2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12938143 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

2 milyon euro+ 500 bin şampiyonluk pirimi...

Ya bu adam bu kadar eder mi aklım almıyor vatandaş ! :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Leiva 4.5 milyon pounda oynuyormuş liverpoolda.

Çevrimdışı Tolga

Ya bu adam bu kadar eder mi aklım almıyor vatandaş ! :bandit:
Eder eder  :eyes
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı talha

Haberim yoktu bir bakayım dedim uero 3.3 olmuş. Bir ara babama birikimi euro falan yapın demiştim. 2.5 falandı. Paraya bak arkadaş ne zarar etmişiz.

Ülkenin durumu hiç iyi değil .
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş, Liverpool'un Brezilyalı oyuncusu Lucas Leiva'yı kiralıyor...

Başarılı defansif orta saha oyuncusu bir aksilik çıkmazsa 1 sezon siyah beyazlı takımda kiralık olarak oynayacak. Satın alma opsiyonu da Beşiktaş'ta olacak.

Leiva'nın transferinde Beşiktaş adına inisiyatif kullanan FIFA menajeri Ahmet Bulut 24 saat içerisinde her şeyin netleşeceğini söyledi. 

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Bulut, "Henüz netleşmedi. Ancak 24 saat içerisinde kesin sonuç alınır. Oyuncunun fikri pozitif. Kesin konuşamam, ama yüksek olasılık olduğunu söyleyebilirim. Görüşüyoruz, en geç yarına kadar mutlak bir sonuç alırız. Oyuncu açısından sorun yok" dedi.

Radyospor

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kartal Bakışı ‏@Kartal_Bakisi  3 dk.3 dakika önce
Lucas Leiva'yı Tanıyalım | 9 Ocak 1987 doğumlu Brezilyalı futbolcu defansif orta saha rolünde oynamaktadır.

Biz artık, hani amerikan filmlerinde dedektifler vardır ve emreder " ne yer, ne içer , dişlerini neyle fırçalar vs vs bilmek istiyorum  " o moda girdik adamlar mevkisini söylüyor henüz  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetemre

dizele gece zam geldi benzine de gelir eli kulağında depoları fulleyin...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Samet Ç

Başarılı defansif orta saha oyuncusu bir aksilik çıkmazsa 1 sezon siyah beyazlı takımda kiralık olarak oynayacak. Satın alma opsiyonu da Beşiktaş'ta olacak.

Leiva'nın transferinde Beşiktaş adına inisiyatif kullanan FIFA menajeri Ahmet Bulut 24 saat içerisinde her şeyin netleşeceğini söyledi. 

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Bulut, "Henüz netleşmedi. Ancak 24 saat içerisinde kesin sonuç alınır. Oyuncunun fikri pozitif. Kesin konuşamam, ama yüksek olasılık olduğunu söyleyebilirim. Görüşüyoruz, en geç yarına kadar mutlak bir sonuç alırız. Oyuncu açısından sorun yok" dedi.

Radyospor

:sevinc

Çevrimdışı Çağrı

Sanırım geliyor. Çok iyi transfer olacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

İş artık başkanın "Lucas iyi oyuncu Allah sahibine bagislasin" açıklamasına kaldı :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Bu iş resmileşirse çok iyi bir orta saha transferi yapmış olacağız. :ok:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu iş resmileşirse çok iyi bir orta saha transferi yapmış olacağız. :ok:

Beni parlatırız satarız vs şu anda ilgilendirmiyor. Önümüzdeki ilk 3 sene bazında şampiyonluk açısından ozan ve inler le kıyaslayabilirmisin @Tolga kardeşim ve diğer kardeşler  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Beni parlatırız satarız vs şu anda ilgilendirmiyor. Önümüzdeki ilk 3 sene bazında şampiyonluk açısından ozan ve inler le kıyaslayabilirmisin @Tolga kardeşim ve diğer kardeşler  :)
İkisinden de iyi oyuncu abi bence

Çevrimdışı LuceGel

Radyospor

Ahmet Bulutun bu yıl bizim için olmayan tek transferi var malumunuz.Seviyoruz seni Ahmet  :claps:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Kartalyuvasında Ahmet Bulut forması satılsa iyi satış yapar :D

EssiLor

• Ziyaretçi

Çevrimdışı mehmetthedum

Liverpool başkanı çıkıp beşiktaşa oyuncu vermem demezse ya da hoca lazlık yapmazsa iş biter herhalde. Ahmet bulut iyi çalıştı bu sene. Ozan transferi yattı ama adam bize küsmedi bi tane daha iyisini buldu. Demekki bizden birilerini pazarlamaya karar vermiş , ilişkisini iyi tutuyor. :money:
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Tolga

Ozan'ın çok daha önünde bir oyuncu abi.Hem fiziksel açıdan hem de oyun tecrübesi açısından.

Gökhan İnler'den bana göre daha tempolu bir oyuncu ve Leiva 28 yaşında yani ona göre daha genç.

1 yıl kiralık + 3 yıllık daha anlaşılırsa 32-33 yaşına kadar üst düzeyde katkı verir bize çok net.

Çevrimdışı Kutay

leivadan sonra bir de stoper gelir mi acaba
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

leivadan sonra bir de stoper gelir mi acaba
Bugün Övünç Özdem, 19-20 yaşlarında hızlı bir stoper bulabilirsek transfer yapabileceğimizi söyledi.

Ne derecede doğrudur bilemiyorum.

Çevrimdışı Çağrı

Bugün Övünç Özdem, 19-20 yaşlarında hızlı bir stoper bulabilirsek transfer yapabileceğimizi söyledi.

Ne derecede doğrudur bilemiyorum.

Yahu eldekiler zaten genç hiçbiri oynayamıyor daha ne 19-20.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç