2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12892434 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı LuceGel

Formda oyuncu kimse o oynasın. İsmi var diye kesilen formda oyuncular yüzünden başarı gelmiyor senelerdir.

Olcaysa Olcay, Quaresmaysa Quaresma, Cenkse Cenk.

Bu sene yedek klubesinde Gomez, Sosa, Quaresma gibi adamları görürsek şaşırmayın. Bu Cenk bu Olcay bu Oğuzhan kolay kolay forma vermez bu sene öyle görünüyor. Hakeden oynasın.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen hakeden formayı giysin Olcay solda sağda q7/Töre  devam eder bu hafta Senol hoca diye düşünüyorum.Gomezinde Cenkten formayı alması Ekimi bulur gibi görünüyor.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ensar

Fer için yaptığımız kampanyanın benzerini Pektemek için yapsak nasıl olur?
harika olur ben varım
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Necmi

Olcay, Mersin maçında 8 top kazandı. 5 golün 4'ünde gol ve gol öncesi organizasyonda yer aldı. 1 gol; 2 asist yaptı. Sahanın en çok mesafe kateden ve en çok koşan oyuncusu oldu. 6 Key Pass, 4 Interceptions, %78 isabetli pas yüzdesi ile oynamış.

Oyun geçişleri zaten çok iyiydi. Hızlı, savunmadan - hücuma geçiş oyunlarında, pres ve tempolu oyunlarda Olcay elzem bir oyuncu.
Olcay gitsin diyenler bu istatistiğede bir baksın birde çıplak gözle izlemek lazım tam ciğersiz
defansada büyük katkı sağlıyor ama Olcaydan tam yararlanmak istiyorsan kutuya yakın oynatacaksın
kutu içinde çok tehlikeli bir oyuncu verkaçları çok iyi ve gol vuruşları çok temiz bu maçta oynadığı pozisyonda oynasın
minimum 15 gol altına kesinlikle düşmez. En az o kadarda asisti olur.

Çevrimdışı Savaş

Olcay nedense en çok kızdığım ama en çok da sevdiğim futbolcu. İnsan sevdiğine kızarmış ya. :D

Garip bi adam.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Savaş

Olcay gitsin diyenler bu istatistiğede bir baksın birde çıplak gözle izlemek lazım tam ciğersiz
defansada büyük katkı sağlıyor ama Olcaydan tam yararlanmak istiyorsan kutuya yakın oynatacaksın
kutu içinde çok tehlikeli bir oyuncu verkaçları çok iyi ve gol vuruşları çok temiz bu maçta oynadığı pozisyonda oynasın
Olcay Brugge maçında 1-1 olduğunda maç, tribünden uğultular yükselirken tribünün önüne kadar gelip saat isareti yapıp yapmayın böyle diyen,destek işaretleri yapan tek adamdı.

Taraftarı kendine getirmek için çabalayan tek adamdı. Bu adam cidden inanarak kendini vererek oynuyor. Seviyoda Beşiktaş'ı. Ben seviyorum bu adamı.

Çevrimdışı atalay

Aynen. Kutu ve yay civarında. Aybaba döneminde o kadar efektif olmasının sebebi de o zaten.

Çevrimdışı Necmi

Abi Atiba zaman zaman çok iyi performanslar gösteriyor ama yetersiz.
Ben çıplak gözle atibanın kötü oynadığı bir maç seyretmedim
haksızlık etmeyin en kötü olduğumuz maçlarda bile Atiba ayakta kalmıştır
ama sağ beke attığın zaman düşüyor oyunu

Çevrimdışı LuceGel

Bu haftaki TS maçındaki atmosfer ve seyirciyi merak ediyorum 3-4 de bunlara sallarsak Aziz pazartesi bikaç transfer daha yapar  :evillol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı BavyeraKartali

Beni özlediniz mi ? Yorumlarimi merak eden varsa bisiler karalarim  :eyes
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Necmi

Olcay nedense en çok kızdığım ama en çok da sevdiğim futbolcu. İnsan sevdiğine kızarmış ya. :D

Garip bi adam.

Olcay ilginç bir oyuncu tv den seyrederken iyi görünmüyor ama çıplak gözle bakıyorsun sahanın en iyilerinden biri
boş alan koşuları olsun defansa gelip alan kapatması olsun bunları tv vermiyor bir gün olimpiyatta maç izliyorum ortada
veli savaşıyor ulan dedim ne mücadele ediyor sonra bizim tarafa yaklaşınca bir baktım veli değil olcaymış :)
o kadar çok ortanın soluna doğru geliyorki esas görevi olan kanatlarda işini tam yapamıyor buda tv lerde oyunda yokmuş gibi görünmesine neden oluyor
aslında bizim sol beklerin ve ersanın açıklarını kapatmak için maçın yarısını oralarda geçiriyor zaten o nedenlede hep sahanın en çok koşan adamlarından biri oluyor

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaşlar büyüyoruz. Diğer siteler gibi tc'dir kimlik bilgisidir gibi şeyler ile ön onaylı kayıt sistemimiz yok bildiğiniz gibi.

Ancak uslüp ve yaklaşım açısından gerçek isim kullanmanızı öneriyorum. Bunun dışında kurallarda bir ek kural olacak güncellemeye gittik.

25- Üyelerin gerçek yaşlarını profillerine girmesi zorunludur. Yaşını uyarıya rağmen girmeyenler işlemi tamamlayana dek moderasyonda kalacaktır.

İlk uyarıdan sonra yaşını profiline girmeyen tüm üyeler için geçerli olacaktır. Yaşınızı güncelledikten sonra yöneticiye güncellediğinizi belirtip moderasyonun kaldırılmasını talep edebilirsiniz.

Bunu kibarca istedik herkesten ancak kural olmadığı için uyarıyı defalarca ciddiye almayanlar olduğu için artık zorunlu kılınmıştır.

:claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

Dün başlattığımız

#LeroyFerToBesiktas

iyi durumda twitter'da arkadaşlar bugün de düzenli olarak paylaşaım.

az evvel sağlam yardırdım bakalım destek gelecek mi :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

Fer için yaptığımız kampanyanın benzerini Pektemek için yapsak nasıl olur?

dün gece başlattım ben onu :D  :kop:

#PektemektoQPR :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lawalı biraz övsek iyi olacak aslında hurma gaza gelir.5 milyonu verir
Lawal adamdir :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

Lawalı biraz övsek iyi olacak aslında hurma gaza gelir.5 milyonu verir
aman ses etme ters teper bize gelir :bandit:

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Çağatay

EssiLor

• Ziyaretçi

pedro toprağı
quaresma da eski takım arkadaşı
devreye sokup kiralayalım o zman
Abi geçen Quaresmaya laf atıyordun  :evillol:

Çevrimdışı Çağatay

Abi geçen Quaresmaya laf atıyordun  :evillol:

bari şurda işe yarasın :D