2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12926870 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Lucas Kabore çok iyi olur ama çok zor.

Kabore bonservisle alınabilir 4-5 milyona. Lucas bedava geldiği için bir ihtimal.

Ama asıl mesele bu işin 31 Ağustos'a kalmış olması. Bir düşünün çalışılan her şeyi silin en baştan başlıyoruz.

O zaman 2 aydır ne yaptık biz? Böyle yönetici olunuyorsa bu iş gerçekten çok kolay. Şunu düşünememek ne demek?

Ne olacak biz düşünemedik özür dileriz mi diyecek şimdi biri?

1 orta saha gelir. 1 stoper gelecekse gelir. gerisi gelemz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Gaza gelip ankaradan yola çıktım.zar zor maça yetiştim.
Yenilgi sinir bozucu oldu ama bugün beni hayretler içinde bırakan quaresma atıldığında taraftarın büyük bir bölümünün "koharejma koharejma "diye bagirmasiydi.
Ağzım açık izledim o anı

Bu takıma 2 aydır bir orta saha 1 senedir 1 kaleci almayan yönetime ne denir acaba. Günay oynasın kardeşim en azından belki onu kazanıriz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Onu transfer edenler düşünecek biz değil.

Bile bile lades dediler gittiler aldılar o zaman sonuçlarına katlanacaklar.
yani biliniyordu bu adam aynı tas aynı hamam keşke hiç gelmeseydi.

Çevrimdışı anilsevim

Stoper için Marsilyadaki Doria ya teklif yapılmış sanırım
Klasik opsiyonlu kiralık :) bitmiş gibi transfer
20 yaşında brezilyalı boy 1.89 sol stoper solak
Oyuncuyu izleyen ya da bilgi verebilecek olan varmı acaba nasıl bir adam bu ?
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Tolga

Keşke doğru olsa diyorum. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Mehmet57

Lucas Kabore çok iyi olur ama çok zor.

Kabore bonservisle alınabilir 4-5 milyona. Lucas bedava geldiği için bir ihtimal.

Ama asıl mesele bu işin 31 Ağustos'a kalmış olması. Bir düşünün çalışılan her şeyi silin en baştan başlıyoruz.

O zaman 2 aydır ne yaptık biz? Böyle yönetici olunuyorsa bu iş gerçekten çok kolay. Şunu düşünememek ne demek?

Ne olacak biz düşünemedik özür dileriz mi diyecek şimdi biri?

Lucas bu takimin orta sahadaki eksikligini gidermez. Veli donsede gitmez. Tolgay donsede bu eksiklik gitmez.

Lucas'in yerine aslinda ben Mikel'i tercih ederdim. Ya da ikisini birlikte alsalar keske.

Mikel, Lucas ve Koulibaly/Kouyate vari bir stopper. Iste ozaman hersey tam tersine donerdi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bugünün en rezilleri : Töre - Oğuzhan - Ramon

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oğuzhan, çok çok iyi trabzon orta sahasına karşı iyi oynadı bence.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

eğer brezilyalı doriaysa iyi adam iş yapar havadan iyi hızlıdır da alınırsa süper olur

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bir ara GS'ın ilgilendiği oyuncu mu bu? Hatta Twitter adresinden GS'ye gideceğim için çok mutluyum filan yazmıştı sanki. Yanlış mı hatırlıyorum?
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı talha

Lucas bu takimin orta sahadaki eksikligini gidermez. Veli donsede gitmez. Tolgay donsede bu eksiklik gitmez.

Lucas'in yerine aslinda ben Mikel'i tercih ederdim. Ya da ikisini birlikte alsalar keske.

Mikel, Lucas ve Koulibaly/Kouyate vari bir stopper. Iste ozaman hersey tam tersine donerdi.

Mikel futbolu bitirdi kafasında.

Çevrimdışı talha

Valla olma ihtimali varsa sevinirim. İyi adamdır. Net adamdır. Bize gider. Marsilya'da şans bulamadı. Kiralanacaktı. İnşallah biz oluruz.

Çevrimdışı brkntcnr

Oğuzhan, çok çok iyi trabzon orta sahasına karşı iyi oynadı bence.
60 tan sonra o sahada kalması rezilliktir. Atağa çıkacağız resmen adam önümde gidiyor 5-10 metre geriden geldi trabzonlu konstant topu söktü aldı. 60 dan sonra dili dışarıda oynadı. Bugün bana göre beck - rhodolfo - gomez - olcay iyiydi.

Çevrimdışı legendmaster

motta tolga ve q7 gibi her an tuhaf bir şey yapmaya müsait adamlar aynı anda oynatılmamalı mümkünse

Çevrimdışı Çağrı

Ben transfer konuşmak bile istemiyorum aslında bunu yapmak bile istediği şey yönetimin şuan.

Çıkıp daha bitirmedik ki durun diyecekler. Oysaki bu maçı kazansak 1 adam alıp kapatacakları kuvvetle muhtemel.

Konuşulması gereken plansızlık, basiretsizlik, popülizm ve niceleri.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Bu takımın as 11 i bellidir. Tolga - Beck - Rhodolfo - Ersan - Tosic - Lucas Leiva - Atiba - Töre/Quaresma/Kerim - Sosa - Olcay - Gomez dir.

Çevrimdışı eski inönü

Lucas hazırmıdır acaba gelir gelmez oynar mı ?

Çevrimdışı Tolga

Ben transfer konuşmak bile istemiyorum aslında bunu yapmak bile istediği şey yönetimin şuan.

Çıkıp daha bitirmedik ki durun diyecekler. Oysaki bu maçı kazansak 1 adam alıp kapatacakları kuvvetle muhtemel.

Aziz Yıldırım mantığı bildiğin.

Fener ne zaman önemli bir maçı kaybetse arkasından 1-2 transfer yapar o yenilgiyi unuttururdu.

Aynısını şimdi bizimkilerde yapacaklar.

Çevrimiçi Mehmet57

Mikel futbolu bitirdi kafasında.

Gecen sezon 26 maca cikmis, 18'i EPL'de, orta sahasinda Ramires/Fabregas/Matic'in oldugu bir takimda.

Mikel oyunun defansif yonunu muthis oynayan bir futbolcu. Oyun zekasi cok yuksek, gelecek hamleleri cok iyi okuyor. Bunun yani sira uzun boyu ve fizigi ile tam bizlik bir futbolcu.

Mbia'dan hicbir eksigi yok.

Bu arada çok enteresan bir estantene paylaşmak istiyorum. Maçtan önce ısınırken oyuncuları tribüne çağırma ritueli sırasında sahada Gomez var diye 2 dakka Gomez e bagirildi. Gomez sahaya bu olaydan 2 dakka sonra çıktı. Yani söylemek istediğim Stadyumda futbolcuları bile secmek imkansız. Orada maç oynamayın arkadaş. Gidin ankarada oynayın lanet olsun orasi stad falan değil.

Çevrimdışı can1903

Mikel bitmiş Lucas bitmiş herkes bitmiş.

Orta sahada :Ddd Necip Uysal var
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı legendmaster

valla yönetimin anlayışı rezalet Bjk taraftarı olarak utanç duyuyorum normalde 2016 2017 kadrosu için çalışma yapılmalı önümüzdeki sezon boşa çıkacak faydalı oyuncularla irtiba geçilmeli şimdiden yoksa konoplaynka gibi elinden kaparlar ama nerde daha bu sezonun kadrosunu yapamadılar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Konu dışı olacak belki ama stadyum en önemli transfer olur yeter artık bu ayrılık o bu maç orda olsa tamamen dolu ambiyans her şey çok daha farklı olurdu deplasman bile bana daha rahat geliyor

Çevrimdışı Tolga

Bu Olimpiyat işi bu sezon da baya canımızı sıkacak belli oldu.

Orada ne kadar taraftar olursa olsun iyi bir atmosfer oluşmuyor maalesef.

Çevrimdışı talha

Gecen sezon 26 maca cikmis, 18'i EPL'de, orta sahasinda Ramires/Fabregas/Matic'in oldugu bir takimda.

Mikel oyunun defansif yonunu muthis oynayan bir futbolcu. Oyun zekasi cok yuksek, gelecek hamleleri cok iyi okuyor. Bunun yani sira uzun boyu ve fizigi ile tam bizlik bir futbolcu.

Mbia'dan hicbir eksigi yok.

Mbia'dan iyi bir oyuncu ama bence bitirmiş. Yani gelirse bence bşr faydası olmaz gibi geliyorç