2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12920067 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Spor yazarlarından bahsediyorum kardeşim sen neden celallendin? :alala:

Bende dedim bu forumda hatta biri levye esprisi yapmıştı otomatikman üstüme alındım :)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bende dedim bu forumda hatta biri levye esprisi yapmıştı otomatikman üstüme alındım :)

Yok yok. Mesleği bu olan insanların böyle demesine tahammül edemiyorum ben.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

:uyucam: :uyucam:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu gün yabancı basını takip ettim ve Lucas Leiva'yı bizden başka isteyen yok zaten hepimizin de malumu olduğu üzere isteseler bize bırakmazlar. Ayrıca Liverpool'un Dortmund'tan HENRIKH MKHITARYAN a 15 milyon pound teklif ettiği , teklifin kabul gördüğü ve LFC nin beklemeye aldığı haberleri var. Brendan Rodgers'in Emre Can'a daha fazla şans tanıyacağı haberi de Daily Mirror gibi gazete haberlerinde var. Sonuç : Lucas bizde diyebiliriz
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

çarşı grubu liderlerindern erol özdil.

Yeni stat açıldığında ne yapcas yazmış eteği giycez mecbur gidecez yazmış.

R'nin böylesi..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Çevrimdışı brkntcnr

çarşı grubu liderlerindern erol özdil.

Yeni stat açıldığında ne yapcas yazmış eteği giycez mecbur gidecez yazmış.

R'nin böylesi..
Olimpiyata gitmeme sebepleri passolig değil olimpiyat ın uzaklıgı. Sokakta oyna kaldırımda destekleriz diyorlar bide. Komik. Ama biz Beşiktaş a 2 saatte olsa gideriz. Şimdi onlar mı taraftar biz mi?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Olimpiyata gitmeme sebepleri passolig değil olimpiyat ın uzaklıgı. Sokakta oyna kaldırımda destekleriz diyorlar bide. Komik. Ama biz Beşiktaş a 2 saatte olsa gideriz. Şimdi onlar mı taraftar biz mi?

Etek kısmı doğru olmuş.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Mehmet57

Galatasaray 21mil'e yaninda Selcuk'u, Melo'yu, Semih ve Telles'i de verir.

Iyi sallamis ricky martinin kardesi

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kadir G.

vodafone arena hayırlı olsun

Çevrimdışı talha

Bu erol özdil deve erol 'mu

Adamların işleri güçleri algı. Ba'dan daha iyi forvetmiş te. İşte bırakmamışlar amaç. Paraya ihtiyaçları yok bunların o yüzden.

Algılarınızı ysinler sizin.

Çevrimdışı legendmaster

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş Lucas Leiva transferinde Mutlu sona cok yakın , Bir aksilik cikmasi durumunda Obi Mikel yada Kucka alinacak...
Hakan Gundogar
Kucka :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı legendmaster

lawal ismini duyunca rahatsız oluyorum bedava mbia gibi adamı kaçırıp beş paralık lawalı almak kabus olur

Çevrimdışı Hasan Akten

Bademin dediğine göre Franco'yu Osmanlı istiyormuş. Biz bu adamı Kolombiya'nın değişmez stoperi olacak, büyük paralara satıcaz diye aldık geldiği hale bak.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

Hayırdır  :alala:

Birinin adı geçmişte yukarıda... Açılışa gelecekmiş. Ben de hazırlayacağı bezi buraya yazayım dedim @Hasan Tahsin abi

Çevrimdışı 38life

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Paolo Maldini

Transferden hepimizin canı sıkıldı.Eğlenmek istiyorsanız 5 dakika ts forumuna girip yorumları okuyun rahatlarsınız.

Adamlar 3 gol atacaklarmış

Çevrimdışı Ersoy

vodafone arena hayırlı olsun
Olmamış.

V o d a f o n e A r e n a h a y ı r l ı o l s u n

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Transferden hepimizin canı sıkıldı.Eğlenmek istiyorsanız 5 dakika ts forumuna girip yorumları okuyun rahatlarsınız.

İnşallah canım ya  :kop:

Çevrimiçi Mehmet57

Rabotnicki'ye attiklari gibi.

Izleyen hamsikafalara selam olsun.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Birinin adı geçmişte yukarıda... Açılışa gelecekmiş. Ben de hazırlayacağı bezi buraya yazayım dedim @Hasan Tahsin abi

Şimdi düştü jeton  :D Hani şu kendi lakabının simgesini pankartlara çizen  :lol:
Şakası bir yana da protestocular yarın ve daha sonra olimpiyata gelmeyecek mi yani  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı legendmaster

Şenol Güneş'in hiç şampiyonluk görmedim açıklamasına çok içerlediler, Beşiktaş'tan çok şenol hocaya bilenmiş vaziyetteler