2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12857465 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Bu arada Quaresma'nın geçen sene ligde attığı 6 golün 4'ünün penaltıdan olduğunu da biliyorsunuz değil mi?

İstatistiklere dikkatli bakmak gerek.

Boşuna uğraşmaya da gerek yok artık. Herkes ilk bursa maçında görür kimin ne olduğunu. Beck-Töreye karşı oynayacak yine de iyi oynayacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı Ersoy

Macar q17den maliyetli diyen @Yunus Emre Dökmeci online mı  :bandit:

Suç valla @Yunus Emre Dökmeci abinin de değil.Basın toplantılarında öyle şişire şişire anlattılar ki bizde madem öyleymiş dedik fazla takmadık ama adamlar en fazla 2M gibi bir paraya alıyorlar.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ensar

Daha bugunden basladi sirf Quaresma'ya yer bulmak icin kadronun en duzgun oynayan adamlarini saga sola atma kafasi. Yeter ki Quaresma oynasin, Sosa gerekirse kalede bile oynar.
Ön yargı çoğu zaman yaniltir , benim öyle bi derdim yok , Q7 hayranlığım hiç yok , ben şahsen tolgay sakatlandigindan beri bunu düşünüyorum sosa atiba önde oğuzhan diye , kim iyiyse o oynasın benim için BEŞİKTAŞ önemli isimler değil.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kadir G.

Bu arada keşke 6 ve 8 yerine 2 btb alsak ve cenk-gomeze dönsek. Ligde 35 civarı bırakır bu ikili birlikte oynarlarsa.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tosic in komple sezon boyunca sol bek oynadigi sezonda 10 asist yaptı diye hatırlıyorum mukemmel bi rakam bu.

İnşAllah bu performansı bu seneye yansıtır karakterli bi oyuncu ve eldekilerden cok iyi.

G.birliği değilde bremenden 2milyon bonservis vererek almış olsaydik ALGI daha farklı olurdu.

Çevrimdışı Hasan Akten

Bu arada keşke 6 ve 8 yerine 2 btb alsak ve cenk-gomeze dönsek. Ligde 35 civarı bırakır bu ikili birlikte oynarlarsa.

:ok: :ok:

Çevrimdışı Çağrı

Olcay : 8 gol 6 asist penaltı yok. / Toplam 14 gole etkisini 12 maçta yapmış.

Quaresma : 6 gol 6 asist gollerin 4'ü penaltı / Toplam 12 gole etkisini 7 maçta yapmış.

Dzsudzsak : 7 gol 11 asist penaltı yok. / Toplam 18 gole etkisini 13 maçta yapmış.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

Suç valla @Yunus Emre Dökmeci abinin de değil.Basın toplantılarında öyle şişire şişire anlattılar ki bizde madem öyleymiş dedik fazla takmadık ama adamlar en fazla 2M gibi bir paraya alıyorlar.
Kardeşim suç evvela taraftarda saçma sapan bi baskı yaptılar yönetime onlar da koltuklarını korumak için popülist bir hareketle bunu aldılar. İşlerine gelen oyuncu için baskı yapmayı biliyorlar hadi şimdi de orta saha için imza kampanyası falan başlatsalarya ama yok onların istediği oyuncağı aldı yönetim artık ağlamazlar. Sene sonu da ortadan kaybolurlar.  :bandit:

Çevrimdışı Türkay

https://twitter.com/firatgunayer/status/632872313210413056

güzel olmuş bu bence.

4-4-2 ile çıksak daha iyi değil miydi?

Cenk Gomez Q17/Olcay Ozi Atiba Töre. Hem Mario yalnız kalmamış olurdu.  :alala:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı GÖRKEM

Quaresma : 6 gol 6 asist gollerin 4'ü penaltı / Toplam 12 gole etkisini 7 maçta yapmış.

Dzsudzsak : 7 gol 11 asist penaltı yok. / Toplam 18 gole etkisini 13 maçta yapmış.

en dengeli dagilim Olcay'da  :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Neden Free NETO varrken , Romero kazmasını alalım :icool: :alala:
Ayrıca 8 milyon € Dzutzsaka bağlayacağımıza ,O 8 milyon € yla 1,5 milyon maliyete Q7 + 4 milyon bonservise douglası alırız üzerinede yıllık ücretinide karşılarız !!
Hangisi mantıklı acaba !!
8 milyon Dızutzsaka vermekmi matıklı :steamed: :steamed:
Evet beyler Madem Beşiktaşı duşunuyorsunuz
Bende diyorum ki , Dzutsaka 4 milyon Bonservis + 3 milyon net maaş + Maç başı ile birlikte 7,5 - 8 milyon € baglayacagımıza , 1,5 milyona Q7 yi alıp kalan 6 milyonla da Kaleci ve Stoper alalım :tabe: :tabe:
Bir Dzutzsak maliyetine Tam 3 Futbolcu :bandit:
Dzutzsak D.moskova : 88 Maç 13 Gol
Quaresma Porto : 61 Maç 20 Gol
Dzutzssak : 4 Milyon bonservis + 3 milyon Yıllık ücret + Maç başı ile 1 Yıllık maliyeti TAm 8 Milyon €
Quaresma : O Bonservis + 1 Milyon net maaş + Maç başı ile 1,5 milyon € Maaliyet
Hani Dzuzsakı isteyenler Beşiktaşı düşünüyor , q7 iseyenlerde Beşiktaş düşmanı ya oyuzden yazıyorum bunları
Buyrun hadi ....
4 milyon bonservsis + Yıllık en az 3 milyon € + Maç başın degermi ???
Çok fazla maliyeti var akıl kârı değil Dzutzsakı almak !
88 Maç 13 Gol 25 Asist yapmış bir adam için gerçekten çok fazla
Quaresmanın porto daki İstatistigi çok daha yüksek olduğu gibi maliyeti 4/1 i bile değil
Az mantık lütfen...
Dzsudzsak, Bursaspor'dan yıllık 1.7 milyon euro kazanacak. Dinamo Moskova'ya ise 1.6 milyon euro bonservis ödenecek.

Quaresma için 1.2 milyon euro bonservis ödedik ve yıllık 1.768 bin euro kazanacak.

Dzsudzsak 28, Quaresma 32 yaşında.

Hadi açıkla bakalım @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Ersoy

Kardeşim suç evvela taraftarda saçma sapan bi baskı yaptılar yönetime onlar da koltuklarını korumak için popülist bir hareketle bunu aldılar. İşlerine gelen oyuncu için baskı yapmayı biliyorlar hadi şimdi de orta saha için imza kampanyası falan başlatsalarya ama yok onların istediği oyuncağı aldı yönetim artık ağlamazlar. Sene sonu da ortadan kaybolurlar.  :bandit:

Doğru söze ne denir.

Tosic in komple sezon boyunca sol bek oynadigi sezonda 10 asist yaptı diye hatırlıyorum mukemmel bi rakam bu.

İnşAllah bu performansı bu seneye yansıtır karakterli bi oyuncu ve eldekilerden cok iyi.

G.birliği değilde bremenden 2milyon bonservis vererek almış olsaydik ALGI daha farklı olurdu.

Hemde bu istatistikleri Gençlerbirliği'nde yapmış.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kadir G.

Cenkte yalnız kalacak Gomez de yaknız kalacak

Aynı anda sahada olmalı bu adamlar.

Bu sezon değişiklik tablosunda aynı anda 33 ve 23 numarayı görmek istemiyorum.

Çevrimdışı Gastro

https://twitter.com/firatgunayer/status/632872313210413056

güzel olmuş bu bence.

Yeter kardeşim yeter ya....
Nedir bu Cenk, Pektemek sevdası.
Her sene süper yıldız alıyoruz hepsi de ilk maçlarda yok
Gomezin ölüsü bile cenkten iyidir.
İlk yarı takım dinçken bir sürü pozisyona gireceğiz, Cenk'e al da at diyeceler. Hepsi dışarı...
İkinci yarı takım yorulmuş, kurtarıcı olarak Gomez'i alacaksın bu sefer de pozisyon yok...

Çevrimdışı Abdullah

Dzsudzsak, Bursaspor'dan yıllık 1.7 milyon euro kazanacak. Dinamo Moskova'ya ise 1.6 milyon euro bonservis ödenecek.

Quaresma için 1.2 milyon euro bonservis ödedik ve yıllık 1.768 bin euro kazanacak.

Dzsudzsak 28, Quaresma 32 yaşında.

Hadi açıkla bakalım @Yunus Emre Dökmeci
oy oy oy fena ifşa  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

Bir bilgi daha.

Beşiktaş 55 gol atmış. 14/55 Olcay Beşiktaş'ın attığı gollerin %25'inde var.

Porto 74 gol atmış 12/74 Quaresma Porto'nun attığı gollerin %16'sında var.

Dinamo Moskova 53 gol atmış. Dzsudzsak Dinamo'nun attığı gollerin %34'ünde var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

İlk yarı takım dinçken bir sürü pozisyona gireceğiz, Cenk'e al da at diyeceler. Hepsi dışarı...
İkinci yarı takım yorulmuş, kurtarıcı olarak Gomez'i alacaksın bu sefer de pozisyon yok...

Cenk Türkiyenin en iyi yerli forvetidir. Ne dışarısı ya

Çevrimdışı Kadir G.

Yavaş. Almeida yazmamışlar kadroya. Ba kadar olmasa da onun bir tık altındadır bitiriciliği.

Çevrimdışı Abdullah

Evet beyler Madem Beşiktaşı duşunuyorsunuz
Bende diyorum ki , Dzutsaka 4 milyon Bonservis + 3 milyon net maaş + Maç başı ile birlikte 7,5 - 8 milyon € baglayacagımıza , 1,5 milyona Q7 yi alıp kalan 6 milyonla da Kaleci ve Stoper alalım :tabe: :tabe:
Bir Dzutzsak maliyetine Tam 3 Futbolcu :bandit:
Biz Beşiktaş'ı düşünüyordukta senin neyi düşündüğün belli oldu kardeşim :D

Çevrimdışı Ersoy

Bende Gomez'i çok istiyorum ama burada Cenk'e fazla haksızlık yapmışsın sanki.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Abdullah

Dzutzsak D.moskova : 88 Maç 13 Gol
Quaresma Porto : 61 Maç 20 Gol
Dzutzssak : 4 Milyon bonservis + 3 milyon Yıllık ücret + Maç başı ile 1 Yıllık maliyeti TAm 8 Milyon €
Quaresma : O Bonservis + 1 Milyon net maaş + Maç başı ile 1,5 milyon € Maaliyet
Hani Dzuzsakı isteyenler Beşiktaşı düşünüyor , q7 iseyenlerde Beşiktaş düşmanı ya oyuzden yazıyorum bunları
Buyrun hadi ....
Heyt be q17nin maliyete bakın sudan ucuz  :evillol:

Çevrimdışı TALAT

biraz mantıklı yorumlar lütfen
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tolga

Cenk'in bugün gol atacağını düşünüyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

İkisi de olur farketmez.  :bandit: Bu arada @Çağrı abi Arteta iyi falan diyoruz da adam 33 yaşında 33 maç kaçırmış geçen sene. Gelirse riskli değil mi yaşı da fazla çünkü?

https://twitter.com/akaretlerhaber/status/632837987806670848

Çevrimdışı Anıl

Biz Beşiktaş'ı düşünüyordukta senin neyi düşündüğün belli oldu kardeşim :D
Madem Beşiktaş'ı düşünüyoruz Dzsudzsak maliyetine 1 Quaresma :D

Biz bu kafayla daha çok sene şampiyon olamayız.