2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912997 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Haldun

Benim gorusum bu sene transferde yanlis tercihler yaptik.
Q7 yerine cucak, beck yerine cavanda ve lucas yerine mbiayi almadigimiza pisman olacagiz.
bu dunyada sadece rakiplerimizin aldigi topcular yok ki binlerce topcu var kaldi ki cucak disinda hicbiri gundemimizde degildi

Çevrimdışı Geovani

Bu antalyadaki emrah başsanda iyi oyuncu kanata iyi bir alternatif,duran toplarıda çok iyi kullanıyor
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Çağrı

Boyle istatistik sapla samani karistirmak oluyor. Defans oyuncularinin ya da defansif orta sahanin pas istatistigi her zaman %90'lar civarindadir, cunku birbirleriyle paslasirlar cok pas yaparlar kaleciyle ve rahat pas yaparlar. Kanatta oynayan futbolcu orta acar, ara pasi vermeye calisir rolu geregi hem de surekli defansa karsi oynar bu tur paslari ise genelde rakip defans keser oyle olmasa her mac basket maci gibi biterdi. Dolayisiyla yanlis ornek, sirf Quaresma'yi istemediniz diye adami en olmadik seylerle bile kiyasiya elestiriyorsunuz.

Gökhan Töre'nin geçen sene pas yüzdesi %91'di sezon ortalaması.

Mersin maçı %87.

Trabzon maçı %94.5
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2015, 02:02:39 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Mersin maçı %87.

Trabzon maçı %94.5

:lol: :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Mersin maçı %87.

Trabzon maçı %94.5
Yalnız bu yüzdeler dikine oynanan paslar mi? Yana geriye oynananlar varsa gayet normal. Dün töre q7 den daha etkisizdi.

Çevrimdışı legendmaster

Pektemek'in kardeşini buldum :D

bu gene iyi çat çat vuruyor pektemek olsa durdurur topla kavga eder sonra kaleye göndermeye çalışırken ayağından alırlardı

Çevrimdışı Doğuhan

Mersin maçı %87.

Trabzon maçı %94.5

abi törenin sorunu pas hatası değil ki top kaybı olay

çok iyi hatırlıyorum arda %100 futbol konuğuydu geçen yıl, ligde en beğendiği ve avrupada oynayabilecek oyuncuları sordular içinde töre olmayınca

güntekin hemen sordu töre ligin en formda oyuncusu onu nasıl buluyorsun diye dediği ilk şey bu kadar top kaybı yapmaması lazım

bugün ardayı barcelonaya getiren de top kayıpsız oynamasıdır

töre top kaybı sorununu çözemezse bi üst seviyeye asla çıkamaz

Çevrimdışı can1903

Yarın Lucas Leiva KAP'ı beklemeyin.

Büyük ihtimal maç kadrosuna alınacak ve Salı günü gelecekmiş. diyolar
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

Yalnız bu yüzdeler dikine oynanan paslar mi? Yana geriye oynananlar varsa gayet normal. Dün töre q7 den daha etkisizdi.

Tüm pasları. İstatistiklerde aksine Töre'nin 2 anahtar pası var Quaresma 1. Quaresma sadece hareketliydi yoksa ikisi de döküldü ikisi de etkisizdi.

abi törenin sorunu pas hatası değil ki top kaybı olay

çok iyi hatırlıyorum arda %100 futbol konuğuydu geçen yıl, ligde en beğendiği ve avrupada oynayabilecek oyuncuları sordular içinde töre olmayınca

güntekin hemen sordu töre ligin en formda oyuncusu onu nasıl buluyorsun diye dediği ilk şey bu kadar top kaybı yapmaması lazım

bugün ardayı barcelonaya getiren de top kayıpsız oynamasıdır

töre top kaybı sorununu çözemezse bi üst seviyeye asla çıkamaz

Töre oynayacak oyuncu bulunca oynuyor aslında Oğuzhan ile resital sunuyorlar ara ara.

Ama evet çok fazla top tutuyor katılıyorum. Bu örneği Quaresma'yı sevmediğim için yanılttığımı söylediği için verdim.

Ben rakamlar olmadan çok nadir konuşurum aksi halde tahminim derim hep ama yeni üyelerin bilmemesini de normal karşılıyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet57

Aslinda bize ofansda lazim olan oyuncu Elvis Manu. Gecen sene ilk Feyenoord macinda oyuna girip penalty yaptirdi, ikinci macta oyuna girip gol atti.

Feyenoord yollayacak, birkac milyona alinir (2-3). Adi Trabzon ile gecti hem.

Cok guclu, dikine oynayan, kaleyi dusunen, suratli bir futbolcu. Mac cevirebilen oyuncu kesinlikle.

Olsun daha var zaten koskoca 8 gün var. Hatta 3-4 gün daha ugrassinlar belki 200 bin euro daha indirirler. Nasıl olsa antep maçında Necip oynar sorun yok.

Çevrimdışı Çağrı

Albayrak'ın dün gece gaz almasından sonra bu gece de boş geçti.

Artık 24 Ağustos da aynı 31 de. Her türlü geç kalındı zaten alınacak adam anca Fener maçına tam performans verir.

Herkese iyi geceler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Tovbe tovbe :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet57

Lawal icin 1,5+Omer+Gokhan Suzen teklif etmisiz.

Bugun ki assist'i sirf kendi becerisi. Ilk once topu kapip, sahayi gecip vermesi.

Bize bu tur oyuncular lazim. Leiva ile gelsinler.

Ilk 11'in degisilmezi olacak diye birsey yok, ama kesinlikle bizde olmayan ozellikler barindiran futbolcu.

Çevrimdışı Tolga

Albayrak'ın dün gece gaz almasından sonra bu gece de boş geçti.

Artık 24 Ağustos da aynı 31 de. Her türlü geç kalındı zaten alınacak adam anca Fener maçına tam performans verir.

Herkese iyi geceler.
Sadece Lucas gelecek bence.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Mersin maçı %87.

Trabzon maçı %94.5

Olcay'in su ana kadar pas ortalamasi %78.
Quaresma %77.
Sneijder %75.
Nani %80.
Podolski %82.
Ove ove bitiremediginiz Dsudzsak %63!

Quaresma kotu bir mac cikarmasina ragmen Olcay'la ayni pas yuzdesiyle oynuyor. O zaman Olcay'i da gomelim. Pas yuzdesi her sey degil, bir futbolcu %65-70'le de oynayabilir ama verdigi 10 pastan 1'i asist olursa iyi futbolcudur. Kac pas verdigine bakmadan ustelik hic bir degeri yok bu istatistigin. Beni koy sahaya toptan kacip mac boyu 5-6 pas yapip hepsini dogru adama vereyim %100 pas yuzdesiyle oynamis olurum. Gokhan Tore'ye gelince, zaten bu yuzden Gokhan'dan cok sey bekliyoruz, bir takim eksiklerini de tamamladiginda Turkiye'nin gordugu en iyi Turk kanat oyuncusu olacak.

Çevrimdışı Çağrı

Olcay'in su ana kadar pas ortalamasi %78.
Quaresma %77.
Sneijder %75.
Nani %80.
Podolski %82.
Ove ove bitiremediginiz Dsudzsak %63!

Quaresma kotu bir mac cikarmasina ragmen Olcay'la ayni pas yuzdesiyle oynuyor. O zaman Olcay'i da gomelim. Pas yuzdesi her sey degil, bir futbolcu %65-70'le de oynayabilir ama verdigi 10 pastan 1'i asist olursa iyi futbolcudur. Kac pas verdigine bakmadan ustelik hic bir degeri yok bu istatistigin. Beni koy sahaya toptan kacip mac boyu 5-6 pas yapip hepsini dogru adama vereyim %100 pas yuzdesiyle oynamis olurum. Gokhan Tore'ye gelince, zaten bu yuzden Gokhan'dan cok sey bekliyoruz, bir takim eksiklerini de tamamladiginda Turkiye'nin gordugu en iyi Turk kanat oyuncusu olacak.

Dostum. Ben pas yüzdesi her şey dediğimi de hatırlamıyorum. Sen bana yanıltıyorsun dedin bu böyle hesaplanmaz dedin ben de sana aynı mevkide oynayan adamın yüzdesini koydum.

Yani ben bir şey demedim sen dediğin için koydum. Yoksa tabi ki pas yüzdesi her şey değildir. %50 ile oynasın ama 3 tane yazsın her maç ben tamamım.

Ama takımın en kötüsü olursa orada sıkıntı olur tercihleri yanlış demektir. Başta söylediğin kısım içinse Quaresma 41 Töre 60 topla buluşmada yapmış bunu. Yani Töre'nin yaptığını yapmak daha da zor oradan bakarsan.

Kıyasa sokmamın tek sebebi senin ithamındı yoksa ikisi de kötü maç çıkardı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Dostum. Ben pas yüzdesi her şey dediğimi de hatırlamıyorum. Sen bana yanıltıyorsun dedin bu böyle hesaplanmaz dedin ben de sana aynı mevkide oynayan adamın yüzdesini koydum.

Yani ben bir şey demedim sen dediğin için koydum. Yoksa tabi ki pas yüzdesi her şey değildir. %50 ile oynasın ama 3 tane yazsın her maç ben tamamım.

Ama takımın en kötüsü olursa orada sıkıntı olur tercihleri yanlış demektir. Başta söylediğin kısım içinse Quaresma 41 Töre 60 topla buluşmada yapmış bunu. Yani Töre'nin yaptığını yapmak daha da zor oradan bakarsan.

Kıyasa sokmamın tek sebebi senin ithamındı yoksa ikisi de kötü maç çıkardı.

Sorun Quaresma ya da Olcay'in pas yuzdesi degil onu diyorum. Gokhan Tore'nin istatistigi zaten bir kanat oyuncusu icin normalin cok uzerinde o pas yuzdesi defans oyuncusunun pas yuzdesidir normalde, su anda formsuz, formunu yakaladiginda zaten durdurulamayan bir adam. Ben konuya daha yeni girdim, Quaresma'nin kotu oynamasina kanit olarak pas yuzdesinden bahsedilmisti o yuzden yorumladim. Laf istatistikten acilmisken istatistiklere baktim biraz, beni en cok endiselendiren http://www.whoscored.com/Regions/225/Tournaments/17/Seasons/5915/Stages/12625/TeamStatistics/Turkey-Super-Lig-2015-2016 6 pastan IBB ile beraber en az sut ceken takim olmamiz oldu. GS %19 sut cekerken biz %3'le oynamisiz. Tore ve Quaresma'ya cizgiye inip forvetlere pas cikarmalarini ogretmek gerek belki de.

Çevrimiçi golazokartal

Quaresma'nın yaptıklarına şaşıran var mı? Geçmişte yaptıkları gelecekte yapacaklarının teminatıdır. Biraz geç de olsa artık ilk 11 de oynamaması gerektiğini Şenol Güneş de görmüştür. Ancak bizi bekleyen daha büyük bir tehlike var. Mario Gomez... oynadığı 2 maçta hiçbir etkisini göremedim. Ve mario gomez bizim 1. santraforumuz. Eğer takım durduğunda Mario Gomez de duracaksa vay halimize.Umarım 2. bir Almeida vakası olmaz.Bize tıkandığımız maçlarda bir hareketiyle maçı çevirecek santrafor lazımdı.İzlediğim 2 maçta Mario Gomez beni çok endişelendirdi açıkcası.
abi şu yorumunla insanların fikirlerinin ne kadar farklı olabileceğini bana göstermiş oldun çünkü ben Gomez girdikten sonra koşularını,geriye gelip top alma isteğini ve attığı şuttaki kalitesini çok beğenmiştim ve en az 20-25 gol atar diye düşünmüştüm ama başta söylediğim gibi fikirler ,öngörüler kişiden kişiye bu kadar farklılık gösterebiliyor

Çevrimdışı Kemal

33 sayfa kuarejma konuşulur mu, insaf .

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Arkadaş ne q7 düşmanı cokmus bi hatasını kolluyomussunuz bırakın ALLAH aşkına.

BJK ye transferi ve mactaki hareketinin açıklanacak bi durumu yok ama kusura bakmayinda ayıp ediyorsunuz 40 sayfadir aynı muhabbet herkes kendi istedigi adam gelsin istiyor kimse BJK yi düşündüğü yok. Bursa maçını ve cucakin bir cok maçını seyrettim sadece ayağı raket gibi olan bi adam.

Gelip burda q7 cucak karsilastirmasi yapmayacagim ama bursada oynamakla BJK de oynamak arasinda fark var ve qauresma ondan daha büyük bi topçu

Çevrimdışı Çağatay

Bizde sana HE HE diyip geçelim hosuna goder mi ?
Yasiniza Yakıştıramadım bu davranışı Ergen gibi bir cevap vermissiniz resmen !
Bama direk cevap vererek katılmadığını zi belirtebilirsiniz..
@Çağatay

eğer bir gün bende bir futbolcu ile ilgili olarak senin yaptıklarının aynısını yaparsam
bana da he he diyebilirsiniz
lakin ben kimseyi bu kadar körü körüne desteklemem
bu günlük hayatta da böyledir
görüyosun işte bir insanın peşinden fanatik gibi gidenleri
sonu her zaman hüsran olmuştur
tarih hep böyle yazar bu senaryoları sadece aktörler farklıdır @Yunus Emre Dökmeci
Hope for the Best, Plan for the Worst

Günaydın herkese. Bugün bir lawal kap'ı bekliyorum :D  :bandit:

Çevrimdışı dlcs

Arkadaş ne q7 düşmanı cokmus bi hatasını kolluyomussunuz bırakın ALLAH aşkına.

BJK ye transferi ve mactaki hareketinin açıklanacak bi durumu yok ama kusura bakmayinda ayıp ediyorsunuz 40 sayfadir aynı muhabbet herkes kendi istedigi adam gelsin istiyor kimse BJK yi düşündüğü yok. Bursa maçını ve cucakin bir cok maçını seyrettim sadece ayağı raket gibi olan bi adam.

Gelip burda q7 cucak karsilastirmasi yapmayacagim ama bursada oynamakla BJK de oynamak arasinda fark var ve qauresma ondan daha büyük bi topçu

'' q7 düşmanı''?

Kreş mi bu kulüp? Çocuk mu eğlendiriyoruz? Q7 5-10 gol attı da düşmanlık mı yapılıyor? Bu şekilde kırmızı kart gören oyuncu kadro dışı bırakılır ikincisi nüksederse kuyruğuna teneke bağlanıp evine yollanır.

O adam tek bir defa daha aynı hareketi yapsın yönetimden önce taraftar ağzının payını verir.

Hadi iyi goygoylar sana.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mersin maçı %87.

Trabzon maçı %94.5
@Çağrı boşuna uğraşıyorsun. Cidden vakit kaybı :) Her söylediğine başka bir şey bulabilirler Quaresma'yı haklı çıkartmak için. Takımın en iyisi Quaresma de geç. Sevinsinler.
Korku akıl katilidir.