2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12870886 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

yüzde 3 + Akbil ben başından beri aynıyım  :D
demin kendi kendime dedim ki bu twitter işini çağrı abi başlattı bi de gelirse resmen adam fer fer diye diye getirdi helal olsun be  :evillol:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

#LeroyFerToBesiktas
Yazın yazdırın arkadaşlar kim başlattı bilmiyorum ama işe yarar

:kop: :kop:

Böyle böyle yayacağız yılmayın  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

EssiLor

• Ziyaretçi

Mehmet Topal mı aman uzak dursun
Lucası bekliyorum
Lucas alınsın fakat sadece Lucas yetmez bir ön libero daha lazım
Lucasın açıklanmasını bekliyorum artık sadece.

Çevrimdışı Mehmet K

okuduğuma göre geçen seneki sakatlığı hemen top oynamasına müsade etmeyeceği için sunderland transferi bitirmemiş. ligin hemen başlarında oynamaya müsait olmayacağı için tranfer yattı diyorlar.

Abi en çok buna güldüm

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

Abi en çok buna güldüm

Çok sağlam girmiş Sedef hanıma da yüklenin o baya kulak veriyor taraftara  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

#LeroyFerToBesiktas
Yazın yazdırın arkadaşlar kim başlattı bilmiyorum ama işe yarar

:kop: :kop:

Böyle böyle yayacağız yılmayın  :kop:
SİHİRBAZ ÖZYAKUP! :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hacılar çok yavaşsınız be. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Sayfa lazım Beşiktaş sayfalarından da destek alın arkadaşlar. IğdırBjk gibi
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Bende twitledim bjk igdira attım

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çağrı heyecan yaptı :)

Çevrimdışı can1903

Spor GÜndeminde nyapacağım bu kadar :)

SENBENYUOKA FİLAN YAZIN
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

@Yunus Emre Dökmeci Qauresma'da geçen emeiğinin aynısını bekliyorum SPAM Yap Beşiktaş sayfalarına hadi koçum :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şuan Ertem'i bilgilendirseniz daha iyi belki programda bahseder :D

Çevrimdışı TALAT

@Yunus Emre Dökmeci Qauresma'da geçen emeiğinin aynısını bekliyorum SPAM Yap Beşiktaş sayfalarına hadi koçum :D

:kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Takipçisi çok olan hesaplara iletin diyorsunuz da bu hesaplar Valdes'e falan tav olan herifler tarafından yönetiliyor pek dikkate alacaklarını sanmıyorum

Çevrimdışı Çağrı

Takipçisi çok olan hesaplara iletin diyorsunuz da bu hesaplar Valdes'e falan tav olan herifler tarafından yönetiliyor pek dikkate alacaklarını sanmıyorum

Dene Samet boşver spamse spam yağdırın :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

@bjkigdir RTledi. :D

Güzel işte bunlar önemli duyuracağız ha gayret :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Güzel işte bunlar önemli duyuracağız ha gayret :D
Yönetim kimseyle anlaşamaz zorda kalır son gün transfer eder belki diye düşünüyorsun değil mi :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

Yönetim kimseyle anlaşamaz zorda kalır son gün transfer eder belki diye düşünüyorsun değil mi :kop: :kop:

Yunus Emre'ye güveniyorum :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimiçi Samet Ç

Ersin Kurnaz'da tamamdır o da katıldı TT olması lazım yalnız ama çok zor.   :)

Çevrimdışı Türkay

@Yusuf Tekeli Fer için twitter da coştu şampiyonluk istiyor :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TALAT

Yunus Emre'ye güveniyorum :D

yunus emreden verim alabilmen için fer gelirse quaresmanın açıklarını kapatır quaresma 90 dakika oynar falan demen lazım :D