2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930523 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı aksitt

Kim bu eleman saçma sapan konuşuyor ne zaman görsem

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2003 şampiyonluğumuzdaki yönetimdeydi. İşadamıdır diye biliyorum. şahsi tanımıyorum ama dün de benzer bir yorum olduğu için yazacağım;
Bu tarz yorumlardan önce araştırmanızı öneriyorum. Sonuç olarak tek maçla namağlup şampiyonluğu kaçırdığımız, borcun 17m dolar olduğu dönem ki yönetimde yer alan düzgün bir insandır. Eleman lafı hoş olmamış

Çevrimdışı aksitt

valla twiti paylaştım ama sonra araştırdım daily star da erol kaynarı kaynak göstermiş :D

Erol kaynar kendi reklamını da yapıyor olabilir tabi :)

Çevrimdışı Sutlas

Hızlı stoper denince aklıma Erman Güraçar geliyor  :iblush:

Çevrimdışı Ersoy

Şimdi evden çıkıyorum 13.30'da gelcem.O saate kadar gelsin KAP.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı OrhanAker

Araya atılan toplarda stoper hızlıda olsa çok fazla değişen bir şey olacağını zannetmiyorum.
Eğer arkaya adam kaçırmak istemiyorsak 1.öncelik orta sahada olmalı fırsat vermemek lazım ve savunmayı nerde kurduğunuz önemli arkada derinliği iyi ayarlamak lazım.

2.benim düşüncem stoperlerin ofsayt taktiğini boşverip top ve adam paylaşımı yapması.
Mersin maçında yediğimiz golde rhodolfo ofsayta düşürmeye çalışmayıp adamı kovalasa net vuruş şansı vermemiş olabilirdi.ersanda topa çıkabilirdi veya tam tersi.
Bu biraz stoperlerin birbirine alışma süreci gerektiyor.tabi benim düşüncem.

Çevrimdışı ahmetx

Ogulcan Caglayan'i alsak guzel olmaz miydi :)
İtalya yolcusu , ben Tr alt yapılı gençlerin Avrupaya gitmesini isterim bize dahi gelmesinler gitsinler Avrupaya , milli takıma artısı olur.Ayrıca almak istersek dışardan daha rahat alırız , Tr de fener araya girer işi bozar. :D
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2015, 10:37:46 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Fırat Günayer
@firatgunayer
Leiva, pazarlık masasına 4m euro ile oturdu.. Şu an 3,5 istiyor.. Bjk o kadar verme niyetinde değil.. Pazarlıklar bugün devam edecek..
oyuncuyla kesin anlaşıldı ,kulübüyle pazarlıklar devam ediyor deniyordu.  :alala:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Lucas işi sarpa sarmaz umarım.

Çevrimdışı talha

Lucas Fırat in diline düştüyse geçmiş olsun yatmış bile

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Kime talip olsak mutlaka bir italyan bir ingiliz ya da fransız talip oluyor. Fıkra gibi.

Çevrimdışı FARUK

@mephobia8 adlı kişinin Tweetine göz at: https://twitter.com/mephobia8/status/634629218215837696?s=09
Leiva ile satınalma opsiyonlu kiralık olarak anlaşıldığını ama liverpool un oyuncuyu satmak istemesi ile ilgili birkaç detay kaldığını söylüyor

Anlamadığım satın alma ile kiralık kulüple anlasilmazmi

Çevrimdışı Sedat_BJK

Lucas konusunda Dun klubuyle anlasilmisti, maasini konusuyorlardi. bugun maas isi tamam klubu birakmiyor. Bu transfer duyumcularinin alayi kolpa...

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı talha

Lucas konusunda Dun klubuyle anlasilmisti, maasini konusuyorlardi. bugun maas isi tamam klubu birakmiyor. Bu transfer duyumcularinin alayi kolpa...

Sanırım konuşulan şey ne kadar opsiyon koyulacak

Çevrimdışı FARUK

Sanırım konuşulan şey ne kadar opsiyon koyulacak

İnş. Öyledir bugün açıklansın da rahatlayalım artık

Çevrimdışı Kemal

Size altını çizerek söylüyorum kıymetli kardeşlerim :

Lucas Leiva transferinde Liverpool Beşiktaşı İtalyanlara karşı kullanıyor.

A L A M A Y I Z !

bundan sonra da Ciğerciye yönelecekler ordan red alıp, en son gün Lawal = Ömer + para  Kap'a bildirilecek.

Boşuna umutlanıp duygularınızla oynatmayın , sonra tepkide çok büyük oluyor , umut büyük olduğu için.

Çevrimdışı talha

Son günlerde adı sıkça Galatasaray ile anılan ve takımdan ayrılmak istediğini söyleyen Cenk Gönen ile bir görüşme gerçekleştirildi.

HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş Kulübü Yönetimi ve Şenol Güneş, Cenk Gönen ile görüşerek takımda kalmasını istediklerini belirtti.

Ancak Kaleci Antrenörü Sambade ile sorun yaşadığını ifade eden siyah beyazlı kaleci, Sambade’nin kendisine 3. kaleci gözüyle bakması nedeniyle ayrılmak istediğini yeniden Beşiktaş Kulübü Yönetimi ve Şenol Güneş’e bildirdi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Cenk saklayıp ne yapacaksınız gönderin gitsin

Bana kalsa Tolga yı yollar kaleci örgüsünü Veysel Günay Transfer diye yaparım

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bir de hepsine inanıp burda hayırlı olsun diyen onlarca kişi çıkıyor bir durun transfer bitsin. Her transferde aynı şeyler hemen bitmiş durumuna getiriyorlar sonra şurda pürüz burda pürüz sonra tekrar bitti hayırlı olsun sonra tekrar olmuyor. Şu transfer bitmeden ilk bitmiş hayırlı olsun yazanı zoppalamak lazım.

Çevrimdışı talha

Size altını çizerek söylüyorum kıymetli kardeşlerim :

Lucas Leiva transferinde Liverpool Beşiktaşı İtalyanlara karşı kullanıyor.

A L A M A Y I Z !

bundan sonra da Ciğerciye yönelecekler ordan red alıp, en son gün Lawal = Ömer + para  Kap'a bildirilecek.

Boşuna umutlanıp duygularınızla oynatmayın , sonra tepkide çok büyük oluyor , umut büyük olduğu için.
Bana da öyle geliyor direk satmak varken ne diye kiralık göndersinler

Çevrimdışı kralkartal

Lucas cok maliyetli olcak gibi bir his var icimde

Çevrimdışı talha

Lucas işi olmaz gibime geliyor Liverpool'da n ayrılır ama o isim cidden biz olmayız

Çevrimdışı Çağrı

Cenki sırf kaleci almamak için göndermek istemiyorlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Lucas olmazsa kimseyi almasınlar. Orta sahada bu kadar adam eksikliği varken bu transferi bu zamana kadar yapamayanlar utansın.

Çevrimdışı kralkartal

Son günlerde adı sıkça Galatasaray ile anılan ve takımdan ayrılmak istediğini söyleyen Cenk Gönen ile bir görüşme gerçekleştirildi.

HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş Kulübü Yönetimi ve Şenol Güneş, Cenk Gönen ile görüşerek takımda kalmasını istediklerini belirtti.

Ancak Kaleci Antrenörü Sambade ile sorun yaşadığını ifade eden siyah beyazlı kaleci, Sambade’nin kendisine 3. kaleci gözüyle bakması nedeniyle ayrılmak istediğini yeniden Beşiktaş Kulübü Yönetimi ve Şenol Güneş’e bildirdi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Cenk saklayıp ne yapacaksınız gönderin gitsin

Bana kalsa Tolga yı yollar kaleci örgüsünü Veysel Günay Transfer diye yaparım

Bize olmus kaleci lazim yetistirilcek kaleci degil. Cenk dedigimiz adam 7-8 senedir bir arpa boy katedememis bir kaleci gunayi gecen sene cok az izleyebikdik veyselin hic a takim gecmisi yok. Ne olursa olsun butun eksiklerine ragmen eger baska bir kaleci transfer edilmeyecekse kaleyi tolga korumali. Ne kadar kotu yanlari eksikleri olsada tecrube onemli bu konuda.

Çevrimdışı Çağatay

Mattia Destro zu Bologna via 6.5M

çok ucuza gitmemiş mi?  :alala:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kemal

Lucas olmazsa kimseyi almasınlar. Orta sahada bu kadar adam eksikliği varken bu transferi bu zamana kadar yapamayanlar utansın.

Ömer - Lawal takası olacak üzerine para verip maalesef