2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12920682 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Vallahi en azından Tolgadan iyidir diyeceğim ama kistasimiz tolga olmamalı. Gerçi tolganin yerine sahaya bir tane direk diksek daha iyi. Nasılsa o da ona gelen topların kaleye girmesini engeller.

Tolga'dan iyidir iyi olmasına da bu adam öyle goller yer ki ağzımız açık kalır.

Tolga vardan var ediyor bu yoktan var etmeye özelliğine sahip senede 3-4 kez  :iblush:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Bertug

takiminin kalecileri Tolga reis ve daha ne oldugunu cozemedigimiz gunay olan taraftarimiz valdes gelmesin diyor. Gulsem mi aglasam mi bilemedim. Valdes de gelsin hata yaparsa yapsin yedek beklesin tribunde otursun ama gelsin. takimin muhasebeciligini yapmayi alacagi parayi dusunmeyi bu sene de gokhan suzen pektemek sezer ozturkun aldiklarinin toplam 3.2 milyon euro oldugunu ogrendikten sonra biraktim.

Çevrimdışı Çağrı

bu konuda hiç quaresmaya laf söyleme @Çağrı toz kondurmak istemiyorsun ama bu gün tek hatalı olan Şenol hocadır
daha ilk yarı quaresma bas bas bağırıyordu kırmızı göreceğim diye biz tribünde dedik ikinci yarı çıkmaz diye ama takım bağırırken
ikinci yarı aynı kadroyu çıkarttı orta sahada tek direnen Olcayıda alınca orta saha çöktü olcay çıkana kadar atiba ile birlikte tartışmasız
sahanın en iyisiydi orta sahayı güçlendireceksen Töreyi çıkart quaresmayı çıkart zaten bir işe yaramıyorlar ama oyunu okuyamadı
ve Şenol Hoca hiç bir büyük maçta oyunu okuyamaz neymiş oyuncu yetiştiriyormuş tamam o zaman maçın sonucunada eleştiri yapmayacaksınız
adam oyuncu yetiştiriyor. sonuçta bunları kulübede oturtarak yetiştirmeyecek böyle böyle iki maç kazanırız bir maç veririz ama oyuncu yetiştiririz
sen Sosa yı kulübeye aldıysan sahaya süreceksin böyle maçlarda tecrübeli adamlar iş yapar sosa yı gomezi kulübede oturtamazsın
bizim oyuncu yetiştirme kulübü olmadığımızı defalarca söylemiştim şimdi konuşmayacaksınız Şenol güneş oyuncu yetiştiriyor.
sen üç tane kanat oyuncusuyla sahaya çıkarsın dünyanın en iyi golcülerinden biri kulübede oturur senin oyuncun boş kaleye topu atamaz
ama olsun biz oyuncu yetiştiriyoruz oynatmadan oyuncu yetişmez deneye deneye bir gün öğrenir topa vurmayı nasılsa

@Necmi abi bizde yazdık devre arasında almalı diye, almadı oyundan. Biz geçen hafta da dedik iki aynı tip kanat sahada olmaz diye o da olmadı. Tercihidir bedelini öder.

Lakin Quaresma'nın kart görmesinin bu tercihle hiç ilgisi yok. Balık baştan kokar, bu çürüdü bile artık maalesef.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

takiminin kalecileri Tolga reis ve daha ne oldugunu cozemedigimiz gunay olan taraftarimiz valdes gelmesin diyor. Gulsem mi aglasam mi bilemedim. Valdes de gelsin hata yaparsa yapsin yedek beklesin tribunde otursun ama gelsin. takimin muhasebeciligini yapmayi alacagi parayi dusunmeyi bu sene de gokhan suzen pektemek sezer ozturkun aldiklarinin toplam 3.2 milyon euro oldugunu ogrendikten sonra biraktim.

Atladığın kısım kaleci almayın değil, iyi kaleci alın diyoruz. Valdes değil kaleci alın diyoruz yani.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Bertug

Atladığın kısım kaleci almayın değil, iyi kaleci alın diyoruz. Valdes değil kaleci alın diyoruz yani.

Ben de iyi kaleci gelmeyecegi icin alinsin diyorum valdes. Kalmis surda 8 gun transferin bitmesine bu saatten sonra daha iyisini alabileceklerini dusunmek polyannacilik. Sezon basinda akillari neredeydi

Çevrimiçi Necmi

Bu arada Töre konusundada hiç kimse eleştiri yapmasın bütün yaz satılsın diye bas bas bağırdım hepiniz tepki verdiniz
bu adam geçen sene Beşiktaşın şampiyonluğunu satmıştır arkasında durulacak oyuncu var durulmayacak oyuncu var
şu anda sahada gördüğüm takımdaki oyuncuların Töreye pas vermediği bu açık ve net görünüyor artık takım Töreye
güvenmiyor. Sonuna kadarda haklılar ne demiştim aldığımız paraya satın ama satın bu adamdan hayır gelmez ve önümüzdeki senede
faydalanamayacağız Bir kere bir oyuncu takımına ihanet ettiyse bunu emin olun tekrar yapar. İsterse dünyanın en iyi
oyuncusu olsun onu Beşiktaş formasıyla görmek istemiyorum.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Tolga vardan var ediyor bu yoktan var etmeye özelliğine sahip senede 3-4 kez  :iblush:
Ara sıra rakibe güzel asistler çıkardığı da oluyor. İnsanı gülme krizine sokacak kadar hem de. İlla ki böyle adamları takıma kazandırmak için elinden geleni ardına koymayacak  bizim bir kısım taraftar .

Çevrimdışı okansosa

Beck neden ileri çıkmamakta ısrar ediyor ? Tribünde çıldırttı bizi önü bomboş yine geriye pas yapıyor tamam defansı çok iyi ama çok fazla geriye endeksli

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı talha

Valdes iyi bir kaleci değil.Büyük takım kaleciliği yapmış bir kaleci.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Katılıyorum. Ama kaleci işini bu hale getirmek hakikaten başarı bravo yönetime.

Çevrimdışı Bertug

Valdes iyi bir kaleci değil.Büyük takım kaleciliği yapmış bir kaleci.

Soru iyi mi kotu mu degil. Tolgadan cenkten gunaydan iyi mi kotu mu? Ki bence hepsini toplasan valdes etmez.

Çevrimdışı Çağrı

Ara sıra rakibe güzel asistler çıkardığı da oluyor. İnsanı gülme krizine sokacak kadar hem de. İlla ki böyle adamları takıma kazandırmak için elinden geleni ardına koymayacak  bizim bir kısım taraftar .

:D

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı legendmaster

beck bu kadar defansif oynayacaksa serdardan ne fazlası var beklentilerime şu ana kadar cevap veremedi

Çevrimdışı Çağrı

Soru iyi mi kotu mu degil. Tolgadan cenkten gunaydan iyi mi kotu mu? Ki bence hepsini toplasan valdes etmez.

Ben Valdes ile olmaz diyim de :) Konuşmaya bile gerek yok aslında almaya değmesi lazım Karcemarskas'ı alalım aynı hesap eldekilerden 1 tık yukarıda.

Berisha'yı ne yapıp ne edip almaları lazım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı laoban

bu konuda hiç quaresmaya laf söyleme @Çağrı toz kondurmak istemiyorsun ama bu gün tek hatalı olan Şenol hocadır
daha ilk yarı quaresma bas bas bağırıyordu kırmızı göreceğim diye biz tribünde dedik ikinci yarı çıkmaz diye ama takım bağırırken
ikinci yarı aynı kadroyu çıkarttı orta sahada tek direnen Olcayıda alınca orta saha çöktü olcay çıkana kadar atiba ile birlikte tartışmasız
sahanın en iyisiydi orta sahayı güçlendireceksen Töreyi çıkart quaresmayı çıkart zaten bir işe yaramıyorlar ama oyunu okuyamadı
ve Şenol Hoca hiç bir büyük maçta oyunu okuyamaz neymiş oyuncu yetiştiriyormuş tamam o zaman maçın sonucunada eleştiri yapmayacaksınız
adam oyuncu yetiştiriyor. sonuçta bunları kulübede oturtarak yetiştirmeyecek böyle böyle iki maç kazanırız bir maç veririz ama oyuncu yetiştiririz
sen Sosa yı kulübeye aldıysan sahaya süreceksin böyle maçlarda tecrübeli adamlar iş yapar sosa yı gomezi kulübede oturtamazsın
bizim oyuncu yetiştirme kulübü olmadığımızı defalarca söylemiştim şimdi konuşmayacaksınız Şenol güneş oyuncu yetiştiriyor.
sen üç tane kanat oyuncusuyla sahaya çıkarsın dünyanın en iyi golcülerinden biri kulübede oturur senin oyuncun boş kaleye topu atamaz
ama olsun biz oyuncu yetiştiriyoruz oynatmadan oyuncu yetişmez deneye deneye bir gün öğrenir topa vurmayı nasılsa

abi aynen katiliyorum. quaresma kirmizi gordugunde daha gomez oyuna girmemisti, ben gomezi oyuna almaz. gokhanida cikarip neciple geriyi atibaya birakir ileride olcay oguzhan ve cenk uclusu ile oynar diye dusunuyordum ama tamamen sacma kararlar aldi. 10 kisi kalmis bir takimin kalan tek forveti gerisindeki oyunculari taniyacak birisi olmalidir. gomez hala anlasamiyor bu takimla. macin gidisatini tore ve senol hocanin beceriksizligi ile quaresmanin bagnazligi degistirmistir.

Çevrimdışı Anıl

Motta, Töre, Quaresma

Bu takımda işleri yok.

Çevrimdışı Bertug

Ben Valdes ile olmaz diyim de :) Konuşmaya bile gerek yok aslında almaya değmesi lazım Karcemarskas'ı alalım aynı hesap eldekilerden 1 tık yukarıda.

Sayin adminim herkesin gonlunden lloris  berisha geciyor hatta ben fenerin persembe gunku rakibindeki kaleciye falan bile raziyim ama gelmeyecek. Ne berisha gelecek ne de valdesten bir baskasi

Çevrimdışı talha

Berisha'mı kaldı allasen.

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada Töre konusundada hiç kimse eleştiri yapmasın bütün yaz satılsın diye bas bas bağırdım hepiniz tepki verdiniz
bu adam geçen sene Beşiktaşın şampiyonluğunu satmıştır arkasında durulacak oyuncu var durulmayacak oyuncu var
şu anda sahada gördüğüm takımdaki oyuncuların Töreye pas vermediği bu açık ve net görünüyor artık takım Töreye
güvenmiyor. Sonuna kadarda haklılar ne demiştim aldığımız paraya satın ama satın bu adamdan hayır gelmez ve önümüzdeki senede
faydalanamayacağız Bir kere bir oyuncu takımına ihanet ettiyse bunu emin olun tekrar yapar. İsterse dünyanın en iyi
oyuncusu olsun onu Beşiktaş formasıyla görmek istemiyorum.

Katılmıyorum buna.

Daha şurada sanırım son hazırlık maçında Oğuzhan ile şov yaptıkları bir kısım vardı ikili oynayarak.

Ki hazırlık maçlarında baya baya attı herkes tamamen formsuz başlaması bu durum benim gözümde.

En azından ben elimizdeki en değerli oyuncuyu gömemem bu şekilde Necmi abi düzelecektir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tugay

Umarım Valdes transfer edilir.

Çevrimdışı TALAT

sen farklı valdesi izledin heralde. valdes en iyi zamanlarında bile tolgadan çok farklı bir kaleci değildi. kaldı ki adam 2 senedir oynamıyor.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Bertug

Sayin adminim herkesin gonlunden lloris  berisha geciyor hatta ben fenerin persembe gunku rakibindeki kaleciye falan bile raziyim ama gelmeyecek. Ne berisha gelecek ne de valdesten bir baskasi

Çevrimdışı fatihbjk

Olcay omru hayatinda forvet arkasi oynamamis bu macta denenmemesi lazimdi bence. Sosa sakat vs degilse kesinlikle oynamasi lazim. Orta sahada oguzhani atibanin yaninda kucuk maclarda oynat.  ts icin mactan oncede yazmistim cok hafife almamak lazim diye. Bu arada ts gercekten iyi takim. Defansa adam bakiyolar onuda alirlarsa ciddi sampiyonlugu zorlarlar. Ama bizde karalar baglamayalim quaresma ve senol hoca bu maci verdi. 5 hafta gecmeden bu tarz kayiplari butun takimlar verir kanimca.hic bir takimin kadrosu oturmadi. Bu laf klise degil gercek. Ama sol bek tarafi cok sorun yaratabilir. Motta cok sacmaladi bence.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2015, 02:58:32 fatihbjk ]

Çevrimdışı atalay

Quaresma sahada oldukça Töre'den verim alamazsın.

Yazılımına ters. Onun üzerinden oynayacaksın; deneyeceksin, deneyeceksin. İşine gelirse...

Geçen sene Ligin en çok pas trafiğini yapan 2 oyuncu. Sosa/Töre; Serdar/Töre. Bu yıl nerede?

Oyun özgürlüğü iyidir; lakin dizginlemesini bilirsen.

Çevrimdışı talha

Abartmayın o kadar da.

Toparlayalım o zaman herkesi.

Sonra vay efendim Muslera vay efendim Volkan diye söyleniyorsunuz.

Valdes kötü tercih olur. Büyük fiyasko olur. Verilen paraya yazık olur.