2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12915108 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Doria nin bize gelme ihtimali benim adriana Lima ile beraber olma ihtimalinden daha düşük.
:evillol: :evillol:
Acunun oluyorsa Seninde olur abi :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi murat

serdar azizin beşiktaşın 6. stoperi olur.okadar kötü bir stoper.ersanın kötü bir stoper olduğunu düşünmüyorum sadece defoları olan bir stoper.iyi bir adam alınırsa yerine herzaman iş yapar.bir takımın ilk 11 inin iyiolması yetmez yerine lazım olduğunda oynayacak adamında iyiolması lazım.örnek motta.maçı neredeyse tek başına verdi savunmada.birde bizim 3 tane iyi kanat oyuncumuz var bizim yapmamız gereken bir kanatta olcay diğer kanatta gt7 ve q17 yi dönüşümlü oynatmak olmalı.necipin oyuna girmesi baskı yediğimiz çin doğru bir düşünce gibi gelebilir ama aslında oraya topu tutabilen bir oyuncu lazımdı.necipe atılan bütün tolar duvara atılmış gibi çarpıp rakibe gitti.oyunu soğutabilecek bir oyuncu lazımdı.

:evillol: :evillol:
Acunun oluyorsa Seninde olur abi :ishock:
Kardeşim besiktas şampiyon olsun da yemisin adriana sini :D

serdar azizin beşiktaşın 6. stoperi olur.okadar kötü bir stoper.ersanın kötü bir stoper olduğunu düşünmüyorum sadece defoları olan bir stoper.iyi bir adam alınırsa yerine herzaman iş yapar.bir takımın ilk 11 inin iyiolması yetmez yerine lazım olduğunda oynayacak adamında iyiolması lazım.örnek motta.maçı neredeyse tek başına verdi savunmada.birde bizim 3 tane iyi kanat oyuncumuz var bizim yapmamız gereken bir kanatta olcay diğer kanatta gt7 ve q17 yi dönüşümlü oynatmak olmalı.necipin oyuna girmesi baskı yediğimiz çin doğru bir düşünce gibi gelebilir ama aslında oraya topu tutabilen bir oyuncu lazımdı.necipe atılan bütün tolar duvara atılmış gibi çarpıp rakibe gitti.oyunu soğutabilecek bir oyuncu lazımdı.
Serdar konusuna katilmiyorum ama Necip konusuna kesinlikle katılıyorum @MURAT abi
Necip yerine Sosa girmeliydi , Sosa Savunmaya yardım eden bi futbolcu hem orta sahanin direncini artirirdi hemde Ataklari baslatirdi Necipi alarak Hazin sonuda hazirlamis okduk bence cunku Necip girdikten sonra ileri hic cikamadik... Sosa olsaydi ileride çıkabilirdik..

Kardeşim besiktas şampiyon olsun da yemisin adriana sini :D
Bu sene O sene ins abi
Bak bugun bir kez daha gordukki Bu degirmenin altindan daha cok sular akar :halay:
Moral bozmak yok biraz olsun keyfim yerine geldi valla..
8 milyon Avroluk stoper ne stopermis oyle ya :D

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Düdüğü bekleyemediği için kırmızı kart görebilen zeka seviyesindeki bir oyuncunun o golü bilinçli atıp atmadığını tartışmışsınız 10 sayfa boyunca. :)
renklilerden fazla eleştiriyoruz kendi topçumuzu yazık tamam hata etmiştir ama yeter artık ya
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi murat

Serdar konusuna katilmiyorum ama Necip konusuna kesinlikle katılıyorum @MURAT abi
Necip yerine Sosa girmeliydi , Sosa Savunmaya yardım eden bi futbolcu hem orta sahanin direncini artirirdi hemde Ataklari baslatirdi Necipi alarak Hazin sonuda hazirlamis okduk bence cunku Necip girdikten sonra ileri hic cikamadik... Sosa olsaydi ileride çıkabilirdik..
serdarda ne gördün merak ettim yunus emre.birçok maçını izledim bir kere olsun şu adam keşke bizde oynasa demedim.

Bu sene O sene ins abi
Bak bugun bir kez daha gordukki Bu degirmenin altindan daha cok sular akar :halay:
Moral bozmak yok biraz olsun keyfim yerine geldi valla..
8 milyon Avroluk stoper ne stopermis oyle ya :D
Kardeşim dün akşam çok yıkıldik. Babamla kaç senedir maç izleriz maçtan sonra babamı ilk kez bu kadar umutsuz gördüm. Umarım olur ama bu takım bu kadro yapısı ile Avrupa dönüşü bize çok husran yaşatır diye düşünmeye başladım

Çevrimdışı legendmaster

Kardeşim dün akşam çok yıkıldik. Babamla kaç senedir maç izleriz maçtan sonra babamı ilk kez bu kadar umutsuz gördüm. Umarım olur ama bu takım bu kadro yapısı ile Avrupa dönüşü bize çok husran yaşatır diye düşünmeye başladım
o umutsuzluk bende de var yönetim sağolsun

serdarda ne gördün merak ettim yunus emre.birçok maçını izledim bir kere olsun şu adam keşke bizde oynasa demedim.
Abi gelsin 2 hafta sonra Ersani keser bence
Ersani bende severim ama o sakatliklardan sonra bi turlu toparlayamadi kendini...
Dun ilk Goldede cok buyuk hatasi var , Daha ortada ppzisyon yokken yerini birakip adama Basmaya gitti rakipte Ersanin bosallttigi alana topu gondererek Golu atti maalesef..
Hos orada adama basmaya Mottanin gitmesi gerekiyordu ama :akuma:

Çevrimdışı TALAT

çok da umutsuz olmaya gerek yok. dün biz nedense çok gergin ve bir an önce gol atmaya yöneldik. ilk 20 dakika olmayınca da moral olarak düştük. ayrıca trabzon ligi bizden önce açmış kadrosu da iyi olan bir takım. trabzondan iyi kadrosu olan 1-2 takım var ligde.

transfeler yapılırsa ve zamanla taşlar yerine oturur. sonuçta 10 kişi yenildiğimiz takım trabzon
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

o umutsuzluk bende de var yönetim sağolsun
Açık açık söylemek gerekirse 3 hafta takımı izleyeceğim eğer bir ışık olmazsa fener maçına gelmeyi düşünmuyorum. Taraftar resmen oraya gelmek için çile çekiyor bari takım içimizi rahat ettirsin diyoruz. Orda bide şu fenere yenilirsek vahlar olsun

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

renklilerden fazla eleştiriyoruz kendi topçumuzu yazık tamam hata etmiştir ama yeter artık ya

Hatalarını savunmaktansa eleştirmek hem oyuncu için hem de Beşiktaş için daha faydalı olur.
Be the change you want to see in the world. 🦅

çok da umutsuz olmaya gerek yok. dün biz nedense çok gergin ve bir an önce gol atmaya yöneldik. ilk 20 dakika olmayınca da moral olarak düştük. ayrıca trabzon ligi bizden önce açmış kadrosu da iyi olan bir takım. trabzondan iyi kadrosu olan 1-2 takım var ligde.

transfeler yapılırsa ve zamanla taşlar yerine oturur. sonuçta 10 kişi yenildiğimiz takım trabzon
Katiliyorum
Tarbzin Fizik kondisyon olarak bizden daha iyi durumdaydi bunun sebebide sezinu bizden 3 hafta erken acmalari , Gecen sezon bizde Bu zamanlar Fizik kondisyon olarak vok daha iyiydik rakiplerden cunku bizde Ozaman Sezonu daha erken acmistik ve Feyenoord ve arsenal gibi ist duzey takimlarla Resmi mac oynamistik..
Normal karşılıyorum Daha cok zaman var onumuzde ben Umutluyum.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Hatalarını savunmaktansa eleştirmek hem oyuncu için hem de Beşiktaş için daha faydalı olur.
futbolunu yada yaptıklarını eleştirmek yada hakkını vermek olumludur tabi. ama zeka seviyesi ile ilgili söylem pek olmamış sanki
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

İnan bana yenilmemiz beni uzmedi. Tabini üzüldüm ama asıl üzüldügum biz ilk yarı ne yaptık. Bir takım bu kadar etkisiz oynar. Geçen sene Bilic ile bile daha eykikiydik dedirtti bana takım. Tamam belki veli gibi bir oyuncunun eksikliği vardı ama besiktasin bir takıma karşı ilk yarı bukadar etkisiz olmaması lazım.

KONU DIŞI |
3 ve 6 Eylulde Milli maclar var bu hafta ligler oynanacakmi yoksa tatilmi?
Yani Ligler oynandiktan sonrami Ara verilecek yoksa Oynanmadanmi :alala: @Çağrı

KONU DIŞI |
3 ve 6 Eylulde Milli maclar var bu hafta ligler oynanacakmi yoksa tatilmi?
Yani Ligler oynandiktan sonrami Ara verilecek yoksa Oynanmadanmi :alala:
Benim bildiğim haftaya oynanacak ve ara verilecek

Benim bildiğim haftaya oynanacak ve ara verilecek
Haftaya Pazar Ayin 1 i , 2 gundemi hazirlanacak milli takim Maca :alala:

Çevrimdışı brkntcnr

Neyse transferler bu haftaici bitsin de milli ara da girer alışmaları daha da kolaylaşır.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haftaya Pazar Ayin 1 i , 2 gundemi hazirlanacak milli takim Maca :alala:
Futbol dahisi fatih düşünmüştür bunu :)

Futbol dahisi fatih düşünmüştür bunu :)
Imparator :akuma: diyorsun yani :bandit:

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

futbolunu yada yaptıklarını eleştirmek yada hakkını vermek olumludur tabi. ama zeka seviyesi ile ilgili söylem pek olmamış sanki

Quaresma kariyerinin her döneminde futbolundan çok zekası tartışılan bir oyuncu oldu. Benim söylediğim cümlede bir yanlış veya abartı yok.

Mourinho'nun Quaresma için "Yetenekli ama aptal" dediğini mutlaka duymuşsunuzdur.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Quaresma kariyerinin her döneminde futbolundan çok zekası tartışılan bir oyuncu oldu. Benim söylediğim cümlede bir yanlış veya abartı yok.

Mourinho'nun Quaresma için "Yetenekli ama aptal" dediğini mutlaka duymuşsunuzdur.
O Roportajin devaminda da , Messiyi iterek , Ronaldoyu da Tekmeyle durdurabilirsiniz ama Quaremayi durduramazsinoz dediginide biliyirmusun peki ???