2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12911270 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Yönetimi ben de eleştiriyorum ama macar ile ilgili amma abarttınız be kardeşim
Adamı önceden de izledim şu an da izliyorum
Afam geçme yok, gir içeri vur ya da orta yap
Çok net söylüyorum Stoch un aynısı adam
Atar sezonda 1-2 gol tersten çapraza
Başkada numarası olmaz
Bi tek biz akıllıyız avrupalılar deli ya almadılar bu adamı, stoch ne ise bu adam da odur
Ha bu q17 nin bize gelişinin yanlışlığını değiştirmez tabi, q17 bende biteli çok olmuştu, dün perçinledi
Ama bildiğiniz Stoch olan adamı da yere göğe sığdıramama işi ilginç. Dediğim gibi 1-2 frikik falan atar
Oyuncu olsa yedirirlermi bu adamı bursaya
GEÇİNİZ

Eleştirmeyi anlarım da istatistiklerine hiç bakmadan sezonda 1-2 gol atar demek nasıl bir mantık anlamak zor.

Oynadığı 2 maçtan 1'ine skor olarak etki eden bir adamdan bahsediyoruz biliyorsunuz değil mi?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Cucak >Tore-Quaresma

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ensar

Yeni açtım maçı , tribünler çok iyi (allah cezalarını ...) , dzsudzsak iyi vurdu gelişine  
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Abi ilk yarıda yaptığı hareket kırmızılık zaten üstüne yetmedi bir de giderken herifi dürtükledi yerde. Hadi onu geçtim orada hakem dibine gelip düdüğü bekle diyor uzaktan o işareti yapsa hakemi görmedi diyeceğim eleştirmeyeceğim ama yaptığı takımı satmak. Bir de çıkarken gözümün önündeydi hiç pişman olmuş gibi bir havası yoktu yapılan tezahüratlara alkışla karşılık verdi pişman olan adam böyle yapmaz.
Güzel kardeşim sana katılıyorum. Yaptığı hatayi görmezden gelemeyiz diyorum zaten. Lakin bu adam iyi topcu bu kadar gommeyelim. Bir sene boyunca bu adamla oynayacağız. Aynı şekilde töre de öyle. Uyarilsin bunlar çeki düzen versinler kendilerine yazıktir günahtır.

Çevrimdışı anilsevim

Tamam ya macar bizim bütün takımdan değerli ya. Hatta messi ronaldo falan yalan dolan bu adamın yanında. Görürüz 2 maça 1 tesir mi ediyo, 3 maça 4 mü tesir ediyo bakarız.
Ben takımdan ümidi kestim, sebebi de taraftar profili
İlk maç şampiyon, ikinci maç 5. oluruz diyen adamlardan taraftar olırsa bizim takımdan da ne olur belli değil. Bakıyorum renklilere, selcuk şahinden tut da sabrisine kadar eleştirseler de sahip çıkıyolar.
Biz her oynadığı maça etki eden istatistiği ortada olan Olcay ı bile begenmeyip rencide edecek şekilde yazılar yazıyoruz.
Bizim taraftarı memnun edecek 11
Neuyer
İvanovic company pique alba
İniesta matic
Ronaldo messi hazard
Levandowski
Bunlardan da kesin 2 maç sonra rencide olanlar olur. Orası ayrı
İnş en kısa sürede bu formayı terleten oyunculara yapıcı eleştiriler yapıp sahip çıkan taraftar profiline erişiriz. Erişemezsek en babasını al getir bizden nane olmaz
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı kartalBaz

Cucak >Tore-Quaresma

Tore > cucak > q7

Çevrimdışı Ersoy

Tore > cucak > q7

Geçen sene diyorsan doğrudur.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yere goge sigdiramadiginiz Cucak Bu mu ?
Hani bu Hani bu adam bekini takip ediyordu?? Top yanindan geciyor bakmiyor yanindaki adama Basmiyor , Macin basindan beri 1 tane 1e1de adam gecmedi !!
Tamam bende istedim alinmasini ama Bu adam bu hali ile Teknik olarak Q7 nin yarisi etmez Geçiniz..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Waldesin menajeri istanbula gelmiş diyorlar var mı bilgisi olan ?

Liverpool resmi Fan sayfasindan Lucasa Besiktasta Basaeular dilemis diyorlar dogrumu bu Twitteri olanlar bi baksın..

Çevrimdışı Fatih Berker

Yazın Macarı istemeyip Quaresma için ölen futbol ulemaları nerede? Olur mu? O trivela attı zevkten dört köşe olmuşsunuzdur umarım.Yerim 3 puanı Quaresma'ya birşey olmasın değil mi? Neyse daha fazla konuşmayacağım.Sinirden elim ayağım titriyor.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2015, 20:58:40 Fatih Berker ]

Çevrimdışı kartalBaz

Geçen sene diyorsan doğrudur.

Form diyosan tore en kotusu suan. 5 hafta sonra duzelir tore ama q7 10 yil duzelmez.

Çevrimdışı Çağrı

Tamam ya macar bizim bütün takımdan değerli ya. Hatta messi ronaldo falan yalan dolan bu adamın yanında. Görürüz 2 maça 1 tesir mi ediyo, 3 maça 4 mü tesir ediyo bakarız.
Ben takımdan ümidi kestim, sebebi de taraftar profili
İlk maç şampiyon, ikinci maç 5. oluruz diyen adamlardan taraftar olırsa bizim takımdan da ne olur belli değil. Bakıyorum renklilere, selcuk şahinden tut da sabrisine kadar eleştirseler de sahip çıkıyolar.
Biz her oynadığı maça etki eden istatistiği ortada olan Olcay ı bile begenmeyip rencide edecek şekilde yazılar yazıyoruz.
Bizim taraftarı memnun edecek 11
Neuyer
İvanovic company pique alba
İniesta matic
Ronaldo messi hazard
Levandowski
Bunlardan da kesin 2 maç sonra rencide olanlar olur. Orası ayrı
İnş en kısa sürede bu formayı terleten oyunculara yapıcı eleştiriler yapıp sahip çıkan taraftar profiline erişiriz. Erişemezsek en babasını al getir bizden nane olmaz

Bu tarz yorumlara hiç şaşırmıyorum artık.

Kafadan hiç tutarlı olmayan bir rakam verip karşısına şimdiye kadar geçerli istatistiği koyunca oluşan klasik kısıtlı yorumlar.

Biraz gerçekçi bir şeyler koyunca karşısına tamam biz sonuncu oluruz tamam Ronaldo'yu alalım vs.

Evet Neuer süper olurdu kasıtlı kırmızı kart yerdi bizde çıkarken alkışlayarak yapıcı eleştiri de bulunurduk o da bir daha bizi hiç üzmezdi.

Sahip çıkılacak şey var çıkılmayacak şey var hataya sahip çıkmam ben. Göz göre göre yapılana hiç çıkmam. Çıkıldıkça yenisi gelecektir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Liverpool resmi Fan sayfasindan Lucasa Besiktasta Basaeular dilemis diyorlar dogrumu bu Twitteri olanlar bi baksın..

Lucas geldi zaten artık belli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

EssiLor

• Ziyaretçi

Dunku yenilgiyi Quaresmanin Kirmizi kartina baglayamazsiniz ..
Dun takim olarak da kotuyduk oyun olarak , Ts bizi iyi analiz etmis , Orta sahada ustunluk sagladilar cok iyi kapandilar.
Biz Bu maci Q7 olsada kazanamayabilirdik..
Takimin tek Golunu atanda kendi bireysel cabasiyla hemde Quaresma iken neymis takima ihanet etmis gecun bunlari.
Pozisyonu iyi izleyin , Gokhan Kosu yapiyor onu goruyor ve topu orata atiyor Mac esnasinda Olur boyle şeyler mac stresi ve heyecani ile Bunu bencillik olarak ve Ihanet olarak adlandiramazsiniz
Ayrica attigi Golude iyi izleyin tekrar tekrar izleyin orta acmiyor direk kaleye vuruyor cunku Ceza sahasinda 1 tane bile Besiktasli yok Q7 topa vururken , Tabiki sans faktorude var ama bireysel yetenek ve beceride var bu Golde..
Bu macta en büyük Eksiyi Q7 ye degil mac boyu Hicbir sey yapamadığı gibi Gol kacirip uzerinede 2 Gol yediren Toreye yazin.
Isiniz gucunuz Q7 sallamak ..
Yorumlarınızı çpk beğeniyorum
Biz söylüyoruz Quaresmanın suçu yok diyoruz ama söyleyincede herkes bize hücum ediyor malesef  :)
Quaresma yı resmen düşman ilan etmiş taraftarımız
Takım Olarak kötüydük Quaresma ve Töre birlikte olmaz değil olur fakat zaman lazım bir anda bu adamların şapkadan tavşan çıkartmalarını beklemek boşuna bir bekleyiş olur
Sosa döndüğünde herşey normalleşecektir boşuna stres yapılıyor
Ama Quaresma elinden gelenin en iyisini yaptı Birşeyler başarmaya çalıştı o gördüğü kart ta hırs yüzünden oldu
Avusturya kampı boyunca Turgay Demir bas bas bağardı Quaresma çok hırslı biraz zamana ihtiyacı var diye
Futbol bu Elbet kırmızı kartta görülecek sarı kartta görülecek olacak böyle şeyler
Olcayın ts Maçında kaptırdığı toplarıda gördük.
Şimdi herşey bırakıldı tüm gözler Quaresmanın üzerine Çevrilmiş Vaziyette sanki bir tek Quaresma var bu takımda başka kimse yok
Quaresmanın gönderilmesi hataydı ve bu hata Quaresma tekrar alınarak telafi edildi
Daha lig yeni başladı önümüzde bir çok maç var ne bu karamsarlık ?
Quaresma hata yapsında eleştirelim mantığı doğru bir mantık değil.
Quaresmayı Sevmeyenlerde Dört gözle Quaresmanın hata yapmasını bekliyorlar ki dün akşam istedikleri oldu Adam kart gördü yerin dibine sokuldu
Yenilginin Faturasının Quaresmaya kesilmesini kesinlikle doğru bulmuyorum Olcay Çokmu iyiydi ?
Töre Çokmu İyiydi ?
Necip Çokmu Muhteşemdi ?
Ersan Çokmu İnanılmazdı ?
Tolga Zengin Çokmu Fevkaladeydi ?

Nani geldiğinden beri bir gol atamadı bir asist yapamadı hiç bir şey yapamadı sahada yok adam nerdeyse be kardeşim.
Ama Fenerbahçe taraftarı kalkıpta Naniyi yerin dibine sokmuyor çünkü adamlar oyuncusuna sahip çıkıyor zaman tanıyor ne olursa olsun ezdirmiyor ezdirtmiyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Leiva yarın Arsenal ile oynanacak maçın kadrosuna alınacakmış. Yarın KAP beklemeyin.

Çevrimdışı Çağrı

Quaresma çok hırslı biraz zamana ihtiyacı var diye

Bu şaka mı? Kaç yaşında bu adam 17 mi? Biraz daha zaman verdiğin zaman futbolu bırakacak biliyorsun değil mi?

Ne zaman değişecek 65 yaşına gelince mi? Aklım almıyor bazı saptamalarınızı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Leiva yarın Arsenal ile oynanacak maçın kadrosuna alınacakmış. Yarın KAP beklemeyin.
Felaket tellalligi yapmıyorum ama ben hala Lucas in geleceğine inanmıyorum

Biz söylüyoruz Quaresmanın suçu yok diyoruz ama söyleyincede herkes bize hücum ediyor malesef  :)
Takım Olarak kötüydük Quaresma ve Töre birlikte olmaz değil olur fakat zaman lazım bir anda bu adamların şapkadan tavşan çıkartmalarını beklemek boşuna bir bekleyiş olur
Ama Quaresma elinden gelenin en iyisini yaptı Birşeyler başarmaya çalıştı o gördüğü kart ta hırs yüzünden oldu
Avusturya kampı boyunca Turgay Demir bas bas bağardı Quaresma çok hırslı biraz zamana ihtiyacı var diye
Futbol bu Elbet kırmızı kartta görülecek sarı kartta görülecek olacak böyle şeyler
Şimdi herşey bırakıldı tüm gözler Quaresmanın üzerine Çevrilmiş Vaziyette sanki bir tek Quaresma var bu takımda başka kimse yok
Quaresmanın gönderilmesi hataydı ve bu hata Quaresma tekrar alınarak telafi edildi
Quaresmayı Sevmeyenlerde Dört gözle Quaresmanın hata yapmasını bekliyorlar ki dün akşam istedikleri oldu Adam kart gördü yerin dibine sokuldu
Yenilginin Faturasının Quaresmaya kesilmesini kesinlikle doğru bulmuyorum Olcay Çokmu iyiydi ?
Töre Çokmu İyiydi ?
Necip Çokmu Muhteşemdi ?

Nani geldiğinden beri bir gol atamadı bir asist yapamadı hiç bir şey yapamadı sahada yok adam nerdeyse be kardeşim.
Ama Fenerbahçe taraftarı kalkıpta Naniyi yerin dibine sokmuyor çünkü adamlar oyuncusuna sahip çıkıyor zaman tanıyor ne olursa olsun ezdirmiyor ezdirtmiyor.
:ok:
Aynen oyle suan yazdiklarinin hepsine katılıyorum
Q7 yi Cucaka tercih edenelerede gülüyorum suan sadece
Tamam bir donem bende istedim ama Q7 deki oyun zekasının teknigin yarisi bile yok su.adamda ama Messi ilan ettiler burada ayip yahu..

Çevrimdışı kartalBaz

Töre Çokmu İyiydi ?
Necip Çokmu Muhteşemdi ?

Bizim icin kistas basari olsaydi besiktasi tutmazdik. Ben oyuncunun kotu olmasini elestirmiyorum. Q7 hazirda olmayabilir. Benim sinirlendigim nokta iki tane sacma sapan kirmizi kartlik hareket yapmasi. Kendini gosterecek diye sacma sapan calim atmasi. Burasi besiktas burada bunlari yapamassin. Acikcasi portoda boyle seyler yptimi bilmiyorum. Eger portoda yapmamissa burda yapmissa fikret baskanin dedigi gibi besiktasin buyuklugunu biliyor artik demesi tam bir sacmalik.

Çevrimdışı kartalBaz

Bu şaka mı? Kaç yaşında bu adam 17 mi? Biraz daha zaman verdiğin zaman futbolu bırakacak biliyorsun değil mi?

Ne zaman değişecek 65 yaşına gelince mi? Aklım almıyor bazı saptamalarınızı.
Duygusal yasi 17 olabilir...

Çevrimdışı Batuhan1903

Beyler bırakalım quaresmayı necipi pektemeği tolgayı gonderip yerlerine alınacak adamları dusunelim. Bu sene en büyük rakibin kim fener adamların kanadında kim var nani nani dahamı iyidir quaresmadan ama adamların 3. forveti sow seninki pektemek adamlar topalı yedek bırakıyor sen necibi volkan zaten her türlü iyidir tolgadan. Önemli olan bu bölgelere adam akıllı transfer yapmaktır.Quaresma alınabilir bir risktir olmazsa olcayın var kerimin var sıkıntı yok önemli olan rakibinden iyi kadro kurmaktır yoksa şampiyon olamazsın bu hakemlerle.

Çevrimdışı Kadir G.

:ok:
Aynen oyle suan yazdiklarinin hepsine katılıyorum
Q7 yi Cucaka tercih edenelerede gülüyorum suan sadece
Tamam bir donem bende istedim ama Q7 deki oyun zekasının teknigin yarisi bile yok su.adamda ama Messi ilan ettiler burada ayip yahu..

Oyun zekası :D

Çevrimdışı Çağatay

Hayretle izledigim bir şey de şu,
Quaresma nın ne oldugunu bildigi halde ve dünkü hareketine de rağmen toz kondurmayan arkadaşların, dzsudzsak ın ilk macindaki performansini elestirmeleri, vizyonsuz ilan etmeleri falan filan...
Komik duruma düştüğünüzün farkinda mısınız.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı anilsevim

Çağrı ben her maçı izliyorum haftasonları, bu adamı çok iyi biliyorum. Koydugun istatistiği her hafta burada olup yazacagım. Göreceğiz kimin haklı oldugunu
Tekrar diyorum ben q17 yi hiç istemedim istemem de. Benim kanatlarım su an tosic olcay-beck töre
Bu macar psv de parladı, sonra gittiği rusya
Hollanda da parlayan iş yapacak adam epl ye gider
Blind depay fer rvp kuyt vs. Örnekleri cok
Tekrar diyorum, bu macar Stoch un aynısı, 1-2 spekteküler gol atar falan filan, adamın arkası boş, mental sıkıntıları var. Olmasa diyorum ki 1,6 ya bursaya bu adamı yedirmezler
Allah ömür verirse ben de burdayım yazısırız her hafta
Kişisel yok o olır yok bu olır falan rencide etme derdinde değilim ama hakkaten su formayı hakkıyla giyen adamların arkasında duralım ya.
Sabahtan beri macar da macar, hayır burda konusuldukça bursa kendini nimetten sayıyo ona yanıyorum
Bosverin ya bize ne abi ya. Bizde olsa macar eyw değerlendirelim.
Ezik taraftar profiline büründürme derdi var medyanın bizi. Biz de uyum sağlıyoruz gördüğüm kadarıyla
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...