2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12907074 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Yahu arkadaşlar he deyip geçin gözünüzü seveyim.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yahu topa vururken önündeki savunma oyuncusunu da mı görmüyorsun?

Biraz mantıkla düşün sadece sağ kanattan sağ ayakla şut atıyorsun. Ya topa ayağın üstüyle vurman lazım dümdüz ya da trivela şeklinde içe falsolu vurması lazım.

Adam neyi düşündü de kaleye vurdu sağ ayak içiyle top önce sola açılır sonra rüzgar sağa iter direkten döner öbür direkten içeri girer mi? Eh artık ama bunu dedirttin yani @Yunus Emre Dökmeci
@Çağrı tamam basta bende orta acti ruzgardan kaleye yöneldi diye düşündüm sonra Acaba kaleyemi vurdu yonsa orta mi acti diye Pozisyonu 10-15 Sefer tekrar izledim yahu Alenen kaleye vuruyor adam virmadan once Kafasini kaldirip kaleye bakiyor ve bilerek gorerek direkt kaleye vuruyor vurduktan sonrada kaleye dogru bakiyor ve girince Kosmaya başlıyor , yapmayin etmeyin ne ortasi adam yopa vururken iceride bir tane Adamimiz bile yok Arka direkteki Cinlere mi orta acti bu adam ???
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

Bastan beri bu başlığın transfer baslıgı olması saçma gelmişti , genel bir beşiktaş başlığı olur orda herşey konuşulur , bu şekilde ortalık karışıyor , bugün bu baslıkta neler konuşuldu neler

Müsade ediyorum çünkü dağılmayın diye zaten 1 hafta sonra kapanacak başlık genel başlığa geçeceğiz :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Şu Onur'un çıkardığı bir top daha var Motta vurdu sanırım o zaman o da kaleye vurdu böyle şey olur mu zaten akıl var mantık var :D

Olur mu hacı o vuruş Quaresma'Nın über zekası ve yeteneği ile yaptığı vuruş.  :lol:

Rüzgar faktörü o kadar etkili ki o golde.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TALAT

ben dedim ama silindi :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ensar

Şu Onur'un çıkardığı bir top daha var Motta vurdu sanırım o zaman o da kaleye vurdu böyle şey olur mu zaten akıl var mantık var :D
Orda defansa çarpıp yön değiştirdi ama :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kadir G.

81 bin mesaj yazılmış hala Beşiktaş formasını haketmeyen birini/birilerini tartışıyoruz.

Darısı 781 binlere

Çevrimdışı Yankee

Başlığın ismi Transfer Sezonu ama  dünden beri yapılan Quaresma Cucak muhabbeti artık baymadı mı sizce de ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bizde sana HE HE diyip geçelim hosuna goder mi ?
Yasiniza Yakıştıramadım bu davranışı Ergen gibi bir cevap vermissiniz resmen !
Bama direk cevap vererek katılmadığını zi belirtebilirsiniz..
@Çağatay
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı anilsevim

Benim tek ümidim hocadır, oynatacağı efektif futbol 6. haftadan sonra oturmaya başlar diye düşünüyorum
11 i de şoyle kurabilir

Kaleci
Beck rhodo transfer tosic
Lucas
Töre ozi sosa olcay
Gomez

1 hafta kaldı hala transfer yazıyoz maalesef. Büyük maçlar ozi oturur ati-lucas olur diye düşünüyorum
Rhodolfonun yanına Doria deniyor. Olursa iyi olur
Kaleci transferinden ümidim yok maalesef, doria-lucas işine fitim şu an. Yönetim o hale getirdi yani
İnş hoca güvenimizi boşa çıkarmaz, inş 2. yarı evimizde oluruz
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağatay

Müsade ediyorum çünkü dağılmayın diye zaten 1 hafta sonra kapanacak başlık genel başlığa geçeceğiz :)

Rica ediyorum bir de quaresma başlığı acar mısın.
Bütün trivelalar rabonalar sari kartlar kırmızı kartlar çift dalmalar disiplinsiz hareketler filan orada konusulsa...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

İlk maçı için gayet olumlu bir oyun çıkardı
En önemli özelliği şut tehdidi.isabetli ve sert.
Olcay sosa dzsudzsak çok üretken bir üçlü olurmuş gercekten

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı tamam basta bende orta acti ruzgardan kaleye yöneldi diye düşündüm sonra Acaba kaleyemi vurdu yonsa orta mi acti diye Pozisyonu 10-15 Sefer tekrar izledim yahu Alenen kaleye vuruyor adam virmadan once Kafasini kaldirip kaleye bakiyor ve bilerek gorerek direkt kaleye vuruyor vurduktan sonrada kaleye dogru bakiyor ve girince Kosmaya başlıyor , yapmayin etmeyin ne ortasi adam yopa vururken iceride bir tane Adamimiz bile yok Arka direkteki Cinlere mi orta acti bu adam ???

@Yunus Emre Dökmeci

Kaleye bakıyor gibi duruyor mu vururken?

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

Gol yemicek iyi kaleci Ospina'dan başka varmıdırki?

Çevrimdışı Gastro

BU forumda malesef aşırı bir quaresma karşıtlığı var.
Ayrıca bazı arkadaşlar bazı futbolculardan olumlu bahsedince, daha sonrasında tüm forum aman alınsın, nerde kaldı, niye alınmadı,  tüh başkasına gitti diye ağlıyor.
Acaba aynı maçı mı izliyoruz diye şaşırıyorum
İlk 45 dakikaya bakarak yorumluyorum;
Yeni gelen bir Futbolcu'nun çoğunlukla en iyi oynadığı, efor sarfettiği maç ilk oynadığı maçtır.  ne varsa orda çıkıyor.
Bu Dzsudzsac bu hali ile kesinlikle Beşiktaşın futbolcusu değil. Çok abartılmış
Birebirde sıfır. Bir defa bile adam geçemedi. Boş alana top atılırsa koşup alıp orta yapacak. Kapalı defanslarda hiç bir şey yapamaz. Antep yanına adam vermediği halde boş boş bekledi. Buna rağmen etkisizdi.
Tek özelliği kenardan ortaya  gelip sert şutlar atıyor. O da izin verilirse. Hücumda geride kalıyor. Defansa yardıma geç geliyor. Yani sahada yürüyor. quaresma misali
Bana bizim Antalyada oynayan serdarı hatırlattı. biraz daha kalitelisi.

Sonuç
Bazı arkadaşlarımız kardeşlerimiz bana çok kızacak ama  Quaresma'nın futbolcu olarak yarısı etmez. Ama oyun dsiplinine ve oyun ahlakına bir şey diyemem. O da zamanla ortaya  çıkar.

Bugünkü Bursa maçı Dzsudzsac'ın alınmayışının ne kadar doğru bir karar olduğunu ortaya koydu.
Demek ki Transferlerde hata yok. inşallah gelenlerde kaliteli ve daha iyi olacak ve sıkıntılar bitecek.
Dünkü maç maalesef bir şanssızlıktı.
Tüm takım bir kaç kişi hariç çok kötü olmasına rağmen kırmızıya kadar, üstün olan, kazanmaya yakın olan bizdik.
Renklileri hiç izlemedim ama moral bozmaya gerek yok.
Ancak stad işini halletmemiz lazım.
Birde eyyamcılar. En çok onlar beni korkutuyor.

Çevrimdışı talha

yok artıkk

Bir kolombiyalı dan daha bahsediyorlardı genç. ama sanmıyorum bizimkiler almayacaktır kaleci.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Quaresma'dan sonra Cordoba'yı da geri alıyoruz demek ki  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Bir kolombiyalı dan daha bahsediyorlardı genç. ama sanmıyorum bizimkiler almayacaktır kaleci.

kolombiyalı kaleci candır
nasıl mali diarra isimli dmc üretiyorsa bunlarda kaleci üretiyorlar

Çevrimdışı kartalBaz

@Yunus Emre Dökmeci

Kaleye bakıyor gibi duruyor mu vururken?

Valla sinirden fazla bakamadim ama golden sonra q7 kafayi boyle bi arkaya yana salladi bu ne bicim is diye. Olan olmus o golu atmasaydi keske oyundan alinirdi zaten bes dakikaya.

Çevrimdışı Batuhan1903

Kolombiya'da Ospina'dan iyi kaleci yok illa ordan alcaksak cordoba geri gelsin bari yılda 3-5 asist yapardı  :halay: