2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12910119 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Sonunda kimseyi alamadan transferi kapatacağız diye korkuyorum :D

Olmadı Lawal'ı alıp mutluluklar dileriz  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atalay

Forumumuz büyüyor. Hurma'dan sonra anladık ki Simeone'de forumu takip ediyor  :D
@atalay kardeşim hoş görüne sığınarak bu espriyi yapıyorum

Ne demek hocam. Sosa'yı da Simeone'ye ben tavsiye ettim.  :D

şimdi yanlış anlaşılmasın Lucas'ı beğenirim Avrupa futbolunun en iyi önliberolarından birisidir
fakat Atiba ile bu ikisi oynarsa hüsrana uğrayabiliriz gibime geliyor
benim bildiğim Lucas çakılı önliberodur ama en iyilerdendir
Atiba'nın yerine alınıyorsa olur yok yanına alınıyorsa olmaz orta sahanın nasıl söylesem hucüm katkısı azalır
diyelim Atiba'nın yerine alındı o zaman bir tene box to box oyuncusu şart Tolgay formayı sırtına geçirene dek @atalay

BTB elzem zaten. Fakat öndeki dörtlü bu kadar efektif olacak ve bekler sürekli orta çizgiye kadar çıkacak ise Atiba - Lucas ikilisi de olur.

Atiba, orijin 8 numaradır. Bir cebinde halen kalmıştır bir şeyler. Geçen yıl Bilic'in oyun düzeninde başka bir şey görüldüğü için Algı öyle.

Fakat bende isterim net bir 6 + 8 gelsin.

Çevrimdışı Tolga

Olmadı Lawal'ı alıp mutluluklar dileriz  :biggrinking:
Aman diyim :akuma: :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Badem , Valdesle her konuda anlasildi Ama Senol Gunes sicak bakmıyor dedi..
Oh Cok sukur
Senol Hoca bu isi biliyor :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

BTB elzem zaten. Fakat öndeki dörtlü bu kadar efektif olacak ve bekler sürekli orta çizgiye kadar çıkacak ise Atiba - Lucas ikilisi de olur.

Atiba, orijin 8 numaradır. Bir cebinde halen kalmıştır bir şeyler. Geçen yıl Bilic'in oyun düzeninde başka bir şey görüldüğü için Algı öyle.

Lucas-Arteta mesela :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Biri zehir versin bomba falan atsın transferle ilgili kuruduk ya
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atalay

Gino Peruzzi'yi Boca almış. 2 sene için de tekrar parlatıp bu kez İspnaya'ya.

Velez'de iyiydi lakin İtalya'da olmadı. "Pozisyon oyunu" oynanıyor İtalya'da tabii zorlandı.

Bu arada "Buenos dias" adamı Ocak'ta aldılar.

Çevrimdışı atalay

Lucas-Arteta mesela :)

Kağıt üzerinde harika.

Sakatlık ihtimalleri de öyle...  :)

Badem :
Birde Ukrayna Civarindan bir On liberodan bahsediliyir adini henuz ogrenemedik...
Garmash olmasin o Badem :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Badem :
Birde Ukrayna Civarindan bir On liberodan bahsediliyir adini henuz ogrenemedik...
Garmash olmasin o Badem :bandit:
gündemde olan isimlerden biri zaten

gündemde olan isimlerden biri zaten
Biz biliyoruz da Badem bilmiyodur belki abi :D
Genelde ordan burdan topluyor haberleri oyuzden Garmashtir o yazdim zaten :bandit:

7/24 Takimla beraber olan , Baskanin dibinden ayrilmayan Firat Gunaywrin Transfer haberleri hakkinda bu kadar bilgisiz olmasi cok.ilginç :alala:
Baskanla en cok roportaj yapan Muhabirdir heralde kendisi her hafta mutlaka bir roportaji var :bandit:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ensar

ne biçim bir transfer sezonu oldu arkadaş  :steamed: :steamed: :steamed: yorulduk ya yeter alın kimi alıyorsanız bitsin artık  :money:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı canU

Ben yavaştan korkmaya başladım. 12 gün kaldı ciddi ciddi. Halen orta sahaya 2 adam lazım hadi 1 le geçiştirdin, stoper ve kale de lazım birini devre arasına bırakabiliriz ama2 adam şrt gibi duruyor. Yönetim yaya yaya pazarlık yapa yapa gitti şimdi işin sıkıntısı geldi eli güçlenen kulüpler pazarlığa yanaşmayacak şak verip almak zorunda kalacaksın ya da almayacaksın ya da lawal gelecek sadece bakalım ne olacak.

Çevrimdışı TURKahvesi

Atiba'yı ilk Beşiktaş sayesinde izliyorum geçmiş kariyerini hiç ama hiç bilmiyordum :D
dediğin gibi orjin 8 numaraysa no problem
Lucas (kiralik) + o geçenlerde sana özelden dile getirdiğim genç btb oyuncusu (bonservisi ile birlikte) var ya en mutlu Beşiktaşlı ben olurdum @atalay

Çevrimdışı legendmaster

yönetim transfer girişimini hep 2-3 kişi arasında sınırlandırılmış biçimde yürütüyor daha geniş havuzlar oluşturulmalı

Çevrimdışı TALAT

https://twitter.com/SporGundemi35/status/633766797347569664

Yok böyle bişey.. Ne paralar dönüyor ortada arkadaş.

manchester için çerez parası. bundan sonra man utd belirler muhtemelen transfer piyasasını.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

Velez'de iyiydi lakin İtalya'da olmadı. "Pozisyon oyunu" oynanıyor İtalya'da tabii zorlandı.

Bu arada "Buenos dias" adamı Ocak'ta aldılar.

:dry:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Aradığımız isim Lucas Leiva.

Kesecek; hemen tek topta atağa çıkartacak.

Ayrıca pas metrajı yüksek, agresyon derecesi yüksek, pas arası kovalayan, pozisyon bilgisi, temposu, ikili mücadelelerde ki başarısı ve yüksek top becerisi iyi bir oyuncu.

1.Bölge ile 3.Bölge arasında ki tüm alanı oynayabilecek bir isim. Pas becerisi de yüksektir. Öndeki dörtlü değişerek oynayacak ve bekler oyunun içinde bu kadar yer alacak ise eğer Lucas - Atiba göbeği olur.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

dünayının en iyi taraftarı falan bizde değil. bırakın şunu artık. stadta bağırmakla en iyi taraftar olunmuyor.

en iyi taraftar stadı her maç dolduruyorsa, takımı için elinden geldiğince harcama yapıyorsa, takımına ceza aldırmıyorsa vs. en iyi taraftardır.

biz daha inönüyü dolduramıyorduk, 3 maçta bir ceza yiyorduk nasıl dünyanın en iyi taraftarı bu?

Demiroren'in bedava bilet dagittigi serseriler yuzunden. Fakat onun disinda benim sinirimi bozan seyler de oluyor maclarda, mesela iceride oynadigimiz maclarda hic seyirci baskisi olmuyor. Hakemler pervasizca kartlar cikariyorlar, rakiplerin sertliklerini, kural ihlallerini es geciyorlar taraftar bir on saniye tepki gosteriyor sonra yine basliyorlar alakasiz sarkilara.

Çevrimdışı legendmaster

Demiroren'in bedava bilet dagittigi serseriler yuzunden. Fakat onun disinda benim sinirimi bozan seyler de oluyor maclarda, mesela iceride oynadigimiz maclarda hic seyirci baskisi olmuyor. Hakemler pervasizca kartlar cikariyorlar, rakiplerin sertliklerini, kural ihlallerini es geciyorlar taraftar bir on saniye tepki gosteriyor sonra yine basliyorlar alakasiz sarkilara.
top rakipteyken kartal gol gol gol tezahüratı efsane

Çevrimdışı Ensar

Taş gibi taş , bu adamın yanında melo tırt kalır , oynayacağı ligin türkiye olduğunu düşünürsek tozunu attırır buraların   :boxin: ayrıca bu adam tek başına beşiktaş ortasahasını kaldırır , tolgay gelene kadar belki defansif olarak bazı maçlarda yalnız kalabilir ama seneye tolgaylı kadro ile uçarız uçar  :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı TALAT

hem alakasız şarkılar, hem para verip maça gelen seyirciyi zorla bağırtmalar ve stadtan soğutmaları, kulübe ceza yedirtmeleri falan filan uzar gider
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles