Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oncelikle lucas bizim defansif yonden sorunlarimizi baya bir duzeltecegini dusunuyorum. Takim onde oynarken defansin onunde cok iyi top karsilayacaktir. Mucadele seviyesine zaten bisey denemez. Uzun paslari ve araya diklemesine paslarida hizli cikislarda gayet yeterli. Ama bi sorum olacak yillik maasi hakkinda bir bilgisi olan varmi? Bizdeki alacagi maas.
3 m euro istiyormuş diye konuşuluyor.Yüksek ihtimalle 2.5 falan veririz.
2.5 artı bonuslarla 3e yakın olur D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Umarim yanilirim ama bana bunlar Takimi güclendirecek kimseyi alamayacak gibi geliyor artik.Nasil olsa sonunda Lawal gibileriyle tatmin olacak bizim Taraftar.
He gene kimi tahrik ettik kime hakaret ettikte Hemen IZLEMEDE yazisini Yapistirdiniz??Adamina gore muamele yapiyorsaniz soyleyin bilelim bu 1 !2.cisi uyari bile yapmadan IZLEMEye almak ne demek ?
nedir bu adamın çektiği arkadaş HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adamina gore muamele !Dogru soyleyeni 9 koyden kovarlar cunku !
Lucas gelse yok defans yok kaleci dicez onlar gelse şurası eksik dicez.Seviyoruz bu karamsar tavrı galiba bunla besleniyoruz.
Ben demiyecem Ersan defansta gider tolga kaledeAma lawal i yüreğim kaldirmaz