2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12934480 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Asıl Levye seneye de kalırsa Tolgay ile müthiş olurlar
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı GÖRKEM

Gören de sanır ki kaçırılmış transferden sonra Kastamonuspordan oyuncu aldık çok karamsarsın abi.

Dzeko, Remy, Cisse, Mitroglu.. bunlari isterken gittik Cenk ile ayni stilde olan ve fiziken düsüs yasayan Gomez'e.

Bursa'nin aldigi Dzszudzsak varken ayni paraya gittik Quaresma'yi aldik.

Bir sürü Orta Saha Oyuncusu ucuza veya bedavaya Transfer olurken biz seyrettik, ve hala elimiz bos.

Dogru dürüst Kalecimiz yokken hala ortada kimse yok.

Simdi bunlari dile getirmeme karamsarlik diyebilirsin. Ama ne dersen de. Maalesef bunlar gercek.

Çevrimdışı atalay

Lucas gelirse Atiba 8 oynar. Bazı maçlarda yada belli bölümlerde Lucas - Atiba merkez ikili oynarlar.

Lakin ağırlıklı olarak Lucas (6), Sosa - Oğuzhan (çift 8/8) oynarlar.

En ideali de sonuncusu.

Çevrimdışı Scout

Bu Sene Olmasada Bir Sonraki Senelere Umutla Bakıyorum Ve Bunu Birkaç Yıldır Hissetmiyordum Taki Bu Güne Kadar Gerçekten Bizi Güneşli Günler Bekliyor  :captain:
Pika Pika

Çevrimdışı talha

Bu sene kimse yarıştan kolay kolay kopmaz

1. Yıllanmışların oyun gücü Gsyi

2. Yetenekli ve genç takım ve Td avantajı bizi

3. Verdiği paraların amorti edebilmesi için gerekli lobi çalışmaları ile Fbyi

Çok görürüz liderlik koltuğunda

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Lucastan sonra mesut ta gelmiş :D gs ve fb nin aldığı adamlara bak Hulk ibra birde bize :))) yönetimin vizyonu çok kötü :)))
Bu arada Lucas 5. Defa gelmiş hayırlı olsun :)) 10 a kadar yolu var demiştim :)

Çevrimdışı Çağrı

Bir de iki ortasaha söylemi sanırım İnler ve Ozan içindi.

Bu dakikadan sonra iki ortasaha almayız herhalde birini yaka paça getiriyoruz anca :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ulan Bilic Dünyaları aldırdın bir Pektemek kıyağı yapmadın bize alacağın olsun gitarcı.
Buraka teklif yapacagina Cok sevdigi ugruna Tolgayi oyundan cikardigi , Cenki kulubeye hapsettigi Pektemeke teklif yapsa ya :akuma:
Gecen sezon son maclarda pektemek yerine Cenki oynatsaydi %90 Sampiyonduk aklima her geldiginde sovuyorum resmen yedi Sampiyonlugumuzu Bilic efendi :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

Lucas gelirse Atiba 8 oynar. Bazı maçlarda yada belli bölümlerde Lucas - Atiba merkez ikili oynarlar.

En ideali de sonuncusu.

Zaten en dinamik de bu olur.

Lakin sert geçecek maçlarda ilk şablon yani Ati-Lucas-Sosa görürüz diye tahmin ediyorum.

Zaman zaman Lucas-Sosa-Quaresma bile görebiliriz çok yumuşak takımlara karşı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Bir de iki ortasaha söylemi sanırım İnler ve Ozan içindi.

Bu dakikadan sonra iki ortasaha almayız herhalde birini yaka paça getiriyoruz anca :D
Geliyor mu ki dur bakalım adam imzayı atmadan inanmam ben daha birşeye

Çevrimdışı Savaş

https://twitter.com/DeadlineDayLive/status/634475255361200128

Ben bunu makara yapıyolar sanmıştım ya. Harbi varmış böyle bişey. Bi arkadaşa bakıp çıkmışız heralde  :D

Çevrimdışı Çağrı

Geliyor mu ki dur bakalım adam imzayı atmadan inanmam ben daha birşeye

Benim gözümde bitti artık çok fazla kaynak yazıyor yerli yabancı.

En önemlisi de Bulut'un açıklaması. Artık yarın bitti denir öbür gün Kap gelir diye düşünüyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GökhanG

Bursaspor transferden en çok kar eden takımmış .. Ve bunu yapmalarını sağlayan adama kulübün başkanı iftira atıyor..

Bi tane karakterli bi rakibimiz yok be..

Fener,gs,bursa en çok hangisinden nefret ediyorum diye düşünüyorum cevap bulamıyorum..
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı Çağrı

Necip - Lucas

Atiba - Oğuzhan

Sosa - Quaresma

gibi bir rotasyon düşünürsek yeterli. Ancak yine de bir ortasaha daha almamız gerek bizim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Benim gözümde bitti artık çok fazla kaynak yazıyor yerli yabancı.

En önemlisi de Bulut'un açıklaması. Artık yarın bitti denir öbür gün Kap gelir diye düşünüyorum.
Valla artık bizim oyuncu dediğimiz eleman bile neler oldu gelmedi hep birlikte gördük imza atmadan sevinmem ben

Çevrimdışı TALAT

Ben bunu makara yapıyolar sanmıştım ya. Harbi varmış böyle bişey. Bi arkadaşa bakıp çıkmışız heralde  :D

valla twiti paylaştım ama sonra araştırdım daily star da erol kaynarı kaynak göstermiş :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı atalay

Aranguiz'in aşil tendonu yırtılmış.

O kadar methettik tabii...

Çevrimdışı Türkay

Dzeko, Remy, Cisse, Mitroglu.. bunlari isterken gittik Cenk ile ayni stilde olan ve fiziken düsüs yasayan Gomez'e.

Bir sürü Orta Saha Oyuncusu ucuza veya bedavaya Transfer olurken biz seyrettik, ve hala elimiz bos.

Simdi bunlari dile getirmeme karamsarlik diyebilirsin. Ama ne dersen de. Maalesef bunlar gercek.

Mario Gomez mi Mitro mu deseler şimdi kim Mitro der mesela? Dünya çapında klas bir futbolcu aldık hemde çok uygun fiyata. Kendisi de EURO 2016 ya gitmek istiyorum diyor yani çok önemsiyor eskisi gibi olmayı.

Macar fena kaçtı ama Quaresma da öyle karalar bağlayacak kadar da kötü bir transfer değil bana kalırsa. He Macar olması gerekiyordu orası ayrı tabi.

Orta saha için Levye gelecek gibi boşta olan adamları kaçırdık ama çok da kaliteli biri geliyor.

Kaleci konusunda haklısın ama Şenol Güneş in kendi isteği kaleci aldırmamak.

Yani o kadar karamsar olmaya gerek yok güzel hamleler yaptık Beck gibi Rhodolfo gibi. Tosic de iyi çıktı

Çevrimdışı Tolga

Zorlu maçlarda Lucas-Atiba-Sosa ile oynarız.

Nispeten daha kolay maçlarda ise Lucas-Oğuzhan-Sosa ile oynarız diye düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

En ideali de sonuncusu.
4-1-4-1 e doneriz diyorsun yani @atalay
Bencede Rahatlikla oynayabiliriz
Ama onemli ve Tansiyonu yuksek maclarda Cift on libero Atiba-lucas oynamaliyiz...
Ama defans hatti agur oldugu icin ne olursa olsun Hizli STOPER almaliyiz yoksa Normal maclarda bile 4-1-4-1 de sikinti yasayabiliriz..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Türkay

Ozi bu performansla mutlaka kadroda yer bulur kendine.

Çevrimdışı Ersoy

Mario Gomez mi Mitro mu deseler şimdi kim Mitro der mesela? Dünya çapında klas bir futbolcu aldık hemde çok uygun fiyata. Kendisi de EURO 2016 ya gitmek istiyorum diyor yani çok önemsiyor eskisi gibi olmayı.

Macar fena kaçtı ama Quaresma da öyle karalar bağlayacak kadar da kötü bir transfer değil bana kalırsa. He Macar olması gerekiyordu orası ayrı tabi.

Orta saha için Levye gelecek gibi boşta olan adamları kaçırdık ama çok da kaliteli biri geliyor.

Kaleci konusunda haklısın ama Şenol Güneş in kendi isteği kaleci aldırmamak.

Yani o kadar karamsar olmaya gerek yok güzel hamleler yaptık Beck gibi Rhodolfo gibi. Tosic de iyi çıktı
Mitroyu zaten pek tutmadım ben ama N'doye dediklerinde razı olmustum.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

Bu performans ile Olcay'ı kesemezsin. Töre ya da Quaresma'dan biri sahada olacak.

Şuan ikisi de formda değil. Dediğimize geldi yine Olcay'ı bu sene de kesen çıkmaz. Hele Kerim filan mümkün değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Scout

Kaleci
Sol Bek Degişti
Defans Değişti
Defans
Sağ Bek Değişti
Orta Saha Değişti
Orta Saha
Orta Saha
Sol Kanat %50 Değişti (Dönüşümlü Oynadıkları İçin)
Sağ Kanat
Forvet %50 Değişti (Dönüşümlü Oynadıkları İçin)
Her Şey Bir Anda Olmaz Sakin Kaleci Seneye Veya Devre Arası Alınabilir
Pika Pika

Çevrimdışı Türkay

Orta saha falan neyse de Neto'yu çok kötü kaçırdık biz