2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12927532 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Bugün sitelerden birinde Kuban Krasnodar'dan Charles Kabore ismi ortaya atılmış. Oyuncuyu takip edenler varsa yararlı olur mu sizce ? :iblush:

İsmi geçenler arasında en iyisi.

Çevrimdışı Easthanbool

Göreceğiz cengaverleri inşallah devam ederler kombine de almazlar

Bize yer kalsın :D

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Paran yetiyorsa istediğin yerden alırsın niye triplere girdin ki  :kop:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada olimpiyatta batı altla batı orta farkediyor mu? Yani otururken sıkıntı olur mu?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

Bugün sitelerden birinde Kuban Krasnodar'dan Charles Kabore ismi ortaya atılmış. Oyuncuyu takip edenler varsa yararlı olur mu sizce ? :iblush:

İyi oyuncu. Oyun tipi Lassana Diarra'nın fit hali.

Tek kusuru gole yakın değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sawii

Maç için olimpiyat stadyumuna gidebilmem için saat 15:00'da, evden çıkmam gerekiyor. (maç 21:45'te) tekrar eve dönmem için ise, stada geldiğim gibi geri dönmem gerek.:)  ben, eve geri döndüğümde maçın ilk yarısı bitmiş olur. işte böyle bir konumdadır kendileri.   

Çevrimdışı Tolga

Yeni isimler ortaya çıkmaya başladığına göre Lucas işi sıkıntıya girdi demektir :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Yeni isimler ortaya çıkmaya başladığına göre Lucas işi sıkıntıya girdi demektir :)
Dediğim gibi dünden belliydi bunların alayı kolpa bitmeyen işi bitmiş gibi göstermek

Fırat yazdığında anlamalıydım o adam ne zaman bir isimi yazsa o isim gelmiyor

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada olimpiyatta batı altla batı orta farkediyor mu? Yani otururken sıkıntı olur mu?

Yok mu bilen kimse? :)

Çevrimiçi murat

Maç için olimpiyat stadyumuna gidebilmem için saat 15:00'da, evden çıkmam gerekiyor. (maç 21:45'te) tekrar eve dönmem için ise, stada geldiğim gibi geri dönmem gerek.:)  ben, eve geri döndüğümde maçın ilk yarısı bitmiş olur. işte böyle bir konumdadır kendileri.
Abartmışsın biraz biz geçen sene vodafon arenadan olimpiyat stadına 35 dakikada ulaşıyorduk.sadece çıkışta otoparktan çıkmak sıkıntı olabiliyor.doğu otoparkı bu konuda en iyisi batı ve güney otoparkı kimin nereye gideceği belli olmadığı için birbirine giriyor.Sultançiftliği Habipler istikametine devam edip Habipler geçtikten sonra kaya şehir içinden olimpiyat stadına hiç trafiğe girmeden gidebilirsiniz

Beşiktaş
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2015, 12:19:57 MURAT ]

Çevrimdışı Çağrı

Şu takımda görmek istediğim 2 oyuncu var.

Kwadwo Asamoah ve Wilfred Bony.

Bunlar 3 sene içinde gözden düşecekler umarım o zaman çökecek durumumuz olur üstlerine :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Funes Mori zu Everton.

River kadroyu muhafaza edemeyecek. Gerçi geriden gelen Mammana iyi stoper.
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2015, 12:25:37 atalay ]

Çevrimdışı Tolga

Dediğim gibi dünden belliydi bunların alayı kolpa bitmeyen işi bitmiş gibi göstermek

Fırat yazdığında anlamalıydım o adam ne zaman bir isimi yazsa o isim gelmiyor

Salı'ya kadar Lucas'ta olumlu bir gelişme olmazsa bu iş yattı demektir.

Çevrimdışı Sawii

Abartmışsın biraz biz geçen sene vodafon arenadan olimpiyat stadına 35 dakikada ulaşıyorduk.sadece çıkışta otoparktan çıkmak sıkıntı olabiliyor.doğu otoparkı bu konuda en iyisi batı ve güney otoparkı kimin nereye gideceği belli olmadığı için birbirine giriyor.Sultançiftliği Habipler istikametine devam edip Habipler geçtikten sonra kaya şehir içinden olimpiyat stadına hiç trafiğe girmeden gidebilirsiniz

Beşiktaş

toplu taşıma ile mi, hususi araç ile mi? ben, çekmeköy'den toplu taşıma ile gelmek istiyorum mesela ? :)

Çevrimdışı Çağrı

Funes Mori zu Everton.

River kadroyu muhafaza edemeyecek. Gerçi geriden gelen Mammana iyi stoper.

Mori'den de potansiyelli Mammana dahaüst seviyede izleyebiliriz Otamendi gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

toplu taşıma ile mi, hususi araç ile mi? ben, çekmeköy'den toplu taşıma ile gelmek istiyorum mesela ? :)

Kardeşim senin İnönü'ye gelmen de kolay değil yalnız sorun sadece Olimpiyat'ta değil :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada Fransa'da yayın ihalesi ne durumda bilmiyorum ama değer olarak çok büyük olan makas aralığı kapanıyor.

Seneye yeni yayın ihalesi ile gelirler 300'den 750 milyon dolara çıkacak Türkiye'de. Eşitlenmesi 2-3 yıl içinde kuvvetle muhtemel.

An itibariyle Rusya'yı geride bıraktık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ferhat Türk

Kaya trtspor'da Beşiktaş'ı ve akşam oynanacak maç hakkında yorum(!) yapıyor da ben hayatımda bu kadar boş adam olup milyonları götüren çok az adam tanıyorum
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Tolga

Kaya trtspor'da Beşiktaş'ı ve akşam oynanacak maç hakkında yorum(!) yapıyor da ben hayatımda bu kadar boş adam olup milyonları götüren çok az adam tanıyorum
:tabe:

Çevrimdışı talha

Bu arada Fransa'da yayın ihalesi ne durumda bilmiyorum ama değer olarak çok büyük olan makas aralığı kapanıyor.

Seneye yeni yayın ihalesi ile gelirler 300'den 750 milyon dolara çıkacak Türkiye'de. Eşitlenmesi 2-3 yıl içinde kuvvetle muhtemel.

Oyun olarak ruslar kadar etmeyiz ama bizde para çoğalsın içi çürümüş yıldızlara paralar akacak şimdiden akmaya başladı

Türklere futbol emanet edilmemeli

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı f_madida

750 milyon dolar? Devlet yardimi olmadan 300'un ustune cikabilirlerse buyuk basari olur hele ki kurdaki artislardan sonra.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Sawii

Kardeşim senin İnönü'ye gelmen de kolay değil yalnız sorun sadece Olimpiyat'ta değil :D

inönü'ye çok rahat gelebiliyorum :) dolmuş ve otobüsler şile yolunu kullanarak üsküdar'a 25-40 dk arasında geliyor. sahilden motora binip beşiktaşa geçmem 15 dk sürüyor. toplamda 1 saate inönüde oluyordum. şimdi metro yapılıyor :) bu süre daha da kısalacak. ama olimpiyat resmen işkence :)

neyse konu transfer :) lucas olursa güzel olur. olmazsa hüsran olur :) biz neden gerard'ı ayartmadık. madem 7 milyon avro verecek paramız var. 1 yıl gerard'a verirdik 7 milyonu. sonra abd'ye gitseydi. reklam vs'den çıkartırdık o parayı.   

Çevrimdışı Çağrı

750 milyon dolar? Devlet yardimi olmadan 300'un ustune cikabilirlerse buyuk basari olur hele ki kurdaki artislardan sonra.

http://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2015/03/10/ve-super-lige-ingiliz-modeli
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

@EssiLor Paylaştığımız şeyler oyuncu, kulüp ve başkanımıza hakaret içermemeli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

EssiLor

• Ziyaretçi

Yalnız orda hocamıza hakaret ediliyo burda paylaşmanın mantığı ne?
Hocamıza edilen hakareti desteklediğime dair yorum yapılmadı tarafımca dikkat ettiysen.
Okudukça insan nekadar komik oldıuğunu anlıyor ve gülme ihtiyacı hissediyor
Okuyun ve Gülün Neşeniz yerinize gelsin maksat bu.

Çevrimiçi Mehmet57

Şu takımda görmek istediğim 2 oyuncu var.

Kwadwo Asamoah ve Wilfred Bony.

Bunlar 3 sene içinde gözden düşecekler umarım o zaman çökecek durumumuz olur üstlerine :D

+ Mangala & Kouyate :ishock:

Ospina
Beck-Rhod-Mangala-Asamoah
Kouyate
Tore-Oguzhan-Quaresma
Gomez-Bony

:steamed: :D