2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12938950 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Yahu eldekiler zaten genç hiçbiri oynayamıyor daha ne 19-20.
Genç stoper gelecekse bence de hiç transfere gerek yok.

Fark yaratacak yani tereddüt etmeden direkt ilk 11 de oynayabilecek bir stoper şart.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kaanzor

Beni parlatırız satarız vs şu anda ilgilendirmiyor. Önümüzdeki ilk 3 sene bazında şampiyonluk açısından ozan ve inler le kıyaslayabilirmisin @Tolga kardeşim ve diğer kardeşler  :)

Abi önümüzdeki 3 seneyi baz alırsak elimizde Tolgay, Ozi, Veli var Leiva gelirse şu anki kadrolar üzerinden ligin en iyi orta sahasına sahip oluruz

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Kutay

Bugün Övünç Özdem, 19-20 yaşlarında hızlı bir stoper bulabilirsek transfer yapabileceğimizi söyledi.

Ne derecede doğrudur bilemiyorum.
valla stoperde gelirse çok iyi olur devre arası transfer döneminde de kaleci alırız takımdaki bütün eksikler tamamlanır
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı LuceGel

Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı can1903

İnter bekleniyor Lucas KAP'ı için bence.  :icool:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

EssiLor

• Ziyaretçi

Arkadaşlar şimdi sırada Stoper ve Kaleci Var
Kaleye Boyko Stoperede güzel bri adam aldık mı tamamdır.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ozan'ın çok daha önünde bir oyuncu abi.Hem fiziksel açıdan hem de oyun tecrübesi açısından.

Gökhan İnler'den bana göre daha tempolu bir oyuncu ve Leiva 28 yaşında yani ona göre daha genç.

1 yıl kiralık + 3 yıllık daha anlaşılırsa 32-33 yaşına kadar üst düzeyde katkı verir bize çok net.

Sana ve cevap verenlere teşekkür ederim. Ben forumun objektif olduğuna inanıyorum o yüzden renklilerle tartışmalarımı rahatlıkla yapabilirim. Allah utandırmasın, kaza bela vermesin  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Sana ve cevap verenlere teşekkür ederim. Ben forumun objektif olduğuna inanıyorum o yüzden renklilerle tartışmalarımı rahatlıkla yapabilirim. Allah utandırmasın, kaza bela vermesin  :ok:
Rica ederim abi ne demek :)

Çevrimdışı atalay

Lucas bir gelsin önce sonra Djilobodji lazım.

Çevrimdışı can1903

Süleyman Hurma oh oh oh  :ebebe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı worns

Lucas çok iyi isim. Sakatlık problemi yaşamamasını umalım. Yakın zamana kadar EPL'de üst düzey maçlar dahil beğenilen performanslar ortaya koydu. Yaşı bölge için ideal. Umarım makul de bir satın alma opsiyonu içerir anlaşmamız.

Lucas formunda olduğunda oldukça sert ve atletik bir orta sahaya dönüşüyor. Tempo oyununa en az Atiba kadar uyum sağlayacağı gibi top kapma anlamında ondan daha sert, pas kalitesi anlamında daha başarılı bir oyuncu.

Oyuncuya doğru beklentilerle yaklaşılması gerekiyor elbette. 8 numara diye tabir edilen bölgenin oyuncusu değil. Tolgay benzeri özelliklerin de beklenmemesi gerekiyor. Daha çok Veli'nin yerinin top tekniği ve oyun bilgisi anlamında çok daha iyisiyle doldurulduğunu söyleyebiliriz.

Eğer form tutarsa Atiba'yı yedeğe gönderebilir ve Şenol Hoca Lucas-Oğuzhan-Sosa ya da Lucas-Oğuzhan-Olcay/Quaresma benzeri sistemleri deneyebilir. Ancak esas kazanacağımız şey set oyununa ya da orta sahada sertliğe ihtiyaç duyacağımız derbi, zor deplasman, Avrupa maçları gibi durumlarda Lucas-Atiba ikilisiyle hem tempolu hem de defansif açıkları kapatma yeteneğine sahip bir ikiliye sahip olmak olur.

2. orta saha transferinin geleceğini sanmıyorum dahası 2. orta saha transferindense son günleri sol stoper bakarak geçirmek daha mantıklı. Kısa dönemlerde gitmediğine göre Necip, Serdar Atiba'nın rotasyonuna girebilirler. Sosa, Oğuzhan da bolca 8 numarada denenecekler.

Ersan yerine tempolu ve savruk olmayan (ki bahsettiğimiz özellikler en zor bulunanlar, onun için anlayışlıyım bu konuda) bir stoper gelirse
tüm eksikler giderilmiş olacak bence. Jemerson tam da ihtiyaç duyduğumuz türde bir oyuncu ama bu saatten sonra gündeme girmesi de zor. (http://www.yarisaha.com/rapor-jemerson/)

Çevrimdışı Tolga

Trabzon'a bırakmamak lazım şu arkadaşı :bandit:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sosyal medyada etkili olabiliyorsa elimizden geleni yapalım. Trabzon'la adı geçiyordu , ne oldu acaba
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kaanzor

tolga

beck rhodolfo ersan tosic

leiva ozi

töre sosa olcay

gomez

taş gibi takım
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı KAP

:aman: KAP mı geliyor yoksa yapmışken iki transfer yapsak hoş olur
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Lucas'ın diagonal paslarıyla da çok gol pozisyonuna gireriz bu yıl.

Çevrimdışı Ensar

yavaş kardeşim yavaş :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetx

:bansign: Boyko olmaz, bana güven.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Hurda araba gibiyiz parça değiştirdikçe başka parça ihtiyacı doğuyor. :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Hurda araba gibiyiz parça değiştirdikçe başka parça ihtiyacı doğuyor. :lol:

Ne kadar eksiğimiz varmış ya geçen sene nasıl şampiyonluğu kovaladık anlamıyorum :D

Çevrimdışı ahmetx

Lucas tam bir Rottweiler yapışdı mı bırakmıyor.

Çevrimdışı ahmetx

Ne kadar eksiğimiz varmış ya geçen sene nasıl şampiyonluğu kovaladık anlamıyorum :D
geçen yıl ki arsenal maçının 11 ne bakdım da acıdım yahu halimize.

Çevrimdışı Ensar

Lucas ne 6 ne 8 , 7 diyelim en iyisi :D ortasahada tek başına oynar bence

Çevrimdışı Ensar

Lucas tam bir Rottweiler yapışdı mı bırakmıyor.
aman lig itten uğursuzdan geçilmiyor düzgün bi lakap bulalım

Çevrimdışı Necmi

Peki  fenerin şu yandex anlaşmasından bir şey anlayabildin mi?
Ben anlatayım kardeşim Yandex brovser yükleyin yada arama motoru ve her tıklayışınız
fenere para olarak dönsün ben bu anlaşmanın olduğu an iş yerindeki ve evdeki pc lerden
yandex tarayıcıyı sildim madem fenere messi getirmek istiyorlar bunu fenerliler yapsın
çorbada benim tuzum olmasın :bandit: