2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12855767 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/SporGundemi35/status/632968357789200384

Konu Dışı : Ali ECe'deki futbol bilgisi kimde var acaba ya  :akuma:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı LuceGel

https://twitter.com/ZOnderOzen/status/504643010903408640
Işte en önemlisi bu ,bu suyun yönünü değiştirmek için taş değil beton gibi kadro kurmalıyız  :boxin:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Hasan Akten

Bugün ilk yarı hatta ilk 30-35 dk içinde işi bitirmemiz gerekiyor. Muhtemelen baskılı başlayacağız oyuna. Yoksa havanın sıcaklığı ve nem oranı oyuncuların fizik olarak hazır olmamalarına eklenince ikinci yarıda işimiz zora girer. Yedek kulübesinde de Gomez dışında oyuna etki edecek bir oyuncu yok.

Çevrimdışı ozan m.

abiler ffp ye girmeden transfer gerçekleştirebilmemiz için ne kadar bonservis hakkımız kaldı? ben 4.5 diye hatırlıyorum yanlışım varsa düzeltiniz.

Çevrimdışı Fatih_

Senol hoca biraz erken harcanadimi Pedroyu bir kez on liberoda denemedi tam orasinin adamiydi aslinda ilk geldigi donem calimlarini falan hatirlayan yokmu defans icin riskliydi ama on liberoda basarili olabilirdi.

Çevrimdışı Kadir G.

abiler ffp ye girmeden transfer gerçekleştirebilmemiz için ne kadar bonservis hakkımız kaldı? ben 4.5 diye hatırlıyorum yanlışım varsa düzeltiniz.

12-13 gibi

Çevrimdışı Tolga

11-12 m euro daha harcayabiliyoruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan m.

12-13 gibi

gelen bonservisin %60 ı bütçeye aktarılınca çıkan hesap mı bu? gelen paranın tamamını yansıtamıyoruz diye biliyorum ben

Çevrimdışı Kadir G.

gelen bonservisin %60 ı bütçeye aktarılınca çıkan hesap mı bu? gelen paranın tamamını yansıtamıyoruz diye biliyorum ben

Öyle bir şey söz konusu değil. Sattığımız kadar+3.5 m harcayabiliyoruz.

Çevrimdışı Fatih_

https://twitter.com/SporGundemi35/status/632968357789200384

Konu Dışı : Ali ECe'deki futbol bilgisi kimde var acaba yayay  :akuma:
Bu yorumu icin evet yanliz Trt3 deyki radyodaki Ali Ece degil, oda ortama uyum sagladi fb.elense ne olur sampiyon olsun falan demeye basladi.,

Çevrimdışı can1903

Bence orta saha İngiltere'den olacak..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Fatih_

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kesin gelir ağabey :)
Ben basını takip ederken görüyorum bu isimleri ama gelme ihtimali nedir açıkçası bilemiyorum. Rode diyorlar, Gomez ve Beck devrede diyorlar tamam diyorum ben de sallasam bunu sallarım, sonra diyorum neden Daum, Kuntz, Ernst, Hilbert'i devreye sokmamışlar  :kop: :kop:
Ben foruma güveniyorum o yüzden yazılan isimleri kontrol noktam burası  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Sedat_BJK

Mersinde de tribunler bos. Yillar icinde futbolumuzun icini bosaltanlar utansin..

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Hasan Tahsin

O değil de bunların ( Mersin ) tribünü neden sarı lacivert
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

Ben basını takip ederken görüyorum bu isimleri ama gelme ihtimali nedir açıkçası bilemiyorum. Rode diyorlar, Gomez ve Beck devrede diyorlar tamam diyorum ben de sallasam bunu sallarım, sonra diyorum neden Daum, Kuntz, Ernst, Hilbert'i devreye sokmamışlar  :kop: :kop:
Ben foruma güveniyorum o yüzden yazılan isimleri kontrol noktam burası  :ok:

:D

Rode, Fellaini vs. diğerlerine benzemez.

Fellaini piyasası internette dahi 20 m gözüken biri ki reelde bu fiyat az. Şimdi satacağız deseler epl'den çok talibi çıkar. Kaldı ki lig sonuncusunun dahi çıkacağı miktarlara bizim çıkmamıza imkan yok.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Super super superrr.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yemin ederim kaleci Tolga dahil takıma nazar değmesin
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Alper1903

2 orta saha degil de 1 stoper 1 orta saha lazim. Bugun belli oldu.

Çevrimdışı brkntcnr

Rhodolfo yanına adam şart.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi