2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12887592 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

Yahu Lawal diyorlar siz hala kimlerin pesindesiniz.

Çevrimdışı Ensar

millet tosiç e   saydırıken

şu notu buraya bırakayım

tosiç bu senin en iyi transferi...

ilerleyen haftalarda bunu hatırlatırım
tosic çok iyi transfer
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetx

Tosiç eldekilerin uzak ara en iyisi. Ahmet Dursunun İsmaille bir duygusal bağı var galiba :money:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı OrhanAker

Futbolarena
Beşiktaş'ın önerdiği bonservis bedelini yeterli görmeyen Eskişehir yönetimi bu teklif geri çevirdi. Siyah beyazlıların Lawal ismini artık gündemden büyük ölçüde çıkardığı ifade edildi.

Lawal filan gelmez geçen bir yerde okumuştum eskişehir 5 milyon istiyor.
O paraya öküz alırız daha iyi  :kop:

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Topal çok konuşuluyor ama ortada bir şey olduğunu sanmıyorum

İyi oyuncu olduğu kesin ama psikolojik yönden yine sıkıntılı bir transfer olur

Fenere para kazandıracak olmamız, algı olarak yedek düşecek oyuncusunu alıyor olmamız sıkıntı doğurur

Fener bir transfer daha yapacak diyorlar.50 milyon bonservis olacak.Daha bunun yıllıkları var.
Nerdeyse 100 milyonun altına giriyorlar.Her şeyi gelecek sezon şl de oynamak üzere yaptılar.

Bu sene şu şampiyonluğu bir kapabilsek , gerçekten bir sıçramanın başlangıcı olabilir.
Feneri ekonomik yönden büyük bir sıkıntıya sokabiliriz, gs zaten benzer sorunların içinde.
Bu sene çok çok kıymetli.

Başkan risk alacağız diyordu. Alsın artık o riski ve iyi bir orta saha görelim

Çevrimdışı brkntcnr

Fazla hız ölüm getirir diye bir şeyi duymadın mı sen :) Takım zaten yeterince hızlı.Bize hali hazırda hızlı değil geriden top çıkartabilen,mücadeleci,ayağı duzgün,süpürücü bir dos lazım bunların hepsi de mehmet topal'da var zaten.Atiba mevki ve yaşa göre hızlı bi topçu zaten +buna tolgay eklenecek,hali hazırda oğuzhan da var. Neden yani bu yoklukta bonservis olarak 5-6 milyon en az yıllık maaş olarak 3-3.5 milyon € sakat olup olmadığı dahi bilinmeyen bi adama verelim. Topal samandıra'dan atlayacak nevzat demire gelecek ve 0 riskli bir transfer
Tamam da o mevkide ihtiyaç olan sey ağır olunmaması. Oraya alınan adam gerektiğinde stoper de olacak gerektiğinde çizgiyi de kapatacak. Ayrıca takım yeterince hızlı mı? Savunma hattına bi bakalım istersen. Rhodolfo mu hızlı Ersan mı Tosic mi? Bi tek beck biraz daha atik onun dışında hız bunun neresinde. Quaresma hızlı olsa nolur geriye gelip açık mı kapatacak?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbolarena
Beşiktaş'ın önerdiği bonservis bedelini yeterli görmeyen Eskişehir yönetimi bu teklif geri çevirdi. Siyah beyazlıların Lawal ismini artık gündemden büyük ölçüde çıkardığı ifade edildi.

Lawal filan gelmez geçen bir yerde okumuştum eskişehir 5 milyon istiyor.
O paraya öküz alırız daha iyi  :kop:
Adamlara bak be teklifi geri çevirmişler :D ulan lawal kim ki hangi teklifi geri çeviriyorsunuz. Fiyatı da 5 milyon euro :D :D dünyanın en salak insanı vermez o parayı ama aferin aynen böyle devam 5 az hatta daha çok fiyat isteyin de bizimkilerin tamamen aklından çıksın şu lawal mıdır kawal mıdır nedir.

Çevrimdışı Paolo Maldini

Lawalı biraz övsek iyi olacak aslında hurma gaza gelir.5 milyonu verir

Çevrimdışı Akil Emre

Topal çok konuşuluyor ama ortada bir şey olduğunu sanmıyorum

İyi oyuncu olduğu kesin ama psikolojik yönden yine sıkıntılı bir transfer olur

Fenere para kazandıracak olmamız, algı olarak yedek düşecek oyuncusunu alıyor olmamız sıkıntı doğurur

Fener bir transfer daha yapacak diyorlar.50 milyon bonservis olacak.Daha bunun yıllıkları var.
Nerdeyse 100 milyonun altına giriyorlar.Her şeyi gelecek sezon şl de oynamak üzere yaptılar.

Bu sene şu şampiyonluğu bir kapabilsek , gerçekten bir sıçramanın başlangıcı olabilir.
Feneri ekonomik yönden büyük bir sıkıntıya sokabiliriz, gs zaten benzer sorunların içinde.
Bu sene çok çok kıymetli.

Başkan risk alacağız diyordu. Alsın artık o riski ve iyi bir orta saha görelim

Merakla transferi bekliyoruz kardeşim.

Çevrimdışı Çağrı

@Paolo Maldini @ayayhan @kralkartal

Yaşlarınızı profillerinize girin lütfen arkadaşlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

lawal'ı neden beğenmiyorsunuz arkadaşlar  :kop:

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar büyüyoruz. Diğer siteler gibi tc'dir kimlik bilgisidir gibi şeyler ile ön onaylı kayıt sistemimiz yok bildiğiniz gibi.

Ancak uslüp ve yaklaşım açısından gerçek isim kullanmanızı öneriyorum. Bunun dışında kurallarda bir ek kural olacak güncellemeye gittik.

25- Üyelerin gerçek yaşlarını profillerine girmesi zorunludur. Yaşını uyarıya rağmen girmeyenler işlemi tamamlayana dek moderasyonda kalacaktır.

İlk uyarıdan sonra yaşını profiline girmeyen tüm üyeler için geçerli olacaktır. Yaşınızı güncelledikten sonra yöneticiye güncellediğinizi belirtip moderasyonun kaldırılmasını talep edebilirsiniz.

Bunu kibarca istedik herkesten ancak kural olmadığı için uyarıyı defalarca ciddiye almayanlar olduğu için artık zorunlu kılınmıştır.
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2015, 13:57:12 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Arkadaşlar büyüyoruz. Diğer siteler gibi tc'dir kimlik bilgisidir gibi şeyler ile ön onaylı kayıt sistemimiz yok bildiğiniz gibi.

Ancak uslüp ve yaklaşım açısından gerçek isim kullanmanızı öneriyorum. Bunun dışında kurallarda bir ek kural olacak güncellemeye gittik.

25- Üyelerin gerçek yaşlarını profillerine girmesi zorunludur. Yaşını uyarıya rağmen girmeyenler işlemi tamamlayana dek moderasyonda kalacaktır.

İlk uyarıdan sonra yaşını profiline girmeyen tüm üyeler için geçerli olacaktır. Yaşınızı güncelledikten sonra yöneticiye güncellediğinizi belirtip moderasyonun kaldırılmasını talep edebilirsiniz.

çağrı abi dediğin gibi git gide büyüyor forum , ben burda ki çizgiden saygıdan kurallardan çok çok memnunum , küfür hakaret yasak düzgünce konusulabilen bir ortam , teşekkür ederim sizlere , bir taraftar grubu kurup tribunde bu şekilde bulunmayı düşünüyor musunuz ? bölünmek adına değil tam tersi birleşmek ve örnek bi taraftar grubu olmasını düşündüğüm için soruyorum

Çevrimdışı COB

Konu disi olacak özür diliyorum, adminlere nasil ozel mesaj yollayabilirim?

Çevrimdışı can1903

Başkan Londra'ya uçuyor diyolar  :icool:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

EssiLor

• Ziyaretçi

Forumumuz büyüyor ve her geçen gün büyümeye devam edecektir Yüce Rabbimin İzniyle
Tek temennimiz Ziyaretçi kardeşlerimizinde üye olup bizlerin arasına katılmasıdır
Çünkü Biz Aileyiz Birlikten Kuvvet Doğar.

