2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12922967 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Adam gibi bir statta seyircinle baskılı bir futbol ve galibiyetten sonra da "ezik gibi" diyebilecek misin?

Farkına varın artık böyle boş laflar yüzünden olan Beşiktaş'a oluyor.
canım kardeşim vermiyor adamlar siz ne stadindan bahsediyorsunuz , benim derdim bu ,adamlar vermiyor hala gidip stad mi isteyelim, bu eziklik olmaz mi , niye anlamak istemiyorsunuz, niye olayı saptiriyorsun, bende istiyorum güzel bi stad olsun baski kuralım çatır çatır oynayalım, boş konusuyorsunuz var mi stad hani nerde söyleyin ,stad demek kolay
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

Bu takım çok değil 4-5 hafta sonra fena halde hücum edecek. Çok fazla 3-4 farklı galibiyetler göreceğiz sıkıntı burada değil.

Sıkıntı bunun düşüş dönemi önlemlerini almak. Dünki kadrodan Motta yerine Tosic Quaresma yerine Sosa girdiğinde bile iş baya değişecek.

Her türlü rahat kazanacağımız bir 20 maç olacak. Ama o arada kalan 5-6 maçı kazanmadan şampiyon olamayız. Bunun için de mutlaka transfer şart.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Hoca çok şey istiyor.Hem quaresma hem töre olmuyor malesef birini kesecek.Sosa da dönmeli artık tam performans gomezle uyumu bizim olmazsa olmazımız çünkü

Leiva gelince hoca atiba ile oynatması mı daha mantıklı yoksa oguzhanla oynatması mı daha mantıklı sizce??
Atiba kesinlikle. Oğuzhan dün 60 dan sonra dili dışarıda gezdi. Oğuzhan ancak 10 numarada son bitirici pasını yapar veya kısa alanda çalımlarını atar. Ancak uzun metrelerde atiba gibi topu alıp çıkamaz.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Oyun kimliğimiz henüz yok.

Geçen yılın kurgusu bozulmuş durumda. Bunu Mersin maçında da yazdım. Lakin o maçta Oğuzhan işleri çok kolaylaştırdı.

Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Quaresma/Töre/Olcay orada oynayamaz hiçbir takıma karşı.

Bunu en başından beri söylüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

Hoca çok şey istiyor.Hem quaresma hem töre olmuyor malesef birini kesecek.Sosa da dönmeli artık tam performans gomezle uyumu bizim olmazsa olmazımız çünkü

Leiva gelince hoca atiba ile oynatması mı daha mantıklı yoksa oguzhanla oynatması mı daha mantıklı sizce??

Hoca çok şey istemiyor. Quaresma oynamayacak zaten ilk 11 Sosa sakat diye oynuyor şuan.

Gomez de oturacak Lucas da. Bu takım dengeli hale gelecek Şenol Güneş aptal değil sadece şuan çok eksiğiz.

6. hafta Fener maçında eli yüzü çıkar çocuğun ortaya.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Tolga-Beck-Rhodolfo-Ersan-Tosic-G.Töre-Atiba-Lucas-Sosa-Olcay-Gomez

Bu takımın ilk 11 i bu olur bundan sonra.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Ersan'ı da sil Tolga'yı da.

Dün müthiş yöneticimiz Albayrak 3 transfer dedi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Quaresma'nin tek hatasi yedigi kartlar degil. Motta'nin kötü oynamasinda Quaresma'nin büyük payi vardi. Tek birakildigi icin Cavanda ve özellikle Yusuf bu kadar etkili oldu. Quaresma Oyunda degildi hic.
Motta hic tek bırakılmadi kendisi çünkü hic bir zaman yerinde degildi ayrica quaresma mac boyunca orada cok az göründü.

Yerin dibine sokarkende biraz dengeli olmak gerek belki mottanin yuzunden o mevkiye geçen zaman zaman olcay zaman zaman quaresma hic arkasına guvenemedi.

Çevrimdışı Ensar

Hoca çok şey istemiyor. Quaresma oynamayacak zaten ilk 11 Sosa sakat diye oynuyor şuan.

Gomez de oturacak Lucas da. Bu takım dengeli hale gelecek Şenol Güneş aptal değil sadece şuan çok eksiğiz.

6. hafta Fener maçında eli yüzü çıkar çocuğun ortaya.
transfer de çok geç kaldık çağrı abi çok oyuncu kaçtı elimizden

Çevrimdışı brkntcnr

Oyun kimliğimiz henüz yok.

Geçen yılın kurgusu bozulmuş durumda. Bunu Mersin maçında da yazdım. Lakin o maçta Oğuzhan işleri çok kolaylaştırdı.

Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Quaresma/Töre/Olcay orada oynayamaz hiçbir takıma karşı.

Bunu en başından beri söylüyorum.
Abi bence şenol hocayı yanıltan da mersin maçındaki oyun oldu. Ama o maçta da ne töre ne quaresma etkili değildi. Hoca da son maça aldanıp değiştirmedi bence. Ve de yanıldığını gördü.

Çevrimiçi Samet Ç

Dünkü maçta aklımda kalan tek sahne Quaresma'nın kırmızı gördükten sonra alkışlarla tezahüratlarla soyunma odasına gönderilişi.

Çevrimdışı brkntcnr

Doria valdes olsa çok iyi olur. Valdes aman aman bi kaleci değil ama eldekile den iyi. Doria ise on numara olur abi.

Çevrimdışı Deniz

Sosa bütün antrenmanları kaçırmış,
Trabzon sert bir futbol oynuyor.
Oyuna soksaydık sosa ne katkı verebilir de ne de sapasağlam oyundan çıkabilirdi.

Sağlam bir sosa olsaydı quaresma ikinci yarıya başlayamazdı.Sosanın sakatlığı belimizi büktü.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

Abi bence şenol hocayı yanıltan da mersin maçındaki oyun oldu. Ama o maçta da ne töre ne quaresma etkili değildi. Hoca da son maça aldanıp değiştirmedi bence. Ve de yanıldığını gördü.

Şenol Hocayı yanıltan bu kadar kötü bir Trabzon'un oluşu. İlk yarı oyunu teslim etmemize rağmen hiç tehdit algılamadı ve devam etti. Yanlışı doğruyu da buldu. Bir şekilde maç 1-1'e geldi ve rüzgarı arkamıza aldık. Sonrası malum...

Çevrimdışı GÖRKEM

Motta hic tek bırakılmadi kendisi çünkü hic bir zaman yerinde degildi ayrica quaresma mac boyunca orada cok az göründü.

Yerin dibine sokarkende biraz dengeli olmak gerek belki mottanin yuzunden o mevkiye geçen zaman zaman olcay zaman zaman quaresma hic arkasına guvenemedi.

Quaresma Defansif görevini yerine getirmedi. Bu kadar basittir.

Çevrimdışı Tolga

Başka transferler olursa eklerim ama şuanda kadromuz budur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Aynen öyle, orta saha dışında 1-2 transfer daha yapabiliriz demiş Metin Albayrak. Stoper kesin alınacak bence olursa bir de kaleci alacaklar.

İyi bir kaleci ve stoper de alıp Tolga ve Ersan'ı ilk 11'den yedeğe aldığımız anda kadro daha da güçlenmiş olacak.

