2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12927876 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

1 bucuk ay once sakatlanan tolgayin yerine hala adam alinamadi.

Bunun cezasi bugun altin degerinde 3 puan olarak kesildi.

Bakalim saha neler cikacak basimiza.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Mehmet57

Q17 takımı eksik bırakmışken olcayın hatalarını konuşmam kusura bakma ayrıca çok fazla laf kalabalığı yaparak kendini haklı çıkardığını zannediyorsan yanılıyorsun. Eğer birini eleştireceksen en azından bugün için Q17'yi eleştireceksin değilse yazdığın o kadar cümle benim gözümde sıfırdır. Tabiki diğer oyuncular da eleştirilecek fakat benim gözümde maça en fazla etki eden kişi önemlidir. Ayrıca hiçbişey yapmıyormuş gibi lanse ettiğin 2 yönlü oynama olayını bi kaç futbolcu daha oynamış olsaydı zaten şu anda konuştuğumuz çoğu şeyi konuşmuyor olurduk

Ya arkadas, kusura bakma da ben senin gibilerle ugrasamam. Bildiginizden sasmayin asla.

Ben Olcay'dan bahsederken beni alintilayip "Hangi maci izliyon, Olcaysiz olmaz" gibi bir soz edip, sonunda lafi Quaresma'ya bagliyorsun. Quaresma sahadayken Olcay ne yapti? diyecem ve yine ezbere "Ama iki yonlu..." diyeceksin.

Bosver.

Çevrimdışı legendmaster

şu ana kadar kesinlikle fiyasko bir transfer sezonu geçiriyoruz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şenol hoca tamam hata yaptı peki yönetim 1 eylüle kadar süre var diye sonuna kadar beklemenin ne anlamı var kamp bitmiş 2 hafta geçmiş kale bi stoper ve ön libero 3 tane bariz ihtiyaç varken beklemek büyük yanlış üzülüyoruz olan taraftara bizlere oluyo

Çevrimdışı Ersoy

Şenol Hoca kaç haftadır eksikleri yönetimin gözüne sokmaya çalışıyor. Yeni akıllarına geldi.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı scape_bjk

Ya arkadas, kusura bakma da ben senin gibilerle ugrasamam. Bildiginizden sasmayin asla.

Ben Olcay'dan bahsederken beni alintilayip "Hangi maci izliyon, Olcaysiz olmaz" gibi bir soz edip, sonunda lafi Quaresma'ya bagliyorsun. Quaresma sahadayken Olcay ne yapti? diyecem ve yine ezbere "Ama iki yonlu..." diyeceksin.

Bosver.
Bende şu maçta Q17'yi eleştiremeyen biriyle futbol konuştuğum için kendimden utandım kusura bakma özür dilerim.

Çevrimiçi Mehmet57

Bunun yani sira, cok acik ve net soyluyorum: Lawal bugun ki Besiktas orta sahasinda olsa asla bukadar ezilmezdi. Hatta bir nevi ustunlugu saglayabilirdik Lawal-Atiba ile.

Komik olan, Lawal'da bizde eksik olan her ozellik var.

Çevrimdışı Çağrı

Burada artık mesele ben demiştim meselesi değil arkadaşlar çünkü bunlar yine olacak yönetimler bunları hep yapar.

Asıl mesele taraftarın bilinçlenmesi. Yok aceleye gerek yok 31 ağustos, yok parayı sokakta mı bulduk, yok fm oynamaya benzemez, yok kampı kaçırsa ne olurmuş.

Bunlar taraftarın söyleyeceği şeyler değil söylemesi gereken şeyler hiç değil. Sen böyle düşünürsen başına bunlar gelir. 8 gün kalmış 4 eksiğin var hala.

Ne demek bu 4 oyuncu daha girecek demek takıma neye yaradı senin kampın? Sen popülsit hareket isteyip Quaresma diye inlersen o getirir sen de maçı böyle 10 kişi izlersin.

Lütfen bilinçlenelim artık lütfen yoksa çok daha kötü olacak her şey!
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cartographer

Bu günkü oyunu gördükten sonra söylenecek çokta bir şey yok. Görünen köy kılavuz istemiyor. Özellikle derbi falan kazanamayız bu kadroyla. Şimdilik tek amacımız devre arasına kadar yarıştan fazla kopmamak olmamalı. Devre arasına kadar da alınacak futbolcular belirlenip, kamp başlamadan imza attırılmalı. Gerçi bunu hangi yönetim yapacak bilemiyorum, büyük hayal kırıklığı oldu bu maç benim için.

Çevrimdışı Deniz

senol hoca bugün hata falan yapmadi.

Haftalardir antrenmana dahi cikamayan sosayi boyle sert bir macta oyuna soksa sosa 5 dkda harcanirdi.

Oyuna bir lucas i sokmak var bir de necip i.iste biz bu necipi soktugumuz icin oyuna etki edemedik.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Mehmet57

Bende şu maçta Q17'yi eleştiremeyen biriyle futbol konuştuğum için kendimden utandım kusura bakma özür dilerim.

Dogru, su macta Quaresma'yi elestirmeyenle konusmussan harbi utanmalisin. Kim bu elestirmeyen acaba?

Çevrimdışı Hasan Akten

Felaket tellallığı yapmak istemem ama Tolga'nın hatalı bir iki gol yiyip kaybedeceğimiz ilk maçta taraftarın tepkisi çok kötü olacak. Sadece Tolga değil tüm takım etkilenecek. Brugge maçından sonra olanlar gibi. Bugün bile geriye düştükten sonra aut atışları yüzünden ıslıklandı. Bunun olacağını görmek için kahin ya da futbol uleması olmana gerek yok. Beşiktaş taraftarını biraz tanıyan insan bunu bilir.

Çevrimdışı atalay

Biz bloklar arasında derin boşluklar bırakıyoruz ve halen sahayı doğru parselleyemiyoruz. Takım savunmasında arızalarımız var.

Bugün Bursaspor vari bir Beşiktaş izledik.

Trabzon'da orta alanı kalabalık tutup; fizik kalitesi yüksek oyuncular ile özellikle orta alanda üstünlük kurdular. Geriden oyun kurarken ve hücum setlerinde yapılan pas ve oyun tercihi hataları da üzerine eklenince sonuç normal.

Geç gelen hatta gelmeyen hamleler, saha içinde sorumsuzca davranan oyuncular ve eksik mevkiler sonucunda kalburüstü bir takım karşında zorlandık ve kaybettik.

Eldeki malzemeler bizim başka bir oyunu oynamamıza engel oluyor; bunun sorumlusu da yönetim.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2015, 01:01:15 atalay ]

Çevrimdışı Çağrı

Bunun yani sira, cok acik ve net soyluyorum: Lawal bugun ki Besiktas orta sahasinda olsa asla bukadar ezilmezdi. Hatta bir nevi ustunlugu saglayabilirdik Lawal-Atiba ile.

Komik olan, Lawal'da bizde eksik olan her ozellik var.

Quaresma, Töre üstüne Lawal'ı da alır koyarsan maçı 4 farklı top ile oynaman gerekir kardeşim tek top yetmez.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oğuzhanı nasıl buldunuz ?

Çevrimdışı can1903

Geçen haftaki halimdeeen eser yok şimdii.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tugay

Lucas transferinde opsiyon var mı?

Çevrimdışı scape_bjk

Dogru, su macta Quaresma'yi elestirmeyenle konusmussan harbi utanmalisin. Kim bu elestirmeyen acaba?
neyse konuşacak pek bişey yok takım 10 kişi kalmış o kötüydü yok bu kötüydü demek bana bişey ifade etmiyor ben heralde biraz genele bakıyorum sen biraz dar çerçeveden olaya bakıyorsun.

Çevrimdışı Doğuhan

Quaresma, Töre üstüne Lawal'ı da alır koyarsan maçı 4 farklı top ile oynaman gerekir kardeşim tek top yetmez.

haha müthis tespit :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Q17 kendi kredisini tüketti en az 3 4 maç ilk 11'e giremez bence töre daha efektif oynar böylece

Çevrimdışı Ersoy

Lucas+stoper+Boyko veya herhangi bir eldeki kalecilerden iyi bir kaleci.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

Ya hay Allah ya :D

Alınmadan önce almayın kart görecek saçmasapan dediğimiz adamı alıp 2. maçtan yediği kırmızıdan sonra ceza vereceğiz diye açıklama yapıyor adam  :D

Ya gerçekten trajikomedi desem o bile az kalır ya bu çok saçma. Gülünecek kadar saçma kelimeler yetmiyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Bu arada Beck muazzam oynadı.

Çevrimiçi Mehmet57

Sahada Lawal varken zaten Quaresma'ya gerek duymazsin. Yedekte oturur.

Lawal'í cok kez izledim. Inan topsuz oyunda da cok etkili oldugunu gordugum maclar oldu. Ister ikili mucadelerdeki ustunlugu, top kapip takimi kontraya cikarmasi olsun. Gercekten bunlari yapabilen bir futbolcu.

Dedigim gibi, istatistiklere gore top kapma becerisi ve ikili mucadelerdeki ustunlugu bizdeki oyunculardan daha yuksek.

Su ligde Melo'ya fizik ustunluk saglayan ender oyunculardan biri. Bugun bizde ister fizik gucu, ister patlama gucuyle cok faydali olurdu.

Çevrimdışı talha

Kalabalığın arasında ezildi maalesef. Ama elinden geleni yapmaya çalıştı. Fiziken çok güçlü değil güçlenmesi lazım.

Ayrıca yorgunluğu belirdi 60'tan sonra. Çok düzeltmesi gereken şey var. Ama doğru yolda.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.