Çevrimdışı Çağrı

Profilimin alt sağ köşesinde sağ yeşil kutucağa basarak gönderebilirsin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Kime özel mesaj göndermek istiyorsan onu bulup profil fotosunun altındaki kişisel ileti gönder kısmından yollayabilirsin @COB
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

çağrı abi dediğin gibi git gide büyüyor forum , ben burda ki çizgiden saygıdan kurallardan çok çok memnunum , küfür hakaret yasak düzgünce konusulabilen bir ortam , teşekkür ederim sizlere , bir taraftar grubu kurup tribunde bu şekilde bulunmayı düşünüyor musunuz ? bölünmek adına değil tam tersi birleşmek ve örnek bi taraftar grubu olmasını düşündüğüm için soruyorum

Maçlardan önce bilgi alabilirsiniz birlikte izleniyor maçlar forumda ileride biraz daha büyüyünce dediğin tarz şeyler de mümkün olacaktır kardeşim :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Çağrı nacizane benim de bir önerim olacak. Üyeler bulundukları illeri ( İlçe de olabilir ) yazarlarsa daha iyi organizasyonlar olabilir diye düşünüyorum. Beraber maçlara gidilir, ne bileyim ortak bir cafe bulunup maçlar beraber coşkuyla seyredilir. Bunun yanında yanlış hatırlamıyorsam @Melamadil kardeşimiz tayini çıkınca orada bulunanlardan yardım istemişti. Yanı kısaca maddi manevi yararı olur diye düşünüyorum. Takdir sizin ve arkadaşların
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

Yaşınızı profilinize girmek için; Sitenin üst kısmında profil ve oradan forum profilini tıklayarak doğum tarihinizi girebilirsiniz arkadaşlar.
@Çağrı nacizane benim de bir önerim olacak. Üyeler bulundukları illeri ( İlçe de olabilir ) yazarlarsa daha iyi organizasyonlar olabilir diye düşünüyorum. Beraber maçlara gidilir, ne bileyim ortak bir cafe bulunup maçlar beraber coşkuyla seyredilir. Bunun yanında yanlış hatırlamıyorsam @Melamadil kardeşimiz tayini çıkınca orada bulunanlardan yardım istemişti. Yanı kısaca maddi manevi yararı olur diye düşünüyorum. Takdir sizin ve arkadaşların

Hepsi mümkün abi ama gizlilik adına her şeye müdahale de etmemeyi doğru buluyoruz yine de aklınıza gelen her şeyi öneriler kısmından bize yazarsanız çok mutlu oluruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Maçlardan önce bilgi alabilirsiniz birlikte izleniyor maçlar forumda ileride biraz daha büyüyünce dediğin tarz şeyler de mümkün olacaktır kardeşim :)
Ben şahsen burda ki çizginin ve potansiyelin tüm tribunlerimize hakim olmasını istiyorum , daha doğrusu olmamız gereken çizgi burda ki gibi olmalı ve biz buna öncülük edebiliriz abi , siz yavaştan bir isim düşünmeye baslayın bence :)

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar olabildiğince her şeyin gönüllü yapılması taraftarıyız. Çünkü burası Beşiktaş forumu ve biz taraftarımızı çok iyi tanıyoruz. Baskıyı kuralı zorla yapılanı yaptırılanı sevmez.

O Yüzden devamlı uyarı geçip rica ediyoruz bazı şeyleri. Beşiktaş forumları samimi olur, olmalıdır. Yaş kısmı da burada abi kardeş ilişkisi kurulması için önemli.

Birlikte maç izliyoruz, arkadaş oluyoruz bu yüzden bizim burada gerçekten burayı sahiplenen üyelere ihtiyacımız var. Bunlar da aidiyetin bir parçası takdir edersiniz.

Ancak uyarı yeterli olmayınca bazen mecburi kurallar koymak durumunda kalıyoruz bunu da umarım hoşgörürüsünüz. Anlayışınız için teşekkür ederim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

millet tosiç e   saydırıken

şu notu buraya bırakayım

tosiç bu senin en iyi transferi...

ilerleyen haftalarda bunu hatırlatırım

hayır bence bu yılın en iyi transferi Pektemekle öküz parasına sözleşme yenilemek.