2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12870023 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

hahahaha  :D hiç dikkat etmedim valla  :D hemen göm hemen hiç acıma yok ya ayıp valla  :steamed:

Estağfurullah kardeşim takılıyorum  :super: :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Güzel başlamış yayılmaya yardırın. Bunu çok takipçisi olan Beşiktaşlı üyelere mention ile destek vermesini de isteyin. Yüklenin gençler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Ensar

çağrı abi sen bu fer işinden ne kazanıcaksın hele bi onu de bize  :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

Üyeler ve ziyaretçilerden ricamız;

Twitter'ı olan herkes

#LeroyFerToBesiktas @BesiktASK lütfen düzenli olarak paylaşın herkese yaydıralım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

Dzsudzak'tan alamadigi komisyonu Fer'den alacak gibi  :evillol:

Çevrimiçi murat

şampiyonluk.

Çevrimdışı Semih

Üyeler ve ziyaretçilerden ricamız;

Twitter'ı olan herkes

#LeroyFerToBesiktas @BesiktASK lütfen düzenli olarak paylaşın herkese yaydıralım.

Rode için yapsaydık  :iblush:
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Tolga

Yüklenin gençler belki gören duyan olur :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Giray Burak

twiteer da Allahın varsa gelirsin kitapsız yazan kım . :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı TALAT

Kim kimi geri yolladı abi adam İngiltere'de oynuyor zaten?

okuduğuma göre geçen seneki sakatlığı hemen top oynamasına müsade etmeyeceği için sunderland transferi bitirmemiş. ligin hemen başlarında oynamaya müsait olmayacağı için tranfer yattı diyorlar.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Türkay

Rode için yapsaydık  :iblush:

Rode zaten gündeminde yönetimin
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kemal

Kim kimi geri yolladı abi adam İngiltere'de oynuyor zaten?

Anla işte hastaneye getirip

Çevrimdışı f_madida

Gerci bir yandan da yonetim simdi Lucas'la veya Rode'yle anlastiysa fikir degistirmesin.. Kosullu bir kampanya olsaydi.

Çevrimdışı Türkay

[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2015, 00:04:42 Türkay ]

Çevrimdışı Semih

bu arada Leroy Fer için sağlık kontrolünden geçemiyor diyorlardı
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı GÖRKEM

Bizim ihtiyacımız olan futbolcu tipi ile  Mehmet Topal'ın özellikleri uyuşmuyor . Mehmet Topal savunma güvenliğini daha fazla göz önünde tutan takımda öne çıkan beklerin yerlerini kollayacak , çoğu kez defansa gelecek , oyunu soğutup yavaşlatacak ve set oyununa dökecek bir oyuncu tipi. Beşiktaş'ın ihtiyacı 8 numara .

ikisine de ihtiyac var ama öncelik 6 Numara'da.

Çevrimdışı f_madida

Yeri gelmisken, lider bitirdik haftayi.

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar sorgulamayın. En azından bilmediğimiz durum varsa öğrenmiş oluruz. Diz mi para mı yoksa sebepsiz mi.

Her şeyi geçtim ismini biliyorlar mı ilgileri var mı bunu biliriz sadece destek verin lütfen.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Çağrı

yüzde 3 + Akbil ben başından beri aynıyım  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Dikine hızlı oynayacağız diye arka tarafı komple bırakamayız. Schuster yaptı onu sonucunu gördük.

4-1-4-1'de o 4'lünün önündeki 1 çok önemli. Atiba var şuan orada komik ama defansif anlamda zaafiyet yaşarsak Atiba'dan dolayı yaşayacağız. İyi oynamasına rağmen.

Topal orada oynarsa 3-1 olur ama kazanırsın. Atiba oynarsa 2-2 3-3 4-4 görme ihtimalin olan maçlar olacak.
@Çağrı , tek başına Atiba ile zaafiyet yaşayacağımız konusunda hemfikirim ama o bölge için ihtiyaç duyduğumuz özelliklere haiz olan oyuncu tipi oyunu soğutup , set oyununa döken ve daha çok defansif yönüyle düşünen Mehmet Topal değil. Biz Mehmet Topal'ı yaptık Mascherano Topal .

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Eneramo Ameliyat masasında geçti kontrolden LeroyFer mi geçmeyecek yapmayın Allah aşkına..

Siz Hiç Türkiyeye gelip saglık kontrolünden geçemeyen topcu hatırlıyormusunuz ben hatırlamıyorum ama istisnalar vardır illaki.

Çevrimdışı Türkay

yalnız turgay demir veli ,atibacı  işe uyanmasın :lol:

:yerlerde:  :biggrinking: