2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912494 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sedat_BJK

Gunumuz futbolunda gollerin buyuk cogunlugu maksimum 3-4 pastan sonra geliyor. Bu yuzden on libero ve hizli stoper cok elzem. Rakib cikarken ne kadar cok rahatsiz edersen ve pas arasi yaparsan o ataklarin olgunlasma sikligi duser. Kalecine de cok is dusmez. Umarim bu on libero ve stoper isini hallederler yoksa buyuk sikinti yasariz.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben cenk 10 tane atsın yeter diyordum böyle giderse 15 kotasını görür hayırlısı beş maç hattrick yapsa yeterli

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cenk 18 20 atar olcayda 10 tane bırakır her zamanki gibi

Çevrimdışı Çağatay

Eğer orta alanda lucas tarzı kesici özelliği yüksek biri alınırsa ben defansta çok problem olmayacağını düşünüyorum. Önde baskı yapıldığı taktirde defansın arkasına ancak ve ancak uzun top atılır ve onları da zaten rodi her türlü süpürür.

defansın arkasına atılacak topları rhodolfo yetişemezse kim yetişecek ?
hızlı stoper şart oğlu şart
Hope for the Best, Plan for the Worst

EssiLor

• Ziyaretçi

Düşündümde
Olcayı Ozzie nin yanında oynatsan iyi olur iş yapar
Ön libero alınamazsa
Tolgay ve Veli dönene kadar orta sahada Atiba Ozzie Olcay üçlüsü Tokatlar gibime geliyor.

defansın arkasına atılacak topları rhodolfo yetişemezse kim yetişecek ?
hızlı stoper şart oğlu şart
Mersin maçındaki gibi topları atarlarsa ona kimse yetişemez. Söylemek istediğim o topları atacak imkanı tanımamak. İkinci devre orta sahayı neciple 3 leyince o imkanı çok bulamadı mersin. Oraya lucas gibi bir oyuncu alındığını düşünürsek rakiplere o imkanı çok az tanımış oluruz.

Çevrimdışı Çağatay

Ya orta saha ya da defans eksik kalacak. Kritik maçlarda bu eksikliklerden puan kaybı yaşayacağız ve sonra biz bunu arayacağız. Fener maçında Necip'in yaptıkları buna güzel bir örnek. Kaleciyi geçtim ama defans ve orta saha elzem bir eksikliktir.

ya güzel hamleler vardı aslında şu transfer döneminde ama hep bir yeri (ki bu seferki çok elzem) atlıyoruz
geçen sene sağ bek şimdi stoper, daha orta saha yok ortalıkta...
şu iş bitirme hızımızı biraz arttırsak sıkıntı yaşamayacağız ama bugun gelen adamın bile forma giymesi
hemde düzenli olarak giymesi nerden baksan 3-4 hafta sonrası...
bu dönemde kaybedilecek puanları sezon sonunda arıyoruz hemde çok...

EssiLor

• Ziyaretçi

Beşiktaş ile oynayacakları karşılaşmanın önemine vurgu yapan Şota; "Ligdeki ilk derbi. Birbirimizi görmek için oynanacak olan bu karşılaşma çok önemli. Güzel bir maç olsun. Bu karşılaşmada güzel mesajlar vermek gerekiyor. Taraftarları iyi bir karşılaşma bekliyor. İki takım da hücumu düşünen bir yapıya sahip." dedi.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nın zemininden bahseden Şota; "Atatürk Olimpiyat Stadı çok büyük. Büyük ihtimal ile de çok taraftar karşılaşmaya gelecek. Taraftarsız oynanan karşılaşmalar güzel ve heyecanlı olmuyor. Önemli olan saha zemini. Geçtiğimiz sezon çok kötüydü." dedi.

Beşiktaş'ın Mersin İdman Yurdu deplasmanında aldığı galibiyeti değerlendiren Şota; "Beşiktaş sezonun ilk karşılaşmasında iyi oynadı. Takımda oynayan 11 kişi de çok iyi futbol oynadı. O yüzden bizimle oynanacak olan karşılaşmada 11 futbolcuyu da markaj etmek gerekiyor" diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Pedro Francoyada OsmanlıSpor talip olmuş.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2015, 11:39:34 EssiLor ]

Çevrimdışı ahmetx

Dünkü maçdan sonra Fellainiyi düşünen var mı ? Manu gibi bir takımda bile farkını ortaya koydu buçocuk.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı LuceGel

Papy nasıl gider anlamıyorum napıyor bizimkiler kimi getirmeyi düşünüyorlar şaşıyorum artık

Lucas da gelmez söyleyeyim tabi parayı tercih etmezse o zaman da vizyonsuz oluyor sıkıntılı biraz

Dniprodaki Douglas çok iyi adam kiralık opsiyonlu almadılar Papy de çok iyi Ts alıyor bizimkiler ne yapmaya çalışıyor anlamadım :alala:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağatay

Mersin maçındaki gibi topları atarlarsa ona kimse yetişemez. Söylemek istediğim o topları atacak imkanı tanımamak. İkinci devre orta sahayı neciple 3 leyince o imkanı çok bulamadı mersin. Oraya lucas gibi bir oyuncu alındığını düşünürsek rakiplere o imkanı çok az tanımış oluruz.

necip çözüm olmaz olmamalı da
o anda da necip değil veli girmeli atiba girmeli oyuna
düşün yani orta sahanın durumunu :)

EssiLor

• Ziyaretçi

Beşiktaş'ın başarılı orta saha oyuncusu Veli Kavlak, omuz sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kaldı.

Veli Kavlak, bu sabah Acıbadem Fulya Hastanesi'nde Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Sarper Çetinkaya tarafından ameliyat edildi.

Başarılı geçen operasyonda, oyuncuya sağ omuz Biceps Tenodezi uygulandı.

Haber Kaynağı: bjk.com.tr

Çevrimdışı ahmetx

Sinek avlıyoruz resmen yahu yok mu transfer haberi
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

necip çözüm olmaz olmamalı da
o anda da necip değil veli girmeli atiba girmeli oyuna
düşün yani orta sahanın durumunu :)
Kesinlikle katılıyorum. Necip örnek olsun diye verilmiş bir isim. Yoksa orta alana acil kaliteli bir transfer şart oğlu şart ;)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sinek avlıyoruz resmen yahu yok mu transfer haberi
Trabzon maçında da iyi bir sonuç alırsak, transfersiz kapatabileceğimizi düşünüyorum ilk yarıyı. İnşallah bu olmaz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

Veli'ye bugünden itibaren + 3 ay daha yazın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Orta saha transferi son dakikaya kalacakmış gibi hissediyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Hiçbir haber olmaması çok garip. Bizimkiler ya ts maçının skorunu bekliyor adam alıp almama konusuna karar vermek için. Ya gerçekten hiç kimseyi almayı düşünmüyorlar ya da görüşmelerden kimsenin haberi yok.

Çevrimdışı Çağatay

verin 4-5 M alın şu adamı işte daha ne istiyonuz
hem hamburg zamanından tolgay'ın takım arkadaşı
aynı zamanda gomez in de takım arkadaşı
hatta videonun 2.50 dk da asist ve gol işbirliğini de görebilirsiniz :)

http://www.transfermarkt.com.tr/milan-badelj/profil/spieler/40633

Çevrimdışı Çağrı

Ne zaman öyle hissetmedin ki  :nargile:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Trabzon maçında da iyi bir sonuç alırsak, transfersiz kapatabileceğimizi düşünüyorum ilk yarıyı. İnşallah bu olmaz.
1 transfer daha yaparız ama tüm takımlar birbirinin transferini bekliyor gibi zincirleme transfer yani.

Çevrimdışı talha

Son dakika dayız daha son dakikanın son dakikası mı var :D

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağatay

#MilanBadeljToBESIKTAS :D

yardırın beyler  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ya yeminle ruhum yoruldu beklemekten. bi forum bi twitter. Merak ettigim yonetim, teknik kadro da benim kadar daralmis durumdalar mi, yoksa ihtiyac gormedikleri ve transfer yapmayacaklari icin cok mu rahatlar

Çevrimdışı Sedat_BJK

#MilanBadeljToBESIKTAS :D

yardırın beyler  :evillol: :evillol:
Yardirdiklarimizin hepsi su an takimin antremaninda, bi bu eksik zaten..

Lawal çok iyi oyuncu çok beğeniyorum buradan süleyman hurmaya duyurulur :D :D