2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12925588 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Karşınızda Zinedine Özyakup..

geçen sezon attığımız gollerin de hepsi jeneriklik ya rabbim  :super:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağatay

Gomez ve Quaresma yanlış transfer mi ? Bizim taraftara nekadar iyi adam alsan da yaranamazsın
Gomez ve Quaresma bu sezona damgasını vuracak oyunculardır göreceksin bak.

Gomez iyi anlamda damga vurur da
Quaresmayi bilemicem iyi anlamda mi kötü anlamda mi damga vurur..
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Transferde rezalet olarak nitelenecek bir durum yok ortada

Yönetimi zor duruma sokacak tek transfer quaresma tercihi
Onun dışındakiler özellikle mali yönden oldukça başarılı

Şurada 10-15 gün sonra geriye çekilip baktığımızda 2 oyuncudan 18 milyon kazanıldığını, karşılığında 6 oyuncu transfer ettiğimizi göreceğiz.
Üstelik bunun için harcadığımız para büyük ihtimal 10 milyonu geçmeyecek.Yani sezonu artıda kapatacağız

Eleştirilecek yönler var elbette zaten yapıyoruz eleştirimizi.Ama nereden nereye geldiğimizi de unutmayalım bu konuda
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2015, 22:43:38 Ömer Fikri Er ]

Çevrimdışı Tolga

Dün A Spor da Saglik Durumunun iyi olmadigini ve Doktorlarin bu yüzden Besiktas'a alinmamasi yönünde uyarida bulundugunu söylediler.
Kimin söylediğini merak ettim :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GÖRKEM

Bu tablo ne şimdi. Bir tablo yapmışsın ve o tabloya rezalet demişsin.

Takımda ortada, oyunda, skor da. Neyi yargılamaya çalışıyorsunuz,  anlaşılamıyor.

Durum degerlendirmesi yapiyorum.

Çevrimdışı Savaş

Burada bazı yorumların artık tamamen dikkat çekmek için kasti yapıldığını düşünüyorum.

Şu mali şartlarda oyuncu satıp oyuncu alıyorsun. Hatta iyi adamlar alıp üzerine elinde para bırakıyorsun, daha transfer dönemi bitmemiş hala oyuncu bakıyoruz, konuşulan adamlar da dandik adamlar değil fakat yerden yere vurulmaya çalışılıyor bazı şeyler.

Evet belki geç kalındı fakat elinde para yok bastırıp şak diye getiresin adamı. İleride elin rahatlar bastırır paranı getirirsin adamı ama napalım yani şimdi?

Dolu tarafından bakın şu bardağın artık biraz.

Çevrimdışı optimus

Vay arkadas neymiş rezaletmiş.
Rezalet arayan başka yere baksın.
Ne istiyorsunuz ki daha?

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Ensar

Burada bazı yorumların artık tamamen dikkat çekmek için kasti yapıldığını düşünüyorum.
Şu mali şartlarda oyuncu satıp oyuncu alıyorsun. Hatta iyi adamlar alıp üzerine elinde para bırakıyorsun, daha transfer dönemi bitmemiş hala oyuncu bakıyoruz, konuşulan adamlar da dandik adamlar değil fakat yerden yere vurulmaya çalışılıyor bazı şeyler.

Evet belki geç kalındı fakat elinde para yok bastırıp şak diye getiresin adamı. İleride elin rahatlar bastırır paranı getirirsin adamı ama napalım yani şimdi?

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı GÖRKEM

Kimin söylediğini merak ettim :D

Onu bilemeyecegim ama net Bilgi oldugunu söyledi. Yasli birisiydi.

Çevrimdışı TALAT

ben de diyorum bugüne kadar niye kendimizi kandırmışız diye.
valla söylemeseler kandırılmış kandırılmış oturcaz burda.
insan bugüne kadar bir söyler kandırmayın kendinizi diye  :bandit:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Baktılar fırtına gibi girdik lige başladılar yok Gomez sakat yok q7 nin 3 karisi var yok oguzhan evlatlık vs. Sacma sapan işler. Doktorların yanindamiymis bunu söyleyen adam

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hic kendimizi kandirmayalim.

Santrfor = Alamadik kabul ediyorum.

Sol Acik = Alamadik kabul ediyorum.

Orta Saha = 2 tane lazim olmasina ragmen 1 tane bile Alamadik.

Sag Bek = Aldik.

Stoper = 1 tane aldik ikinciyi Alamadik.

Sol Bek = Aldik diyelim hadi.

Kaleci = Alamadik.

Bu Tablo tam bir Rezalet.

Yani senin kafana uymayan herşey yanlış öylemi.

banada senin yazdıklarının tam tersine olumlu geliyor. sadece kendi görüşün ve sana katılacak %2 ya vardır ya yoktur.

boş konuşup can sıkmaya gerek yok.

Çevrimdışı Ensar

Onu bilemeyecegim ama net Bilgi oldugunu söyledi. Yasli birisiydi.
güven taner söyledi

Çevrimdışı GÖRKEM

güven taner söyledi

Evet oydu. Yorumlari cok iyidi. Yoksa bende ciddiye almazdim.

Çevrimdışı aspireless

Aynen katiliyorum. Transfer sezonu baslamadan once hatta kismen transfer yasagi varken birisi bana Rhodolfo-Gomes-Andreas beck alinacak deseydi dalgami geciyisun diye kufrederdim.

EssiLor

• Ziyaretçi

Gomezde sakatlık felan yok.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2015, 23:00:00 EssiLor ]

Çevrimdışı Tolga

güven taner söyledi
Güven Taner ya da Kemal Belgin söylemiştir diyecektim :kop: :kop:

O söylediyse kesinlikle ciddiye almayın. :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GÖRKEM

Yani senin kafana uymayan herşey yanlış öylemi.

banada senin yazdıklarının tam tersine olumlu geliyor. sadece kendi görüşün ve sana katılacak %2 ya vardır ya yoktur.

boş konuşup can sıkmaya gerek yok.

Kardesim ben kendi görüsümü paylastim burada. Begenmiyorsan elestirirsin ama Görüsümü paylastim diye elestiremezsin.

Ayrica 2% ile ne demek istiyorsun. Yani bu 2% nin fikri yanlis da senin ki mi dogru oluyor?

Çevrimdışı Savaş

Baktılar fırtına gibi girdik lige başladılar yok Gomez sakat yok q7 nin 3 karisi var yok oguzhan evlatlık vs. Sacma sapan işler. Doktorların yanindamiymis bunu söyleyen adam

Daha dur önce topcular barlardan çıkmayacak. O gece senin bu gece benim.
Sonra idmanda yumruklaşmalar olacak. Ağız burun yer değişecek.
Sonra Şenol hocaya kafa tutmalar başlayacak. Atarlar giderler gırla.
Parasını alamayanlar idmana da çıkmayabilir. Kulüp icraya verilir icracılar gelir kale direklerini alır felan.
Hatta futbolculardan bitanesi topunu alıp top benim oynatmıyorum diyip eve de gidebilir.

Daha dur hele. Bu daha başlangıç.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hic kendimizi kandirmayalim.

Santrfor = Alamadik kabul ediyorum.

Sol Acik = Alamadik kabul ediyorum.

Orta Saha = 2 tane lazim olmasina ragmen 1 tane bile Alamadik.

Sag Bek = Aldik.

Stoper = 1 tane aldik ikinciyi Alamadik.

Sol Bek = Aldik diyelim hadi.

Kaleci = Alamadik.

Bu Tablo tam bir Rezalet.

.....

Çevrimdışı okansosa

-konu dışı- Passo da ne kadar para olduğuna internetten bakabiliyor muyuz bulamadım da ?

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Ensar

Güven Taner ya da Kemal Belgin söylemiştir diyecektim :kop: :kop:

O söylediyse kesinlikle ciddiye almayın. :D
çalışıyordum bi yandan da adamı dinliyorum tv nin sesi açık , duvara çivi çakıyordum , adamı duydum kan beynime fışkırdı , yanımda olsa kafasına kafasına çakacaktım  :s20: çiviyi yani  :evillol: bi de güya beşiktaşlı bu adam , böyle bi iftira böyle birşey olamaz , şimdi o adamın ağzından çıkan dedikodu yüzünden bütün sene gomeze bu laf yapışacak , inşallah trabzon maçında sonradan girer çakar golünü herkese haddini bildirir !  :boxin: :boxin: :boxin:

Çevrimdışı GÖRKEM

Bizim Taraftar o kadar kolay manipüle ediliyor ki. gercekten sasiriyorum bazen.

Iste böyle her Adami gözümüzde büyütürsek daha cok üzülürüz.

Sadece sunu söylüyorum: Besiktas'in bir an önce bir Sirket gibi yönetilmesi gerekir. Profesyonellesmek zorundayiz. Böyle olmuyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Her söylenene inanıp yola çıkarsak işimiz iş. Bana kalırsa da Rvp kronik sakat. Adamın yürüyecek hali yok bunu görüyorlar bir tane sallamıyorlar Gomez'e kronik sakat diyorlar.