2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896936 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

pektemekle sözleşme uzatılması yönetimin en büyük fiyaskosudur gönder şimdi gönderebilirsen

Hiç kimse belirtmiyor ama Pektemek hastanedeydi ve bin bir nazla attı o imzayı. Yani o paraya ikna edebilmek için epey de uğraşmıştık  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

@3puancom: SON DAKİKA: Liverpool Lucas Leiva için 4 milyon pound istiyor. Oyuncu işe anlaşan Beşiktaş kulübüyle pazarlık halinde

Genelde doğru çıkıyor bunların haberleri.

Ciddi ise kesinlikle almamız lazım. 6 milyon euro civarına denk geliyor sanırım. Oyuncu da 2.5 civarı alır.

Çevrimiçi Necmi

O ne öyle ya :kop: topal iyi oyuncudur ben isterim gelmesini yani kimseyi alamıyorsan topalı al onlar bırakıyor ama bence yanlış adamı bırakıyor

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

topal iyi oyuncu falan değil en azından fenere bak bu güne kadar ne fark yaratmış
şu anda şu sakat haliyle takas yapalım desen Veliyle güle oynaya takas yaparlar Atibayla yap
gene yaparlar ama meraklısınız rakiplerin oyuncularını yüceltmeye. Dümdüz bir defans oyuncusu
işte nesini büyütüyorsunuz anlamadım fener dehlemeye çalışıyor birde bunu para kazanarak yapmak
istiyor alsan bayram ederler. ve bizim kesinlikle ihtiyacımız olmayan bir oyuncu profili Atibaya bir bakın sahanın
her tarafında savaşıyor Topal on metrede oynuyor adamın maçta koştuğunu göremezsin

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

O ne öyle ya :kop: topal iyi oyuncudur ben isterim gelmesini yani kimseyi alamıyorsan topalı al onlar bırakıyor ama bence yanlış adamı bırakıyor

Duzgun bir takimimiz var, ortam guzel, genc oyuncular cok. Pis bir kumarbazi almanin anlami yok, hatta FB bile bir sirk olmasina ragmen muhtemelen bu yuzden postalamaya calisiyor. FB'nin sirk oldugu konusunda cok ciddiyim, ayi iynatsan siritmaz demisim ama adamlar zaten kalede ayi oynatiyor. Horozu da daha bu sene gonderdiler.

Çevrimdışı Ersoy

@3puancom: SON DAKİKA: Liverpool Lucas Leiva için 4 milyon pound istiyor. Oyuncu işe anlaşan Beşiktaş kulübüyle pazarlık halinde

Genelde doğru çıkıyor bunların haberleri.

Ciddi ise kesinlikle almamız lazım. 6 milyon euro civarına denk geliyor sanırım. Oyuncu da 2.5 civarı alır.

Şu fiyata pazarlık bile yapılmadan,zaman kaybetmeden almak lazım.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı brkntcnr

Kardesim sen Topal'in menajeri akrabasi falan misin? Topal'i Melo'da iyi ilan etmissin bu sefer de, dun de 4-5 milyona alalim diyordun. Bizim Topal gibi birine ihtiyacimiz yok, adam kumarbaz, daha yeni arabasi kursunlandi. Boyle tipler gittikleri ortami bozar, Fenerbahce zaten pislik yugasi oldugundan oraya uyar ama bizde sorun yaratir boyle tipler, takim duzgun genc adamlardan kurulu. Fenerbahce bir sirk, ayi alip oynatsan siritmaz orada.
Zaten kalelerinde ayı oynuyor :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi olcay Temposuyla gide gelir ama orta sahada çok top kaybı yapar.olcaya mümkün olduğu kadar ceza sahasına yakın yerde vermek lazım topu 1-2 pasla veya koşuyla direk kaleyi düşündüğü zaman daha etkili.
tabi benim düşüncem bu. :)
yok kardeşim top kaybı yapmıyor tam tersi kanatta oynarken bile orta sahada kazandığı çok top var
adamın çalım yeteneği var pres yapmayı biliyor takımın geri dönüşlerinde büyük katkısı olur mersin maçına bakın
kaç top kaybı yapmış ama kazandığı sekiz top var kanatta oynarken bile topu kaptırdığında presle adamı bozar
kaleye kadarda kovalar olcay çok iyi bir oyuncu ve Şenol hocanın onu 8 numarada deneyeceğini tahmin ediyorum

Çevrimdışı brkntcnr

Şu fiyata pazarlık bile yapılmadan,zaman kaybetmeden almak lazım.
Bizim başkan ın pazarlık yapmadığı olay var mı acaba ? :)

Çevrimdışı talha

Bizim başkan ın pazarlık yapmadığı olay var mı acaba ? :)

Pazarlık peygamber sünnetidir yapacaksın :)

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı brkntcnr

yok kardeşim top kaybı yapmıyor tam tersi kanatta oynarken bile orta sahada kazandığı çok top var
adamın çalım yeteneği var pres yapmayı biliyor takımın geri dönüşlerinde büyük katkısı olur mersin maçına bakın
kaç top kaybı yapmış ama kazandığı sekiz top var kanatta oynarken bile topu kaptırdığında presle adamı bozar
kaleye kadarda kovalar olcay çok iyi bir oyuncu ve Şenol hocanın onu 8 numarada deneyeceğini tahmin ediyorum
Abi bence devşirmeyelim hiç Olcay sol kanatta on numara beş yıldız :)

Çevrimiçi Necmi

Zaten kalelerinde ayı oynuyor :)

üslubunuza dikkat edin bu forumda kimseye küfür ve hakaret edilemez. @brkntcnr

Çevrimdışı brkntcnr

Kusura bakma abi arkadaş öyle bi yazmış ki gaza geldim :)

Çevrimiçi Necmi

Abi bence devşirmeyelim hiç Olcay sol kanatta on numara beş yıldız :)

sol kanat oynamıyorki iyi olsun oynadığındada daha çok sol iç gibi oynuyor
adamda orta yapma yeteneği yok o nedenlede aldığı her topu içeriye sokmaya uğraşıyor
sol kanat onun yeri değil ne zaman içeri sarksa veya yayda olsa o zaman muazam etkili oluyor
bak attığı gollere ve yaptığı asistlere ya kutudadır yada yayda

Çevrimiçi Necmi

Kusura bakma abi arkadaş öyle bi yazmış ki gaza geldim :)

Beşiktaş taraftarı o kadar kolay gaza gelmez :bandit:

Çevrimdışı brkntcnr

sol kanat oynamıyorki iyi olsun oynadığındada daha çok sol iç gibi oynuyor
adamda orta yapma yeteneği yok o nedenlede aldığı her topu içeriye sokmaya uğraşıyor
sol kanat onun yeri değil ne zaman içeri sarksa veya yayda olsa o zaman muazam etkili oluyor
bak attığı gollere ve yaptığı asistlere ya kutudadır yada yayda
Zaten abi çizgi oyuncusuna ihtiyacımız yokki bence. Ayrıca olcay arkasındaki beke de yer açıyor kanatta. Hem olcay kutuya doğru oynamasa forvetimiz çok yalnız kalır bu sefer de.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Baskan ingilteteye uçmuş :ishock: :ishock:
Bu arada Baskan Yeni bir sponsor icinde yogun bir calisma içerisindeymis , Sorta reklam almak uzereymisiz :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı GÖRKEM

topal iyi oyuncu falan değil en azından fenere bak bu güne kadar ne fark yaratmış
şu anda şu sakat haliyle takas yapalım desen Veliyle güle oynaya takas yaparlar Atibayla yap
gene yaparlar ama meraklısınız rakiplerin oyuncularını yüceltmeye. Dümdüz bir defans oyuncusu
işte nesini büyütüyorsunuz anlamadım fener dehlemeye çalışıyor birde bunu para kazanarak yapmak
istiyor alsan bayram ederler. ve bizim kesinlikle ihtiyacımız olmayan bir oyuncu profili Atibaya bir bakın sahanın
her tarafında savaşıyor Topal on metrede oynuyor adamın maçta koştuğunu göremezsin

Abi bu kadar hakki yenmez bir Oyuncunun. Defansif yönü Atiba'dan cok üstün. Veli'den ise her acidan 5 gömlek üstün Oyuncudur Topal.

