2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12935976 defa] 2015/16 Transfer Sezonu
Bu arada her yerden yandexi kaldırdım :D telefondan bile :) yarın öbürgün kaybolsam yandex navigasyonu açacağıma saatlerce yol ararım daha iyi  :D

Çevrimdışı can1903

LululluLucaaaassssss Leyvaaaa  :halay:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Anıl

tam tersi bizim adidasla onların nike ile geçerli.
Biz Adidastan yıllık 5 milyon dolar net alıyoruz. Gs Nike'dan 12 milyon euro mu alıyor ?

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bu arada her yerden yandexi kaldırdım :D telefondan bile :) yarın öbürgün kaybolsam yandex navigasyonu açacağıma saatlerce yol ararım daha iyi  :D

yandex navigasyon kullanmıyorum waze uygulaması var alternatif olarak indirebilirsin  :ok:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Türkay

rrrrr yok boşa ümitlenmeyin  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı can1903

Başkan Fikret Orman, menajer Ahmet Bulut ile Londra'ya giderek Liverpool Kulübü yetkilileri ile masaya oturdu. Lucas Leiva'yı kiralamak için İngiliz kulübüne 1,6 Milyon Euro teklif eden Orman, Liverpool yöneticilerinin vereceği kararı beklemeye başladı.

İngiliz kulübünün yapılan teklifi 1-2 gün içinde cevaplayacağı bildirildi.

Çevrimdışı Ensar

yalnız yanlış anlamıssın abi , fenere özel browser var , senin dediğin gibi olsa yandex tüm gelirini fenere aktarır :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkan Fikret Orman, menajer Ahmet Bulut ile Londra'ya giderek Liverpool Kulübü yetkilileri ile masaya oturdu. Lucas Leiva'yı kiralamak için İngiliz kulübüne 1,6 Milyon Euro teklif eden Orman, Liverpool yöneticilerinin vereceği kararı beklemeye başladı.

1 e anlaşırız o zaman Birde yanına satın alma opsiyonu ekleriz

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

yalnız yanlış anlamıssın abi , fenere özel browser var , senin dediğin gibi olsa yandex tüm gelirini fenere aktarır :D
Yok yok biliyorum kardeşim biliyorum ayrı browser olduğunu ama fb ye sponsor olmaları yetti. Benden yana gerlir elde edemeyeceklerini biliyorum. Ülkeri ve yandexi protesto ediyorum kendi çapımda :)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

heeeee kulüp kazanıyor diyorsun yani , yapmayın allah askina , 18tl mi istiyor kulüp kartal yuvasina veririz biz o parayı , geri kalan 7 az bi rakam mi , hadi bi sefer aldık her sene her sene nedir ya, hani vaatler nerde , hani güvenlik hani cezalar , hani ortada bi hizmet olsa verelim ona da raziyim
7 lira azmi demissin  peki 18 Lira azmi o parayi kartal yuvasına veririz demişsin inan vermiyorlar hersene verilirmi demişsin biletixe  her bilet hizmet bedeli veriliyordu kimsenin ona ses çıkardığı  yoktu gitmek isteyen gider bahane üretmeye gerek yok en büyük zararı besiktas goruyor

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Ensar

7 lira azmi demissin  peki 18 Lira azmi o parayi kartal yuvasına veririz demişsin inan vermiyorlar hersene verilirmi demişsin biletixe  her bilet hizmet bedeli veriliyordu kimsenin ona ses çıkardığı  yoktu gitmek isteyen gider bahane üretmeye gerek yok en büyük zararı besiktas goruyor

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:D dün passoligi protesto edenlerle tartışıyordum bugün tam tersi gibi oldu :D haklisin sana katılıyorum da su yenileme bedeli benim canımı sıktı biraz tepkim ona , konu dışı oluyor uzamasin :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

heeeee kulüp kazanıyor diyorsun yani , yapmayın allah askina , 18tl mi istiyor kulüp kartal yuvasina veririz biz o parayı , geri kalan 7 az bi rakam mi , hadi bi sefer aldık her sene her sene nedir ya, hani vaatler nerde , hani güvenlik hani cezalar , hani ortada bi hizmet olsa verelim ona da raziyim

Kartalyuvasından aldığın 25TL lik ürünün en fazla 10 lirası kulübe kalır. Passolig kartı aidatını yatırdığında 18 lirası kalıyorsa bu daha mantıklıdır bu eleştirmek için ciddi bir argüman değil :)

Çevrimdışı Ceeyyhun

Yok yok biliyorum kardeşim biliyorum ayrı browser olduğunu ama fb ye sponsor olmaları yetti. Benden yana gerlir elde edemeyeceklerini biliyorum. Ülkeri ve yandexi protesto ediyorum kendi çapımda :)

ama bu mantıkta yani benden yana gelir elde edemeyecekler dediğinde aslında o gelirden yoksun olacak Beşiktaş oluyor. hem kullanmayarak 'tıklanma' sayısından elde edilecek geliri kesmiş oluyorsunuz hem de bir sonraki sponsorluk anlaşması görüşmelerinde kulübümüzün elini güçsüzleştiriyorsunuz.

ve adamlar da haliyle bizle sponsorluk yapacağına başka takımlarla yapmaya yanaşıyorlar.

şöyle düşün kapalıçarşıda mı dükkanın olması yoksa kayaşehirde mi olması daha cazip?
n

Çevrimdışı Çağrı

tam tersi bizim adidasla onların nike ile geçerli.

Pazar payı olmadan 7 milyon euro kazanıyorlar yılda abi.

Bizim pazar payı ile 5 milyon dolar. Yaklaşık yılda 8 milyon dolar yani.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Simdi yüklendiler Lucas'a alternatif diye birsey yine yok. Ayni Senaryonun kac kere tekrarlanmasi lazim birseylerin degismesi icin. Olmuyor iste.

Çevrimdışı Çağrı

Kartalyuvasından aldığın 25TL lik ürünün en fazla 10 lirası kulübe kalır. Passolig kartı aidatını yatırdığında 18 lirası kalıyorsa bu daha mantıklıdır bu eleştirmek için ciddi bir argüman değil :)

Maalesef kalmıyor bile. Geçen çalışan arkadaş anlatmıştı %20 kar marjı varmış storelardan alınan ürünün.

İnternetten ne kadar bilemiyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Simdi yüklendiler Lucas'a alternatif diye birsey yine yok. Ayni Senaryonun kac kere tekrarlanmasi lazim birseylerin degismesi icin. Olmuyor iste.

Bu nasıl rezalet Görkem :D:D:D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ama bu mantıkta yani benden yana gelir elde edemeyecekler dediğinde aslında o gelirden yoksun olacak Beşiktaş oluyor. hem kullanmayarak 'tıklanma' sayısından elde edilecek geliri kesmiş oluyorsunuz hem de bir sonraki sponsorluk anlaşması görüşmelerinde kulübümüzün elini güçsüzleştiriyorsunuz.

ve adamlar da haliyle bizle sponsorluk yapacağına başka takımlarla yapmaya yanaşıyorlar.

şöyle düşün kapalıçarşıda mı dükkanın olması yoksa kayaşehirde mi olması daha cazip?
n
Ben çok bağdaştıramadım söylediklerini benim düşüncemle. Ülker bağıra bağıra biz sadece fb ve ğs ye sponsor olacağız demedi mi? Bu mantıkla ben her yıl ülker sponsor olabilir diye ülker ürünü almaya devam mi edeyim? Ya da aynısı yandex için geçerli. Zaten arama motoru olarak hiç kullanmadım, google varken itibar etmem. Ama bende antipati yarattı yandex. Dünyada sadece bu şirketler de yok. Ben ve benim gibi insanların bunları protesto etmesi çok normal. Aynısı renkliler içinde geçerli.

EssiLor

• Ziyaretçi

Transfer çalışmalarına devam edilen şu günlerde Beşiktaş, gözünü Liverpool'un başarılı oyuncusu Lucas Leiva'ya dikti.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı GÖRKEM

Bu nasıl rezalet Görkem :D:D:D

Kartlar Transfer Dönemi bitiminde Masaya yatirilacak. Simdilik Durum gercekten kötü.

Çevrimdışı Türkay

Bizim avrupa maçlarını şimdi kim yayınlayacak? Fener'in bugünkü maçını tivibu yayınlıyormuş. Bizimkini de sanırım onlar yayınlayacak. E o zaman TRT ne işe yarıyor?   :alala:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

Bizim avrupa maçlarını şimdi kim yayınlayacak? Fener'in bugünkü maçını tivibu yayınlıyormuş. Bizimkini de sanırım onlar yayınlayacak. E o zaman TRT ne işe yarıyor?   :alala:

Elemeleri istediği gibi satabiliyorlar.

Onun dışında her hafta bir türk takımının maçını açık kanaldan biribi tivibudan verecekler Uefa'ya kalırsa Fener. Kalmazsa hepsi açık kanal.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Biz Adidastan yıllık 5 milyon dolar net alıyoruz. Gs Nike'dan 12 milyon euro mu alıyor ?
@Anıl @Çağrı yazmış detayını.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum