2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12925188 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

EssiLor

• Ziyaretçi

Gomez konusunda yapılan eleştirileri hayretle okumaktayım ve okadar şaşırıyorum ki
Risk almamız gerekiyordu aldık
Gomez kronik sakat olsaydı emin olun yönetim o adamı almazdı sağlık kontrolünden de geçti adam
V.Persie içinde kronik sakat felan dediler ama hepsi uydurma haber çıktı
Bizim milletimiz biraz sallamayı seven bir yapıya sahip kıskançlık krizlerine zaten diyecek yok

Kimsenin ağzından hayırlı bir laf çıkmıyor kardeşim
İnsan der ki
Büyük transferler yaptık
Sezona iddialı giriyoruz
Şampiyonluk En Büyük Adayıyız
Allahın izniyle şampiyon olacağız
Mersin maçındaki Performans Takım Oyunu ve O Fevkalade Paslaşmalarla gelen o harika 5 gol Şampiyonluğun kapısını hafiften hafiften araladı
Bu tarz Yorumlar yaparak İnancımızı korumalıyız
Fakat Her saniye bir eleştiri her saniye bir oyuncu karalama her saniye bir Negatif Düşüncüler
Yahu Biraz Pozitif olun be kardeşim 5-2 Yenmişiz sezonun ilk maçı olmasına rağmen bukadar güzel bir başlangıç yapmışız ama hala bakıyorumda eleştiriler boy göstermeye devam ediyor
Şükredin Şükredin
Galatasarayın haline bakın bizden beter Şampiyon oldular ama beş kuruş paraları yok bi Podolskiyi aldılar onun dışında düzgün bir transferleri olmadı
Adamlar sinir krizi geçiriyor
Biz Gomez Quaresma Rhodoflo Beck Tosic gibi Yetenekleri kadromuza kazandırmışken Karamsarlık tam gaz devam etmekte işte bu çok üzücü bir durum
Olmamalı böyle şeyler
Pozitif olun olumlu düşünün Felaket Dellallığı yapmayın.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2015, 23:11:29 EssiLor ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

@GÖRKEM ön liberoya Mehmet Topal alınsın diye tutturduktan sonra ne yalan söyleyeyim , mesajlarına olumlu gözle bakmaz oldum . Yorumlarını okumaya devam ediyorum ama birçok noktada yanlışsın . Dün Mehmet Topal 1, bugün Mario Gomez ile alakalı amatörce hazırlanmış haber 2 oldu.

Çevrimdışı aspireless

çalışıyordum bi yandan da adamı dinliyorum tv nin sesi açık , duvara çivi çakıyordum , adamı duydum kan beynime fışkırdı , yanımda olsa kafasına kafasına çakacaktım  :s20: çiviyi yani  :evillol: bi de güya beşiktaşlı bu adam , böyle bi iftira böyle birşey olamaz , şimdi o adamın ağzından çıkan dedikodu yüzünden bütün sene gomeze bu laf yapışacak , inşallah trabzon maçında sonradan girer çakar golünü herkese haddini bildirir !  :boxin: :boxin: :boxin:
Ben ciddiye bile almiyorum direk kanal degistiriyirm oyle yorumlar gorunce. Ayrica biz besiktasiz gomesin sakat gelmesi ihtimali %10 sa bizde sakatlanma ihtimali % 70 tir. Aynini milesovic tede siyledi o adam halbuki bizde sakatlanmisti.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kardesim ben kendi görüsümü paylastim burada. Begenmiyorsan elestirirsin ama Görüsümü paylastim diye elestiremezsin.

Ayrica 2% ile ne demek istiyorsun. Yani bu 2% nin fikri yanlis da senin ki mi dogru oluyor?
Kendi görüşünü paylaştın da rezalet yakıştırması hoş olmadı. Bir konuda @ONUR KOLCU ya katılmıyorum. %2 çok büyük bir oran, ben bir kişi daha katılmaz diyorum  :) Gomez'in muayenesini yapan ve kronik sakat olduğunu gören kulüp doktoruna rağmen Gomez alınmaz. Buna rağmen alınmışsa ( sanmıyorum ) o kulüp doktoru bunu değil medyaya  karısına dahi söylemez. Fısıltı çıksa bunu fısıldayanın kim olduğu belli olacaktır çünkü.
Kendini uzman gören bir doktor girer transfermarkt sayfasına açar okur sakatlıklarını bir kaç tanede haber okur kendince kronik der ki arasıra biz bile bazı futbolcuları kronik sakat ilan ediyoruz. ( Bakınız Tolga Ciğerci )
Tamam görüşünü , duyumunu yaz ama sorgula lütfen ve aklına yatıyorsa paylaş  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı GÖRKEM

@GÖRKEM ön liberoya Mehmet Topal alınsın diye tutturduktan sonra ne yalan söyleyeyim , mesajlarına olumlu gözle bakmaz oldum . Yorumlarını okumaya devam ediyorum ama birçok noktada yanlışsın . Dün Mehmet Topal 1, bugün Mario Gomez ile alakalı amatörce hazırlanmış haber 2 oldu.

Niye olumsuz bakiyorsun. Bunu bana söylermisin lütfen?

Isimlerle olmuyor bu Isler. Bunu anlamaliyiz artik.

Mehmet Topal Gomez'den cok cok daha önemli bir Transfer olurdu.

Ben Futbol Anlayisima dayanarak konusurum. Gecmiste Futbol ile alakali cok nadir yanildigim icin bu konuda Öz Güvenim tam.

Çevrimdışı f_madida

Gomez ilk macta biraz formsuz oldugunu gosterdi ama form tutar birkac hafta sonra.

Lucas biraz daha hazir gelebilir.

Stoper & Kaleci isi kaliyor ondan sonra...Bu arada forvetlerden birini + bir kaleci ve bir kullanmayacagimiz stoperi gonderebiliriz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Ersoy

Gomez çok güzel hamleydi. Üstüne birde Lucas gelirse çok güzel olur.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

Kaleci alınmaz stoper belki alınır.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Bu arada defansif açıdan problem yaşayacağımız çok konuşuluyor.
Burada en önemli referans şenol hocanın oynattığı hücum futbolu ve geçen sene bursa nın bol gollü maçları
Geçen sene gerçekten bursa çok gol yemiş.Tam 44 gol!

Ama geçen sene değil de 2011 trabzonuna dönersek profil çok değişiyor
Bugün üşenmedim saydım.O sezon 34 maçın 18 inde gol yememişler.23 golle en az gol yiyen takım olmuşlar
O dönem Trabzon un defans dörtlüsü genelde şöyleymiş : serkan-egemen-glovacki(giray)-cale
Bunun yanında tam 69 gol atmışlar.Geçen sene bursa da 69 gol atmış

Diyeceğim şu ki dirençli bir orta sahayla beraber şenol hoca eminim defansı da toparlayacaktır 
İyi bir hocamız var :tabe: Ben şampiyonluğa inanıyorum arkadaş

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Niye olumsuz bakiyorsun. Bunu bana söylermisin lütfen?

Isimlerle olmuyor bu Isler. Bunu anlamaliyiz artik.

Mehmet Topal Gomez'den cok cok daha önemli bir Transfer olurdu.

Ben Futbol Anlayisima dayanarak konusurum. Gecmiste Futbol ile alakali cok nadir yanildigim icin bu konuda Öz Güvenim tam.
Niye olumsuz bakıyorum ? Çünkü Mehmet Topal sokağa atılmış para olurdu . Sen ihtiyacımız özellikte ve kalitede olmasını kaale almadan adamın CV'sine bakarak takıma transfer yapıyorsun . Topal hakkında yanılıyorsun . Diğerlerini bilemem.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lucas Gelmedimi daha :money:
Orta sahayi koyalim orta sahayi :bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu arada defansif açıdan problem yaşayacağımız çok konuşuluyor.
Burada en önemli referans şenol hocanın oynattığı hücum futbolu ve geçen sene bursa nın bol gollü maçları
Geçen sene gerçekten bursa çok gol yemiş.Tam 44 gol!

Ama geçen sene değil de 2011 trabzonuna dönersek profil çok değişiyor
Bugün üşenmedim saydım.O sezon 34 maçın 18 inde gol yememişler.23 golle en az gol yiyen takım olmuşlar
O dönem Trabzon un defans dörtlüsü genelde şöyleymiş : serkan-egemen-glovacki(giray)-cale
Bunun yanında tam 69 gol atmışlar.Geçen sene bursa da 69 gol atmış

Diyeceğim şu ki dirençli bir orta sahayla beraber şenol hoca eminim defansı da toparlayacaktır 
İyi bir hocamız var :tabe: Ben şampiyonluğa inanıyorum arkadaş

Emeğe saygı  :claps:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı brkntcnr

Hic kendimizi kandirmayalim.

Santrfor = Alamadik kabul ediyorum.

Sol Acik = Alamadik kabul ediyorum.

Orta Saha = 2 tane lazim olmasina ragmen 1 tane bile Alamadik.

Sag Bek = Aldik.

Stoper = 1 tane aldik ikinciyi Alamadik.

Sol Bek = Aldik diyelim hadi.

Kaleci = Alamadik.

Bu Tablo tam bir Rezalet.

Santrafor alamadık? Sol kanat alamadık? Quaresma stoper gomez de kaleci mi hocam ?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Scout

Topal Beşiktaşın Aradığı Oyuncu Değil
Pika Pika

Topal = Veli = Mac boyu yan pas ve Geri pas baska da hic bir ozellligi yok yalniz Velinin bir +si var en azindan it ( mecazi anlamda) gibi kosuyor..

Çevrimdışı GÖRKEM

Niye olumsuz bakıyorum ? Çünkü Mehmet Topal sokağa atılmış para olurdu . Sen ihtiyacımız özellikte ve kalitede olmasını kaale almadan adamın CV'sine bakarak takıma transfer yapıyorsun . Topal hakkında yanılıyorsun . Diğerlerini bilemem.

Katilmayabilirsin ama yaniliyorsun demen yanlis bir kere.

Yanilip yanilmadigimi ancak zaman gösterir. Fenerde Kadro'ya girer ve cok basarili olursa beni hatirlarsin. Avrupa'ya Transfer olma ihtimali varmis bir de. Kisaca Emery bosuna istemez bir Oyuncuyu.

Topal Beşiktaşın Aradığı Oyuncu Değil
Aynen oyle :ok:

Çevrimdışı Ersoy

Santrafor alamadıysak Gomez santrafor değil herhalde. Daha iyisi alınamazdı.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı brkntcnr

Topal değil. Leiva şart. Leiva + stoper alalım şenol hocanın taktiği yüzünden çok gol yeme olayını yarıdan fazlaya düsürürüz. Çok gol atan taktiği ise yine aynı kalır.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Topal = Veli = Mac boyu yan pas ve Geri pas baska da hic bir ozellligi yok yalniz Velinin bir +si var en azindan it ( mecazi anlamda) gibi kosuyor..
bi artısı daha var velinin şutları çok çok daha iyi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Katilmayabilirsin ama yaniliyorsun demen yanlis bir kere.

Yanilip yanilmadigimi ancak zaman gösterir. Fenerde Kadro'ya girer ve cok basarili olursa beni hatirlarsin. Avrupa'ya Transfer olma ihtimali varmis bir de. Kisaca Emery bosuna istemez bir Oyuncuyu.
Avrupada kim istiyormus merak ettim acikcasi :alala:
Valencia bile Turk orumcek diye alip 2 sene zor dayandi Kitleyecek yer ariyordu Feneri buldu ve kitledi...
7 milyon € bonservis vermisti Valencia neden Sutladi peki geri ??

Çevrimdışı GÖRKEM

Pozisyon Bilgisi, Savunma Sezgisi, Markaj özelligi, Denge, Güc, Oyun Zekasi, Top Teknigi... neler neler.

Daglar kadar fark var arada.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu kim ya simdi :alala:
Dinamo Moskova'da oynuyor. Ben pek tanımıyorum.