmiyor ama bize veriliyor ona göre oynayacaksın demiyoruz ki , tamam bize de verilmemeli onlara verilmiyorsa veya veriliyorsa herkese verilsin , ama anlamadığınız nokta şu , elalemin oyuncusundan önce kendi oyuncumuza bakalım , kendi aramızda konuşuyoruz şurda , biz tvlere çıkıp konuşmuyoruz bunları , quaresma çok çok çok amatörce yanlış bi hata yaptı , başkasına verilmiyormuş şu bu geçin bunları , bu ayrı bi konu , quaresma yanlış yaptı , takıma yaptı beşiktaşa yaptı , bunun neyini savunuyorsunuz  :s20: :s20: :s20:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı TALAT

Her takımda var böyle oyuncular onemli olan her takımda kart çıkması lazım eğer çıkmadığı sürece daha fazla yuklenirsin q7 ye bunun arkasındaki neden ligte puan yarışından geri kalmaktır senin şartların eşit değil herşeyden önemlisi şartları eşit hale getirmek buda ancak taraftarın birleşmesiyle olur yonetim taraftardan gazı alır devam eder yada tam tersi ama bizde yonetimin oyle bir şey yapıcak cesareti yok.

lafı değiştirme şimdi önce quaresmaya sallamayın hakem yüzünden kırmızı kartı diceksin sonra yönetim falan filan yok öle dünya. önce ölümüne savunduğun adamın hatalı olduğunu kabul et. adam takıma ihanet edip 10 kişi bıraktı takımı daha önceleri de yaptığı gibi.

diğer yanlış örnekleri gösterip de bu adam için amma savunmaya çekildiniz be

Çevrimdışı Scout

Quaresmayi Amerikan Ajanı Yapmadıkları Kaldı Bazı Taraftarlar , Lakin Bazı Taraftarlar Yani Biz Quaresmayı Her Şeyden Üstün Görmemiz Oyuncuyu Şımartıyor Sorunun Çoğu Bizim Taraftarda HER ŞEYİN FAZLASI ZARAR !
Pika Pika

Çevrimdışı TALAT

Quaresmayi Amerikan Ajanı Yapmadıkları Kaldı Bazı Taraftarlar , Lakin Bazı Taraftarlar Yani Biz Quaresmayı Her Şeyden Üstün Görmemiz Oyuncuyu Şımartıyor Sorunun Çoğu Bizim Taraftarda HER ŞEYİN FAZLASI ZARAR !

adamı konuşmayı bırakmışız ısrarla durduk yere örnek verip haklı çıkarmaya çalışıyorlar konu yeniden açılıyor. gel de dellenme

Çevrimdışı f_madida

arkadaş siz niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz , biz size onlara verilmiyor ama bize veriliyor ona göre oynayacaksın demiyoruz ki , tamam bize de verilmemeli onlara verilmiyorsa veya veriliyorsa herkese verilsin , ama anlamadığınız nokta şu , elalemin oyuncusundan önce kendi oyuncumuza bakalım , kendi aramızda konuşuyoruz şurda , biz tvlere çıkıp konuşmuyoruz bunları , quaresma çok çok çok amatörce yanlış bi hata yaptı , başkasına verilmiyormuş şu bu geçin bunları , bu ayrı bi konu , quaresma yanlış yaptı , takıma yaptı beşiktaşa yaptı , bunun neyini savunuyorsunuz  :s20: :s20: :s20:

Quaresma'yi Besiktas'in onune koymayin arkadas, yeter yahu...Baslatmayin Tore'sine de Quaresma'sina da...

Sadece Besiktas! Bu adamlar Besiktas'in formasinin degerini agirligini kavrayana kadar bu takimda yerleri yok.

Çevrimdışı Batuhan1903

lafı değiştirme şimdi önce quaresmaya sallamayın hakem yüzünden kırmızı kartı diceksin sonra yönetim falan filan yok öle dünya. önce ölümüne savunduğun adamın hatalı olduğunu kabul et. adam takıma ihanet edip 10 kişi bıraktı takımı daha önceleri de yaptığı gibi.

diğer yanlış örnekleri gösterip de bu adam için amma savunmaya çekildiniz be
Lafımı falan değiştirmem önce sen düzgün okumayı öğren ben q7 masum falan demedim q7 nefretiniz gözünüzü bürümüş...

Çevrimdışı Scout

adamı konuşmayı bırakmışız ısrarla durduk yere örnek verip haklı çıkarmaya çalışıyorlar konu yeniden açılıyor. gel de dellenme
Afedersin @TALAT Ben Daha Yeni Girdim Foruma Sorun Mu Var ?
Pika Pika

Çevrimdışı f_madida

Sakatlanmadan cikti bizimki..

Çevrimdışı TALAT

Lafımı falan değiştirmem önce sen düzgün okumayı öğren ben q7 masum falan demedim q7 nefretiniz gözünüzü bürümüş...

sakin bir kafayla yazdığın iletiyi bir ara oku tahlil et. biz mi nefret kusuyoruz siz mi ölümüne savunuyorsunuz anlarsın.

net olarak quaresma maçta  hatalıdır diyemiyorsunuz hala hakemdi federasyondu diyorsunuz

Çevrimdışı murat_

hala ne konuşulduğunu anlamadığna göre sana da açıklayım. quaresma net hatalıdır. bunu söylüyoruz ama hala senin gibi anlamamakta hatalı olduğuna inanmamakta ısrar eden severler de savunmak için başka maçları örnek gösteriyor. sorun orda çıkmayan kartlar değil. benim oyuncumun hatalı olup takımı eksik oynatması.

inş bu sefer anlamışsındır. hala da quaresmayı savunacaksan da bir şey demeye gerek yok.

once ne yazdigimi oku sonra laf yetistir parantez icinde ne yazdim onu bi oku once seninle oturup tartisacak halim yok