2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12906088 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Ağrılarım var acilen gs maçı izlemeliyiz

Benimde bir anda ağrılarım tuttu gs maçında yer yoksa fbye gideyim. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Lucas haberlerine çok itibar etmeyin 11 de oynayan adamı üstelik handerson sakatken Liverpool taraftarı yakar ortalığı. Beklentiye girmeyelim sonra yıkım büyük oluyor

Çevrimdışı okansosa

Adam maça gitmişti ne olmuş arkadaşını izlemeye gitmiştir hem stada koşarak gitmiyor ya yarıda bırakmasıyla ne ilgisi var

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Mehmet57

O da kart, Quaresmanin ki de. Podolski yemedi diye Quaresma sucsuz olmuyor

Çevrimdışı murat_

lucas fena oynuyor nerde duracagini cok iyi biliyor nerde basacagini iki tane cok iyi pozisyonu kesti simdiye kadar bizde cok is yapar

bide heryerde kesin alindi deniyor bu aksam ilk 11 de baslqmasi garip geldi biraz  :eyes

Çevrimdışı talha

https://twitter.com/onlinespor/status/635895973143814144
Beyler bakın pozisyona siz hala quaresmaya sallayın dünkü kırmızı kartın asıl sebebi hakemlerdir.Biz hakkımız için ses çıkarmazsak kim çıkaracak azizmi

Normal olan kart zaten olmayan bu. Bu da kart mesela.

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ertem Sener : Podolskinin yaptigi hareketin Quaresmanin yaptigi hareketten bir farki varmi ?
Evet Podolski Q7 nin yaptigi hareketin aynisini yapti ama lart gormedi Sasirdik mi ?? Tabiki hayir..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Batuhan1903

O da kart, Quaresmanin ki de. Podolski yemedi diye Quaresma sucsuz olmuyor
sen bu cümleden bunu anladıysan tebrik ediyorum seni :s20:

Çevrimdışı TALAT

https://twitter.com/onlinespor/status/635895973143814144
Beyler bakın pozisyona siz hala quaresmaya sallayın dünkü kırmızı kartın asıl sebebi hakemlerdir.Biz hakkımız için ses çıkarmazsak kim çıkaracak azizmi

arkadaş quaresmayı savuncam diye böyle şeyler yapmayın nolur. o pozisyonda gsye kart çıkmamış olabilir ama pozisyon kartlık.
bizim maçta o çok savunduğunuz quaresma iki metre koşmamak için gitti sarı gördü. üstüne yetmedi yerdeki adama yumruk tarzı birşeyler yaptı hakem bir kart daha veremedi. daha sonra sarı kart verilmesi gereken yerde bir sarı kart daha gördü ve oyundan atıldı. tamamen kendi hatalarıyla.

başkasına yapılan yanlış uygulama quaresmanın haklı olduğunu göstermez. şunu artık bir anlayın lütfen. iki gündür savuncaz diye farklı farkllı şeyler söyleyip duruyorsunuz gına geldi artık
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Bu sene yabanci siniri kalkmasiyla anadolu takimlarina inanilmaz puanlar kaptiracak sampiyonluga oynayan takimlar buyuk ihtimal. Antalya eskisehir caykur rize bursa keza trabzon oyle. Trabzon sampiyonluga da oynayabilir bence ama ne kadar dayanir bilinmez. Kimse karalar baglamasin biz bi trabzona puan kaybettik diye. Kucumsenecek hic bir takim yok su anda bence. Iki haftadir butun takimlari 90 dakka izledim benim cikarimim bu.

Neye dayanarak boyle diyorsun bilmiyorum ama bence pek bir sey degismedi. Fener sacma sapan bir takim kurdugundan boyle puanlar cok kaybedecek, bunun Rize'nin iyi olmasiyla alakasi yok, Atromitos'u hakem hatasiyla yenebilen takimdan bahsediyoruz. Keza Trabzon icin de durum ayni. Birebir baktiginda en kaliteli kadro gibi gorunmese de en dengeli kadrolar BJK ve GS'de. Normal sartlarda rakibimiz GS olur ama Aziz simdiden bizim yillardir yapmadigimizi ikinci haftadan yapmaya ve hakemlere gozdagi vermeye basladi. Yani Fener lehine hatalara hazir olun...

Çevrimdışı AsiRuh86

Ben Quaresma-Lawal takası diyorum çok mu absürt?
Takıma getireceği zarardan kurtulmayı 2 trivelaya tercih ederim.

Çevrimdışı legendmaster

arena ve kadıköyde hakemlerin ciddi yardımı oluyor fb ve gs'a taraftarlar baskı oluşturabiliyor hakem üzerinde bizim taraftar laylaylom maç boyu

Çevrimdışı SaHMeRDaN

Verilenle değil verilmeyenlerle şampiyon olunur Türk liginde
Bakınız geçen sene 0 kırmızı gs

Çevrimdışı aksitt

Aman diyim , içlerinden biri dahi olmasın . Metin Tekin ya da Feyyaz Uçar dersen o başka . Diğer iki şık imkan dahilinde bile değil

kesinlikle katılıyorum  :claps: :claps: :claps:. Mansimov'un Kasımpaşa yönetiminde olduğunu çabuk unuttuk herhalde :)

Çevrimdışı Batuhan1903

arkadaş quaresmayı savuncam diye böyle şeyler yapmayın nolur. o pozisyonda gsye kart çıkmamış olabilir ama pozisyon kartlık.
bizim maçta o çok savunduğunuz quaresma iki metre koşmamak için gitti sarı gördü. üstüne yetmedi yerdeki adama yumruk tarzı birşeyler yaptı hakem bir kart daha veremedi. daha sonra sarı kart verilmesi gereken yerde bir sarı kart daha gördü ve oyundan atıldı. tamamen kendi hatalarıyla.

başkasına yapılan yanlış uygulama quaresmanın haklı olduğunu göstermez. şunu artık bir anlayın lütfen. iki gündür savuncaz diye farklı farkllı şeyler söyleyip duruyorsunuz gına geldi artık
Hocam ben quaresma masum dedim mi yıllardır emreler melolar ne kırmızılar görmedi ki bu adamlar takımların kilit oyuncuları kırmızı gorseler %80 puan kayıpları olacak diyorumki quaresmayı suçlayacağına hakemleri suçla çok iyi hatırlıyorum töre ceza alıyor kufurden fener maçında yok emre maç boyu küfrediyor hakemlerden gık yok biz töreye kızıyoruz ama bu oyuncular her takımda var biz bu adamlara sarı gorme diye uyarsakta eşyanın tabiatı ne ise ona gore hareket eder ama hakemler oyle deil sen camia olarak hakemi karşına aldın mı o hakem bidaha oyle laga luga yerde oyuncunu atamaz

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

5 şampiyonluk yaşamış takım içinde en dengesiz ve yetersiz kadro Galatasaray ve bizde ancak Gs'nin yabancı kalitesi takımı hep üst düzey tutuyor.

Tersine en dengeli kadrolardan birisi GS'de. Isim olarak bakarsan FB daha iyi gibi gorunse de aslinda sacma sapan uyumsuz bir kadrolari var. Sirf goz boyamak icin transferler yaptilar. Ha bu arada Ozan Tufan ellerinde patlatiginda burada Ozan diye yirtinan arkadaslar ne diyecek merak ediyorum. Aynisi Dsuzdzsak icin de gecerli, tabii o daha az ihtimal zira sonucta kucuk takimda oynuyor.

Çevrimdışı legendmaster

Hocam ben quaresma masum dedim mi yıllardır emreler melolar ne kırmızılar görmedi ki bu adamlar takımların kilit oyuncuları kırmızı gorseler %80 puan kayıpları olacak diyorumki quaresmayı suçlayacağına hakemleri suçla çok iyi hatırlıyorum töre ceza alıyor kufurden fener maçında yok emre maç boyu küfrediyor hakemlerden gık yok biz töreye kızıyoruz ama bu oyuncular her takımda var biz bu adamlara sarı gorme diye uyarsakta eşyanın tabiatı ne ise ona gore hareket eder ama hakemler oyle deil sen camia olarak hakemi karşına aldın mı o hakem bidaha oyle laga luga yerde oyuncunu atamaz
bu konuda hem yönetimde hem taraftarda eksiklik var. yönetim gerektiği gibi masaya yumruğunu vuramıyor maçtaki taraftar da laylaylom yapacağına hakemi baskı altına almaya bakmalı

Çevrimdışı TALAT

arkadaşım dünkü kırmızı kartın sebebi hakemdir demişsin. quaresmaya sallamayı bırakın hakeme sallayın demişsin. biz de diyoruz ki kartlar doğru, başkalarına vermemiş beni çok ilgilendirmez. hatta bize daha kolay kart çıkıyorsa daha da dikkatli olacaksın. saçma sapan kart görmeyeceksin. hadi ilk kartı pozisyon icabırdır diyip geçelim ama ikinci kartı almak için bu kadar uğraşrsan kartlar da doğruysa hatanı kabul edeceksin.

Çevrimdışı Batuhan1903

bu konuda hem yönetimde hem taraftarda eksiklik var. yönetim gerektiği gibi masaya yumruğunu vuramıyor maçtaki taraftar da laylaylom yapacağına hakemi baskı altına almaya bakmalı
Bu konuda demirören bile daha iyiydi en azından sesi çıkıyordu bi işe yaramasada. bu yonetim gelene ağam gidene paşam.

Çevrimdışı legendmaster

yönetim çıkıp açıklama yapmalı rakibin oyuncusu aynı pozisyonda neden sarı kart görmüyor ortalığı bulandırsınlar biraz ama hiç zannetmiyorum şampiyonluk sadece sahadan geçmiyor psikolojik faktörleri de kullanmak lazım
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2015, 23:05:36 legendmaster ]

Çevrimdışı Tolga

Diğer takımların maçları ile ilgili mesajları buraya yazıyoruz arkadaşlar.

http://besiktasarena.com/turk-ve-dunya-sporu/spor-toto-super-lig-201516-sezonu/
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Batuhan1903

arkadaşım dünkü kırmızı kartın sebebi hakemdir demişsin. quaresmaya sallamayı bırakın hakeme sallayın demişsin. biz de diyoruz ki kartlar doğru, başkalarına vermemiş beni çok ilgilendirmez. hatta bize daha kolay kart çıkıyorsa daha da dikkatli olacaksın. saçma sapan kart görmeyeceksin. hadi ilk kartı pozisyon icabırdır diyip geçelim ama ikinci kartı almak için bu kadar uğraşrsan kartlar da doğruysa hatanı kabul edeceksin.
Arkadaşım senin amacın ne şampiyonluk değilmi ee o zaman rakiplerin kimler fener gs onlara çıkamayan kartalar bize çıkınca bir abukluk yokmu. geçen gece q7 oyunda olsaydı biz o maçı almıştık senin elinde melo bile olsa yerin dibine gömersin çünkü adam bizde ligte 20 maç yapamaz cezalardan. asıl mantık şu olmalı senin q7nin abuk subuk hareket te kırmızı goruyorsa diğerleride görecek yok diğerleri görmüyorsa seninkide görmicek bu kadar basit sen bu sisteme baş kaldırmayıp quaresmanı, elinde olsa melonu gömersen kazancağın hiç birşey olmaz adamlar yine 11 kişi tamamlar alırlar puanı sende 10 kişi en kaliteli adamın eksik izlersin maçı sonra eksilen oyuncuya söversin

Çevrimdışı TALAT

yönetim çıkıp açıklama yapmalı rakibin oyuncusu aynı pozisyonda neden sarı kart görmüyor ortalığı bulandırsınlar biraz ama hiç zannetmiyorum şampiyonluk sadece sahadan geçmiyor psikolojik faktörleri de kullanmak lazım

bu sadece yönetimlerle olacak iş değil. medya gücümüzün ve taraftar gücümüzün de olması lazım (malesef yok). yoksa sadece konuşmuş olurlar.

Çevrimdışı legendmaster

başkasına aynı pozisyonda kart vermiyorsa çıkıp hesap sormak lazım en azından rahatsızlık vermek lazım gs değil mi ilk 4 hafta deplasmanda oynalım diyoruz bunlara aradan çıkıyor ben kabul etmem diyor halbuki gs maçı son haftalarda gs'ı bağlayan durum yok ama işte ligin bütününü düşünüp müdahale ediyorlar kazandıkları şampiyolukların altında yaptıkları bu işlerin payı çok var bjk yönetimi bunları beceremezse 10 yılda 1 şampiyonluk görmeye devam ederiz

Çevrimdışı Easthanbool

bu sadece yönetimlerle olacak iş değil. medya gücümüzün ve taraftar gücümüzün de olması lazım (malesef yok). yoksa sadece konuşmuş olurlar.

Yönetim sesini çıkarmazsa taraftar da bir şey yapamaz Talat abi çünkü arkalarında duran olmayacak
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "