2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12925434 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

2 sny nefesim kesildi yazıyı görünce. Dedimki tüm Lawal totemlerim tuttu :D

Çevrimdışı Jukebox

SON DAKİKA:

Lucas Levia'nın transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü Liverpool FC ile görüşmelere başlanmıştır. 

Açıklaması gelse ne kadar güzel olurdu di mi yaa  :bandit:
:steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :olmaz

Çevrimdışı Sarp

@Türkay Dostum yapma böyle şeyler  :D

Çevrimdışı Tolga

Belli ki Lucas işi Pazartesi'ye kaldı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

SON DAKİKA:

Lucas Levia'nın transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü Liverpool FC ile görüşmelere başlanmıştır. 

:steamed: :steamed: :steamed:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Belli ki Lucas işi Pazartesi'ye kaldı.
Ah o pazartesiler :D Çarşamba da iptal olur o iş :evillol:

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı LuceGel

Gitmez mustafa

Gider giderde isteyenlerin hepsi ölücü max 700 verirler 1 M bize ödetmeye çalışırlar kiralık.aslında şu Anadolu kluplerine su vermeyeceksin heleki Sivas Eskişehir Antep gibi yaralı parmağa işemeyen cinstenlere  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Tolga

Ah o pazartesiler :D Çarşamba da iptal olur o iş :evillol:

Transfer olumlu da olumsuz da sonuçlansa şaşırmam :icool:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Lucas daha çok kesici özellikte gördüğüm kadarıyla. Yani Veli'nin işini yapacak.

Tolgay'ın işi de Oğuzhan'da olacak dimi?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Gider giderde isteyenlerin hepsi ölücü max 700 verirler 1 M bize ödetmeye çalışırlar kiralık.aslında şu Anadolu kluplerine su vermeyeceksin heleki Sivas Eskişehir Antep gibi yaralı parmağa işemeyen cinstenlere  :bandit:
Yılda 1.7 m euro veren bir kulüp çıkmadığı müddetçe hiçbir yere gitmez.

Veren de çıkmayacağına göre :)

Çevrimdışı kaanzor

Verdiğin örneğin ne kadar alakasız olduğunu umarım biliyorsundur. Nasıl lucas ismi duyulduğunda seviniyorsak baroni vs ismi çıktığında da tepki gösteririz. Senin mantığına göre başkan lucas ta demedi, alınmadan önce gomez de demedi. Haberi paylaşıp paylaşmama kararını da ben veririm merak etme ;) Eğer rahatsız edici yorum olarak nitelendirdiysen oku geç fazlası sıkıntı ;)

Lucas ismini yöneticiler söyledi birebir ilgileniyoruz dediler keza Gomezide. Haberi paylaş dedim zaten ama renkli sempatizanı ağır laftır. Bana sorun yok okuyup geçerim ama her Beşiktaşlı kardeşimi dikkate alıp yorum yapmayı yeğlerim.

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı talha

Lucas daha çok kesici özellikte gördüğüm kadarıyla. Yani Veli'nin işini yapacak.

Tolgay'ın işi de Oğuzhan'da olacak dimi?
Aynen öyle

Çevrimdışı can1903

12.507 bilet.. diyecek kelime yok.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Türkay

@Türkay Dostum yapma böyle şeyler  :D

Hareketlilik geldi foruma bir anda. İnşallah gerçekten gelirde coşarız  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı talha

Yarına 20bin olur gerisi gelmez ama

Çevrimdışı Ensar

SON DAKİKA:

Offfff be :D çok pis yedim ya :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı kaanzor

Ankarada olup maça gelme şansım olmamasına rağmen destek için 1 bilette ben aldım. İşallah geçen sene olduğu gibi Trabzonu yeneceğiz.

Dostum Ankaradan maça gitmek istersen bu hafta hastane işlerim var ama cumartesi maçlarına gidebiliriz. Çarşı ankara hemen her maça otobüs kaldırıyor gidiş dönüş 60 tl gibi uygun bir fiyata bundan sonraki hafta sonu maçlarında bu konuyu masaya yatıralım  :tabe:

Düzeltme: şimdi konuştum 70 e çıkmış bu sene gidiş dönüş  :lol:
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2015, 15:57:34 kaanzor ]
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Akil Emre

Dostum Ankaradan maça gitmek istersen bu hafta hastane işlerim var ama cumartesi maçlarına gidebiliriz. Çarşı ankara hemen her maça otobüs kaldırıyor gidiş dönüş 60 tl gibi uygun bir fiyata bundan sonraki hafta sonu maçlarında bu konuyu masaya yatıralım  :tabe:

Eyvallah kardeşim kısmet olursa gideriz işallah. :ok:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bazi yorumlar gercekten haddini asiyor. Elestirecegim derken insan onurunu, haysiyetini, kurumlara buyuklere saygiyi ayaklar altina aliyor. Hicbirimizin hayati Besiktastan ibaret degil de en cokta ne gariptir ki oyle oldugunu dusunenler Besiktasli olmak nedir yanindan bile gecmiyor. Besiktas genel kurulu bir baskan ve yonetim seciyor. O yonetim futbol takimi icin bir teknik ekip seciyor, o teknik ekipte calismak istedigi oyunculari seciyor. Aslinda Besiktasin futbolcusuna, teknik ekibine sarfettigimiz butun kelimeler direk Besiktasa ediliyor. Birisi cikip Besiktasin teknik direktorune Senol efendi yazabiliyor. Nasil? Senol hoca senin asker arkadasin mi?  Elestiri yaparken kullandigimiz kelimelerde bir nebze daha dikkatli olmamiz dilegiyle...

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı yavvuzz

diyecek kelime var . Bizden bir cacık olmaz. Boşuna transfer peşinde koşup para harcamasınlar. Bu taraftara bu takım fazla bile.

Çevrimdışı ahmetx

Lucas twitter sayfasında beşiktaşı takip etmeye başlamamış. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağatay

Hareketlilik geldi foruma bir anda. İnşallah gerçekten gelirde coşarız  :lol:

#TürkayToModerasyon

yüklenin beyler  :kop: :kop: :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hasan Akten

Lucas twitter sayfasında beşiktaşı takip etmeye başlamadı. :D

:lol: :lol:

Sıkıntıdan trollemeler başlamış :D

Çevrimdışı keremd

SON DAKİKA:

boşboş şaka yapmayın kardeşim

Çevrimdışı federo

Yarına 20bin olur gerisi gelmez ama

15 bin kombineli ile beraber 30-35 bin civarı taraftar olur. 50 bin olmalıydı en azından.
Ama ben hala maç günü aşırı yağmurlu olmazsa 40 bin iddiamı koruyorum.