İlk 11: Kaleci-Beck-Rhodolfo-Stoper-Tosic-Atiba-Lucas-Sosa-G.Töre-Olcay-Gomez

Yedekler: Tolga-Serdar-Ersan-Oğuzhan-Kerim-Quaresma-Cenk

+ Günay-İsmail-Pedro-Milosevic-Necip-Ömer

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dunku yenilgiyi Quaresmanin Kirmizi kartina baglayamazsiniz ..
Dun takim olarak da kotuyduk oyun olarak , Ts bizi iyi analiz etmis , Orta sahada ustunluk sagladilar cok iyi kapandilar.
Biz Bu maci Q7 olsada kazanamayabilirdik..
Takimin tek Golunu atanda kendi bireysel cabasiyla hemde Quaresma iken neymis takima ihanet etmis gecun bunlari.
Pozisyonu iyi izleyin , Gokhan Kosu yapiyor onu goruyor ve topu orata atiyor Mac esnasinda Olur boyle şeyler mac stresi ve heyecani ile Bunu bencillik olarak ve Ihanet olarak adlandiramazsiniz
Ayrica attigi Golude iyi izleyin tekrar tekrar izleyin orta acmiyor direk kaleye vuruyor cunku Ceza sahasinda 1 tane bile Besiktasli yok Q7 topa vururken , Tabiki sans faktorude var ama bireysel yetenek ve beceride var bu Golde..
Bu macta en büyük Eksiyi Q7 ye degil mac boyu Hicbir sey yapamadığı gibi Gol kacirip uzerinede 2 Gol yediren Toreye yazin.
Isiniz gucunuz Q7 sallamak ..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Quaresma Defansif görevini yerine getirmedi. Bu kadar basittir.
  buna itiraz eden oldu mu , quaresma yardım etti diyen oldu mu , hayır , ama sen mottanin hatalarının quaresmadan kaynaklandığını söylüyorsun ki o is öyle değil , basit oynasa calima girmese ne o kırmızı kartlık dalip sari kart gördüğü hale düşerdi ne de habire kaybettiği toplardan atak yerdik

Çevrimdışı talha

Danny'i almayanında ta...

Niye herşeyi hazır iken imzalandamı o sözleşme?!

Ah ulan ah arkadaş.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Valdes'i istemem normalde ama bu Tolga yüzünden gelecek her kaleciye fitim en azından Tolga kadar kötü değildirler. Bir insanın hiç mi maç kurtaran kurtarışı olmaz mı ?

Çevrimdışı brkntcnr

Dunku yenilgiyi Quaresmanin Kirmizi kartina baglayamazsiniz ..
Dun takim olarak da kotuyduk oyun olarak , Ts bizi iyi analiz etmis , Orta sahada ustunluk sagladilar cok iyi kapandilar.
Biz Bu maci Q7 olsada kazanamayabilirdik..
Takimin tek Golunu atanda kendi bireysel cabasiyla hemde Quaresma iken neymis takima ihanet etmis gecun bunlari.
Pozisyonu iyi izleyin , Gokhan Kosu yapiyor onu goruyor ve topu orata atiyor Mac esnasinda Olur boyle şeyler mac stresi ve heyecani ile Bunu bencillik olarak ve Ihanet olarak adlandiramazsiniz
Ayrica attigi Golude iyi izleyin tekrar tekrar izleyin orta acmiyor direk kaleye vuruyor cunku Ceza sahasinda 1 tane bile Besiktasli yok Q7 topa vururken , Tabiki sans faktorude var ama bireysel yetenek ve beceride var bu Golde..
Bu macta en büyük Eksiyi Q7 ye degil mac boyu Hicbir sey yapamadığı gibi Gol kacirip uzerinede 2 Gol yediren Toreye yazin.
Isiniz gucunuz Q7 sallamak ..
Hala töreye sallayın diyor ya. Ya bu adam saçmasapan yere kırmızı görmedi mi? Takımı eksik bırakmadı mı? Hala nasıl savunabiliyorsunuz aklım almıyor. Quaresma hiç olmasaydı ve 11 kişi olsaydık trabzonu en az 2 farkla yenerdik. Töre ve motta da üzerine tüyü diktiler.

Waldesi bilmem ama doria imkansız geliyor bana. Belki pesimistlik olacak ama Lucas transferininde dünkü maçın ardından tepkiyi azaltmak için ortaya atıldığını düşünüyorum. Bugün yarın pürüz çıktı haberleri gelir. Transferi bu saate kadar yapamayan hiç kimse plandan programdan bahsetmesin. 200-300 bin euro için tüm camiayı bu ruh haline sokmaya kimsenin hakkı yok. Yönetimden lawal ya da Romao hamlesi bekliyorum. Artık hiçbir şeye de sasirmam.

Çevrimdışı Kadir G.

3. yazışım size sığ bir yorum olarak gelebilir fakat ben hala devre arası:

Cenk - Gomez
Quaresma - Sosa
Motta - Serdar

değiliklikleri yapılmadığı için maçı verdiğimizi düşünüyorum.