2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12902810 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

Lucasin yanina Lawal da alinmali gerekirse 3-4 adam verelim takasla alalim..
Neden diyeceksiniz 3 kulvarda oynuyoruz O bolgede kadro derinligine ihtiyacımız var , En basitinden Fb nin o bölgede ust duzey 4 oyuncusu var...
Bu isin Sakatligi var rotasyonu var kart cezasi var vs vs..

mikel
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı can1903

Lucas Türkiyede yürüyerek oynar
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

Yöneticilerde sorun olmadığına emin misin? Hepsi hadi genelleme yapmayayım çoğu reklam peşinde. Ben yaptım peşinde. İbrahim Altınsay geldi bu kulübe gönderdiler. Oysa o tip isimlere de yer verilmesi gerek.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sorun yok derken bu adamlar şirketlerini takır takır yönetiyorlar. iş buraya gelince değişiyor manasında

Çevrimiçi Samet Ç

Töre Arena'da Gs maçını izliyor.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı brkntcnr

sorun yok derken bu adamlar şirketlerini takır takır yönetiyorlar. iş buraya gelince değişiyor manasında
Tabiki tabiki. Bunun sebebi de dediğin gibi ibra edenlerdir. Dün yd yi ibra edenler bugün arkasından laf söylüyor. Hep aynı yüzler hep aynı yüzler. Birdahaki seçimde Adalı yine aday olacak. Artık yenilere yer verilmesi lazım. Sonumuz hayrola.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

mikel
Onuda kiralayabilirsek neden olmasin :ok:
Lawal da Takas sansimizda var oyuzden dedim..
Ama o bolgeye 2 adam almamiz lazim tek basina Lucas yine olmaz Kadro derinligi Sart !
Dedigim gibi bu isin sakatligi var kart cezasi var Rotasyon var..
Hicbir futbocu senede 50 maci kaldiramaz , Gecen sezon bunu cok aci bi sekilde yasadik , ligin son haftalarında patir patir dokulduk fizik ve kondisyon olarak.. @TALAT Abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Örnek verdim ya. Takoz recep ôrneği versem ne alaka diyceksiniz :)

O takoz Recep Beşiktaş'ımızın gizli kahramanlarındandır. O'nun zamanında 10 yıl sağ bek aramadık biz. Yanlış kararlar veren hakeme elini uzatıp hakem de elini uzattığında Recep'in eliyle yaptığı otostop işaretini hiç unutmam ben. Oysa ali gültiken denen kişi ahmet çakar ile aynı spor programına çıkarken " hocam , ahmet hocam , hocam " demesini hiç unutmam. Eee bursa zengininin kızını alıp o zengin iflas ederse çıkarsın spor programlarına ve Beşiktaş'ımızın has düşmanı hakeme övgüler yağdırırsın. Burada çok kez yazdım ben önceleri derbilerden önce daha doğrusu Beşiktaş ve iki renklinin maçından önce takımlar çarşambadan kampa girerlerdi. Cuma ise maçın hakemi belli olurdu. ahmet çakar denilen yoksunlar yoksunu Beşiktaş düşmanı maçın hakemi olarak açıklandığında Beşiktaş kampına sessizlik hakim oldu diye yazardı bütün gazeteler. O kadroda ali gültiken de vardı ama yorumcu olarak katıldığı programda hocasına övgüler dizerdi. O yüzden bana ali gültiken demesin kimse . Recep Çetin'mi ?????????????   Bir tanedir o . Seba ekolüdür O ...........
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Easthanbool

https://twitter.com/SporGundemi35/status/635895050006851584

:iblush:

İnsanın aklına kötü şeyler geliyor acaba antrenmanı bu maça gidebilmek için mi yarıda bıraktı  :dry:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı fatihbjk

Gs toreyimi istiyo ne bu simdi?

Çevrimdışı TALAT

O takoz Recep Beşiktaş'ımızın gizli kahramanlarındandır. O'nun zamanında 10 yıl sağ bek aramadık biz. Yanlış kararlar veren hakeme elini uzatıp hakem de elini uzattığında Recep'in eliyle yaptığı otostop işaretini hiç unutmam ben. Oysa ali gültiken denen kişi ahmet çakar ile aynı spor programına çıkarken " hocam , ahmet hocam , hocam " demesini hiç unutmam. Eee bursa zengininin kızını alıp o zengin iflas ederse çıkarsın spor programlarına ve Beşiktaş'ımızın has düşmanı hakeme övgüler yağdırırsın. Burada çok kez yazdım ben önceleri derbilerden önce daha doğrusu Beşiktaş ve iki renklinin maçından önce takımlar çarşambadan kampa girerlerdi. Cuma ise maçın hakemi belli olurdu. ahmet çakar denilen yoksunlar yoksunu Beşiktaş düşmanı maçın hakemi olarak açıklandığında Beşiktaş kampına sessizlik hakim oldu diye yazardı bütün gazeteler. O kadroda ali gültiken de vardı ama yorumcu olarak katıldığı programda hocasına övgüler dizerdi. O yüzden bana ali gültiken demesin kimse . Recep Çetin'mi ?????????????   Bir tanedir o . Seba ekolüdür O ...........

bursa değil abi bandırma zengini :D

Çevrimdışı Tolga

G.Töre ilk geldiği zamanda Arena'da maç izlemişti abartmamak lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ensar

İnsanın aklına kötü şeyler geliyor acaba antrenmanı bu maça gidebilmek için mi yarıda bıraktı  :dry:
e yok artık yani şeytanın aklına gelmeyecek şeyi dillendirmeyin şurda arkadaş  :s20:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı okansosa

Podolski kankisi onun için gitmiştir Arsenal maçınada gitmişti geçen sene

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı GD8

Töre podolski nin yakın arkadaşı o davet etmiştir

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Hocam ben yöneticilik de yapan anlamında söylemistim. Yoksa Takoz Recep adamın hasıdır tıpkı deli ibo gibi :)

Çevrimdışı Ersoy

Gitmek isteyen gider.Zorla mı tutalım adamı ? Ağrıları ne olmuş ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet57

Izler arkadas ne var bunda.

Biz tv'den izliyoz, ama o ordan izleyebiliyorsa izler.

Ayni sey.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ah be @Hasan Tahsin abi yetisemedik biz O zamanlara , Ama Benim Cocukligumda yani 10-13 yasinda oldugum zamanlar Trt3 surekli ozamanlarin maclarini yayinlardi bende hep izlerdim oradan biliyorum biraz..
1983 - 89 -91 yillarindaki maclari verirdi hep Trt3 sikilmadan izlerdim keske yine verseler eskisi gibi , Yine izlerim..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Easthanbool

Bende bunu merak ettim ağrıları vardı hani? Eğer varsa dinlenmesi falan gerekmiyor mu
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Savaş

Abartmayın yahu neden gitmesin adam maç izlemeye, arkadaşı oynuyo sonuçta. :D Hemen gitmek isteyen gider falan. Sakin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

Abartmayın yahu neden gitmesin adam maç izlemeye, arkadaşı oynuyo sonuçta. :D Hemen gitmek isteyen gider falan. Sakin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya abi hani ağrıları vardı ? Yarın da antreman yapmazsa kıyameti koparırım. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı talha

Bende bunu merak ettim ağrıları vardı hani? Eğer varsa dinlenmesi falan gerekmiyor mu

Adam koşarak mı izliyor maçı lobide oturarak izliyor. Abartmayın bazı şeyleri. Podolski ile bildiğim kadarıyla bayadır arkadaşlar. Onu izlemeye gitmiştir.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı can1903

Ağrılarım var acilen gs maçı izlemeliyiz

Çevrimdışı Batuhan1903

https://twitter.com/onlinespor/status/635895973143814144
Beyler bakın pozisyona siz hala quaresmaya sallayın dünkü kırmızı kartın asıl sebebi hakemlerdir.Biz hakkımız için ses çıkarmazsak kim çıkaracak azizmi