2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12854825 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Valla lawal bizim fernandesinkat kat daha bencili ve kat kat daha aptalı. O yüzden bizden uzak allaha yakın olsun.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Rüzgar 10 tane atar diyor ben 15  bakalım kim kazanacak.  :D
:super: :super:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bu mantığa göre bizim takımda büyük oyuncu yok.

Gomez mesela, Bayernden sonra Fiorentinaya gidecek kadar vizyonsuz.

Sosa mesela bayernden, metalistlere düşecek kadar yetersiz₁, Quaresma Katara gidecek kadar paragöz falan filan..

Bırakın olmayan oyuncuya bok atmayı, olmadı işte, neden olmadı niçin olmadı, bu muammaydı bugüne dek, takke düştü kel göründü, özet bu, kabul edin.

Çevrimdışı aspireless

Valla lawal bizim fernandesinkat kat daha bencili ve kat kat daha aptalı. O yüzden bizden uzak allaha yakın olsun.

Ayrıca fernandes te ondan kat kat daha tekniktir.

Çevrimdışı Ersoy

Fernandes > Lawal.Bu transfer için zaman harcamaya bile gerek yok.Ki bizimkiler sözde fiyat düşsün diye Ömer'i felan teklif ediyorlar.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ssshhh... Lawal.. fernandes geri gelsin cok cok daha iyi.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Samet Ç

İki tane orta saha alacaklarsa Lawal kadro genişliği açısından. Ama bir tek Lawal'ı alırlarsa sıkıntı.

Çevrimdışı brkntcnr

Ayrıca fernandes te ondan kat kat daha tekniktir.
Kesinlikle. Bize lazım olan adam gerektiğinde 8 gerektiğinde de 10 un yanında 2. 10 numara olabilen biri olmalı. Anadolu dakilere karşı 4-1-3-2 veya 4-1-4-1 oynayıp averaj yapıp anadolu takımlarını korkutmalıyız. 4-2-3-1 i sadece derbilerde oynarız hatta Şenol Hoca o maçlarda da 4-1-4-1 çıkabilir. Ayrıca aldığımız adam da yıldız kaprisi yapmayacak görev adamı olmalı.

Sosa mesela bayernden, metalistlere düşecek kadar yetersiz₁, Quaresma Katara gidecek kadar paragöz falan filan..

Bırakın olmayan oyuncuya bok atmayı, olmadı işte, neden olmadı niçin olmadı, bu muammaydı bugüne dek, takke düştü kel göründü, özet bu, kabul edin.
Bırakın ya tamamen vizyon meselesi Bursa ile maça çıkmak için sabırsızlanan topçu messi bile olsa gelmesin zaten bize...

Çevrimdışı aspireless

Bence bu ayni sey degil gomes 15m ye italya ligine gitti quaresma bastan beri istikrarsizdi sosa bayerndeyken cok gencti. Ama bu uc örnek isimde vizyon sahibiydiler 25 yaslarinda ucude büyük takimdaydi.
Ama benim vizyonsuz dedigim adam avrupanin buyuk bir ligi yerine moskova ya gitti bilmiyorum belkide ben adami abartiyorum belkide yapabilecegi en iyi kariyeri yapti.

Çevrimdışı f_madida

İki tane orta saha alacaklarsa Lawal kadro genişliği açısından. Ama bir tek Lawal'ı alırlarsa sıkıntı.

Vasat oyuncu genislik yaratmaz sığlık yaratir...Gerek yok, 2 tane alacaklarsa ikisi de kaliteli olmali, olmadi bir tane alsinlar, kalitesiz oyuncu almasinlar.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı brkntcnr

De guzman da iyi olur aslında.

Çevrimdışı Savaş

Fernandes'i Lawal'a tercih ederim. En azından aklıyla oynuyo. Lawal gibi salkım saçak değil.

Çevrimdışı GÖRKEM

Alinacak Orta Saha Tolgay'i kesebilecek kalitede olmali.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şu Dzsudzsak vs. Q17 tartışmaları bu saatten sonra manasız. Zaten ikisini karşılaştırmak elma ile armutu karşılaştırmak gibi. Birisinin orijinal mevkisi sol açık , diğerinin ise sağ açık . Benim tek merakım hangi düşünce yapısıyla Q17 takıma sol açık olarak transfer edildiği(Populizm diyeceksiniz muhtemelen). Şenol Güneş daha çok 10 numara , diğer bir seçenek olarak da sağ açık olarak oynatmak isteyecektir Q17'yi. Üçüncü seçenek olarak sol açık mevkisinde deneyecektir. Bu mevkilerin hepsinde Q17 ikinci seçenek görünüyor. Sosa döndüğünde , diğer 2 mevkide de ilk seçenek olarak düşünülenler oynadığında Q17 yedek kulubesinde oturacaktır . Burada sorgulanması gereken kadro mühendisliğinin nasıl yapıldığı.

