2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912967 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet57

bir şey söylemiyim diyorum ama dünden beri yazılarını okudum. futboldan iyi anlarım, hala anlamayanlar var tarzı yazıp duruyorsun. sana mı sorcak insanlar savaşçı koşan futbolcu mu istediklerini, sırf yetenek oyuncu mu istediklerini. bir de böyle düşünen adamlar küçük görmeye çalışıyorsun. ne istiyorlarsa kendi düşünceleri sana mı kalmış taraftara akıl vermek, ezmeye çalışmak. adam belli ki olcay tarzı adamları görmek istiyor takımda. futboldan anlamamak mı bu. kendi düşüncesi bu.

Iyiki soyledin; umarim rahatlamissindir.

Forum burasi. Forum neden acilir? Gorus belirtmek icin. Gorus belirtilen yerde herzaman karsi goruslu insanlar olur. Fikir ayriligina yol acar; tartismaya yol acar. Bu olmayacaksa ozaman forumun amaci ne?

Bukadar, tabiri caizse, ince derili olmaya gerek yok. Sivri dillilik kisiligimde var. Lakin, futbolda duygular ust duzeydedir. Birine Quaresma isyan ettirir, Quaresma sevenleri yerden yere vurur. Bazilarini Olcay, Ersan, Ali, Ahmet. Kimilerini hepsi.

Ama umarim rahatlamissindir.

Çevrimdışı TALAT

Iyiki soyledin; umarim rahatlamissindir.

Forum burasi. Forum neden acilir? Gorus belirtmek icin. Gorus belirtilen yerde herzaman karsi goruslu insanlar olur. Fikir ayriligina yol acar; tartismaya yol acar. Bu olmayacaksa ozaman forumun amaci ne?

Bukadar, tabiri caizse, ince derili olmaya gerek yok. Sivri dillilik kisiligimde var. Lakin, futbolda duygular ust duzeydedir. Birine Quaresma isyan ettirir, Quaresma sevenleri yerden yere vurur. Bazilarini Olcay, Ersan, Ali, Ahmet. Kimilerini hepsi.

Ama umarim rahatlamissindir.

dediğin gibi burası bir forum ve görüşlerini belirtirsin. farkettiysen senin görüşlerin ile ilgili yorumlarda bulunmadım. üslubun ile ilgili yorum yaptım. sivri dilli olabilirsin ama başkalarına karşı hala anlamayanlar var bu mağlubiyetler az bile vs dersen ben orda karşı çıkarım
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Fedakarliktan bahseden bir başkan vardı. Rajkovici kizilyildiz geçen seneki basketbol olayları yüzünden gs ye vermek istemiyormus. Adamlar mali açıdan sıkıntıdaymis 3 milyon vermiş gs ver sende al işte ne bekliyorsunuz. Ama tabiki tolga varken ne gerek var kaleci almaya.

Çevrimdışı cursedofdragon

arkadaşlar şu tartışmayı başka yerde yapsanız transfer konusu bu başlığı mafettiniz yav.

Çevrimdışı Mehmet57

Savaşcı deyipte necip demedik bizde , aynı fikirdeyiz ama kullandığın sözler aşağılayıcı tavırda , aç kurtlar gibi demeseydik de şok pres deseydik daha havalı daha bilgili mi gözükecektik yani , varsın olmasın abi , konunun çıkış noktasına geri dönersek söylemek istediğim şey beşiktaş sıradan bir futbol kulübü değildir , değerlerimize sahip çıkmalıyız ve beşiktaş futbolcusu da bu değerlerin dışına çıkmayacak , transferler o kültüre uygun yapılmalı , yatan sallanan adamın işi olmamalı , bunlara karşı misin sen

Son cumlende haklisin. Profesyonellik, disiplin onemli. Herseyden ziyade bu bir meslek. Insanin meslegine saygisi olacak.

Su acidan bak;

Benim patronum beni kovar isimi yapamazsam.
Ben bir firmada is buldum diyelim, x ozellikleri ariyorlar, beni ise aliyorlar.
Sonra goruyorlarki bende y ozellikler var. Y ozelliklerik cok iyi, ama gereken ozellikler olmadigi icin patronum beni kovar.

Haklimi? Hakli. Bende nekadar belirli ozellikler olsada, gereken ozellik eksik.

Iste bu takimda oyle cok futbolcu var.

Çevrimdışı Giray Burak

Hayır kardeşim futbolcular öyle düşünmüyor. Biraz insan psikolojisinden anlayan biri olarak söylüyorum. Zekası normal insan seviyesinde olan biri bir hata yaptıktan sonra kendisine "olsun biz sana inanıyoruz, düzelteceksin moraliniz bozma." dendiğinde "ulan bu hataları yapmama rağmen hala bana destek oluyorlar ben bu insanlara mahçup olmamak için daha fazla çalışmam lazım" der. Dediğim gibi deli veya çocuk olmayan bir insanın psikolojisi böyle işler.

Bu arada evet ben de oradaydım ve Gökhan gelmeden gitmedik... 2.ci haftada büyük bir moral çöküntüsü yaşayan Beşiktaşın en değerli futbolcusuna destek olduk. Bu futbolcunun "aaa nasıl olsa kötü oynasak da destek oluyolar diyip işi boşlayacağına %0,0000001 ihtimal dahi vermiyorum.
eskiden ,90 lar yani .ondan eskisini hatırlamıyorum .futbolcu kötü oynadımı yada takım kötüyse ,futbolcular taraftardan kaçacak yer arardı.biraz cesur olanları taraftarın ayağına gelip özür dilerlerdi .tribünden gelecek tepkiden ödleri patlardı .başarıda gelirdi .
öyle iyimserlikle olmaz .argo tabirle vuracan kırbacı.

Çevrimdışı Türkay

Mersin maçından sonra ne kadarsa hala o kadar Türkaycım :)

Bunu duymak beni mutlu ediyor sahsen o kötü havayı bi an önce atmak icin de boyle dusunmek sart bence  :icool:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kaya çilingiroğlu nedir ya adam bu kadar mı sıkar beck kötüoymüş opare çok daha iyimiş ondan keza cavandada iyimiş bizim cenk tosuna bjk dışında kimse 400 bin eurodan fazla vermezmiş yazık ginah ya bu ülkede yorumcular bile rezalet

Çevrimdışı legendmaster

Fedakarliktan bahseden bir başkan vardı. Rajkovici kizilyildiz geçen seneki basketbol olayları yüzünden gs ye vermek istemiyormus. Adamlar mali açıdan sıkıntıdaymis 3 milyon vermiş gs ver sende al işte ne bekliyorsunuz. Ama tabiki tolga varken ne gerek var kaleci almaya.
mbia ya ücretinden dolayı karşı çıkanların olduğu yönetimde 3 milyona bu kaleci de pahalı gelir bize ıskartaya çıkmış ucuz futbolcu lazım şöyle seneye bunu nereden aldınız hemen gönderin diyebileceğimiz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aslında hep iyi başlayıp geç bitiriyoduk bu sefetde tam tersi olsun arap atı misali sonradan açılalım :)

Çevrimdışı Ensar

eskiden ,90 lar yani .ondan eskisini hatırlamıyorum .futbolcu kötü oynadımı yada takım kötüyse ,futbolcular taraftardan kaçacak yer arardı.biraz cesur olanları taraftarın ayağına gelip özür dilerlerdi .tribünden gelecek tepkiden ödleri patlardı .başarıda gelirdi .
heh aynen böyle diyorum abi , hem milyon eurolar kazanacaklar bizim ödediğimiz paralarla hemde paşalarımızın gönlünü yapacagiz , yok öyle is arkadaş

sahada varını yoğunu koysun ortaya o zaman biz o adama öyle bir sahip çıkarız ki dillere destan olur
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

mbia ya ücretinden dolayı karşı çıkanların olduğu yönetimde 3 milyona bu kaleci de pahalı gelir bize ıskartaya çıkmış ucuz futbolcu lazım şöyle seneye bunu nereden aldınız hemen gönderin diyebileceğimiz
Buzimkilerde bu ucuzculuk mantığı olduğu sürece bizden birsey olmaz.

Çevrimdışı 38life

İşte o eskide kaldı. Bugün futbolcu zrilyon dolar maaş alıyor dışlandığını hissettiği anda yatarak sezon sonunu bekler ve sezon sonu başka takıma gider. Ha şimdi sen gitsin zaten öyle oyuncunun bu takımda işi yok dersin ama seneye o futbolcunun yerine gelecek oyuncu da aynı olacak. Şimdi ne o eski futbolcular var ne de eski düzen var. Endüstriyel futbol diye birşey var ve biz de buna uygun davranmak zorundayız. Elindeki futbolcuyu küstürmek hiçbirşekilde çözüm değil!

Çevrimdışı legendmaster

Buzimkilerde bu ucuzculuk mantığı olduğu sürece bizden birsey olmaz.
para endeksli bakış açısı takımın değerini düşürüyor ha ucuzmuş alalım diye baktıklarında burasının dingonun ahırından farkı kalmıyor ucuz her adamı toplasınlar bari

Çevrimdışı Bertug

Adamdaki lukse bak valdesi geri ceviriyor ya. Milliyetcilik yapmanin sirasi mi be hocam

Çevrimdışı Giray Burak

İşte o eskide kaldı. Bugün futbolcu zrilyon dolar maaş alıyor dışlandığını hissettiği anda yatarak sezon sonunu bekler ve sezon sonu başka takıma gider. Ha şimdi sen gitsin zaten öyle oyuncunun bu takımda işi yok dersin ama seneye o futbolcunun yerine gelecek oyuncu da aynı olacak. Şimdi ne o eski futbolcular var ne de eski düzen var. Endüstriyel futbol diye birşey var ve biz de buna uygun davranmak zorundayız. Elindeki futbolcuyu küstürmek hiçbirşekilde çözüm değil!
Bu oyuncuyu küstürmek değildir ,oyuncuyu hizaya sokmaktır .
Hizayada gelmiyorsa yolu açık olsun .endüstriyel futbol falan işlemez Türkiyede .bunun neresi endüstriyel futbol .
Endüstriyel futbol denen olgu bizim kapıkule sınır kapısının ötesinde işler .

oyuncu hatamı yaptı yüzüne vurucan .formsuzmu tepki göstericen .öbr türlü sen hata yaptın formsuzsun biz yinede sana sahip çıkıyoruz dersen o adam salar .heleki bu gt7 karakterinde ise.

Çevrimdışı Savaş

İki haftadır oyunda hiç olmayan, aldığı topları ezen, savunmaya yardım etmeyen, bi havalarda olan bi Gökhan Töre var takımda.

Bu adamın hayatında attığı ilk profesyonel gol daha 2 sene evvel bizdeyken oldu. Böyle bi adam 2 senede bu hale gelince normal olarak bi değişti.

Bu olay sadece Türk futbolcularda var arkadaş. Ne oldum delisi olan futbolcular bunlar. Kendi yeteneklerini harcayan futbolcular bunlar. Nasıl olsa ben yetenekliyim futbolcusu bunlar.

Evet dün birçok futbolcu kötüydü takımda atiba hariç. Lakin Gökhan Töre'nin oynadığı şey futbol değildi.

Keşke satilsaydi bu sene 15'e eger gerçekten bu para verildiyse. Bu kafayla devam ederse seneye kimse vermeyecek bu parayı çünkü ona. Yazık ve ayıp.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Bu oyuncuyu küstürmek değildir ,oyuncuyu hizaya sokmaktır .
Hizayada gelmiyorsa yolu açık olsun .endüstriyel futbol falan işlemez Türkiyede .bunun neresi endüstriyel futbol .
Endüstriyel futbol denen olgu bizim kapıkule sınır kapısının ötesinde işler .

oyuncu hatamı yaptı yüzüne vurucan .formsuzmu tepki göstericen .öbr türlü sen hata yaptın formsuzsun biz yinede sana sahip çıkıyoruz dersen o adam salar .heleki bu gt7 karakterinde ise.

Günümüz futbolunda taraftar oyuncuyu hizaya sokamaz. Öyle bir dünya yok! unut onu...
Türkiyede endüstriyel futbol çoktaaaan beri işliyor... Az önce de dedim yolu açık olsun dersin yerine gelen de aynısı olur. bu böyle 10 sene gider.
Oyuncunun hatası zaten yüzüne vuruluyor medya adamın ağzına ediyor afedersin. Yerden yere vuruyor. Manşetlerden alay ediyor. Bir de taraftar aynısını yapsın. Adam iyice depresyona girsin. Biraz empati. Biraz...

Çevrimiçi COB

Lucas KAP'A bildirilse havamiz değişir.

Stoper den çok sağlam kaleci istiyorum. Çok sağlam olmasina gerek yok Tolga'dan iyi kaleci her türlü iyidir. Karcemarskas'a raziyim yeminle,  yeterki Tolga oynamasin.

Çevrimdışı Ensar

Ortasaha için isimler hep çıktı ama defans ve kaleci için sızan birşey yok , sırf taraftara transfer yaptık demek için boş adamlar alınmaz inşallah
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

para endeksli bakış açısı takımın değerini düşürüyor ha ucuzmuş alalım diye baktıklarında burasının dingonun ahırından farkı kalmıyor ucuz her adamı toplasınlar bari
Öyle deme ama bak bütün dertleri besiktas menfaati tabi yersen ;)

Çevrimdışı Çağatay

http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/137078/valdez-kabul-etti-gunes-istemedi

bu nasıl olabilir ?
nasıl önce menajer ile konuşuluyor da sonra Şenol Hoca ya soruluyor?
tam tersi olması gerekmez mi ?

oldu olacak hiç söylemeselerdi de sürpriz yapsalardı...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Giray Burak

Günümüz futbolunda taraftar oyuncuyu hizaya sokamaz. Öyle bir dünya yok! unut onu...
Türkiyede endüstriyel futbol çoktaaaan beri işliyor... Az önce de dedim yolu açık olsun dersin yerine gelen de aynısı olur. bu böyle 10 sene gider.
Oyuncunun hatası zaten yüzüne vuruluyor medya adamın ağzına ediyor afedersin. Yerden yere vuruyor. Manşetlerden alay ediyor. Bir de taraftar aynısını yapsın. Adam iyice depresyona girsin. Biraz empati. Biraz...
Sana o zaman endüstriyel futbolun beşiğinden örnek veriyim .
geçen sene dortmunt takımı ,topluca taraftardan özür dilemek için ayaklarına gittiler .
o sahada hata yapan ,formsuz olan taraftar değil oyuncu .
Esnaf mantığıyla müşteri daima haklıdır .futbolda da müşteri taraftardır .
benim gözümde ,sonuna kadar ynlış alkışlanması.
dün gece gt7 alkışı almamış olsaydı ,kendi öz eleştirisini yapacaktı .ama sen adamı soyunma odasından çıkarıp alkışlarsan o adam kendinin eksik yönlerini görmez .taraftar beni böylede seviyor der .
Türkiyede endüstriyel futbol denen bir şey yok .sadece kaos futbol yapısı var şu anda .endüstriyel futbol olan ülkede plan olur proje olur .
bizde sadece mütahitler kazansın diye yapılan stadlar ile ,futbol vizyonu 0 olan yönetimler var .

Çevrimdışı Deniz

Bugun lucasin kap a bildirilmesi kaybedilen 3 puani geri getirmez ancak onumuzdeki maclarda kaybedilecek puanlari onler.yeter artik alacaklarsa alsinlar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi COB

Ayrica önümüzdeki sezon olasi bir şampiyonlar ligine katilmamiz durumunda orta sahaya Athletic Bilbao'dan Benàt Exteberria alalim.  Transfermarkt da değeri 6 milyon euro 28 yaşinda.