2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12910890 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Evet atmadı dedim ama özellikle belirttim sırf artistik hareket yapacağım diye atmadı dedim. Bilerek atmamayla artistik yapacağım diye atmama arasındaki farkı istersen anlatmayayım burada. Neyse çarpıtılmaya bayağı müsait bir konu bu. Burada kapansın benim için töre sohbeti.

Aptallık desen anlarım da adamın yaptığı artistlik değil :)

haber1903te ki yönetici ile ilgili haberin doğruluğu nedir sizce ,ahmet nur cebi olabilir mi
Haberi bende okudum. İsmini vermek istemeyen yönetici yazmışlar ama bas bas Ahmet Nur Çebi diye bağırıyor haber. Doğruluğunu bilemem ama eğer yalansa kulüp çok sert açıklama yapmalı. Bu haberi yapanları rencide etmeli. Dha' muhabirlerini de tesislerden içeri sokmamalı. Doğruysa zaten yapacak bir şey yok. Ahmet Nut Çebi'ye yakıştıramam bu tarz bir olayı.

Çevrimdışı canU

haber1903te ki yönetici ile ilgili haberin doğruluğu nedir sizce ,ahmet nur cebi olabilir mi

Haber kaynağı dha olunca ben ciddiye aldım. Umarım değildir

Çevrimdışı Ensar

Haberi bende okudum. İsmini vermek istemeyen yönetici yazmışlar ama bas bas Ahmet Nur Çebi diye bağırıyor haber. Doğruluğunu bilemem ama eğer yalansa kulüp çok sert açıklama yapmalı. Bu haberi yapanları rencide etmeli. Dha' muhabirlerini de tesislerden içeri sokmamalı. Doğruysa zaten yapacak bir şey yok. Ahmet Nut Çebi'ye yakıştıramam bu tarz bir olayı.
yalansa çok büyük cevap verimeli çok , çok ağır kaos var o haber de
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Aptallık desen anlarım da adamın yaptığı artistlik değil :)
Bilmiyorum futbol oynadın mı ama bazı oyuncularda rakibi çalımla yatırma derdi vardır. Özellikle pazara gönderme tabirine uyar bu olay. Neyse özetle şunu söylemek istiyorum. Töre'yi hepimiz izliyoruz çalım atmayı çok seviyor, oyuncuyu kaleciyi yatırmayı. Geçen sene 3-0 lık ts maçında aynısını cepheden yaptı. Açıp bakabilirsin. İşte bunun adı artistik oluyor benim lugatımda ;)

Çevrimdışı Ensar

göz göre göre lades dedik arkadaş , ne olurdu su adam gelmeseydi ne kaybederdik ,  geldi de sanki şampiyonlar ligini mi kazandıracak , bu sene uğraş dur bu haberlerle 

Çevrimdışı scape_bjk

Q7'nin sözleşmesinde inş tek taraflı fesh etme maddesi falan konmuştur.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bilmiyorum futbol oynadın mı ama bazı oyuncularda rakibi çalımla yatırma derdi vardır. Özellikle pazara gönderme tabirine uyar bu olay. Neyse özetle şunu söylemek istiyorum. Töre'yi hepimiz izliyoruz çalım atmayı çok seviyor, oyuncuyu kaleciyi yatırmayı. Geçen sene 3-0 lık ts maçında aynısını cepheden yaptı. Açıp bakabilirsin. İşte bunun adı artistik oluyor benim lugatımda ;)

Kale boş ve kaleci dönsün de çalımlıyım dedi yani tamam haklısın şimdi katıldım ;)

Çevrimdışı kaanzor

Q7'nin sözleşmesinde inş tek taraflı fesh etme maddesi falan konmuştur.

Sözleşmesi kendi açısından çok sıkıntılı bildiğim kadarıyla tüm kozlar Beşiktaşta.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı scape_bjk

Sözleşmesi kendi açısından çok sıkıntılı bildiğim kadarıyla tüm kozlar Beşiktaşta.
Zaten sözleşmede ağır maddeler koymadan almak ahmaklık olur bence tek taraflı fesih de  vardır muhtemelen

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Bu tür haberler için tetikte oldukları çok belli.

Büyük malzeme verdik ellerine.Transfer öncesi düşündüğümüz her şey bir bir gerçekleşiyor

Yalnız sözkonusu kişinin Anç olduğunu şu satırlardan ötürü pek zannetmiyorum :

"Başkan, Divan Kurulunda stat inşaatı için 837 işçi çalışıyor demiş. O kadar insan orada çalışsa inşaatı göremezsiniz. Bu kadarı da olmaz. Ayrıca, kimlere CEO , kimlere yöneticilik sözü verilmiş akıllara zarar."

Çıkan haberler kulübün halini gözler önüne seriyor. muhtemelen yalanlama gelcektir.

Yalanlama gelse de büyük ihtimalle yazılanlar doğru. Kulüp üç aşağı beş yukarı bu haldedir. İsmini vermek istemeyen yönetici görünen köye kılavuzluk etmiş.

3 yıldır her sene baştan yapılan yeniden yapılanma. Bitmeyen stad. Üç yıldır sıfır başarı. Çatlak sesler çıkmaya başladıysa artık yönetim gidicidir.

Çevrimdışı LuceGel

Konu Dışı:

Halatlarda sıkıntı yokmuş (BjkMabet Twitter)
Çok müthiş haber 2-3 ayı kurtardık en az  :claps:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Deniz

Yapilan sozlesmede gecmiste kazandigimiz davanin parasi bile quaresmaya odendi fesih maddesi falan oldugunu hic sanmayin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Haber kaynağı dha
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Burada bas bas bağırdık takımı kulübü yönetimi taraftarı böler diye, getirmeyin diye. Kaostan haz alan bir kesim var ve biz buna rağmen bu adamla gittik sözleşme imzaladık. Bunlar iyi günlerimiz, bu adam Fikret Orman'ın tabutuna çiviyi çakacak adam olacak..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı LuceGel

Haber 1903 ya gündemde kalmak yada birilerinin adamı olduğundan sürekli negatif enerji pompalıyor.Bazı haberler camiaya zarar verecekse sümen altı edilir bu renklilerde bu şekilde gelişiyor ama bu tarz haber siteleri resmen camiayı kaosa sürükleme peşindendeler.Q7 haberlerinin şu an hiç yeri zamanı  değil ,tamam çözüm olacaksan yaz :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Burada bas bas bağırdık takımı kulübü yönetimi taraftarı böler diye, getirmeyin diye. Kaostan haz alan bir kesim var ve biz buna rağmen bu adamla gittik sözleşme imzaladık. Bunlar iyi günlerimiz, bu adam Fikret Orman'ın tabutuna çiviyi çakacak adam olacak..

Aynen katılıyorum. Querasma Fikret Orman'nın başını yakacak. Bunlar iyi günlerimiz.

Çevrimdışı Ensar

aynen katılıyorum,imza.

Çevrimdışı Erdemm

Kulübün içinde ne çivi çakma meraklısı var yaw.. dışarıya gerek yok..
ver ismi saklı yönetici üzerinden içeriye "çakma haberi" izle eğlenceyi.. :)

yersen tabi..

Çevrimdışı OrhanAker

Takım olgusu,kolej havası,takım içi denge vs. ondan sonra tut querasmayı getir.gülsemmi ağlasammı 
Daha 2.maçta patladı koskaca 2+1 yıllık sözleşme var önümüzde..Emeği geçen herkesi..

Çevrimdışı Ensar

Haber 1903 ya gündemde kalmak yada birilerinin adamı olduğundan sürekli negatif enerji pompalıyor.Bazı haberler camiaya zarar verecekse sümen altı edilir bu renklilerde bu şekilde gelişiyor ama bu tarz haber siteleri resmen camiayı kaosa sürükleme peşindendeler.Q7 haberlerinin şu an hiç yeri zamanı  değil ,tamam çözüm olacaksan yaz :bandit:
haber1903un fikret orman.düşmanı olduğunu herkes biliyor zaten de beşiktaşı düşünen yok

Çevrimdışı ahmetx

Herkese günaydın,
Haftaiçi çok az bilet satılınca uzun bir passolig arasından sonra BJK passkart alıp maça gittim :)
Canlı görünce daha net anlaşılıyor daha maç başlar başlamaz orta sahamız boş gibiydi Atiba sağlam olsa da yetmedi.
Gomez süre-performans olarak gayet iyiydi. Beck fena değildi. Öbürlerini pek beğenmedim.
İlk yarı rüzgardan dolayı takım pek çıkamadı. 2.yarı tam olacak derken kendi kendimize yenildik yine.
Taraftar takım daha ilk çıktığında quaresma diye bağırınca biraz tırsmıştım açıkçası, ilk yarıdaki tavırlarından kırmızı yiyeceğini belli etmişti. Kırmızıdan sonra yine quaresma diye bağırdılar. Acayip zoruma gitti quaresmayı yanlış destekleyenler yüzünden maça gittiğime pişman oldum. Umarım bir daha abartmazlar yoksa quaresma gidene kadar bir daha maça gitmeyi düşünmüyorum. Gol attığında asist yaptığında takıma faydası olduğunda alkışlayın tezahürat yapın ama bu şekilde takım içinde ayrım yaparak, kırmızı yese bile oyuncuyu alkışlayarak hiçbir yere varılmaz. İlk yarıda etrafta quaresma akıllı dur kırmızı yiyeceksin diyenler olmuştu adamlar haklı çıktı, kimse suçu hakeme de atmasın. Hakem genel olarak sonuca etki etmedi ama bazı pozisyonlarda bizim topçular düşünce faul vermedi(tvden bakmadım belki doğru kararlardır). Taraftar da fena değildi kırmızıdan sonra gomezin atakları dışında herkes inancını yitirdi 2-1 yenik duruma düşene kadar kimse bağırmıyordu. Yanlız koy trabzona diye tempo tutulduğunda bir defa ts net kaçırdı, diğerinde gol attı. Koylu moylu şeyleri bırakmak için uyarı gelmiş gibiydi :)
Trabzonun zencileri sağlamdı nerden bulmuşlar bilmiyorum ama ne quaresma ne töre ne motta sağdaki uzun saçlı zenciyi doğru dürüst geçemedi, Necip girer girmez koşmasına rağmen yine geçemedi, adam çok diriydi terlemedi sanki.
sağdaki uzun saçlı siyahi futbolcuyu trabzon aldığında burada çok aşağılanmıştı halbuki .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Scout

İlk 11 in hepsi zenci olmalı  :evillol: sahaya çıkmaya korkar diğer takımlar  :evillol:
Pika Pika

Çevrimdışı Mehmet57

Lindegaard diyorlar. Guzel olur.

Baskan bir Ingiltere turu yapsaz

Liverpool'dan Lucas'i, Manchester'den Lindegaard'i, Londra'dan Kouyate ve Mikel'i.

Lindegaard
Beck-Rhodolfo-Kouyate-Tosic
Leiva-Mikel
Tore-Oguzhan-Sosa
Gomez

:s20: