2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12856853 defa] 2015/16 Transfer Sezonu
Şimdi tek tek cevap vermeyeceğim ama su kadarını söyleyeyim. Elimizdeki oyuncu quaresma. Üst düzey maç oynama tecrübesi bile yeterli bence. Elimizdeki iyi oyuncuları gömmeyi bırakalım artık. Öyle bir hava var mı sanki kanatlar yangın yeri. Her şeyimiz tamam bir tek Dzsudzsak eksik. Elestirilicekse orta saha transferi olmadığı üzerine konuşalım. Ben de dahil hepimiz doğmamis çocuğa don bicmeye uğraşıyoruz. Karşılaştırma yaparak q7-cucjak.

Çevrimdışı kralkartal

Mithat Halis niye durduk yerde böyle açıklamalar yaptı acaba?
"Mario Gomez çok önemli bir transfer değil. Fiorentina bu adamdan kurtulmak istiyor. Aldığı maaştan kurtulmak istiyor. Sen de gidip kurtarıyorsun büyük paralar verip. Bizimkiler salak, gerizekalı. Ben yıllardır seyrederim Mario Gomez'i. Uyuz bir oyuncu. Topçu mopçu olmaz ondan. Ülkeyi çöplüğe çevirdiler resmen. Demba Ba'dan kurtulmak Allah'ın bir lütfuydu ama şimdi de Gomez gibi uyuz bir oyuncuyu alıyorlar. Kimin parasını kime veriyorsun? Bizde para mara yok. Fakir bir ülkeyiz. Uzun lafın kısası Mario Gomez transferi faciadır. Ondan topçu olmaz"
Messi ronaldo hazard falanmi bekliyodu acaba arkadas buna sukretsin

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar kusura bakmayın ama fazla abartmadiniz mi şu Dzsudzsak işini. Sanki elimizle messi yi bursaya vermiş gibi konuşuyorsunuz. O tarafta oynayacak oyuncumuz q7 Dzsudzsak ile arasında hem istatistik hem de oyun anlamında fark olmayacaktır.
Ciddi fark olacaktır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Jukebox

Mithat Halis niye durduk yerde böyle açıklamalar yaptı acaba?
"Mario Gomez çok önemli bir transfer değil. Fiorentina bu adamdan kurtulmak istiyor. Aldığı maaştan kurtulmak istiyor. Sen de gidip kurtarıyorsun büyük paralar verip. Bizimkiler salak, gerizekalı. Ben yıllardır seyrederim Mario Gomez'i. Uyuz bir oyuncu. Topçu mopçu olmaz ondan. Ülkeyi çöplüğe çevirdiler resmen. Demba Ba'dan kurtulmak Allah'ın bir lütfuydu ama şimdi de Gomez gibi uyuz bir oyuncuyu alıyorlar. Kimin parasını kime veriyorsun? Bizde para mara yok. Fakir bir ülkeyiz. Uzun lafın kısası Mario Gomez transferi faciadır. Ondan topçu olmaz"
Galatasaray alsaydı günlerce konuşurduk herhalde yok harika kariyeri yok dünyanın en iyi forvetlerinden diye abarta abarta bitiremezlerdi.Biz alınca tabii böyle oldu.

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Q7 ve cucak arasındaki farkları say say bitmez. Herşeyi geçtim yaş olarak bile cucak a 1.6 vermek varken quaresmaya 1.2 verilmez.
Katiliyorum 29 yasindaki macar varken 32 yasindaki bencil oynayan q7 transfer etmek gercekten buyuk hata. Ayrica 32 yasindaki atibayi gonderip 29 yasindaki mbiayi neden almadik onuda anlamadim
Besiktask!

Çevrimdışı LuceGel

Pektemek zu Gs? Böyle bir şeyin gerçekliği  varmı?Şu Oğulcana çökmemiz lazım o iş ne oldu bilen varsa  :alala:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı kralkartal

Bursaspor futbolcusunu hemde daha lig baslamamis pwrformanslar ortaya konmamisken besiktas futbolcusuyla karsilastirip o daha iyi olcak bu daha iyi olcak demek dogmamis cocuga don bicmektir birakin artik bu isleri

Çevrimdışı Ayberk

mithat halis dzsudzsak ın menajeri, bölükbaşı ile bu kadar kaynaşmalarına şaşırmamak lazım
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Kadir G.

Kerimi atibanın yanına yazmışlar.

Çevrimdışı GÖRKEM

Eto'yi bitik saniyordum ama 34 yasinda olmasina ragmen hala formda ve atletik. Üstelik gercekten cok profesyonel ve karakterli birisi. Saha ici ve disi tavirlariyla tam bir Örnek.

Ilk macinda jeneriklik 2 Gol atti. Tam bizlik Adamdi. Keske biz alsaydik.

Çevrimdışı Çağatay

Eto'yi bitik saniyordum ama 34 yasinda olmasina ragmen hala formda ve atletik. Üstelik gercekten cok profesyonel ve karakterli birisi. Saha ici ve disi tavirlariyla tam bir Örnek.

Ilk macinda jeneriklik 2 Gol atti. Tam bizlik Adamdi. Keske biz alsaydik.

:D :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı TURKahvesi

Ciddi anlamda fark olacaktır. İzleyeceğiz birlikte.
yalnız @Çağrı yanlış anlamazsan macar hakkında kendimce olumsuz bir fikrimi belirteyim (bu konuda yanılıyormuyum bilmiyorum)
öncelikle bulabildiğim videolardan tekrar tekrar izlediğimi belirteyim
şimdi bu macar tam bir sol açık oyuncusu bunda hemfikiriz oyuncunun artıları eksilerinden bir parça fazla
ama bir eksiği varki o durum çok şey götürür sonradan farkettim
eksiği de şu birebirlerde adam geçmekte zorlanıyor
yani teknik kapasitesi düşük bu tür durumlarda
oyunun sıkışık anlarında kapalı defans yapan takımlara karşı bu macar istediği patlamayı yapamaz gibime geliyor
misal bir G.Töre değil ne bileyim Q17 değil hatta ve hatta J.Campbell bile değil
yani Beşiktaş'ta oynamak ile anadolu kulübünde oynamak farklı durumlardır
bundan daha nitelikli oyuncular mevcut sende biliyorsun
o yüzden macar ısrarında fazla durmamak lazim
bilmiyorum ben böyle düşünüyorum sen ve sizler ne düşünürsünüz bilmem varsa bir düşünceniz olumlu-olumsuz cevap verirsiniz görüşlerime.

Çevrimdışı Kadir G.

yalnız @Çağrı yanlış anlamazsan macar hakkında kendimce olumsuz bir fikrimi belirteyim (bu konuda yanılıyormuyum bilmiyorum)
şimdi bu macar tam bir sol açık oyuncusu bunda hemfikiriz oyuncunun artıları eksilerinden bir parça fazla
oyunun sıkışık anlarında kapalı defans yapan takımlara karşı bu macar istediği patlamayı yapamaz gibime geliyor
misal bir G.Töre değil ne bileyim Q17 değil hatta ve hatta J.Campbell bile değil
bilmiyorum ben böyle düşünüyorum sen ve sizler ne düşünürsünüz bilmem varsa bir düşünceniz olumlu-olumsuz cevap verirsiniz görüşlerime.

Bir kanadında Gökhan Töre'nin olduğu takıma zaten bu tarz biri gerekiyordu, quaresma değil. Töre topla içeri kateden oyun yapısına sahip yani aynı tarz iki kanatla oynamak her zaman sıkıntı olacak.

Macardan iyisi illa ki var yalnız bu maliyete yok. Quaresmayı "dzsudzsak pahalı" diye alıyorsan ve durum öyle değilse kendi adıma konuşayım saçmaladığı her maçta eleştireceğim.

Bursada ne oynuyor hep beraber göreceğiz.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

1.6 ya Balazs alınıyorsa bursa tarafından, kimse bana iyi niyetten bahsetmesin.
Populist yaklaşımlarla, seçim yarıtımı olarak Balazs yerine Quaresmanın alınmasının da izahı mümkün değildir, hareçten gazel okumasın yönetim de. Yok herşey beşiktaş için vs vs..

Çevrimdışı GÖRKEM

Çevrimdışı Ensar

Q7 ve GT7 aynı tip kanatlar ikisi birlikte oynamaz diyenlere soruyorum , barca messi ve neymar ile oynamıyor mu , aralarında oyun stili olarak çok mu fark var , neymar olcay tarzında mi oynuyor ya da messi dzsudzsak ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

Q7 ve GT7 aynı tip kanatlar ikisi birlikte oynamaz diyenlere soruyorum , barca messi ve neymar ile oynamıyor mu , aralarında oyun stili olarak çok mu fark var , neymar olcay tarzında mi oynuyor ya da messi dzsudzsak ?

Elma ile armudun tam olarak karşılaştırılması bu :)

4-2-3-1 oynayan takımda aynı tip oynamak ile bahsederken sen tiki taka'nın zaman zaman false9'nın oynandığı Barcelona'yı örnek vermişsin be kardeşim :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

:o_o:

Çevrimdışı Çağrı

Daha dikkatli ve fazla izlemen gerek abi tekniği de dribling yeteneği de fazlasıyla yeterli.

Zaten önemli olan kanat olmanın gerekliliklerini yerine getirecek kadarını sahay yansıtması. Yoksa Quaresma gibi aynı adamı 3 kez çalımlasa da sonuçta top içeri girmiyorsa sadece göze hoş gelir hepsi bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Sen yazdığını inanarak yazdıysan saygı duyuyorum.

Barcelona ile kıyaslamanı bir kenara bıraktım 4-3-3 ile 4-2-3-1 oynayan iki takımı kıyaslaman ne kadar doğru?

Neymar, messi dediğin adamlar oyunun hangi bölümünde çalım atayım diye pozisyon yemiş hiç gördün mü?

Çevrimdışı Ensar

Elma ile armudun tam olarak karşılaştırılması bu :)

4-2-3-1 oynayan takımda aynı tip oynamak ile bahsederken sen tiki taka'nın zaman zaman false9'nın oynandığı Barcelona'yı örnek vermişsin be kardeşim :)
Canım abim varmak istediğim aslında şu açıklayayım , q7 ve gökhan ikisi beraber basbayağı çatır çatır oynar önemli olan iki ortasaha ve iki bekinin özellikle top kaybedildiği anda yapacağı pres ve geri dönüş becerisi , yani biz bu ikisi beraber oynamaz demek yerine orta sahaya yapılacak transferi bu iki oyuncunun açıklarını kapatacak türden bahsetmeliyiz
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kadir G.

Quaresmanın yerine niye başkası koşsun arkadaş? Çarkın 10 dişlisi sağlam 1 i bozuk olsa o bozuk olan tüm makinayı bozar, bozacaktır.

Çevrimdışı aspireless

Dusztsak in 1.6 olduğunu nereden cikarttiniz hic bir resmi aciklama yok transfer in bittiği bile kesin degil daha. Iyi pazarlar herkese.

Çevrimiçi Samet Ç

Quaresmanın yerine niye başkası koşsun arkadaş? Çarkın 10 dişlisi sağlam 1 i bozuk olsa o bozuk olan tüm makinayı bozar, bozacaktır.
Bir makinacı olarak  :claps:  :D

Çevrimdışı Çağrı

Canım abim varmak istediğim aslında şu açıklayayım , q7 ve gökhan ikisi beraber basbayağı çatır çatır oynar önemli olan iki ortasaha ve iki bekinin özellikle top kaybedildiği anda yapacağı pres ve geri dönüş becerisi , yani biz bu ikisi beraber oynamaz demek yerine orta sahaya yapılacak transferi bu iki oyuncunun açıklarını kapatacak türden bahsetmeliyiz

İkisi aynı anda oynar elbette ama varolan düzende oynayamazlar.

Kardeşim 4-2-3-1 oynuyorsan temelini dayandırdığın bazı dinamikler olur. Elinde süper bir 10 numara varsa Alexvari evet Quaresma Töre çok etkili olur.

Ama 10 numaran skorer değil de ofansif ortasaha kimliğinde ise gol atacak elinde sadece forvetin kalıyor. Onu da stoperler yer. Demba Ba'da gördüğümüz üzere.

Senin elinde böyle bir 10 yoksa forvetini kurtarmanın tek yolu kanatlarından birini arka direğe sokman.

Oyun şablonu olarak örnek verirsem ; sağdan hücum ediyorsan Töre ile Quaresma arka direğe Gomez 6 pas üzerine Sosa yayın üstüne Beck ceza sahası sağ çaprasına Tosic ise sol çaprazına yerleşmeli ki stoperler adam paylaşamasın.

Eğer Quaresma çizgide kalırsa ki kalacaktır hayatı boyunca kaldı, Tosic pozisyon alamaz Gomez'i ortada 2 stoperin kucağına kalır Töre topu kime atarsa atsın karambol oluşur set oyunu değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli