2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12936546 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı legendmaster

Lucas'tan sonra transferde öncelik 2. orta saha oyuncusunda olmalı oradaki sayısal eksiklik halen devam ediyor

Çevrimdışı Alper1903

[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2015, 23:50:26 GordonFreeman ]

Çevrimdışı Çağrı

Ligde biraz toparlansak bu pesimistlikten kurtuluruz. Adamlar avrupa'daki 100.golunu bugun atti biz 10 sene once atmisiz neredeyse.

Ligi erken açmadık yavaş yavaş ivmeleneceğiz.

Mersin'i iyi fizik ile yenmedik. Teknik ve setlerle yendik. Bu hücuma iyi kondisyon eklendiğinde ki bu 5-6. haftalara denk gelir. O zaman tadından yenmez bu takım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı legendmaster

fb 100. deplasman golünü atmış yalnız
Ligde biraz toparlansak bu pesimistlikten kurtuluruz. Adamlar avrupa'daki 100.golunu bugun atti biz 10 sene once atmisiz neredeyse.

Çevrimdışı Alper1903

Ligi erken açmadık yavaş yavaş ivmeleneceğiz.

Mersin'i iyi fizik ile yenmedik. Teknik ve setlerle yendik. Bu hücuma iyi kondisyon eklendiğinde ki bu 5-6. haftalara denk gelir. O zaman tadından yenmez bu takım.

6. hafta'nin aksaminda 3 puanimizi cebimize koymus olursak 3 senedir yapamadigimizi yapariz diyorum bu sene.

Çevrimdışı Çağrı

6. hafta'nin aksaminda 3 puanimizi cebimize koymus olursak 3 senedir yapamadigimizi yapariz diyorum bu sene.

Trabzon değil Gençler maçı kritik eşik. Gençleri yenersek büyük moralle gireriz ve Fener'i yeneriz.

Yenersek de 11. hafta sanırım Bursa'ya kadar önümüz açık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

fb 100. deplasman golünü atmış yalnız

Oyleymis simdi baktim, yanlis gormusum.

Çevrimdışı Ensar

Ya rekorlar kıralım bu sene allahım ya :D acayip bi istek arzu özlem var , bütün maçları kazanalım istiyorum , içerde dışarda derbilerde ezelim istiyorum , yeter arkadaş yeter patlayalim bu sene artık !

Bu arada lucas iyi transfer :D konu dışı da olmadı oh :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı GökhanG

Lucas'tan sonra transferde öncelik 2. orta saha oyuncusunda olmalı oradaki sayısal eksiklik halen devam ediyor
lucas dan başka bi orta saha daha almayız bence alsak kimi kesecek ? Kimseyi. Yedeğe adam alacaklarını da sanmıyorum milletin şeyi bize kalkıyor bi adam istiyoruz 2-3 katı fiyat çekiyorlar.
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı Alper1903

Trabzon değil Gençler maçı kritik eşik. Gençleri yenersek büyük moralle gireriz ve Fener'i yeneriz.

Yenersek de 11. hafta sanırım Bursa'ya kadar önümüz açık.

Derbinin psikolojisini kaldirip, maci kazanamadigimiz sure zarfinda derbi oncesi moraller ise yaramadi. Bu sene de oyle olmasi muhtemel. Senol hoca'nin derbi psikolojisini asilamasi sart.
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2015, 23:56:03 GordonFreeman ]

Çevrimiçi Samet Ç

Oğulcan'ı Lazio ve Fiorentina istiyormuş.

Çevrimdışı fatihbjk

Trabzon macini da cok hafife almamak lazim. Maci yigariz onede hata yaparsak affetmicek adamlari var bi kac tane. Cardozo ndoye mbia felan affetmicek adamlar sonucta. Cok dikkat etmek lazim.

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/ovuncozdem/status/634468945924329472

Övünç bunu yazdıysa iş bitmiştir.

Garanticidir kendisi
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı legendmaster

lucas dan başka bi orta saha daha almayız bence alsak kimi kesecek ? Kimseyi. Yedeğe adam alacaklarını da sanmıyorum milletin şeyi bize kalkıyor bi adam istiyoruz 2-3 katı fiyat çekiyorlar.
Veli ve Tolgay devre dışı kaldı, yerlerine alınan bir adam bence yetmez. Veli ve Tolgay ikilisi toplam 1 milyon euroya gelmişti. Yönetim aklını kullanırsa fazla para harcamadan bir oyuncu daha alabilir.
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2015, 23:59:11 legendmaster ]

Çevrimdışı Çağrı

Transferler ardı ardına patlarken demiştik ki en iyi biz başlarız lige.

5 hafta içinde kırılır o büyü ve tekrar geçen sene olduğu gibi bizi konuşmaya başlarlar.

Beşiktaş yine son ana kadar kalacaktır potada olur muyuz şampiyon? Transferlere bağlı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

5 hafta içinde kırılır o büyü ve tekrar geçen sene olduğu gibi bizi konuşmaya başlarlar.

Beşiktaş yine son ana kadar kalacaktır potada olur muyuz şampiyon? Transferlere bağlı.
Oğuzhan ve onun performans çok önemli bir nokta

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Türkay

Lucas gelirse cok güzel, ama bunca kacirilmis Transferden sonra inanc kalmiyor pek.

Gören de sanır ki kaçırılmış transferden sonra Kastamonuspordan oyuncu aldık çok karamsarsın abi.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı legendmaster

bu sene geçen sezon gibi olabilir gs ligin ilk yarısında fb ve bizi yenerek lige tutundu ve sonunda şampiyon oldu. o maçları kaybetse ilk yarıdan lige havlu atacaktı. Biz de malum derbilerde sıfır çekerek 3. bitirdik yukarıdaki takımlarla aşağıdaki takımlar arasındaki fark açılıyor o yüzden derbiler kilit nokta şampiyonlukta. bu sene derbileri başarıyla geçersek şampiyonluğa yaklaşırız

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Bence en az transferler kadar onemlisi hakemlerin adam olup olmayacagi. Gene aman Fener dusmesin aman GS geride kalmasin diye bunlar ittirilir, gecen sene 29. hafta miydi 28. hafta miydi bir Tolga Ozkalfa faciasi benzerlerini yine yasatilirsak her one gecisimizde isimiz var.

Çevrimdışı Deniz

2 M kiralık bedeli olabilir lucas için.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben trabzon macindan cok cekinmiyorum cunku onlarin on tarafida YAVAS , Cardozo olsun NDoye olsun Hizli oyuncu degiller , Biz her turlu Gol buluruz ama yinede dikkat etmek lazim Ikiside iyi Golcu sonucta..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık