Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kap gelene kadar sevinmek yok D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla artık Ozan dan tedbirliyim ben kolay kolay inanmam D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olayı hepimiz çözdük. Futbolcu uçağa binip Türkiye'nin yolunu tutmuş ve kap geliyor oyuncu ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır diye. Olay bu tamam ama neden her şey bittiğinde daha yeni görüşmeye başladık derler bilmem. Beni sevindiren şey bizden başka talibi yok ve Başkan İngiltere'ye gitmiş
Neneyi uçağa bindirmiş kulübüz nede olsa diyorsun.
Yağız abi transferi statta anonsla açıklardım ben olsam diyor.Valla iyi fikir. Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kuzen Sabiha Gökçen iç hatlarda ahmet.nur çebiyi görmüş hararetli Transfer görüşmesi yapıyormuş.
Yarın herkes Olimpiyata!Gitmeyen süprizleri kaçırır benden söylemesi!
Transfer sahaya mı iniyor
Yarın herkes Olimpiyata!Gitmeyen süprizleri kaçırır benden söylemesi
Yarın görürüz.Yönetim Kuruluna helal olsun diyorum
Belki durumu olmayan birisi bunun için maça gidecek vicdanın el verecek mi ? (Vicdan yapsın da ne olduğunu açık açık söylesin şeysi) Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Durumu olmayan gitmesin ya İmkanı olan gitsin.
Söyle işte kardeşim ona göre şartlarına zorlarim düşük bir ihtimal giderim. Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi