2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12922834 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

tolga oynayacağına valdes oynasın. Boyko çok iyi olurdu be.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Gastro

Bu takımın as 11 i bellidir. Tolga - Beck - Rhodolfo - Ersan - Tosic - Lucas Leiva - Atiba - Töre/Quaresma/Kerim - Sosa - Olcay - Gomez dir.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu kadroya ersanı Yazmayın Allah aşkına. Bu takıma yakışmıyor.
 Adam ilk golde ersanın gerisinden geldi ve ersanı geçti ve golü attı.
Golü atarken arkasında Ersan'ın gerisinden koşmaya başlayıp onu geçen Atiba vardı.
 Motta'dan bahsetmiyorum bile. Tam bir saatli bomba ve yol geçen hanı. Tutamayıncada sürekli faul yapıp kart görüyor.
Tolga ; ya kardeşim bir gün de sen kurtar şu takımı.
Sonuç; Kaleci ve hızlı bir stoper şart. Şart, şart.

Çevrimdışı Tolga

Lucas-Lawal-Romao-Doria-Valdes

Her 10 dakikada bir oyuncu transfer ediyoruz :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sosa da oğuzhanda bu konuda kötüler. benim gördüğüm bu takımda bazen güzel korner kullanan töre var. o da 5 kornerde 1 gibi bir şey. oğuzhan ve sosa 10 tane kullansalar bir etkisi olmuyor. o kadar kötü durum
fernandesten sonra o konuda eksik var tam değiller evet ama q17'de yapmasın be kardeşim her şeye atlaması sinir ediyo beni

Çevrimdışı TALAT

mikeli okudum bir kaç sayfa önce var mıdır aslı astarı. ben şahsen mikeli isterim. bir de leiva ile birlikte olursa dadından yinmez :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TALAT

fernandesten sonra o konuda eksik var tam değiller evet ama q17'de yapmasın be kardeşim her şeye atlaması sinir ediyo beni

ben tam olmayı geçtim yarım olsa yetcek bize ama o da yok malesef :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Haldun

Kaleye vuruyorsun sacma sapan bir yere gidiyor orta aciyorsun kaleye gidiyor baski 0 bu stadda mac yapacagimizi tff ye basvurup butun maclarimizi deplasmanlarda yapalim bu ne rezalwt staddir arkadas ya

Çevrimdışı Tolga

Lucas-Romao beraber diyorlar :D

Çevrimdışı Çağrı

1.7'den imzaladık. 3.4 yapar iki yılda. Bu adam bu parayı almadan da ayrılmayacak göreceksiniz.

Şimdi bakalım nacizane ligimizde  selefi neler yapacak. Umarım çok iyi performans vermez Dssudzsak çok canım yanacak yoksa.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

ben tam olmayı geçtim yarım olsa yetcek bize ama o da yok malesef :D

Bu konuda en net adamı Bursa'ya kendi ellerimizle teslim ettik.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Mehmet57

mikeli okudum bir kaç sayfa önce var mıdır aslı astarı. ben şahsen mikeli isterim. bir de leiva ile birlikte olursa dadından yinmez :D

Yok ki.

Sirf benim kisisel istegim. Eksiklerimize bakarak, bize Lucas'dan ziyade Mikel gibi biri lazim.

Ama bence iki orta saha alacaklar, Mikel+Lucas olabilir umarim :D

Çevrimdışı Tolga

1.7'den imzaladık. 3.4 yapar iki yılda. Bu adam bu parayı almadan da ayrılmayacak göreceksiniz.

Şimdi bakalım nacizane ligimizde  selefi neler yapacak. Umarım çok iyi performans vermez Dssudzsak çok canım yanacak yoksa.
Almadan giderse hatrım kalır @Çağrı darılırım valla :biggrinking:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Lucas-Lawal-Romao-Doria-Valdes

Her 10 dakikada bir oyuncu transfer ediyoruz :kop:
8 gün kaldı transfer döneminin kapanmasına. Yönetimin muhteşem transfer planlamasının eseri bu işte . Giderler Valdez,Romao,Lawal gibi 'idare eder' transferi yaparlarsa bunun üzerine  hiç ama hiç yorum yapmaya bile lüzum olmaz.

Çevrimdışı Haldun

plimpiyat stadinda kornerden gol atma sansimiz 0 orta bile acilmiyor o rezalet stadda

Çevrimdışı can1903

Ahmet Bulut , bu sene ne para kaldırdı ama.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Lucas-Romao beraber diyorlar :D
Lucas olayının tamamen bu akşamki yenilgiyi unutturmak için ortaya atıldığını düşünüyorum. Romao yu alırlar çok para vermedik diye ovunurler olan yine bize olur. Yarın yazarlar lucasta sorun çıktı diye.

Çevrimdışı Tugay

Olimpiyat stadı fiziki koşulları kötü kabul ama senin taraftarın nerede ? 6-7 sene öncenin panathinaikosu atina olimpiyat stadında önüne geleni dağıtmıştı ve olympiakos egemenliğine son vermişti,şampiyonlar liginde çeyrek finale gelmişti.Kadroları cisse,leto dışında eli ayağı düzgün oyuncuları yoktu ama adamların taraftarı vardı.Bizim sıkıntı stadyumdan ziyade taraftarda.Geçen sezon oynanan brugge maçı bugün yaşanan Q7 olayı tablo ortada.İşin başka bir boyutu millet iyice arabeske bağlamış tezahüratlar adam bayıyor ve alakasız yerlerde tezahürat yapılıyor.

Ben önemli maçlarda uzun zamandır agresif bir tribün göremiyorum bundan faydalanan hakemler istediği gibi at koşturuyor.

Çevrimiçi Mehmet57

Ama verecegini biliyorsun, cunki Ertugrul Saglam ona uygun oyuncular aldi. Dzsudzsak soldan iceri gonderecek, Necid/de Sutter vuracak.

Bu adam assist krali olacak, her turlu iddiasina varim (sakatlik yasamazsa)

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Çağrı

Dzsudzsak duran top sorununu da çözecekti.

Delirmemek elde değil bu son olaydan sonra.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Şu kadroya ersanı Yazmayın Allah aşkına. Bu takıma yakışmıyor.
 Adam ilk golde ersanın gerisinden geldi ve ersanı geçti ve golü attı.
Golü atarken arkasında Ersan'ın gerisinden koşmaya başlayıp onu geçen Atiba vardı.
 Motta'dan bahsetmiyorum bile. Tam bir saatli bomba ve yol geçen hanı. Tutamayıncada sürekli faul yapıp kart görüyor.
Tolga ; ya kardeşim bir gün de sen kurtar şu takımı.
Sonuç; Kaleci ve hızlı bir stoper şart. Şart, şart.
Ben stoper alınmasına ihtimal vermiyorum. Onun için Ersan ı yazıyorum Ersan fanı olduğum için falan değil. Doria gelse kaymak olur ama stoper alınmaz diyorum.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Mehmet57

Töre'yi satıp böyle bir adama para bayılmak lazım

http://www.transfermarkt.com.tr/quincy-promes/profil/spieler/182381

Bizim Tore'den kazanacagimizdan fazla bonservis isterler.

Onu onceden alacaktin, ki Spartak zaten cok yuksek bonservis bedeli ile aldi.

Ama haklisin, gercekten iyi oyuncu.

Çevrimdışı atalay

Bizim ülkede ciddi Stockholm sendromu yaşayan var.

Çok enteresan.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2015, 01:58:31 atalay ]

Çevrimdışı Haldun

Olimpiyat stadı fiziki koşulları kötü kabul ama senin taraftarın nerede ? 6-7 sene öncenin panathinaikosu atina olimpiyat stadında önüne geleni dağıtmıştı ve olympiakos egemenliğine son vermişti,şampiyonlar liginde çeyrek finale gelmişti.Kadroları cisse,leto dışında eli ayağı düzgün oyuncuları yoktu ama adamların taraftarı vardı.Bizim sıkıntı stadyumdan ziyade taraftarda.Geçen sezon oynanan brugge maçı bugün yaşanan Q7 olayı tablo ortada.İşin başka bir boyutu millet iyice arabeske bağlamış tezahüratlar adam bayıyor ve alakasız yerlerde tezahürat yapılıyor.

Ben önemli maçlarda uzun zamandır agresif bir tribün göremiyorum bundan faydalanan hakemler istediği gibi at koşturuyor.

maca ayik giden bir avuc taraftar var olumune iciyorlar olmpiyatta da siziyorlar alkollu taraftari maca sokmamak lazim aslinda

Çevrimdışı canU

Dzsudzsak duran top sorununu da çözecekti.

Delirmemek elde değil bu son olaydan sonra.
Ben de bi daha söyliyim bu adamı almak varken hem de 1.6 milyon euro bonservisle quaresmayı almak bu takıma İHANETTİR. İhanetin karşılığı da bıgün 3 puan ile ödenmiştir. Daha kaç puan kaybedicez bakalım.

İşin komiği koltuk için quaresma aldılar o da kurtaramayacak koltuğu. Adnan polat vol. 2 oldu halbuki çok umutluydum ilk 2 sene.
Stadı açamadığı için erken seçim yapıcam el mi yaman bey mi yaman demesine rağmen lafını da yuttu. Daha kötü olmadan biter bu macera umarım ve sonunda aklı başında biri gelir. Şu kulübü şirket gibi yönetecek kurumsallaştıracak , düzgün izleme ekipleri kuracak, profesyonellere işleri bırakacak biri.