Ayrıca bu takıma Lawal ve Valdes gibi isimleri transfer etmeye çalışan bir takım şahısların , yayın organlarının Beşiktaş'ın aleyhine kasıtlı olarak bu söylentileri çıkardığına  inanıyorum. Gerek Lawal'ın gerek Valdes'in oyuncu profillerini yorumladığımızda bu oyuncuların takıma katkı ama negatif yönde katkı sağlayacağını görürüz. Burada bir art niyet var.
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2015, 18:55:34 Onur Küçük ]

Çevrimdışı brkntcnr

Bence tolgay la beraber de oynayabilecek bir isim de olabilir. İki orta saha alacaksak birisi 8-10 diğeri de 6-8 oynayabilmeli.

Çevrimdışı aspireless

Alinacaksa veli gelince ciddi anlamda onu zorlayacak birisi olmali. Lawal ne formda tolgayi ne formda veliyi nede hatta formda atibayi zorlar. Alternatif icinse abartmaya gerek yok necip te alternatif olur kupada oynar.

Çevrimdışı brkntcnr

Şu Dzsudzsak vs. Q17 tartışmaları bu saatten sonra manasız. Zaten ikisini karşılaştırmak elma ile armutu karşılaştırmak gibi. Birisinin orijinal mevkisi sol açık , diğerinin ise sağ açık . Benim tek merakım hangi düşünce yapısıyla Q17 takıma sol açık olarak transfer edildiği(Populizm diyeceksiniz muhtemelen). Şenol Güneş daha çok 10 numara , diğer bir seçenek olarak da sağ açık olarak oynatmak isteyecektir Q17'yi. Üçüncü seçenek olarak sol açık mevkisinde deneyecektir. Bu mevkilerin hepsinde Q17 ikinci seçenek görünüyor. Sosa döndüğünde , diğer 2 mevkide de ilk seçenek olarak düşünülenler oynadığında Q17 yedek kulubesinde oturacaktır . Burada sorgulanması gereken kadro mühendisliğinin nasıl yapıldığı.
Q17 zaten şuan bu kadroda bir de bitane orta saha gelirse 11 oynayamaz.

Çevrimdışı TALAT

özünde söylediklerin doğru olsada verdiğin kıyaslar yanlış.

macar debrecende başlayıp psv moskova bursa yaptı
gomez stuttgartta başlayıp bir dev olan bayerne ordan fio yaptı
sosa arjantinden bayern-napoli-metalist-atletco yaptı

gomez ve sosa yükselip dev kulüplerde oynadı. macarın ise sadece psv en yüksek kulüp olarak gözüküyor. yani hayatı boyunca o seviyelerde hiç oynayamadı. ondaki sorun şu an bursada oynaması değil hayatı boyunca elit seviyele takımlarda ya da liglerde oynamaması

yine söylüyorum bu kötü oyuncu olduğunu göstermez
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2015, 19:04:21 TALAT ]
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı GÖRKEM

Alinacaksa veli gelince ciddi anlamda onu zorlayacak birisi olmali. Lawal ne formda tolgayi ne formda veliyi nede hatta formda atibayi zorlar. Alternatif icinse abartmaya gerek yok necip te alternatif olur kupada oynar.

Lawal Veli'yi keser ama gene de yetersiz.

Çevrimdışı Anıl

Tolgayı keseni ben de keserim :steamed:

Çevrimdışı GÖRKEM

Tolgay abartildigi kadar iyi degil. özellikle defansif yönde eksikleri var. Atiba ile birlikte oynasa direncsiz kalabilir orasi.

Bence alicisi varken satilmaliydi. Artik kolay kolay satamayabiliriz iyi Paraya.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

fb Feghouli kovalıyor iyice zıvanadan cıktı bunlar.

avrupada en begendiğim oyunculardan birisidir Türkiye Liginde çok fark yaratır.

Çevrimdışı Ersoy

Tolgaydan iyisi Wilshere rahat ol yani. :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tolgay abartildigi kadar iyi degil. özellikle defansif yönde eksikleri var. Atiba ile birlikte oynasa direncsiz kalabilir orasi.

Bence alicisi varken satilmaliydi. Artik kolay kolay satamayabiliriz iyi Paraya.

Tolgay topu 2. bölgeden 3. bölgeye çok iyi taşıyor ve çok iyi bi şekilde oyun yönlendirebiliyor , zaten defansif yönüde iyi olmuş olsa emin ol Bize bırakmazdı kimse tolgayı.