2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12915519 defa] 2015/16 Transfer Sezonu
Imparator :akuma: diyorsun yani :bandit:
Evet milli takımı gs nin arka bahçesi yapan imparator :)

Çevrimdışı legendmaster

O Roportajin devaminda da , Messiyi iterek , Ronaldoyu da Tekmeyle durdurabilirsiniz ama Quaremayi durduramazsinoz dediginide biliyirmusun peki ???
quaresma erken davranır bir tekme atar kırmızıyı görür çıkar kendi kendini durduruyor zaten rakibe gerek yok

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

O Roportajin devaminda da , Messiyi iterek , Ronaldoyu da Tekmeyle durdurabilirsiniz ama Quaremayi durduramazsinoz dediginide biliyirmusun peki ???

Quaresma ilerlemediği için durdurulmaya gerek kalmıyor.

Quaresma ilerlemediği için durdurulmaya gerek kalmıyor.
Cucakta bugun hicbir numara goremedim !
Bekini takip eder dediniz yanindan gecen topa hareketkenmedi yanindan gecen adama Baski yapmadi sadece bakti , 1E 1de hic adam gecemedi tek esprisi ortaya yonelip Sut cekmek oldu baskada bisey yapmadi..
Ama Sirf su adam icin Q7 yi itin deligine soktunuz ayip ya
Su adam su oyunuyla Q7 nin yarisi bile olamaz..
Hani takim oyuncusuydu ya , Hani mac kurtariyordu ya gorduk Antep Saint Germene bile gol atamadi takimini da kurtaramadi..
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2015, 01:03:47 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Tolga

Serdar Aziz mi aradığımız stoper :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Serdar Aziz mi aradığımız stoper :)
Bence yönetim dahil kimse aradigimizin ne olduğunu bilmiyor :)

Çevrimdışı Tolga

Bence yönetim dahil kimse aradigimizin ne olduğunu bilmiyor :)
Bilmedikleri Serdar Aziz ile ilgilenmelerinden belli. :)

Çevrimdışı Onur Bey

Nedir bu Quaresma konusu?

Dün kötülerin arasinda iyilerdendi. Gereksiz yere iki kart görüp oyundan atildi, bir tane de gol atdi.

Biz mi istemisiz Serdar Aziz'i? Bursa Baskani simdi hemen Aziz Yildirim'i arar.  :lol:

O        NU        R!
 O      N  U      R  !
  O    N    U    R    !
   O  N      U  R      !
    ON        UR        !

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bilmedikleri Serdar Aziz ile ilgilenmelerinden belli. :)
En azından Ersan'ın maçlarda yaptığı birçok bireysel hatanın farkında olduklarını umalım . Böyle bir ligde şampiyon olamıyorsak bunun nedenini iyice sorgulamamız lazım . Bunu bizden çok yönetimin sorgulaması lazım.

Çevrimdışı Ensar

Bekini takip eder dediniz yanindan gecen topa hareketkenmedi yanindan gecen adama Baski yapmadi sadece bakti , 1E 1de hic adam gecemedi tek esprisi ortaya yonelip Sut cekmek oldu baskada bisey yapmadi..
Hani takim oyuncusuydu ya , Hani mac kurtariyordu ya gorduk Antep Saint Germene bile gol atamadi takimini da kurtaramadi..
Bende maçın ikinci yarısına baktım , katılıyorum sana , ama şutları gerçekten çok etkili ve duran topları da iyi kullanıyor , biraz daha izlemek lazım sezon performansı önemli ama burada haddinden  fazla abartıldı oyunu
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bilmiyordum öğrenmiş oldum. Yalnız anlamadığın şey şu, burada Quaresma'yı istemeyenlerin tamamına yakını yaptığı aptallıklardan dolayı istemiyor. Futboluna birşey diyen yok, hepimiz biliyoruz Olcay'dan Nani'den Podolski'den yetenekli olduğunu. Ama isterse hattrick yapsın, dünkü gibi kartlar gördüğü sürece futbolundan çok zekası tartışılır.

Yahu sen bir ay önce "Quaresma değişti, olgunlaştı, eskisi gibi hatalar yaparsa en başta ben eleştiririm" diyordun, şimdi yine eski tas eski hamam, ölümüne savunuyorsun. Senin gibi savunanlar olduğu sürece bu adam akıllanmaz, olgunlaşmaz, şunu anlayamadınız bir türlü.

Adam Portekiz'e gidiyor, bizim verdiğimiz paranın yarısına süt dökmüş kedi gibi oynuyor, koca sezonu 4 sarı kartla kapatıyor. Buraya gelince daha ikinci maçta kırmızı kart ve çıkarken alkışlayan taraftar.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Serdar aziz cok yerinde bir transfer olur, bence en iyi yerli defans oyuncusu. Yalniz bursa bize futbolcu falan vermez.
Besiktask!

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Dzsudzsak'ı bugün Antep maçında izledim Yunus Emre. Adamın futbol zekası iyi. Nasıl pozisyon alması gerektiğini biliyor .  Duran topları , şutları, pasları kısaca tekniği  iyi. Fizik olarak ise zayıf. Enerjisini verimli kullanmaya çalışıyor ,  fazla defans yapmıyor daha etkili olduğu ofansta kullanmaya çalışıyor enerjisini. Çok üst düzey  diyemeyiz ama yıl boyu sana istikrarlı bir performans sunar. Quaresma'yı yerin dibine sokma meselesine gelince bu takımın her futbolcusundan üstün performans beklentisi var .  İstenilen performansı göstermeyen her kim olursa eleştirilir. Quaresma ya da  Töre kimsenin gözünün yaşına bakılmaz.

Çevrimdışı Ersoy

Serdar Ersandan iyidir ama aradığımız adam değil.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

Pektemek'in kardeşini buldum :D

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Benim gorusum bu sene transferde yanlis tercihler yaptik.
Q7 yerine cucak, beck yerine cavanda ve lucas yerine mbiayi almadigimiza pisman olacagiz.
Besiktask!

Çevrimdışı Tolga

Çevrimiçi Necmi

Serdar aziz cok yerinde bir transfer olur, bence en iyi yerli defans oyuncusu. Yalniz bursa bize futbolcu falan vermez.
Bu saatten sonra Bursadan futbolcu isteyenin :bandit:

Çevrimdışı talha

Emre'yi alalım ondan sonra öyle diyelim.  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Haldun

quaresma nin sorunu dsiplin ve takim oyununa olan uzakligi yoksa quaresmanin yetenigene laf soyleyeni Allah carpar dinyadaki sayili yeteneklerden fakat yetenegine olan saygisi muazzam derecede az

Çevrimiçi Necmi

dzsudzsak ın kötü olması Quaresmayı iyimi yapıyor :alala:
adam dünkü maçı sattı. Burda savunulacak ne var. Daha dur ligin ikinci maçı ve
quaresma nedeniyle alınan bir malubiyet her deliğe sokarız ordanda çıkartmayız
söyledik en başta bunun böyle olacağını. Bir konuda haklısın ama Quaresmada hiç
suç yok tek suç onu bu takıma alanlarda yanlız dün akşam o dediğin deliğe
quaresma Beşiktaşı soktu. :bandit:  @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Haldun

baskanlari vermez zaten abi arnavut inadi var baskanlarinda bize topcu falan vermez taraftara oynuyor sportif basari olmayinca

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Aynı istatistiği sana da vereyim zira @Yunus Emre Dökmeci işine gelmeyeni okumuyor.

Quaresma %68 ile maçın en isabetsiz pas yapan oyuncusu olarak tamamladı maçı.

Boyle istatistik sapla samani karistirmak oluyor. Defans oyuncularinin ya da defansif orta sahanin pas istatistigi her zaman %90'lar civarindadir, cunku birbirleriyle paslasirlar cok pas yaparlar kaleciyle ve rahat pas yaparlar. Kanatta oynayan futbolcu orta acar, ara pasi vermeye calisir rolu geregi hem de surekli defansa karsi oynar bu tur paslari ise genelde rakip defans keser oyle olmasa her mac basket maci gibi biterdi. Dolayisiyla yanlis ornek, sirf Quaresma'yi istemediniz diye adami en olmadik seylerle bile kiyasiya elestiriyorsunuz.