2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12928918 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Akten

Ya hay Allah ya :D

Alınmadan önce almayın kart görecek saçmasapan dediğimiz adamı alıp 2. maçtan yediği kırmızıdan sonra ceza vereceğiz diye açıklama yapıyor adam  :D

Ya gerçekten trajikomedi desem o bile az kalır ya bu çok saçma. Gülünecek kadar saçma kelimeler yetmiyor.

Benim favorim "Lucas tek alternatifimiz değil" lafıydı :D İlgilendiğimiz 3-4 oyuncudan biriymiş. Artık kalan 7 günde bol bol alternatifleri değerlendirip birini alacağız :D

Çevrimdışı Doğuhan

ben quaresmanın gelmesine karşı çıkmadım hala da çıkmam ama asla onu ilk 11 hayal etmedim cucakla beraber gelip 60-70 den sonra kapanan savunmaları çözen adam olacaktı o zaman çokta faydalı olacaktı

ama 1m kar etmekle uğraşmaktan yönetim bunu akıl edemedi olmuş 1 milyar borç 0.5m pazarlığı yapıyoruz doğru adamları alalım fiyatı önemli değil benim için

gereksiz 5 oyuncu alacağına gerekli 2 oyuncu alırsın olur biter

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arada Beck muazzam oynadı.

sonunda bi iyi adam aldık beck ciddi iyi topçu ama motta kabus gibi otoban oldu orası motta ve q7 kanadı şaka gibi :)

Çevrimdışı can1903

Lawal-Leiva-Stoper alınır

Bence.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Fener ve Gs liler şuan felaket dalga geçiyor Beşiktaşımızla
ben bu maç çok sinirlendim ve hala aşırı derecede sinirliyim
Gökhan Töre böyle giderse Devre arasında yolcu gibi.

Haklılar. Quaresma transfer edildiği zaman burada bir çocuk "Rakip forumlarda Quaresma transferini acaip övüyorlar, biz nasıl alamayız diyorlar" türünden mesajlar yazıyordu. "Ben rakip takım taraftarı olsam Beşiktaş Quaresma'yı aldı diye göbek atarım" yazmıştım o zaman. Keşke GS-FB alsaydı şunu.

Beni DH forumundan hatırlayanlar vardır belki, Fikret Orman yönetimini hatalarında dahi savundum yıllardır. Ancak bu transfer sezonundaki hataları yenilir yutulur cinsten değil. Sırf seçim kozu için Quaresma'yı getirip takımın altına dinamit koydu. Halbuki 1.5 ay önce Dzsudzsak, M'bia, Belluschi transferlerini bitirip lige hazır girebilirdi. Tarih 23 Ağustos olmuş, ligde 2 maç oynanmış, biz hala 3 oyuncu ihtiyacımız var diyoruz. Rode vs olmayacak adamların peşinde koşup vakit kaybediyorlar.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Karabay

Yenildiğimiz maçtan hemen sonra yöneticinin transfer üstüne transfer müjdesi vermesi "biz başarısız"ın dolaylı ifadesidir.

Çevrimdışı Ersoy

Lawal-Leiva-Stoper alınır

Bence.
2 orta saha alacağımıza kaleci alalım. Leiva+stoper+kaleci

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben quaresmanın gelmesine karşı çıkmadım hala da çıkmam ama asla onu ilk 11 hayal etmedim cucakla beraber gelip 60-70 den sonra kapanan savunmaları çözen adam olacaktı o zaman çokta faydalı olacaktı

ama 1m kar etmekle uğraşmaktan yönetim bunu akıl edemedi olmuş 1 milyar borç 0.5m pazarlığı yapıyoruz doğru adamları alalım fiyatı önemli değil benim için

gereksiz 5 oyuncu alacağına gerekli 2 oyuncu alırsın olur biter
[/ quote] aynen 5 adam değil 3 tane al sağlam olsun

Çevrimdışı Çağrı

Muhtemelen bundan sonra göbekte Atiba - Lucas önlerinde Sosa solda Olcay sağda Kerim ve ya Töre izleeyeceğiz.

Quaresma kadroda kalır ancak 5-6 maç 11 çıkmaz bu durumda sabrı yetmezse kadro dışı kalır sabrı yeterse sezon boyu sonradan giren maç çeviren iyi bir yedek olur.

Dzsudzsak da kaçtığına göre yeni kanat bakabiliriz bir sonraki sezon için. Çıldırmamak elde değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

Oğuzhanı nasıl buldunuz ?

Oguzhan iyiydi, gecen seneye gore daha kuvvetli ve bu sefer formunu koruyor..Fakat yanlis yerde oynadi bugun, neden yanlis yerdeydi cunku 1) Sosa yoktu 2) Leiva ayarinda bir oyuncu arkasinda degildi, haliyle geride oynadi, defanstan top cikartmaya calisti. Halbuki biraz daha ileride topla bulustugu her pozisyon tehlike yaratabilen bir oyuncu.

Daha once de yazdim, Lucas ve Stoper gelsin, Sosa-Gomez formunu bulsun bu takim rakiplerin ustunden silindir gibi gecer, yeter ki Quaresma'nin Tore'nin keyfine kalmayalim...Bana kalsa ne Quaresma'yi oynatirim ne de Tore'yi ikisini de kenara cekerim ya adam gibi oynayabiliyorlarsa oynarlar ya da ceker giderler.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yenildiğimiz maçtan hemen sonra yöneticinin transfer üstüne transfer müjdesi vermesi "biz başarısız"ın dolaylı ifadesidir.
aynen bu maçıda alsaydık bence transfere gerek yok diye bi açıklama gelirdi :D

Çevrimiçi Mehmet57

Umarim bir hafta sonra ortaya soyle bir takim cikar

Çevrimdışı talha

1 hafta kalmış halen dha alacağız. Siz alana biz bir 2 maç daha puan kaybedelim biz bekleriz.

Lwal net olarak çok kötü transfer olur.

Bu sene Tosic ve Quaresma'nın transferinden soran üçüncüyü kaldırmaz benim bünye.

Tosic'e de iyi falan demeyin. Vasatın üstü. Beck gibi bir adam daha lazımdı bize oraya. Fucsh lazımdı bize. Çok net.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Muhtemelen bundan sonra göbekte Atiba - Lucas önlerinde Sosa solda Olcay sağda Kerim ve ya Töre izleeyeceğiz.

Quaresma kadroda kalır ancak 5-6 maç 11 çıkmaz bu durumda sabrı yetmezse kadro dışı kalır sabrı yeterse sezon boyu sonradan giren maç çeviren iyi bir yedek olur.

Dzsudzsak da kaçtığına göre yeni kanat bakabiliriz bir sonraki sezon için. Çıldırmamak elde değil.
bence 4 1 4 1 oynayabiliriz leiva töre sosa oğuzhan olcay oynayabiliriz şenol hoca hücumcu seviyor sen oğuzhanı nasıl buldun ?

Çevrimdışı Çağatay

Simdi bi iki duble Armağan iyi giderdi bu saatte :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Lucas tamam da Lawal'a hiç gerek yok.

Şu saatten sonra stopere kim gelecek merak ediyorum.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Oncelikle bu aksam orada maçi beraber izlediğim tüm abilerime kardeşlerime selamlar saygilar. Bu aksam Olcay dan kendi adıma Özür diliyorum. Hep karsiydim ona ama bu takımda gökhan törenin halini görünce ona çok haksızlık yaptığımı anladım. Olcay dan Özür diliyorum.

Çevrimdışı eski inönü

Yönetim Quaresma'ya ceza verecekmiş. Peki yönetime kim ceza verecek?

Çevrimdışı Tolga

Yönetim Quaresma'ya ceza verecekmiş. Peki yönetime kim ceza verecek?
Ceza verseler ne olacak.

Can çıkar huy çıkmaz demiştim transfer edildiğinde bu adama en ağır cezayı versen de gider ilk maçta yine aynısını yapar.

En büyük ceza her maçı yedek kulübesinden izlemesi olur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ceza verseler ne olacak.

Can çıkar huy çıkmaz demiştim transfer edildiğinde bu adama en ağır cezayı versen de gider ilk maçta yine aynısını yapar.

En büyük ceza her maçı yedek kulübesinden izlemesi olur.
tolga iyide bedavadan para kazanmış olacak o zamanda faydalanamayacağız

Çevrimdışı Çağrı

Lucas Kabore çok iyi olur ama çok zor.

Kabore bonservisle alınabilir 4-5 milyona. Lucas bedava geldiği için bir ihtimal.

Ama asıl mesele bu işin 31 Ağustos'a kalmış olması. Bir düşünün çalışılan her şeyi silin en baştan başlıyoruz.

O zaman 2 aydır ne yaptık biz? Böyle yönetici olunuyorsa bu iş gerçekten çok kolay. Şunu düşünememek ne demek?

Ne olacak biz düşünemedik özür dileriz mi diyecek şimdi biri?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kralkartal

Quaresma quaresma diye bagiran o taraftara ne demeli

Çevrimdışı Tolga

tolga iyide bedavadan para kazanmış olacak o zamanda faydalanamayacağız
Onu transfer edenler düşünecek biz değil.

Bile bile lades dediler gittiler aldılar o zaman sonuçlarına katlanacaklar.

Çevrimdışı Çağrı

@Yunus Emre Dökmeci hani senin şu meşhur disiplin maddeleri ne oldu? Sözleşme fesihi tazminatsız filan olan maddeler sebepsiz kırmızı yerse eklememişler mi onları?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Bugünün en rezilleri : Töre - Oğuzhan - Ramon

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi