2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12890866 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Besiktas to move for Lucas?
Besiktas will make a move for Liverpool midfielder Lucas Leiva, according to Eurosport Turkey.

The Black Eagles have already made an enquiry for the Brazilian, who is out of Brendan Rodgers' immediate plans at Anfield.

It is believed that Rodgers prefers Joe Allen in the centre of midfield, despite Lucas' technical ability, and is prepared to sell him if an asking price is met.

Last season, Lucas suffered a host of injury problems which played havoc with his season.

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

Lucas - Flamini - Oğuzhan - Sosa - Atiba - Quaresma

Rotasyon böyle olursa olur işte.

4'lü savunmanın önündeki 1'in rotasyonu Arsenal ve Liverpool'dan gelmiş olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

bu hashtag bize değilde Bursaya yarayabilir bazen diyorum Necmettin Kocaman bizi mi takip ediyor. @Çağrı

:evillol: :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Şu Leiva işi bitse yarına kadar çok iyi olur.4-1-4-1 veya 4-1-3-2 oynarız Leiva gelirse.

Leiva

Töre   Ozi   Sosa     Olcay

Gomez

(Cenk)

Leiva

Töre     Ozi     Olcay

Gomez   Cenk
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2015, 14:44:51 Samet Ç ]

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada haftaya Trabzon taraftarı Quaresma'yı Cavanda'nın tutabileceğini düşünüyor :D

Büyük ihtimal yine ortada oynar ama solda oynar Cavanda'ya teneke bağlarlar maç sonu :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Şu Leiva işi bitse yarına kadar çok iyi olur.4-1-4-1 veya 4-1-3-2 oynarız Leiva gelirse.

Leiva

Töre   Ozi   Sosa     Olcay

Gomez

(Cenk)

Atiba çok iyi oynadı geçen hafta ben kesebileceğini sanmıyorum şuan kimsenin.

Eğer geçen maç gibi devamlı öne çıkarak oynarsa çok efektif olacak çünkü Bilic'in Atiba'sına göre.

Bu adam bize gelmeden önce 2 gol 6 asist ile geldi son sezonunda Bilic sağolsun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada haftaya Trabzon taraftarı Quaresma'yı Cavanda'nın tutabileceğini düşünüyor :D

Büyük ihtimal yine ortada oynar ama solda oynar Cavanda'ya teneke bağlarlar maç sonu :D
Cavanda Köybaşı'nı bile tutamaz. Geçen Bursa maçında izledim benim düşündüğümden daha kötü bir oyuncuymuş.

Çevrimdışı cursedofdragon

atiba kesilmez atibanın yanına monte edin lucas'ı :)

Çevrimiçi Samet Ç

Atiba çok iyi oynadı geçen hafta ben kesebileceğini sanmıyorum şuan kimsenin.

Eğer geçen maç gibi devamlı öne çıkarak oynarsa çok efektif olacak çünkü Bilic'in Atiba'sına göre.

Bu adam bize gelmeden önce 2 gol 6 asist ile geldi son sezonunda Bilic sağolsun.
Abi Atiba zaman zaman çok iyi performanslar gösteriyor ama yetersiz.

Çevrimdışı ahmetx

Olcay 1, Atiba 2 .Kim gelirse gelsin bu iki oyuncuyu kesemez.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Türkay

BU ARADA:

21:45 Şampiyonlar Ligi Play Off - Manchester United V Club Brugge -

- TRT 1 -
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2015, 14:53:40 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı GÖRKEM

Abi Atiba zaman zaman çok iyi performanslar gösteriyor ama yetersiz.

Evet özellikle rakip orta sahasi direncli olunca zorlaniyor.

Çevrimiçi Samet Ç

BU ARADA:

21:45 Şampiyonlar Ligi Play Off - Manchester United V Club Brugge -
Artı olarak maç Trt 1 'de .

Çevrimdışı TALAT

Mikel eski Mikel değil yalnız bilmiyorum izledin mi iyice yatışa geçti Talat baya risk yani.

oynamadığını biliyorum ama ne zaman oyuna girse hep fit gibiydi. iyi bir profesyonele benziyor. yaşı da iyi o yüzden dedim.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TALAT

Dün başlattığımız

#LeroyFerToBesiktas

iyi durumda twitter'da arkadaşlar bugün de düzenli olarak paylaşaım.

valla dün papayı bile göreve çağırdım :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı OrhanAker

Tolga ciğerci nasıl olur peki.lucas kiralık ciğerci bonservisli.Bir kaç gün önce futbolarena yazmıştı ciğerci ve kerem demirbaya teklif yapıldı diye.

Çevrimdışı Savaş

Formda oyuncu kimse o oynasın. İsmi var diye kesilen formda oyuncular yüzünden başarı gelmiyor senelerdir.

Olcaysa Olcay, Quaresmaysa Quaresma, Cenkse Cenk.

Bu sene yedek klubesinde Gomez, Sosa, Quaresma gibi adamları görürsek şaşırmayın. Bu Cenk bu Olcay bu Oğuzhan kolay kolay forma vermez bu sene öyle görünüyor. Hakeden oynasın.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolga ciğerci nasıl olur peki.lucas kiralık ciğerci bonservisli.Bir kaç gün önce futbolarena yazmıştı ciğerci ve kerem demirbaya teklif yapıldı diye.
Tolga Ciğerci geçen sezon full sakattı. Ayak parmağında stres kırığı var sanırım ve tehlikeli bir sakatlık bazı oyuncuların kariyerlerini bile bitirebiliyor. Tercih etmem açıkçası..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Ciğerci çok klas oyuncu ama sakatlıkdan yeni çıkdı Hertha sakat olmasına rağmen bonservis ödeyip aldı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı atalay

Olcay, Mersin maçında 8 top kazandı. 5 golün 4'ünde gol ve gol öncesi organizasyonda yer aldı. 1 gol; 2 asist yaptı. Sahanın en çok mesafe kateden ve en çok koşan oyuncusu oldu. 6 Key Pass, 4 Interceptions, %78 isabetli pas yüzdesi ile oynamış.

Oyun geçişleri zaten çok iyiydi. Hızlı, savunmadan - hücuma geçiş oyunlarında, pres ve tempolu oyunlarda Olcay elzem bir oyuncu.
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2015, 15:07:08 atalay ]

Çevrimdışı OrhanAker

Ciğerci çok klas oyuncu ama sakatlıkdan yeni çıkdı Hertha sakat olmasına rağmen bonservis ödeyip aldı.
Tolga Ciğerci geçen sezon full sakattı. Ayak parmağında stres kırığı var sanırım ve tehlikeli bir sakatlık bazı oyuncuların kariyerlerini bile bitirebiliyor. Tercih etmem açıkçası..

Bilmiyordum sakat olduğunu.Gerçi bizde sakat çok  :lol:

Çevrimdışı ahmetx

Bilmiyordum sakat olduğunu.Gerçi bizde sakat çok  :lol:
düzelirse ertesi yıl epl ye gidecek yetenekde

Çevrimiçi Samet Demir

Levin öztunali olsa keşke

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

Uzun özet varmı hiç ligtv golleri anca sığdıra bilmiş dedem rahmetli oldu kaçırdık maçı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başın sağ olsun @talha Allah rahmet eylesin

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fer için yaptığımız kampanyanın benzerini Pektemek için yapsak nasıl olur?
Korku akıl katilidir.