2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 13320732 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Atromitos'un kalecisini alalım  :D

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Öncelikle verilen bilgi yanlış böyle bir durum söz konusu değil.

Oyuncu ücretleri ise oyuncunun kulüpler ve menajerler ile iletişime geçerek belirleniyor. Vikipedia gibi 500 ondan koy 500 de ondan koy diyerek Necip'i 12 milyon filan yapamazsınız yani.

Linke bak. 2 dakikada kayit oldum, uyduruk hesap oldugundan onay gelmeyebilir ama gelirse o link tiklanacak.

Çevrimdışı Çağrı

Linke bak. 2 dakikada kayit oldum, uyduruk hesap oldugundan onay gelmeyebilir ama gelirse o link tiklanacak.

Anlatamıyorum sanırım. Vikipedia'da da bilgi girersin yalan yanlış ama 5 dk sonra temizlenir.

Transfermarkt 2-3 kez güncelleme yapar senede ve bunu tüm lig üzerinden yapar. Oyuncuların güncellendiği tarihlere bakabilirsin dediğin gibi olsa Töre'nin değerini Fenerliler 1 milyon yaparlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Karabay

Bu lucas'ın adı bizle anılana kadar varlığından haberim yoktu çok iyi bir oyuncu olsa illa ki meşhur olurdu diyordum ki.. Youtube da videolarını izledim öyle jeneriklik hareketleri golleri yok ama bizim ihtiyacımız olan bi adam bence çünkü bu sene hücum da sıkıntı yaşamayız sorun defansta o yüzden bu adam çok iyi gelir bize diye düşünüyorum..

Ah bi de ersanın yerine bi adam alınsa dadından yenmez.. :super:
Serdal adalı aday olduğunda q7 ile birlikte lucas leivayida vaadetmişti. Fikret orman q7'den sonra leivayıda getirerek seçime 2-0 önde girmeyi sağladı :)

Anlatamıyorum sanırım. Vikipedia'da da bilgi girersin yalan yanlış ama 5 dk sonra temizlenir.

Transfermarkt 2-3 kez güncelleme yapar senede ve bunu tüm lig üzerinden yapar. Oyuncuların güncellendiği tarihlere bakabilirsin dediğin gibi olsa Töre'nin değerini Fenerliler 1 milyon yaparlar.

Vikipedia gibi yapamazsin derken onu mu kast ettin? Her neyse, onay gelirse deneyecegim.

Çevrimdışı Çağrı

Vikipedia gibi yapamazsin derken onu mu kast ettin? Her neyse, onay gelirse deneyecegim.

Bekliyorum merakla.

Araştırabilirsin çünkü piyasa değerleri için Berkeley üniversitesi ile çalışıyor Transfermarkt.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Bekliyorum merakla.

Araştırabilirsin çünkü piyasa değerleri için Berkeley üniversitesi ile çalışıyor Transfermarkt.

Degerleri belirleyen bir formul varsa kullanicilarin girdigi degerler de hesaba katiliyordur, yoksa o linki oraya koymazlar. Diyelim ki Tore icin menajerler vs. kategorideki tipler 10 milyon deger belirledi, buna karsin site kullanicilarinin girdigi deger ortalama 25 milyon euro olsun, o zaman yine Transfermarkt'in girecegi deger bunlarin ikisini de hesaba katarak olur. Bu da Fener'in oyuncularinin neden abarti degerlerde oldugunu aciklar, cunku Fenerliler'e gore oyunculari hep Barcelona seviyesinde. Nedense buyuk teklifler ya da ciddi bir basari yok gerci ama o kadar kusur kadi kizinda da olur.  :kop:

Çevrimdışı Erol Akçınar

Biz bu atromitosun kalecisini alalım  :D

Çevrimdışı brkntcnr

Yalnız atromitos un kalecisi hakkaten iyi. Şimdiye kadar refleksleri ve kurtarısları iyiydi. Ayağı da iyiydi takım arkadaşına güzel paslar verdi zor yerlerde. Beğendim.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erhan

Fazla motivasyondan iyi kurtarışlar yaptı istanbulda kevgir olabilir bence

Çevrimdışı acan07

cenk gönenin bir villareal maçı var açın izleyin 20 mil € a satarsınız  :D 1 maç öyle denk gelmiştir büyük ihtimal bu kaleci içinde

Çevrimdışı Doğuhan

başkan bide eto yu alsaydı heralde adalının gizli destek verdiğini falan zannedecektik :D

Çevrimdışı Kemal

Yarın lucas açıklansın hemen gidip 3 forma alacam eşime oğluma ve kendime

Çevrimdışı talha

Lucas gelirse bir formasını da ben alırım uzun kollu var mı bu sene

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Erhan

#lucasgelirse1milyonforma

Çevrimdışı atalay

2 penaltı, gol faul.

Bu sene lig maçları Tivibu'da mı?  :D

Çevrimdışı Alper1903

Aman bize ne fenerden yahu yok mu Lucas'tan bir haber  :lol:

Çevrimdışı talha

Aman bize ne fenerden yahu yok mu Lucas'tan bir haber 
Pazartesi :)

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Pazartesi :)

Yarın belki birşeyler olabilir :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Abi açıklandığı anda al.

Belli olmaz yarın açıklanmaz belki
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Alper1903

Yarın belki birşeyler olabilir :icool:

Gelmezz (toteme devam)  :evillol:

Çevrimdışı Akif Çakıcı

Yarın Kap varmış bakalım
İyi Bir Gelecek İçin KONGRE ÜYESİ OL