2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 13314859 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Şenol Güneş'in hiç şampiyonluk görmedim açıklamasına çok içerlediler, Beşiktaş'tan çok şenol hocaya bilenmiş vaziyetteler
Geçen senede böyleydi bunlar.

Hatta bazıları BJK yerine Fb şampiyon olsun daha iyi diyordu. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Şimdi düştü jeton  :D Hani şu kendi lakabının simgesini pankartlara çizen  :lol:
Şakası bir yana da protestocular yarın ve daha sonra olimpiyata gelmeyecek mi yani  :alala:

Gelmezler gelirler mi hiç? :D

Şenol Güneş'in hiç şampiyonluk görmedim açıklamasına çok içerlediler, Beşiktaş'tan çok şenol hocaya bilenmiş vaziyetteler
Iyide adam yalan mı söyledi ya da ts yi küçük düşürmek için mi söyledi bunu. O senenin şampiyonu fb olarak tescillendi. Bunda alınacak ne var ki. Onların bu düşüncesini anlamak mümkün değil.

Çevrimdışı legendmaster

onun sebebi şu geçen sene ts fb ve gs'a yenilmedi hatta gs'ı 2 maçta da yendi ama çıkış yakaladıkları ve şampiyonluk için ümitlendikleri dönemde konyadaki Bjk karşısında aldıkları ağır mağlubiyet canlarını çok yaktı ve neticesinde Bjk düşmanlığı başladı

Çevrimdışı Kadir G.

Hadi trabzonun fenerle büyük husumeti var böyle davranmaları ekstra saçma da şöyle bakınca biz şampiyonluk potasındaysak "fenerliler biz olmazsak gs, gs liler biz olmazsak fener olsun" anlayışındalar.

Bir takıma bir ülkede bütün önemli rakipleri ortak olarak düşmansa bu onun o ligin en büyüğü olduğunu sonuna kadar gösterir.

İstedikleri kadar Beşiktaş üzerinden kendilerini avutmaya çalışsınlar.

Bu da biraz alakasız ama söylemek istediğim şeyleri içeren bir mesaj oldu. Neyse. :D

Çevrimdışı legendmaster

Iyide adam yalan mı söyledi ya da ts yi küçük düşürmek için mi söyledi bunu. O senenin şampiyonu fb olarak tescillendi. Bunda alınacak ne var ki. Onların bu düşüncesini anlamak mümkün değil.
Trabzonsporluların çoğu o sezonun şampiyonu olarak kendilerini görüyor, aksini kabul etmiyorlar

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Haberleri araştırırken bir şey anladım ; Ntv spor yabancı medya tarafından epey bir kaynak olarak gösteriliyor ( Yeni mi anladın diyenleriniz olabilir  :) ) Bir transfere yöneldiğimiz zaman ntv spor da başka transferlere de yöneldiğimiz haberleri çıksa çok iyi olur
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Şimdi düştü jeton  :D Hani şu kendi lakabının simgesini pankartlara çizen 
Şakası bir yana da protestocular yarın ve daha sonra olimpiyata gelmeyecek mi yani  :alala:
Kendileri neyse de gitmek isteyenlerede  gitmemeleri konusunda çağrı yapıp etkilediler  en çok ona kızıyorum

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı talha

onun sebebi şu geçen sene ts fb ve gs'a yenilmedi hatta gs'ı 2 maçta da yendi ama çıkış yakaladıkları ve şampiyonluk için ümitlendikleri dönemde konyadaki Bjk karşısında aldıkları ağır mağlubiyet canlarını çok yaktı ve neticesinde Bjk düşmanlığı başladı

Ne yenmiştik ama.  :steamed: :steamed:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Asıl sebebi şuydu.(Bazı yorumlardan bu net anlaşılıyordu)

Fb ve Gs şampiyonluk sayısında Trabzon'un çok önünde olduğu için zaten yakalayamayacaklarının farkındalar.

Bizi de yakalayamazlar ama en azından arayı kapatabileceklerini düşündüklerinden istemiyorlardı bizim şampiyon olmamızı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Bu arada yenmiş olsakta adamlar bizim Konya'da oynama isteğimizi kabul etmişti orada ayrı bir teşekkür etmek lazım. Zira GS korkusundan 1 hafta sonra verdiikleri sözden dönmüştü.

Çevrimiçi Mehmet57

Komik insanlar.

Rhodolfo ve Ersan tandemini elestirip, Gokhan'in birak sol, sag bacagi etmeyecek Yusuf'a kontradan umut baglamak, bunu da kendi arka ikilin Yumlu-Aykuttan olustugu halde yapmak icin nasil bir kafaya sahip olman gerek?

Çevrimdışı ZORBEY

Bu arada yenmiş olsakta adamlar bizim Konya'da oynama isteğimizi kabul etmişti orada ayrı bir teşekkür etmek lazım. Zira GS korkusundan 1 hafta sonra verdiikleri sözden dönmüştü.

bak bi tsli ne demiş:)

"""" Macin olimpiyatta olmasi iyi olmus.

Gecen sezon kek gibi Konya'da oynamayi kabul edip o atmosferde baya ezilmistik.

Olimpiyatta 100 bin kiside olsa deplasmanda oldugunu hissetmezsin.

Umarim maca N'Doye ile baslariz. """"""
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı legendmaster

Asıl sebebi şuydu.(Bazı yorumlardan bu net anlaşılıyordu)

Fb ve Gs şampiyonluk sayısında Trabzon'un çok önünde olduğu için zaten yakalayamayacaklarının farkındalar.

Bizi de yakalayamazlar ama en azından arayı kapatabileceklerini düşündüklerinden istemiyorlardı bizim şampiyon olmamızı.
uzun vadede Bjk'ı arkalarına alma istekleri var, doğru. Benim yazdığım geçen seneye özel bir durumdu

Çevrimdışı Ersoy

Aralarında realist bir kaç adam var tslilerin.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı talha

bak bi tsli ne demiş:)

"""" Macin olimpiyatta olmasi iyi olmus.

Gecen sezon kek gibi Konya'da oynamayi kabul edip o atmosferde baya ezilmistik.

Olimpiyatta 100 bin kiside olsa deplasmanda oldugunu hissetmezsin.

Umarim maca N'Doye ile baslariz. """"""

TS'li desin dursun. İHO delidir ama meyda okumalara verdiği cevaplarla saygı duyulmalı. GSkadar olamadı. Dürüst heryerde Beşiktaş ile oynarız dedikten sonra TS maçı oynandı ardından gün geçmeden heryer dediysek Olimpiyat dedik diyebildiler.  :kop:

Çevrimdışı talha

Komik insanlar.

Rhodolfo ve Ersan tandemini elestirip, Gokhan'in birak sol, sag bacagi etmeyecek Yusuf'a kontradan umut baglamak, bunu da kendi arka ikilin Yumlu-Aykuttan olustugu halde yapmak icin nasil bir kafaya sahip olman gerek?

Karga'nın yavrusu kendine kuzgun gözükür. Aynısını biz de yapıyoruz.  :icool:

Çevrimdışı ZORBEY

TS'li desin dursun. İHO delidir ama meyda okumalara verdiği cevaplarla saygı duyulmalı. GSkadar olamadı. Dürüst heryerde Beşiktaş ile oynarız dedikten sonra TS maçı oynandı ardından gün geçmeden heryer dediysek Olimpiyat dedik diyebildiler.  :kop:

cok iyi hatırlıyorum o demecleri bir merdiven başında stat cıkısında vermişti, hatta o dönemki başkanlarıda türkiye sınırları icerisinde neresi olursa neresi uygunsa mac oynanmak icin, biz bjk ile orada mac yapabilecek potansiyele ve güce sahibiz demişti.. 1 gün sonra asena gibi bir o yana bir bu yana dönüp durdular:)

Çevrimdışı Doğuhan

ne demişler;

"bjk-ts maçları 90 dk süren ve sonunda beşiktaşın kazandığı maçlardır"

ts lular zorlamasın maç her koşulda bizim

ts u geçeriz bir türlü de önemli olan djilobodji deki maçı kazanmak benim için

djib + lucas 10 numara olacaktır

hadi bakalım son 10...

Çevrimdışı Ensar

Bu başka takımların forumlarini okumak nasıl bi kafa arkadaş ya :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı legendmaster

Bir marsilya taraftarı romaoyu öneriyor Bjk'lı taraftar cevap veriyor son cümleyle kapıyı kapatmış kardeşimiz

http://i.hizliresim.com/vLJJZm.jpg
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2015, 00:39:07 legendmaster ]

Çevrimdışı Çağatay

Bir marsilya taraftarı romaoyu öneriyor Bjk'lı taraftar cevap veriyor son cümleyle kapıyı kapatmış kardeşimiz

http://i.hizliresim.com/vLJJZm.jpg

Bizimki laf sokana kadar pektemeki önerseymis keske :D o zaman görürdüm marsilyalıyı
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ZORBEY

Bu başka takımların forumlarini okumak nasıl bi kafa arkadaş ya :D

aaa öyle deme dostum bak bütün gün akşama kadar ayakta ordan oraya koşturup durmadan calişiyorum cok yorucu oluyor, ama aksam gelincede arada bu hamsilerin hayallerini suya düşmeden önce okumak cok zevkli oluyor hatta okadar güzelki yorgunluğumu bile alip götürüyorlar sağolsunlar:)))))

bak ne demiş birisi:)))

""""""""Cok surratli oynuyorlar bas dondurucu hizda paslasip isi bitiriyorlar gecen senede boyleydi. Tek fark ligin ilk macinda oguzhan gercekten ust duzey performans gosterdi tabi mersinde cok tirt bi takim fakat bejeke bize karsi boyle suratli oynayabilir gecen sene en iyi toplarini bize karsi oynayip karizmamizi fena cizmislerdi. """""""""""""""""

Çevrimdışı Ensar

aaa öyle deme dostum bak bütün gün akşama kadar ayakta ordan oraya koşturup durmadan calişiyorum cok yorucu oluyor, ama aksam gelincede arada bu hamsilerin hayallerini suya düşmeden önce okumak cok zevkli oluyor hatta okadar güzelki yorgunluğumu bile alip götürüyorlar sağolsunlar:)))))

bak ne demiş birisi:)))

""""""""Cok surratli oynuyorlar bas dondurucu hizda paslasip isi bitiriyorlar gecen senede boyleydi. Tek fark ligin ilk macinda oguzhan gercekten ust duzey performans gosterdi tabi mersinde cok tirt bi takim fakat bejeke bize karsi boyle suratli oynayabilir gecen sene en iyi toplarini bize karsi oynayip karizmamizi fena cizmislerdi. """""""""""""""""
O zaman okumaya devam et abi sen :D bazıları tehlikenin farkında güzel bu :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı legendmaster