2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12855786 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

EssiLor

• Ziyaretçi

Dzsudzsak : Kalitemi % 100 ispatlayacağım

Vay be.

Çevrimdışı GÖRKEM

Fenerin Kadrosuyla ilgili birseyler yazilmis. Bence Kadrolari cok abartiliyor. Genis bir kadrolari var ama Kalite olarak bizden en fazla bir tik öndeler.

Yalniz Teknik Direktörleri iyi.

Çevrimdışı GÖRKEM

Tolgay topu 2. bölgeden 3. bölgeye çok iyi taşıyor ve çok iyi bi şekilde oyun yönlendirebiliyor , zaten defansif yönüde iyi olmuş olsa emin ol Bize bırakmazdı kimse tolgayı.

Kötü Oyuncu demedim. Bize uygun Profilde degil diyorum. Tolgay'in yanina 2 direncli Orta Saha Adami lazim normalde.

Çevrimdışı Kadir G.

Fenerin Kadrosuyla ilgili birseyler yazilmis. Bence Kadrolari cok abartiliyor. Genis bir kadrolari var ama Kalite olarak bizden en fazla bir tik öndeler.

Vitor mu iyi?

Eline yüzüne nasıl bulaştıracak işleri göreceğiz.

Fenerin kadrosu kağıt üstünde iyi gözüküyor olabilir fakat sahada öyle değil. Transferler birbirlerine uyumlu olsun diye yapılmadı. Tam fm kafası var. Bakıyorsun maçın çoğunu ileride geçiren bekleri var stoperler kağnı gibi. Kalecileri de hızlı değil. Ben mersinle oynayacakları maçı bekliyorum. Bize yapmaya çalıştıkları onlarda nasıl iletecej bakalım.

Çevrimdışı GÖRKEM

Vitor mu iyi?

Eline yüzüne nasıl bulaştıracak işleri göreceğiz.

Fenerin kadrosu kağıt üstünde iyi gözüküyor olabilir fakat sahada öyle değil. Transferler birbirlerine uyumlu olsun diye yapılmadı. Tam fm kafası var. Bakıyorsun maçın çoğunu ileride geçiren bekleri var stoperler kağnı gibi. Kalecileri de hızlı değil. Ben mersinle oynayacakları maçı bekliyorum. Bize yapmaya çalıştıkları onlarda nasıl iletecej bakalım.

Oyuncu kalitesi olarak hemfikiriz. Cok iyi degiller, özellikle Bursa'nin Oyuncularini almakla bize iyilik ettiler istemeden.

Am TD konusunda katilmiyorum. Taktiksel ve Mental anlamda baya birseyler katti Takima.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Joey Barton u alsak bence olur..

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bir Fenerli , G.S.'li  geçen 2 senede Beşiktaş'ın başında Slaven Bilic'in olmasından ne kadar memnunsa ben de Pareria'nın Fener'in başında olmasından o kadar memnunum . G.S.'nin yerinde olsaydım Bilic'in heykelini de kulübün kapısına dikerdim bu arada. Pareria ,Bilic gibi takıntıları olan sabit fikirli bir teknik direktör. Zoraki teknik-taktik değişikliklere gidiyor. Oyuncular ve medyayla iletişimi berbat. Anlık reaksiyon gösterip takımını-camiasını zor durumlara sokması muhtemel.

Çevrimdışı Kadir G.

Oyuncu kalitesi olarak hemfikiriz. Cok iyi degiller, özellikle Bursa'nin Oyuncularini almakla bize iyilik ettiler istemeden.

Am TD konusunda katilmiyorum. Taktiksel ve Mental anlamda baya birseyler katti Takima.

Doğru kattı ama yeterli görmüyorum. En büyük avantajımızı da teknik direktör konusunda görüyorum.

Pereira'nın lige aynı oyuncuları gibi alışması,  dış transferden gelen oyuncularının lige uyumunu sağlaması lazım. Mesela Şenol Hoca bu konudaki iki insandan biri olduğundan gerçekten çok büyük avantaj bizim için. Son şampiyon olan yabancının zico olduğunu hatırlayınca haklı çıkacağımı düşünüyorum.

Ligi kaldıramayacak.

EssiLor

• Ziyaretçi

Lucas levia işi fazla uzayacak gibi.

Çevrimdışı GÖRKEM

Doğru kattı ama yeterli görmüyorum. En büyük avantajımızı da teknik direktör konusunda görüyorum.

Pereira'nın lige aynı oyuncuları gibi alışması,  dış transferden gelen oyuncularının lige uyumunu sağlaması lazım. Mesela Şenol Hoca bu konudaki iki insandan biri olduğundan gerçekten çok büyük avantaj bizim için. Son şampiyon olan yabancının zico olduğunu hatırlayınca haklı çıkacağımı düşünüyorum.

Ligi kaldıramayacak.

Sanmiyorum ama Insallah dedigin gibi olur.

Çevrimdışı arc1999

Hiç mi yaprak kımıldamıyor?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

Bu arada uefada sanırım gelirse -ki şamsumızı düşününce gelir- dortmundu çekersek içerde de dışarda da çok güzel maçlar olur. Burada da 75-80 bin taraftar westfallenda da 80 bin kişi muhteşem atmosferlerde oynarız.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Abartildiklarini soyleyen bendim. Bakin Bursa ligi 6. bitirmis, Fener gidip Bursa'dan 4 oyuncu aldi. Yabanci transferleri ya kapali kutu De Souza gibi ya da bitik adamlar RVP, Nani gibi. Kaldi ki hepimiz izledik gecen sezon bile normal sartlar altinda FB'nin ilk 3'te olmamasi lazimdi. Ilk devre bunlara hediye edilen en az 14-15 puan vardi. Tekrar tekrar soyluyorum, FB'nin sisirildigini gorecegiz. Yeter ki hakemler duzgun yonetsinler.

Daha once de 2-3 kere soyledim. Fener olur da sampiyon olursa bu yine tehditle, hakem doverek, baskiyla olacak. Oyle catir catir oynayarak degil. Yahu daha iki hafta once kadrosu dagilmis, ic savas yasayan Ukrayna'nin takimi Shakhtar karsisinda hic bir varlik gosteremeden ezilerek yenildi bu adamlar. Yeter ki ozellikle Kadikoy'de hakemler rakipleri ezmesin, tarafli yonetmesin, lig bitmeden havlu atacaklar buraya da yazdim.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Feghouli bu ligin çok ötesinde oyuncu.

Mesele Feghouli de değil aslında. Kadro derinliği. Anadolu kuluplerinin bu sene büyüklerden puan alma şansı %10dan fazla değil.

Bu mersinle yarın fener de oynayacak. KAyseri osmanlı antep falan filan.. top class lig olsa, sistemini oturtan takım olan kazanır da, öyle kalitesiz bir lig ki, isimler çok maç alır.

Açıkcası canımı sıkıyor bu fenerin transfer hamleleri, bizim sessizliğimiz.. Sonuçta aynı ligdeyiz, aynı kupadayız!

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Mesele Feghouli de değil aslında. Kadro derinliği. Anadolu kuluplerinin bu sene büyüklerden puan alma şansı %10dan fazla değil.

Bu mersinle yarın fener de oynayacak. KAyseri osmanlı antep falan filan.. top class lig olsa, sistemini oturtan takım olan kazanır da, öyle kalitesiz bir lig ki, isimler çok maç alır.

Açıkcası canımı sıkıyor bu fenerin transfer hamleleri, bizim sessizliğimiz.. Sonuçta aynı ligdeyiz, aynı kupadayız!
Bu noktada benim de umudum Anadolu kulüplerinden ziyade Pareria'nın yapacağı hamlelerle takımını zor durumda bırakması . Pareria gibi takıntılı,iletişimi çok zayıf olan teknik direktörlerin elinde kadro derinliği dezavantaj oluşturabilir. Bundan öte bizim yapacağımız transfer hamleleri , kadro mühendisliğinin iyi yapılarak uygun isimlerin getirilmesi de önemli.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

http://trscouts.com/mike-jensen/

Videodan oyuncu beğenilmez ama bu arkadaş, bizim tolgayın daha skorer versiyonu gibi geldi bana. Ceza sahasına daha sık giriyor, daha çok şut tehdidi var. Açıkcası lider karakterli bir oyuncu izlenimi edindim izlediğim videolarda. kuzey liglerine pek hakim değilim ama ucuz bir alternatif aranıyorsa tolgay a, 2 milyon euro ya bitebilir gibi bu transfer. hatta belki daha ucuza.

Çevrimdışı Anıl

Bu arada uefada sanırım gelirse -ki şamsumızı düşününce gelir- dortmundu çekersek içerde de dışarda da çok güzel maçlar olur. Burada da 75-80 bin taraftar westfallenda da 80 bin kişi muhteşem atmosferlerde oynarız.
Kura çekimi 28 Ağustosta mı ?

Çevrimdışı Anıl

Kura çekimi 28 Ağustosta mı ?
Aynen grup kuraları çekimi 28 Ağustos 14:00'daymış :)

Çevrimdışı can1903

Yarın isim düşer heralde ya :( yaprak kımıldamıyor
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

Maç 4-0 ve kutuya 7 oyuncu sokuyorlar. Topun kaybedildiği yerde alan savunması yapıyorlar. Oyun geçişleri zaten mükemmel. Oyun-2'de ki üçgenler enfes. Kompakt yapı var; Üründül'ün deyimi ile bloklar arası boşluk yok. Hücum setleri çok iyi. | Sonuç: 4-0

Video analizinden neler çıkar bu maçta.
Athletic Club'ın, saha ve alan parselizasyonunu çok beğendim. Hücum setleri de çok başarılı.

Barca'ya karşı bir kez olsun geri adım atmadılar.

Burada adını bizim için sürekli yazdığım; Ernesto Valverde, gerçekten iyi bir teknik adam.

http://outsideoftheboot.com/2015/08/16/tactical-analysis-athletic-bilbao-4-0-barcelona-bilbaos-4-4-2-and-pressing-exposes-barcas-vulnerabilities/

Çevrimdışı can1903

Feghouli zu Fener.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı darthvader

Dostum yanlış anlama ama hep karamsar,hem olumsuz yorumlar yapıyorsun.Tabi herkes düşüncelerini yazabilir kimseye yargılamak düşmez ama buraya transfer ve Beşiktaşı konuşmak,okumak için bakıyoruz.Dün maçtan sonra yorumun değişik pozitifsin sonra akşam yine karamsarsın.İyi veya kötü olsun transferler ya da takımın durumu böyle milletin içini karaltarak,sürekli negatif düşünceyle neyi değiştirebilrsin?

Çevrimdışı Kadir G.

@DeadlineDayLive: DEAL DONE: Olympiakos have signed Manuel da Costa from Sivasspor for €2m. (Source: Eurosport)

Çevrimiçi Samet Ç

Kerim zayıflamış gibi.

Çevrimdışı f_madida

Eskiden burada duyumcular olurdu.
The world is better in black and white, and red.