2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12922672 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dzsudzsak duran top sorununu da çözecekti.

Delirmemek elde değil bu son olaydan sonra.
en iyisi uyumak :D

Çevrimdışı can1903

Victor Valdes..

Büyük ihtimal gelecek.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Victor Valdes..

Büyük ihtimal gelecek.
Gelsin tabi o da gelsin :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı brkntcnr

Valdes - Doria - Lucas Leiva mis olur. Ama çok geç kalındı

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı wbishop82

futbol fazlasıyla psikolojiyle ilişkilendirilebilir diye düşünüyorum.özellikle 3 sezondur güven hissi vermeyen oyuncular topluluğu görüyorum.taraftarda bunu biliyor,sahadaki takım arkadaşıda ve öylesine acemi hareketler yapılıyor ki yakışmıyor bu camia ya.en basiti motta nın ersanın veya necipin ayağına top geldiğinde kendimi eyvah şimdi saçmalayacak hissi içinde buluyorum.sanırım ilk bunu kırmamız gerekecek.

Çevrimdışı cessolupus

cavanda olsaymıs bence daha iyi transfer olurdu beck göre

Çevrimdışı legendmaster

geçen sene ben arfa sosa ikileminde sosa tercih edilmişti arfanın takım uyumunu bozacağı düşünülerek Dzsudzsak  q7 isimlerinden q7 tercih edildi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Çevrimdışı Çağrı

Beck çok daha iyi.

Cavanda fizikle oynuyor biraz bekleyin sadece aradaki farkı görmek için 8. hafta biz iyi ki almışız derken onlar teneke bağlayacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Ove Ove botiremedikleri Beck buysa geçen seneki serdar daha iyiydi.

Çevrimdışı talha

Maçı izlemediniz siz heralde. Ne bekliyordunuz hat trick mi?

Maçın en iyilerindendi adam.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Bugün Beck'in iyi oynamadığını mı düşünüyorsun bu durumda Kaan?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Beck gayet iyiydi ama töre adamını kovalamayıp bir de beck e devamlı maç içinde kendi adamını tutsun diye gösterdi. Töreyi 15 civarına satsak iyiydi. Bize artist değil takım oyuncusu lazım. Boş kaleyi ben bunu g*tümle atarım diyip çekip kacırıyorsa üstüne trip atıyorsa birde rakibin golunun asistini yapiyorsa gitmelidir.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Beck bugün takımın en iyi oyuncusuydu diyebilirim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Maçı izlemediniz siz heralde. Ne bekliyordunuz hat trick mi?

Maçın en iyilerindendi adam.
Ben izledim kardeşim merak etme ilk yarı kuzey tribününe hücum ettik çok iyi izledim çıkması gereken bir çok pozisyonda çıkmadığını da gördüm ;)

Çevrimdışı talha

Ben izledim kardeşim merak etme ilk yarı kuzey tribününe hücum ettik çok iyi izledim çıkması gereken bir çok pozisyonda çıkmadığını da gördüm ;)

Allah alah demek ki yanlış maçı izlemişim ben. Neyse sağlık olsun.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Bugün Beck'in iyi oynamadığını mı düşünüyorsun bu durumda Kaan?
Evet bugün beck beni çok şaşırttı. Hatta ilk yarı sürekli soldan oynamamizin sebebi de bence beck. Adam onu o kadar musaitken çıkmadı ve töre orada hep tek kaldı. Beck hücumu bir oyuncu olarak anlatilmisti daha önce hiç izlememistim. Ama hiç bindirmiyor. Orta saha çizgisini 1 kez geçti sanırım. Ben bu tarz bekleri hiç sevmiyorum

Allah alah demek ki yanlış maçı izlemişim ben. Neyse sağlık olsun.
Belki de ben Olimpiyat yerine baSka bir stada gitmisimdir olabilir ;)

Çevrimdışı Çağrı

Evet bugün beck beni çok şaşırttı. Hatta ilk yarı sürekli soldan oynamamizin sebebi de bence beck. Adam onu o kadar musaitken çıkmadı ve töre orada hep tek kaldı. Beck hücumu bir oyuncu olarak anlatilmisti daha önce hiç izlememistim. Ama hiç bindirmiyor. Orta saha çizgisini 1 kez geçti sanırım. Ben bu tarz bekleri hiç sevmiyorum

Kardeşim devamlı soldan oynamamızın sebebi Motta Quaresma önlü arkalı oynadığı ve Ersan'ın ayağı zayıf olduğu için Trabzon'un devamlı sağ bek ve sağ stoperimize basıp topun soldan çıkarılmasını sağlamaktı ilk olarak.

Beck hücuma da çıkan ama dengeli olan bir bek. Savunma olarak bugün nerdeyse kusursuz oynadı şu organizasyonda da çıkması gerektiği kadar çıktı.

Yere son derece sağlam basan ne yaptığını bilen pozisyon hatası yapmayan bir bek. İki kanadından da birbirinden beter oynadığı maçta bekin zaten ne kadar ön plana çıkabilir sen düşün.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı legendmaster

bu mağlubiyet inşallah basiretsiz yönetimi silkeler kendine getirir süre az kalmış olsa da halen şans var toparlanmak için

Kardeşim devamlı soldan oynamamızın sebebi Motta Quaresma önlü arkalı oynadığı ve Ersan'ın ayağı zayıf olduğu için Trabzon'un devamlı sağ bek ve sağ stoperimize basıp topun soldan çıkarılmasını sağlamaktı ilk olarak.

Beck hücuma da çıkan ama dengeli olan bir bek. Savunma olarak bugün nerdeyse kusursuz oynadı şu organizasyonda da çıkması gerektiği kadar çıktı.

Yere son derece sağlam basan ne yaptığını bilen pozisyon hatası yapmayan bir bek. İki kanadından da birbirinden beter oynadığı maçta bekin zaten ne kadar ön plana çıkabilir sen düşün.
Keşke imkanım olsada fotoğraflarla ne demek istediğimi anlatabilsem. Oyun sola o kadar yığıldı ki bir ara sağ taraf bom boş oraya adım arsa önüne top atılsa basıp gidecek. Gökhan beck ten katkı gelmeyince bir ara göbeğe girdi resmen. Savunma anlamında bir şey söylemiyorum. Adamıni hiç kaçırmiyor. Lakin hücum oyununda bekler çok önemli. Ts nin dengesini hiç bozamadik. Bunu söylemeye çalışıyorum

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı laoban

bu gun maci bitiren, quaresmanin bagnazligi, gokhan torenin hem beceriksiz hemde kustahligi(bunu gecen sezonun son haftalarindan beri dahil ediyorum) vede en onemlisi, 10 kisi kalan bir takim icin ikinci plani yada projesi olmayan senol gunesi tebrik ediyorum.kirmizi kart goruldugunde gomez daha oyuna girmemisti, besiktas 10 kisi kaldiktan sonra balikesir spor gibi top oynadi. takima henuz alismamis gomez 10 kisi kalmis takima tek forvet olarak girmemeliydi. gecen hafta sut rekoru kiran takimin taktigini trabzon hemen cozmus, gecen seneki taktigimizin cozulmesi cok daha uzun surmustu, birde birisi Allah rizasi icin su mottanin bu takimin oyuncusu olmadigini soylesin bu yonetime. simdi yonetim taraftardan fesih bedeli icin para istese herkez toplar o parayi. tuylerimi diken diken eden su oyuncuyu Allahim diger rakiplere nasip etsin.

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Bu başımıza gelebilecek şeylerin en kötüsü olabilir.
Vallahi en azından Tolgadan iyidir diyeceğim ama kistasimiz tolga olmamalı. Gerçi tolganin yerine sahaya bir tane direk diksek daha iyi. Nasılsa o da ona gelen topların kaleye girmesini engeller.

Çevrimiçi Necmi

Göreceğiz 4. hafta Quaresma oynamayacak cezası bitince.

Fener derbisine kadar 11 çıkmayacaktır kolay kolay takım iyi gitmedikçe.

Disipln her şeyin başında gelir her şey düzeltilir puanlar kazanılır ama bu saçmalıklar 32 yaşından sonra bir adama öğretilmez.

Ya yapar , ya yapmaz bu kadar.
bu konuda hiç quaresmaya laf söyleme @Çağrı toz kondurmak istemiyorsun ama bu gün tek hatalı olan Şenol hocadır
daha ilk yarı quaresma bas bas bağırıyordu kırmızı göreceğim diye biz tribünde dedik ikinci yarı çıkmaz diye ama takım bağırırken
ikinci yarı aynı kadroyu çıkarttı orta sahada tek direnen Olcayıda alınca orta saha çöktü olcay çıkana kadar atiba ile birlikte tartışmasız
sahanın en iyisiydi orta sahayı güçlendireceksen Töreyi çıkart quaresmayı çıkart zaten bir işe yaramıyorlar ama oyunu okuyamadı
ve Şenol Hoca hiç bir büyük maçta oyunu okuyamaz neymiş oyuncu yetiştiriyormuş tamam o zaman maçın sonucunada eleştiri yapmayacaksınız
adam oyuncu yetiştiriyor. sonuçta bunları kulübede oturtarak yetiştirmeyecek böyle böyle iki maç kazanırız bir maç veririz ama oyuncu yetiştiririz
sen Sosa yı kulübeye aldıysan sahaya süreceksin böyle maçlarda tecrübeli adamlar iş yapar sosa yı gomezi kulübede oturtamazsın
bizim oyuncu yetiştirme kulübü olmadığımızı defalarca söylemiştim şimdi konuşmayacaksınız Şenol güneş oyuncu yetiştiriyor.
sen üç tane kanat oyuncusuyla sahaya çıkarsın dünyanın en iyi golcülerinden biri kulübede oturur senin oyuncun boş kaleye topu atamaz
ama olsun biz oyuncu yetiştiriyoruz oynatmadan oyuncu yetişmez deneye deneye bir gün öğrenir topa vurmayı nasılsa