2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12908663 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Tribun tartismalarinizi diger basliklarda yapin arkadaslar burada bir kismimiz transfer konusurken bir kismimiz tribun konusursa kimse ne dedigini anlamaz,anlatamaz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün saçma sapan haberler çıkmış Beşiktaş'ımız hakkında yine Sabah A Spor da hepsine Turgay Demir gerekli cevabı verdi Kendi kanalındaki adamlara bile bunlar nasıl gazeteci hiç benim yazdıklarımı okumuyor araştırmıyorlar mı dedi Helal olsun.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı onurt

Lucas Leiwa sakatlık problemi olan bir futbolcu gibi. bence pek uymuyor bize.

"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Lucas in gonderilmesinin istenme sebebi bu zaten..

Lucas oldugunda cok rahat kazaniyorlar,takimina cok iyi katkilar yapiyor ama lucas surekli sakatlik sıkıntısı yasiyor diye yerine bitini bakiyorlar.

30 mactan fazla oynayamaz ama oynadigi 30 macta takima direkt katki yapar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı MUSTAFA_

Anladığım kadarıyla kronik bir sakatlığı yok Bence olursa çok iyi transfer olur Kimi alsak medyanın etkisi ile kronik sakat ona bakarsan

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Hasan Akten

Transferde beklentimi düşürdüm artık. Lucas + Fellaini'ye tavım :D

Çevrimdışı Tolga

Anladığım kadarıyla kronik bir sakatlığı yok Bence olursa çok iyi transfer olur Kimi alsak medyanın etkisi ile kronik sakat ona bakarsan

Başkanın kronik sakat demesini bekliyorum :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı enemy1903

ts maçı için satılan bilet 7500 şaka gibi rakam.en az 60 bin olmamız gerek.hava güzel sonraki gün tatil.

Çevrimdışı Kemal

o zaman Lawal dan yak :)

EssiLor

• Ziyaretçi

Lucas levia
Gel artık Hadi be Oğlum.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2015, 11:29:21 EssiLor ]

Çevrimdışı Ozan E.

Gokhan suzen ve sezer ozturk ile ilgili bir gelisme var mi? Talibi vb

Çevrimdışı onurt

Lucas in gonderilmesinin istenme sebebi bu zaten..

Lucas oldugunda cok rahat kazaniyorlar,takimina cok iyi katkilar yapiyor ama lucas surekli sakatlik sıkıntısı yasiyor diye yerine bitini bakiyorlar.

30 mactan fazla oynayamaz ama oynadigi 30 macta takima direkt katki yapar.

ne yazık ki 10-22-35 maç kaçırdığı sakatlıklar var. umarım kronik değildir.
hassas adamın işi Türkiyede daha da zor. malum antreman sahaları, statlardaki zmeinler, ayı boğan defanslar.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ts maçı için satılan bilet 7500 şaka gibi rakam.en az 60 bin olmamız gerek.hava güzel sonraki gün tatil.
Hiç şaka gibi değil bana göre. 3 senedir stat açılacak diye bekleniyor ortada halen net bir tarih yok, Zulimpiyata ulaşım çilesi ayrı bir dert, yaşanan terör olayları yüzünden insanların bu tarz kalabalık yerlere gitmek istememesi ayrı bir dert. İnsanlarda suç aramayalım. Brugge maçından sonra yol boyunca park edilmiş yaklaşık 30 adet araca ait camın patlatılmasına şahit olmuş biri olarak en son suç taraftardadır. Kimse bu taraftarın üstüne gelmesin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben bu Lucas Leiva'yı hiç ama hiç beğenmedim abiler. Kendi fikrime çok güveniyorum ben bu adamın pas alışverişlerini, top kazanışlarını izledim ve hiç beğenmedim.

Tolgay kadar bile değil bence.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Hiç şaka gibi değil bana göre. 3 senedir stat açılacak diye bekleniyor ortada halen net bir tarih yok, Zulimpiyata ulaşım çilesi ayrı bir dert, yaşanan terör olayları yüzünden insanların bu tarz kalabalık yerlere gitmek istememesi ayrı bir dert. İnsanlarda suç aramayalım. Brugge maçından sonra yol boyunca park edilmiş yaklaşık 30 adet araca ait camın patlatılmasına şahit olmuş biri olarak en son suç taraftardadır. Kimse bu taraftarın üstüne gelmesin.
Şahsen babam ısrarcı olmasa kombinem olmasına rağmen o stada gelmem. Orası çok başka bir yer. Yine bence biz iyi idare ediyoruz gs 1 sene oynadı tribünde insan yoktu maçlarda.

Çevrimdışı Çağatay

süzen-sezer+2 = lawal olursa sırf rotasyonda dursun diye olabilir ama bahsi geçen paralar isteniyorsa kesinlikle olmamalı

ayrıca biz bu hafta lucas ı yada lawal dışında bir orta sahayı bitirsek bile

savunmaya hızlı stoper transferi son güne kalacak gibi

geçen seneki linnes olayı gibi olma ihtimali yüksek

alamazsak eğer geçen sene sağ bek gelmediğinde başımıza gelenler

şimdi de hızlı stoper gelmediği için olacak

yönetimin geçen seneki olaydan sonra biraz akıllandıklarını düşünüyorum

yoksa aynı hatayı üstüste ikinci kez yapmış olacağız
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Sedat_BJK

3 yildir stad acilsin diye beklemekte guzelmis. :)

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

süzen-sezer+2 = lawal olursa sırf rotasyonda dursun diye olabilir ama bahsi geçen paralar isteniyorsa kesinlikle olmamalı

Eğer orta alanda lucas tarzı kesici özelliği yüksek biri alınırsa ben defansta çok problem olmayacağını düşünüyorum. Önde baskı yapıldığı taktirde defansın arkasına ancak ve ancak uzun top atılır ve onları da zaten rodi her türlü süpürür.

Çevrimdışı ebabil

çok düşükmüş  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ya orta saha ya da defans eksik kalacak. Kritik maçlarda bu eksikliklerden puan kaybı yaşayacağız ve sonra biz bunu arayacağız. Fener maçında Necip'in yaptıkları buna güzel bir örnek. Kaleciyi geçtim ama defans ve orta saha elzem bir eksikliktir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Anadolu takımlarına karşı töre oğuzhan arteta sosa gomez cenk 6'lısı deler geçer

Çevrimdışı talha

Papy nasıl gider anlamıyorum napıyor bizimkiler kimi getirmeyi düşünüyorlar şaşıyorum artık

Lucas da gelmez söyleyeyim tabi parayı tercih etmezse o zaman da vizyonsuz oluyor sıkıntılı biraz

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Ben cenk 10 tane atsın yeter diyordum böyle giderse 15 kotasını görür hayırlısı beş maç hattrick yapsa yeterli

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.