Ben Fenerden adam almaya merakli degilim. Bizi gercekten güclendirecegine inandigim icin gelmesini istiyorum.

Çevrimdışı GÖRKEM

Duzgun bir takimimiz var, ortam guzel, genc oyuncular cok. Pis bir kumarbazi almanin anlami yok, hatta FB bile bir sirk olmasina ragmen muhtemelen bu yuzden postalamaya calisiyor. FB'nin sirk oldugu konusunda cok ciddiyim, ayi iynatsan siritmaz demisim ama adamlar zaten kalede ayi oynatiyor. Horozu da daha bu sene gonderdiler.

Az önce bana Futbolculugunu övdüm diye menajeri misin diye sordun ve ayni anda kumarbaz istemem diyorsun. Olaylari birbirine karistiriyorsun. Kumarbaz oldugunu yazanlar vardi ama kendisi bunlara net bir sekilde  cevap verdi. Kumarbaz midir bilemem. Sen cok eminmis gibi konusuyorsun sanki gözlerinle görmüs gibi.

Sorunlari varsa ve isine konsantre olamayacaksa zaten alinmasin. Ben Futbolculugundan bahsettim ve bu düsüncem ile yalniz da degilim. Gelmesini isteyen bir cok kisi var burada.

Çevrimdışı murat

herkes oğuzhan diyor ama olcayda muhteşem oynamış
dikkat ederseniz sürekli oğuzhanla kısa ver kaçlar yapmış ve bunu bizim takımda
yapabilecek ikinci bir adam yok Olcay oynamasa yanında oğuzhan da kendini bu kadar gösteremezdi
Quaresma nın bu videoyu iyi izlemesi lazım.olcaydan yetenekli olabilir ama oyun bilgisi veya egosu dünya yıldızı olmasının önündeki en büyük engel.

Beşiktaş

Çevrimdışı brkntcnr

Velinin geçen sezonunda Partizan deplasmanındaki oyununu hatırlayın. Uzaktan şutlar denediği bir tane de yazdığı. İşte bizde onu her maç yapacak adam lazım. İnşallah lucas leiva olur ya orta saha.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Fenerbahçe, UEFA Play-Off turu listesine Volkan Şen'i alırken Ozan Tufan ve Miroslav Stoch'u dahil etmedi. Konu dışı sayılmazsa ozan'ı neden almamışlar kadroya. Forumda yazılanları destekliyor bu. Aziz yedekte süründürecek galiba çocuğu  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Abi hakaret amaciyla soylenmiyor. Hani nasil Takoz Recep, Atom Karinca Riza hatta Gokmen Ozdenak = Ayi Gokmen idiyse Volkan da bu sekilde tanimlaniyor. Ayi Volkan. Cok kuvvetli adam yani.  :evillol:

Çevrimdışı legendmaster

Liverpool'un Lucas Leiva ve Mamadou Sakho'yu takımda tutmayacağını yazmış Guardian muhabiri
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2015, 18:53:00 legendmaster ]

EssiLor

• Ziyaretçi

Mustafa pektemekin Gitmemek için Çok Çaba sarfettiğine Dair Duyumlar Var
Pektemek ve Menajeri Gitmeye kesinlikle Sıcak Bakmıyorlarmış
Beşiktaşta Mutlularmış.

Çevrimiçi Samet Ç

4 milyona biter İnter araya girmezse tabi. Liverpool İllaremendi'yi alacak bırakabilirler en kötü ihtimal opsiyonlu kiralık ile bitiririz gibi.