2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12854865 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Otamendi zu City.

Kompany - Otamendi; harika tandem.
Baya iyi transfer.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Rıdavan Dilmen baktı eleştirecej bir şey bulamadı Tolga nın elle aldığı pozisyonu eleştirdi başka eleştirecek bir şey bulamayınca ben nasıl bu takıma zarar veririm dedi ve çareyi Oğuzhan ı överek şımartmaya çalıştı. Bizde bunu görmedik zaten

Rıdvan Beşiktaş hakkında olumlu konuşuyor geçen seneden takip ettiğim kadarıyla art niyetli bir lafı olmadı, fazla kuruntu yapıyoruz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rıdvan Beşiktaş hakkında olumlu konuşuyor geçen seneden takip ettiğim kadarıyla art niyetli bir lafı olmadı, fazla kuruntu yapıyoruz.

Kesinlikle.  :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nedense bana llumlu konuşsa bile çok taraflı olduğu için inandırıcı gelmiyor

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı GÖRKEM

Ridvan bence fazla olumlu konusuyor Besiktas hakkinda. Politika yapiyor.

Çevrimdışı Akif Çakıcı

Duyum yok ortalıkta. Biri duyum atsa bari ya
İyi Bir Gelecek İçin KONGRE ÜYESİ OL

Çevrimdışı Tolga

Duyum yok ortalıkta. Biri duyum atsa bari ya
Bu saatten sonra iyi ya da kötü her türlü sürprize hazır olun derim ben :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ridvan bence fazla olumlu konusuyor Besiktas hakkinda. Politika yapiyor.
Bir tek kurnaz o ya . Ne yazık ki Beşiktaş'lı gerçek muhabirimiz yok ki . <<<<<<<<<bir tek Adnan Aybaba diyeceğim ama o da ehven-i şer  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı brkntcnr

Şenol Güneş: "Beşiktaş çaresiz falan değildir. Medyada yazıp çizilenlere bakmayın. Transfer için gerekli olan gider alırız."

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir tek kurnaz o ya . Ne yazık ki Beşiktaş'lı gerçek muhabirimiz yok ki . <<<<<<<<<bir tek Adnan Aybaba diyeceğim ama o da ehven-i şer  :)
Dün akşamki programında bizim kadromuzun en iyisini olduğunu söylerken murat özarı denen kımıl zararlısı ile olan diyaloğunu izledim. Yahu çok basit lafları bile söyleyemiyor. Fb ile tartışılır da bizim kadromuz şuan her türlü ğs den önde. çok bariz farkları yazacağım; sabri-beck, rhodolfo-semih/çedcu, tosic-telles(hiç beğenmiyorum bu adamı ayrıca), töre-podolski, q7-yasin, gomez-burak, bir tek orta alan problem orada da tolgay-atiba, selçuk-melo ikilisinden aşağı olmaz diye düşünüyorum. Murat özarı da kendini nimetten zannediyor aklını sevdiğim.

EssiLor

• Ziyaretçi

Beşiktaş yönetimi, litesinde yer alan ve Eskişehirspor'da forma giyen Nijeryalı orta saha oyuncusu Raheem Lawal için de harekete geçti. Siyah kırmızılı takımın Lawal için istediği 4 milyon euro'yu yüksek bulan Beşiktaş, rakamı düşürmek ve Ömer Şişmanoğlu'nu da takasta kullanmak istiyor.

Ligtv

Ne ? Lawal mi ? Yok Artık.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş yönetimi, litesinde yer alan ve Eskişehirspor'da forma giyen Nijeryalı orta saha oyuncusu Raheem Lawal için de harekete geçti. Siyah kırmızılı takımın Lawal için istediği 4 milyon euro'yu yüksek bulan Beşiktaş, rakamı düşürmek ve Ömer Şişmanoğlu'nu da takasta kullanmak istiyor.

Ligtv

iyi oyuncu ben severim lawal'ı  :money:

Çevrimdışı cursedofdragon

lawal'a birde bu açıdan bakın.Ön liberoda ayağında top tutabilen fizik gücü yüksek heme ofansif hem defansif olarak oldukça iyi.

Çevrimdışı Sedat.Y

:lol:  aynen öyle

Çevrimdışı f_madida

Ligtv

The world is better in black and white, and red.

lawal'a birde bu açıdan bakın.Ön liberoda ayağında top tutabilen fizik gücü yüksek heme ofansif hem defansif olarak oldukça iyi.

Lawal'ın hiçbir yerden bakılacak hali yok. Lawal için bu kadar bekledilerse orası ayrıca alkışlanacak tarafı olayın. Yeteneksiz yetersiz oyuncu alacaklarına hiç almasınlar daha iyi. Fernandesin çakması resmen adam.

Çevrimdışı ismail

Lawal olmaz geçen hafta gördük lawali sakın derim

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dzudzsak Bursa ile ilk maçıma çıkmak için sabırsızlanıyorum demiş.  Siz hala bu küçük zihniyetli topçu için üzülmeye devam edin

Çevrimdışı can1903

Bence hiç ismi çıkmamış biri gelicek Beck gibi  :)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Ç

Rüzgar sağnakta kimmiş  :halay:
Rüzgar 10 tane atar diyor ben 15  bakalım kim kazanacak.  :D

Çevrimdışı aspireless

Dzudzsak Bursa ile ilk maçıma çıkmak için sabırsızlanıyorum demiş.  Siz hala bu küçük zihniyetli topçu için üzülmeye devam edin

dusztsak i begenenlerdenim. Ama abartamayada gerek yok 1986 li 29 yasinda yetenekli hic bir büyük takimin almaması ilginc. Genc bir oyuncu olsaydi uzulurdum suan okadarda uzelecek birsey yok. Bana göre geçmiş kariyerindede de simdide     vizyonu yok moskovoya giderkende önceliği paraydi muhtemelen de oynadığı en büyük kulüp moskova olarak kalacak. Ilave edeyim biz talipken bonservisinin 1.6 dan fazla oldugunu düşünüyorum.