2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12935993 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı legendmaster

Lucas'ı X3 olarak değerlendiririm 1. sınıf ligden 3. sınıf bir lige gelecek

Çevrimdışı TALAT

benim tahminim bu sene ilk yarıda biten yıllardan birisi olacak. benim tahminim ya fener (td'den ötürü olacağını sanmıyorum) ya da biz ilk yarıda farkla lider olup şampiyon olcak. gs'nin bu yönetim ve oyuncu-koç-taraftar ilişkileri ile çok fazla ilerleyebileceğini sanmıyorum.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Savaş

Lucas Leiva transferi benim için bitmiştir. Sadece Tr değil Yurtdışından da bir ton güvenilir haber sitesi bitti yazdıysa sorun yoktur diyebilirim.

Bence çok iyi transfer oldu Lucas transferi benim içime çok sindi.

Yalnız bir arkadaş bahsetmiş Trabzon maçını çok hafife alıyoruz gibi görünüyor umarım takım böyle değildir.

Trabzon şu durumda hafife alınabilecek bir takım değil dikkatli olmakta fayda var hsran yaşamayalım. Trabzon Mersin'e benzemez. Ne kadar oturmamış olsa da bireysel olarak tehlikeli adamlar mevcut.

Umarım rehavete girmeyiz.

Çevrimdışı legendmaster

benim tahminim bu sene ilk yarıda biten yıllardan birisi olacak. benim tahminim ya fener (td'den ötürü olacağını sanmıyorum) ya da biz ilk yarıda farkla lider olup şampiyon olcak. gs'nin bu yönetim ve oyuncu-koç-taraftar ilişkileri ile çok fazla ilerleyebileceğini sanmıyorum.
gs bir şekilde itiliyor bu ligde. geçen sene rezil ötesi bir futbolla şampiyon oldular ne kadar kötü de olsalar şansla hakemle bir şekilde 3 puanları topladılar normal şartlarda gs ligin ilk yarısını bence de çıkaramaz ama geçen yılı görünce bu sene temkinliyim gs konusunda

Çevrimdışı TALAT

lucası bilmem ama tolgay çok fazla gol pozisyonuna giden pas atıyor. diğerlerinde net bu özellik yok

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gs nin erken Havlu atacagini sanmiyorum acikcasi abi Tamam transfer falan yapamadilar ama Ligi cok iyi bilen ve Oturmus bir kadrosu var sonucta yillardir Bir arada oynayan oyuncular a sahipler Muslera snaijder ve Melo oldugu surece kolay kolay yaristan kopmazlar
Ama hep soyeldigimiz o sene bu sene sozu varya Bu sene gercege dönüssun artik :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TALAT

gs bir şekilde itiliyor bu ligde. geçen sene rezil ötesi bir futbolla şampiyon oldular ne kadar kötü de olsalar şansla hakemle bir şekilde 3 puanları topladılar normal şartlarda gs ligin ilk yarısını bence de çıkaramaz ama geçen yılı görünce bu sene temkinliyim gs konusunda

bu sene onlar için kabus gibi olacak buna eminim.

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı Çağrı

Benim beklentim 4-5 sene önceki Fener Trabzon yarışı.

Bizim ile Fener 75-80 bandında kapışacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Ersoy

Yarın KAP bekliyoruz artık.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

Benim beklentim 4-5 sene önceki Fener Trabzon yarışı.

Bizim ile Fener 75-80 bandında kapışacak.

ben de o sezonun ilk yarısı olacak gibi düşündüm zaten ama arkadan gelen takımın yetişeceğini sanmıyorum

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Erol Kaynar rezil edecek bizi cümle aleme.

Necmi abinin sabah dediği gibi Gs Ibra ile Fener Hulk ile hayal kuruyor bizde Mesut ile kuralım ne  olacak  :biggrinking:

Çevrimdışı talha

Kim bu eleman saçma sapan konuşuyor ne zaman görsem

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ersoy

Kimden çıktı bu Ozil haberleri ? Alay konusu olduk.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

Kim bu eleman saçma sapan konuşuyor ne zaman görsem

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim bazı yaşlı kongre üyeleri fena ya.

Biri ikinci takımımız Fener der, öbürü Mesut der 80'lerde kalan kafalar mevcut maalesef.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

En az 30 milyon € , Transfer markt verilerine gorede 40 milyon € degeri var , Nasil alacagiz yahu bu sene ismi gecenler icinde en imkansizi zatwn herseyi gectim kendimi turk hissermiyorum diyen bir adamin su asamada Turkiyeye gelecegini hic zannetmiyorum :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TALAT

boşver iidir reklamımız oluyor işte adada. global şirketler ismimizi duyuyor yalan da olsa :D

Çevrimdışı Çağrı

Ulan Bilic Dünyaları aldırdın bir Pektemek kıyağı yapmadın bize alacağın olsun gitarcı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GökhanG

Bence basın bununla uğraşsın da asıl alacağımız adamlar basına sızmasın diye yapılıyor..
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı brkntcnr

Ben zaten Ozil i istemem kronik sakat o

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

Lucasın topsuz alanda pozisyon alması çok iyi.

Adam ayaklı zeka küpü ,pozisyonları önceden sezebiliyor.

Gelirse çok fazla pas kesmesine şahit olacaz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Şimdi stoper ve kaleci işi enteresan oldu.

Berisha'yı bu saatten sonra vermez Lazio çok iyi kaleci kaçırdık.

Aslında bir yanım madem bu kadar bekledin 4 ay daha bekle Handanovic'e dal diyor ama işte  düşünürler mi bu kadar büyük soru işareti.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli