2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12909636 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Erman Toroglu Quaresma'nin hareketine kart yanlisti diyor ilk kart icin. 2 kartin da sadece bize cikacagini hepimiz biliyoruz.

Bu arada kim beni moderasyona aldi? Sebep nedir bir mesaj atin aciklayin da bilelim ne yaptik?

Ben aldım. Daha önce 3 kez uslüpten ötürü uyardım hala ''angutça'' gibi kavramlarla devam ediyorsun çünkü.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Komik bi durum goremiyorum ben
O Golu dunyada atabilecek futbolcu sayisi 1 elon parmakalrini gecmez !

kusura bakma da gayet komik. orda arka direğe orta açıyor. yok kaleye bakmış da yok bilerek gol atmış da
artık ben şahsen senin quaresmayı savuncam diye komik durumlara düşmene gülüyorum sadece
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ensar

Yalnız oğuzhan taç çizgisinde nasıl pazara gönderdi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

Hala q17 savunun siz onu savunurken diğer oyuncuları yerlere vurun. Böyle devam

quaresmada beşiktaşın oyuncusu adama dünden beri bi vatan haini ilan etmediğiniz kaldı :)

Çevrimdışı talha

Sadece Sut çekiyor zaten baska bir numarasini goremedim henuz :tabe:

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Haklisin kardesim bende kalsinlar demiyorum zaten. Q7 bu hareketiyle bu saygisizligiyla bu takimda kalmamali. Ayni seyleri diyoruz. Benim icin bu sene sondur. Bu senede sampiyon olamassak fikret ormanin gitmesi gerekiyor.

Ama işte inan bana stad yaptı deyip kalacak kardeşim. Bunu bizden daha iyi biliyor Fikret orman. Bir büyük takım düşün 3 sene 0 kupa alsın ve o yönetim hala devam etsin. Fikret orman kendi taraftarına yaptığı giderin yarisini federasyona yapsaydi geçen sene şampiyon olurduk ve dün akşam hakem denen o kendini bilmez artist herif hazirda beklemezdi kart vermek için.

Çevrimdışı Çağrı

Pektemek'i verip biraz da para verip Muhammet'i alsak da olurdu hani.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Sivok'un niye gitmesi gerekirdi bunu iyi izlesinler.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı kartalBaz

Hayatta vermezler. 10 dan acarlar kapiyi.

Çevrimiçi Samet Ç

Ofeudu'yu alalım.  :D

Çevrimdışı Ensar

Pektemeki verip üstüne ÇOK para verip ancak alınır muhammed :D

Çevrimdışı TALAT

bu kadar sakatlık yaşamasa zaten 3 büyüklerdeydi şimdiye kadar.
yine de antep gibi takımda bu kadar gol atabilmesi gerçekten çok büyük başarı

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

kusura bakma da gayet komik. orda arka direğe orta açıyor. yok kaleye bakmış da yok bilerek gol atmış da
artık ben şahsen senin quaresmayı savuncam diye komik durumlara düşmene gülüyorum sadece
İyi sen gulmeye devam et ozaman
Ana nacizane Tavsiyem bir ka kez daha izle pozisyonu !!
Yahu adam topa vurdugu sirada icerise bir tane futbolcumuz bile yok kime açıyor ortayi Cinlere mi ?
Ayrica topa vurmadan once kafasini kaldirip kaleye bakiyr ve vuruyor , Orta morta degil bilerek gorerek direkt kaleye vuruyor adam , Sans faktoru tabiki var ama Beceri ve Yetenek de var bu Golde Quaresma Dusmanligi gozlerinizi Kor etmis sizin..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Yahu adam topa vurdugu sirada icerise bir tane futbolcumuz bile yok kime açıyor ortayi Cinlere mi ?
Ayrica topa vurmadan once kafasini kaldirip kaleye bakiyr ve vuruyor , Orta morta degil bilerek gorerek direkt kaleye vuruyor adam , Sans faktoru tabiki var ama Beceri ve Yetenek de var bu Golde Quaresma Dusmanligi gozlerinizi Kor etmis sizin..
Katilmamak elde değil alalen kaleye vurdu adam

Çevrimdışı Çağrı

Yahu topa vururken önündeki savunma oyuncusunu da mı görmüyorsun?

Biraz mantıkla düşün sadece sağ kanattan sağ ayakla şut atıyorsun. Ya topa ayağın üstüyle vurman lazım dümdüz ya da trivela şeklinde içe falsolu vurması lazım.

Adam neyi düşündü de kaleye vurdu sağ ayak içiyle top önce sola açılır sonra rüzgar sağa iter direkten döner öbür direkten içeri girer mi? Eh artık ama bunu dedirttin yani @Yunus Emre Dökmeci
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar seviyeyi yükseltin biraz işin ayarı kaçmaya başladı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Biraz mantıkla düşün sadece sağ kanattan sağ ayakla şut atıyorsun. Ya topa ayağın üstüyle vurman lazım dümdüz ya da trivela şeklinde içe falsolu vurması lazım.

Adam neyi düşündü de kaleye vurdu sağ ayak içiyle top önce sola açılır sonra rüzgar sağa iter direkten döner öbür direkten içeri girer mi? Eh artık ama bunu dedirttin yani @Yunus Emre Dökmeci

olcaya atıyor topu da boşver anlatamazsın

Çevrimdışı Çağrı

olcaya atıyor topu da boşver anlatamazsın

Yahu tabi ki ona attı yani bunu tartıştığımıza bile inanamıyorum adam bile topa bakıyor nereye gidiyor diye bakın yüzüne Quaresma'nın :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Katılıyorum ama gülmekten katılıyorum :D :D :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hasandyz

Arka direkte gelen Olcay var ona orta açmaya çalışıyor

Çevrimdışı kartalBaz

Diyelimki vurdu. Bence daha kotu bir durum. Onun ordan gol olmasini dusunmesi ve vurmasi cok daha vahim bir durum olurdu benim acimdan. Her hafta 2-3 kere denese vursa bi senede 2 tane atarsa atar oyle.

Çevrimdışı Çağrı

Diyelimki vurdu. Bence daha kotu bir durum. Onun ordan gol olmasini dusunmesi ve vurmasi cok daha vahim bir durum olurdu benim acimdan. Her hafta 2-3 kere denese vursa bi senede 2 tane atarsa atar oyle.

Şu Onur'un çıkardığı bir top daha var Motta vurdu sanırım o zaman o da kaleye vurdu böyle şey olur mu zaten akıl var mantık var :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

zaten ondan sonra soldan yine bir orta yaptık o da gol oluyordu ama kim yaptı ortayı hatırlamıyorum

edit: aynı anda yazmışım bir önceki ileti ile

Çevrimdışı Ensar

Bastan beri bu başlığın transfer baslıgı olması saçma gelmişti , genel bir beşiktaş başlığı olur orda herşey konuşulur , bu şekilde ortalık karışıyor , bugün bu baslıkta neler konuşuldu neler

Beyler yanlış anlamayın ama neyi tartistiginizi anlayamıyorum. Bir oyuncunun öyle gol atmasi ne iyi ne de kötü oyuncu olduğunu göstermez. Q7 in yeteneğini tartışmaya gerek yok. Bu sene inşallah o yeteneğini takıma tam anlamıyla verir.