2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12934669 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

Mario Gomez mi Mitro mu deseler şimdi kim Mitro der mesela? Dünya çapında klas bir futbolcu aldık hemde çok uygun fiyata. Kendisi de EURO 2016 ya gitmek istiyorum diyor yani çok önemsiyor eskisi gibi olmayı.

Macar fena kaçtı ama Quaresma da öyle karalar bağlayacak kadar da kötü bir transfer değil bana kalırsa. He Macar olması gerekiyordu orası ayrı tabi.

Orta saha için Levye gelecek gibi boşta olan adamları kaçırdık ama çok da kaliteli biri geliyor.

Kaleci konusunda haklısın ama Şenol Güneş in kendi isteği kaleci aldırmamak.

Yani o kadar karamsar olmaya gerek yok güzel hamleler yaptık Beck gibi Rhodolfo gibi. Tosic de iyi çıktı

Katilmiyorum ama nasil olsa zaman gösterecek herseyi. Insallah sen hakli cikarsin.

Çevrimdışı Savaş

Bana göre şuan elzem olan hızlı bi stoper. Ön liberodan daha çok istiyorum.

Mersin gibi hazır olmayan bi takım bile 4 5 kere üst üste arkaya adam kaçırabiildiyse sıkıntı var.

Ersan el bombası gibi. Rhodolfo'nun yanına eli ayağı düzgün süpürücü bi adam şart. Defans bana hiç güven vermedi açıkcası.

Çevrimdışı Çağrı

Mersin gibi hazır olmayan bi takım bile 4 5 kere üst üste arkaya adam kaçırabiildiyse sıkıntı var.

Ersan el bombası gibi. Rhodolfo'nun yanına eli ayağı düzgün süpürücü bi adam şart. Defans bana hiç güven vermedi açıkcası.

Aslında bunu sadece hızlı stoper çözmez. O sadece önlem. Bu bloklar arası kopukluktan kaynaklı şuan. Kondisyon seviyesi artıp sistem oturdukça o boşluklar dolacaktır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O isim Djolobi iste ama onuda kacirmak uzereyiz Ts ile anlasmak uzere...
Suleyman Hurma bizi takip ediyor kesin kimi konussak gidip aldilar veya Gorustuler
Bakiniz:
Ndoye , Mbiya , Samba ve Djolobi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı GÖRKEM

Bu arada sunu da söyleyim Atiba'nin Orta Sahadaki direnci yetersiz kalir bir cok Macta.

Lucas'in yanina cift yönlü ama defansif yönü Atiba'dan daha iyi bir Orta Saha Oyuncusu lazim.

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada sunu da söyleyim Atiba'nin Orta Sahadaki direnci yetersiz kalir bir cok Macta.

Lucas'in yanina cift yönlü ama defansif yönü Atiba'dan daha iyi bir Orta Saha Oyuncusu lazim.

Necip !!!!  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

İyi geceler KAP'lı günlere uyanmak dileğiyle.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Savaş

Aslında bunu sadece hızlı stoper çözmez. O sadece önlem. Bu bloklar arası kopukluktan kaynaklı şuan. Kondisyon seviyesi artıp sistem oturdukça o boşluklar dolacaktır.

Aslında asıl mevzum Ersan'la benim. Bi adam nasıl bu denli kötüye doğru gitti anlam veremiyorum.

Kademe hatası yapar, adam kaçırır, topu oyuna sokamaz.. Hele o uzun pasları yok mu deli ediyo beni.

Lakin şuan elimizde başka adam yok. Fakat Ersan ne kadar iyi oynarsa oynasın ben 'Afferim ulan Ersan' demem hiçbi zaman.

Çevrimdışı GÖRKEM

Çevrimdışı Çağrı

Her takım Oğuzhan'a bu rahatlığı vermez. Çok söveceğimiz maçları olacak bu sene de alacağı çok yol var.

Çok kolay döndü Mersin'de Hürriyet gibi adamlar yapıştırır tekmeyi, dizi geçirir baldırına indirir döndürmez.

Çok daha güçlenmesi ve etrafının çok daha hareketli olması lazım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Mersin maçında pozisyonlar vermemizin asıl sebebi orta sahadaki oyunculardır.

Quaresma geriye dönmez.

G.Töre bazen döner bazen dönmez.

Oğuzhan henüz o tempoya sahip değil.

Bir tek Olcay dönüyor geriye.

Atiba çoğu kontra atakta yalnız kaldı.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Savunma arkasına atılan topların tek sebebi hızlı stoper eksiği değil.

Rhodolfo ismini duyduğumdan beri manevra özelliği olan, atletik, süpürücü, hızlanabilen, seri bir stoper elzem diyorum.

Fakat savunma kurgusu oturmamış durumda. Orta saha oyuncuları ile geri dörtlü arasında ki bölge savunması arızalı. Saha parselizasyonu ve kompakt oyunda problemler var. Takım savunması henüz yetersiz. Kaldı ki Nakoulma, Tita ve Wellington gibi bu ligdeki en hızlı üçlüye karşı tek Atiba ile oynadık.   

Hızlı stoper elzem lakin tarife uygun stoperde gelse oyunda ki arızalar değişmedikçe fayda etmez.

Satırları Djilobodji ile bitireyim. Hazır temas varken...
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2015, 00:51:02 atalay ]

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı GÖRKEM

Her takım Oğuzhan'a bu rahatlığı vermez. Çok söveceğimiz maçları olacak bu sene de alacağı çok yol var.

Çok kolay döndü Mersin'de Hürriyet gibi adamlar yapıştırır tekmeyi, dizi geçirir baldırına indirir döndürmez.

Çok daha güçlenmesi ve etrafının çok daha hareketli olması lazım.

Aynen öyle. Dikkatini cekmistir hep Savunma ile Orta Saha arasindaki bos alanlari girip Topu rahatca alip kontrol edebildi devamli.

Cogu Takim bu kadar rahat birakmaz.

:o_o: :o_o:
Abi Atiba bu ligde defansif yonu en iyi Orta saha oyuncularindan birisi bence Yasina gore oldukca yeterli ve iyi .
Senol hocanin gelisiyle beraber o bile hicuma cikmaya basladi..
Burada Hoca farkini gormus olduk...
Bilicle cakili oynayan ileri hic cikmayan Atiba , Senol hocanin gelisiyle beraber daha ilk macta bir asist girisimi ve birde Direkten donen topu oldu.
Birde Su var Atiba Ligin en iyi top saklayan oyuncusu Atiba topu sakladigi zaman 2 kisi 3 kisi gelse de yine topu alamiyor ayagindan , Veli oyel degil mesela 2 kisi baski yapsa eli ayagina dolasiyor Atiba cok sogukkanli ayni zamanda..

Çevrimdışı Anıl

Bu saatten sonra kaleci alınırsa benim için sürpriz olur.

Lucas+Stoper alınarak transfer kapatılacak gibi.

Cumartesi günü maça gideyim de Olcay Şahan'ın muhteşem topsuz oyununu izleyeyim :D

Çevrimdışı GÖRKEM

:o_o: :o_o:
Abi Atiba bu ligde defansif yonu en iyi Orta saha oyuncularindan birisi bence Yasina gore oldukca yeterli ve iyi .
Senol hocanin gelisiyle beraber o bile hicuma cikmaya basladi..
Burada Hoca farkini gormus olduk...
Bilicle cakili oynayan ileri hic cikmayan Atiba , Senol hocanin gelisiyle beraber daha ilk macta bir asist girisimi ve birde Direkten donen topu oldu.
Birde Su var Atiba Ligin en iyi top saklayan oyuncusu Atiba topu sakladigi zaman 2 kisi 3 kisi gelse de yine topu alamiyor ayagindan , Veli oyel degil mesela 2 kisi baski yapsa eli ayagina dolasiyor Atiba cok sogukkanli ayni zamanda..

Hayir defansif yönü cok iyi degil Atiba'nin. Takim olarak iyi savunma yapmayi ögrenmezsek zaaflari cok acik ortaya cikacaktir.

Çevrimdışı legendmaster

rakibi arkaya kaçırdıktan sonra oyuncu hızlıysa geçmiş olsun hızlı stoperin olsa da yakalayamaz

Çevrimdışı TALAT

Bu saatten sonra kaleci alınırsa benim için sürpriz olur.

Lucas+Stoper alınarak transfer kapatılacak gibi.

Cumartesi günü maça gideyim de Olcay Şahan'ın muhteşem topsuz oyununu izleyeyim :D

necmi abiye bilet aldın şu an :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı aspireless

Hayir defansif yönü cok iyi degil Atiba'nin. Takim olarak iyi savunma yapmayi ögrenmezsek zaaflari cok acik ortaya cikacaktir.
Katilmiyorum atiba bu ligin en iyilerinden defansif ozellikle anlamda ben önlibero oynadigi maclarda zaaflarini hic görmedim.

rakibi arkaya kaçırdıktan sonra oyuncu hızlıysa geçmiş olsun hızlı stoperin olsa da yakalayamaz
Tam anlamiyla degil Yakalama sansi var
Mesela Mersin Macinda Savinla arkasina atilan bir topta Beck geriden gelerek Hamle yapti topa..
Stoper hizliysa her sekilde hamle yapma sansi var ama yapamama sansida var ama Stoper yavassa Dedigin gibi gecmis olsun..

Çevrimdışı GÖRKEM

Savunma arkasına atılan topların tek sebebi hızlı stoper eksiği değil.

Rhodolfo ismini duyduğumdan beri manevra özelliği olan, atletik, süpürücü, hızlanabilen, seri bir stoper elzem diyorum.

Fakat savunma kurgusu oturmamış durumda. Orta saha oyuncuları ile geri dörtlü arasında ki bölge savunması arızalı. Saha parselizasyonu ve kompakt oyunda problemler var. Takım savunması henüz yetersiz. Kaldı ki Nakoulma, Tita ve Wellington gibi bu ligdeki en hızlı üçlüye karşı tek Atiba ile oynadık.   

Hızlı stoper elzem lakin tarife uygun stoperde gelse oyunda ki arızalar değişmedikçe fayda etmez.

Satırları Djilobodji ile bitireyim. Hazır temas varken...

Cok dogru tespitler. Bu Senol Hoca'nin taktiksel anlayisidir. Bireysellik hep ön Planda'dir. Takim Savunmasi anlaminda büyük bir ilerleme bekleyemeyiz.

O yüzden Oyuncu kalitesini yükseltmeliyiz.

Çevrimdışı Anıl

necmi abiye bilet aldın şu an :D
Beraber izleyeceğiz zaten Necmi abiyle :D

Olcay takımda en beğendiğim oyuncularda ilk 3'e girer rahat :)

Çevrimdışı TALAT

Beraber izleyeceğiz zaten Necmi abiyle :D

Olcay takımda en beğendiğim oyuncularda ilk 3'e girer rahat :)

:ok:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı aspireless

Katilmiyorum atiba bu ligin en iyilerinden defansif ozellikle anlamda ben önlibero oynadigi maclarda zaaflarini hic görmedim.
Yuh ne bicim cumle kurmusum ozellikle defansif anlamda iyilerden diyecektim.